Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Czesc wszyscy :multi:
Ale dzis byl zakrecony dzien :lol:
Macie pomysl jak nauczyc Marcela z innymi psami? Bo on inne psiaki lubi i zawsze podbiega do nich z zainteresowaniem. Raczej nie jest typem dominanta, ale w momencie gdy psiak zaczyna zabawe ON UCIEKA, boi sie. Zachowuje sie tak jakby nie rozumial sygnalow wysylanych mu przez inne psiaki, czy to jest mozliwe? :hmmmm:

[quote name='Czarna_Owieczka']podobają mi się te zdjęcia "na dobranoc" :loveu:

zjarała Mikołaja, żeby dostać wszystkie prezenty :evil_lol: a w dni powszednie pewnie knuje jak opanować świat :diabloti:
To bede dawac je czesciej :loveu:

Hahaha wszystkich zjaram :roflt:
[quote name='justyska2']http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSZdfIcFGqI/AAAAAAAAAHE/gRZ9h_SPKwE/DSC_0146.JPG
ależ on słodziutki :*:loveu:

[quote name='DominikaAnna']marcelek na dobranoc jak do schrupania A sprobuj :evil_lol:

[quote name='Avaloth']Czarna Owco, nie Ty jedna
co do pierożków, Ty chociaż karmisz psa, nie to co Luiza :evil_lol:
też chce na ziółka ! xd myślę ze po nich zniosę nawet dojczowski język :diabloti:
Oj tam :lol: Zyciowe tematy sie rozwijaja no nie :lol:
Na zdjeciu bylo widac tortury psychiczne, a Ty mi tu piszesz o jego karmieniu? :evil_lol:
Hahaha to dawaj do mnie :roflt:

[quote name='kamilka91']Tak, tych pierożków nigdy Ci nie wybaczę :mad:

No, to wpadam do Ciebie na ziółka i pierożki :D

Marcelek przeuroczy :loveu:Ok na Twoj przyjazd kupie pol kilo ziola i zrobie wielki gar pierogow... Bedziemy jarac i obzerac sie przez miesiac non stop :evil_lol:

[quote name='Luzia']I znowu cholera jasna nagadane kilka stron :mad: no zabiję kiedyś :diabloti:Ale ja im mowilam zeby sie uspokoily.. i nic :niewiem:

[quote name='Luzia']Czemu? Kiedy ja lubię spamować i offować :diabloti:Hahahahaha w galerii moda :roflt:

[quote name='Luzia']Oooo.. nie masz szans :evil_lol:Mialas mi zdjecie pokazac, pamietasz? :evil_lol:

[quote name='Luzia']Że niby ja? :crazyeye: o nigdy w życiu :eviltong:Facetow kolezankom odbija, ale nieeee.... nie nie nie :diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']Ubierzemy się i każda pójdzie w swoją stronę :evil_lol: A nie.. to nie ta bajka :diabloti: Jak to co zrobimy wypijemy klina, potem na drugą nóżkę. Zagryziemy.. Potem 3 bo Bóg w trójcy jedyny... 4... :evilbat:I przypalimy cos... :roflt:

[quote name='Luzia']No raczej nie za bardzo :shake: Dalej nagadane :-(Tak im sie to jaranie spodobalo widzisz :roflt:

[quote name='Luzia']No jak to skąd.. Z Twojej szuflady :diabloti::diabloti:A skad ona wie ze je tam trzymam :mad:

[quote name='Luzia']Uwielbiasz to Ty gnębić Marcela a nie pierogi :shake:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1373.snc4/164545_186575341368614_100000484477503_634692_1227420_n.jpgHahahaha jak Ty mnie dobrze znasz :evil_lol:

[quote name='Luzia']A te ciągle o jaraniu... Bosz z kim ja się zadaję... :shake: :evil_lol:
[SIZE="1"]A swoją drogą macie jakiś dobry towar?:razz::roflt: :roflt: Odezwal sie anioleczek :evil_lol:
Dobry :razz:

[quote name='Luzia']Ale z tych moich wypowiedzi wypracowania wychodzą :evilbat:Strach sie bac co dalej :lol:

[quote name='Czarna_Owieczka']dobry pomysł ! :razz: robimy najazd na Munchen :evilbat::scared:

Posted

[quote name='nicnasile']Edward Westwick :loveu: który gra Chuck'a Bass'a w Plotkarze :loveu::loveu: :lol:

yyy, wiesz co, z tymi pierogami to...dziś jak wychodziłam na spacer z Kamilą i jej Miką, mój gotujący obiady tata zapytał mnie, co chcę na obiad, śledzia, czy pierogi. Bez wahania odpowiedziałam pierogi, no i mam: :diabloti::diabloti:
http://img412.imageshack.us/img412/4449/dsc9758.jpgHahahaha ogladasz Plotkare? :evil_lol: :roflt: Chuck jest the best :diabloti:

Ale masz wypasss tate :multi: Zeby moi tacy byli hehe, "mamo chce krokiety dzis", "dobrze kochanie" :evil_lol: U mnie jest zawsze odpowiedz "a bedziesz przy nich stac?" :diabloti:

Gdyby nie to ze wczoraj tak sie pierogami obzarlam to pewnie ta fota by mnie ruszyla :evil_lol:

[quote name='kamilka91']Weronika! :mad:
Czy Wy wszyscy musicie być tacy okrutni?

Jedni się znęcają, inni demoralizują... więcej tu nie zajrzę! :lol:
Hahahaha :roflt: Zobaczymy jak dlugo wytrzymasz :evil_lol:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Powracając do tej Kanady to bleee, kojarzy mi się z Bimberem :D

On jest z Kanady?! :crazyeye:
No to już żadna siła mnie tam nie zaciągnie... :lol:

kamilka91 napisał(a):
więcej tu nie zajrzę!

Cholera, chyba się uzależniłam... :lol:

Posted

kamilka91 napisał(a):
On jest z Kanady?! :crazyeye:
No to już żadna siła mnie tam nie zaciągnie... :lol:

Żeby nie było, od takich informacji mam młodszą siostrę, sama trzymam się od niego z daleka :D

Posted

nicnasile napisał(a):
Edward Westwick :loveu: który gra Chuck'a Bass'a w Plotkarze :loveu::loveu: :lol:

"I'm Chuck Bass" :loveu:

Kaja10014 napisał(a):
Powracając do tej Kanady to bleee, kojarzy mi się z Bimberem :D

bimber w pierwszej chwili skojarzył mi się z samogonem pędzonym w piwnicy :lol:

Posted

[quote name='Anusia&Saba']Ile wy piszecie :lol:
Ja też jadłam niedawno pierogi- mniam, mniam :sabber:Laaaaa pierogowe szalenstwooo :multi:

[quote name='Czarna_Owieczka']"I'm Chuck Bass" :loveu:

bimber w pierwszej chwili skojarzył mi się z samogonem pędzonym w piwnicy :lol:Ty tez??? :crazyeye:

:loveu:

[quote name='Kaja10014']Haha :evil_lol::evil_lol::diabloti: Mi tez sie z tym skojarzylo :lol:

[quote name='Czarna_Owieczka']zagubiłam się przez moment w akcji :hmmmm: ale to tylko skaczące posty na dogo...przyszła Figa, odpaliła ziółka i posty mi zaczynają fruwać :p
Hahahahaha :roflt:

Posted

kamilka91 napisał(a):
No ale powiedz mi Kaju, że na Ciebie ten widok nie działa... :cool3:

Owieczko, kradnę Twoją wizję :D
rozmarzyłam się...

Działa działa, dlatego nie lubię tu wchodzić :evil_lol: Trzeba się wziąc za ogłoszenia psów a wejdzie człowiek na chwilę i go pochłania :evil_lol: