:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Czesc wszyscy :multi: Ale dzis byl zakrecony dzien :lol: Macie pomysl jak nauczyc Marcela z innymi psami? Bo on inne psiaki lubi i zawsze podbiega do nich z zainteresowaniem. Raczej nie jest typem dominanta, ale w momencie gdy psiak zaczyna zabawe ON UCIEKA, boi sie. Zachowuje sie tak jakby nie rozumial sygnalow wysylanych mu przez inne psiaki, czy to jest mozliwe? :hmmmm: [quote name='Czarna_Owieczka']podobają mi się te zdjęcia "na dobranoc" :loveu: zjarała Mikołaja, żeby dostać wszystkie prezenty :evil_lol: a w dni powszednie pewnie knuje jak opanować świat :diabloti: To bede dawac je czesciej :loveu: Hahaha wszystkich zjaram :roflt: [quote name='justyska2']http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSZdfIcFGqI/AAAAAAAAAHE/gRZ9h_SPKwE/DSC_0146.JPG ależ on słodziutki :*:loveu: [quote name='DominikaAnna']marcelek na dobranoc jak do schrupania A sprobuj :evil_lol: [quote name='Avaloth']Czarna Owco, nie Ty jedna co do pierożków, Ty chociaż karmisz psa, nie to co Luiza :evil_lol: też chce na ziółka ! xd myślę ze po nich zniosę nawet dojczowski język :diabloti: Oj tam :lol: Zyciowe tematy sie rozwijaja no nie :lol: Na zdjeciu bylo widac tortury psychiczne, a Ty mi tu piszesz o jego karmieniu? :evil_lol: Hahaha to dawaj do mnie :roflt: [quote name='kamilka91']Tak, tych pierożków nigdy Ci nie wybaczę :mad: No, to wpadam do Ciebie na ziółka i pierożki :D Marcelek przeuroczy :loveu:Ok na Twoj przyjazd kupie pol kilo ziola i zrobie wielki gar pierogow... Bedziemy jarac i obzerac sie przez miesiac non stop :evil_lol: [quote name='Luzia']I znowu cholera jasna nagadane kilka stron :mad: no zabiję kiedyś :diabloti:Ale ja im mowilam zeby sie uspokoily.. i nic :niewiem: [quote name='Luzia']Czemu? Kiedy ja lubię spamować i offować :diabloti:Hahahahaha w galerii moda :roflt: [quote name='Luzia']Oooo.. nie masz szans :evil_lol:Mialas mi zdjecie pokazac, pamietasz? :evil_lol: [quote name='Luzia']Że niby ja? :crazyeye: o nigdy w życiu :eviltong:Facetow kolezankom odbija, ale nieeee.... nie nie nie :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Luzia']Ubierzemy się i każda pójdzie w swoją stronę :evil_lol: A nie.. to nie ta bajka :diabloti: Jak to co zrobimy wypijemy klina, potem na drugą nóżkę. Zagryziemy.. Potem 3 bo Bóg w trójcy jedyny... 4... :evilbat:I przypalimy cos... :roflt: [quote name='Luzia']No raczej nie za bardzo :shake: Dalej nagadane :-(Tak im sie to jaranie spodobalo widzisz :roflt: [quote name='Luzia']No jak to skąd.. Z Twojej szuflady :diabloti::diabloti:A skad ona wie ze je tam trzymam :mad: [quote name='Luzia']Uwielbiasz to Ty gnębić Marcela a nie pierogi :shake: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1373.snc4/164545_186575341368614_100000484477503_634692_1227420_n.jpgHahahaha jak Ty mnie dobrze znasz :evil_lol: [quote name='Luzia']A te ciągle o jaraniu... Bosz z kim ja się zadaję... :shake: :evil_lol: [SIZE="1"]A swoją drogą macie jakiś dobry towar?:razz::roflt: :roflt: Odezwal sie anioleczek :evil_lol: Dobry :razz: [quote name='Luzia']Ale z tych moich wypowiedzi wypracowania wychodzą :evilbat:Strach sie bac co dalej :lol: [quote name='Czarna_Owieczka']dobry pomysł ! :razz: robimy najazd na Munchen :evilbat::scared: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='nicnasile']Edward Westwick :loveu: który gra Chuck'a Bass'a w Plotkarze :loveu::loveu: :lol: yyy, wiesz co, z tymi pierogami to...dziś jak wychodziłam na spacer z Kamilą i jej Miką, mój gotujący obiady tata zapytał mnie, co chcę na obiad, śledzia, czy pierogi. Bez wahania odpowiedziałam pierogi, no i mam: :diabloti::diabloti: http://img412.imageshack.us/img412/4449/dsc9758.jpgHahahaha ogladasz Plotkare? :evil_lol: :roflt: Chuck jest the best :diabloti: Ale masz wypasss tate :multi: Zeby moi tacy byli hehe, "mamo chce krokiety dzis", "dobrze kochanie" :evil_lol: U mnie jest zawsze odpowiedz "a bedziesz przy nich stac?" :diabloti: Gdyby nie to ze wczoraj tak sie pierogami obzarlam to pewnie ta fota by mnie ruszyla :evil_lol: [quote name='kamilka91']Weronika! :mad: Czy Wy wszyscy musicie być tacy okrutni? Jedni się znęcają, inni demoralizują... więcej tu nie zajrzę! :lol: Hahahaha :roflt: Zobaczymy jak dlugo wytrzymasz :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 kamilka91 napisał(a): Cholera, chyba się uzależniłam... :lol: :roflt: :roflt: Quote
kamilka91 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kaja10014 napisał(a):Powracając do tej Kanady to bleee, kojarzy mi się z Bimberem :D On jest z Kanady?! :crazyeye: No to już żadna siła mnie tam nie zaciągnie... :lol: kamilka91 napisał(a):więcej tu nie zajrzę! Cholera, chyba się uzależniłam... :lol: Quote
kajkoowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 kamilka91 napisał(a):On jest z Kanady?! :crazyeye: No to już żadna siła mnie tam nie zaciągnie... :lol: Żeby nie było, od takich informacji mam młodszą siostrę, sama trzymam się od niego z daleka :D Quote
kajkoowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 kamilka91 napisał(a):Jasne, jasne... :D Taa, sprawdziłam na wiki :D :evil_lol::evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jasne, jasne... :D Taa, sprawdziłam na wiki :D Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 DOGOMANIA JEST THE BEST!!!!! Kaja, a ja poznalam Oliwie :razz: Quote
Anusia&Saba Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ile wy piszecie :lol: Ja też jadłam niedawno pierogi- mniam, mniam :sabber: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 nicnasile napisał(a):Edward Westwick :loveu: który gra Chuck'a Bass'a w Plotkarze :loveu::loveu: :lol: "I'm Chuck Bass" :loveu: Kaja10014 napisał(a):Powracając do tej Kanady to bleee, kojarzy mi się z Bimberem :D bimber w pierwszej chwili skojarzył mi się z samogonem pędzonym w piwnicy :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 zagubiłam się przez moment w akcji :hmmmm: ale to tylko skaczące posty na dogo...przyszła Figa, odpaliła ziółka i posty mi zaczynają fruwać :p Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Anusia&Saba']Ile wy piszecie :lol: Ja też jadłam niedawno pierogi- mniam, mniam :sabber:Laaaaa pierogowe szalenstwooo :multi: [quote name='Czarna_Owieczka']"I'm Chuck Bass" :loveu: bimber w pierwszej chwili skojarzył mi się z samogonem pędzonym w piwnicy :lol:Ty tez??? :crazyeye: :loveu: [quote name='Kaja10014']Haha :evil_lol::evil_lol::diabloti: Mi tez sie z tym skojarzylo :lol: [quote name='Czarna_Owieczka']zagubiłam się przez moment w akcji :hmmmm: ale to tylko skaczące posty na dogo...przyszła Figa, odpaliła ziółka i posty mi zaczynają fruwać :p Hahahahaha :roflt: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 hihihi :P ale Chace Crawford tez jest fajny :cool3: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Lubie taki zarost :loveu: SZEKSI :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Lubie taki zarost :loveu: SZEKSI :evil_lol: i facetów w koszulach :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 A najlepiej bez nich :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Te tu znowu fantazjują... :shake: Taak, ale to muszę przyznać - uwielbiam facetów w koszulach, a szczególnie w koszulach w kratę... :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ale tylko ładnym wysportowanym (chociaż nieprzesadnie) ciałkiem :razz:dobrze jak facet jest umięśniony, ale nie jest chodząca kupą mięśni :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 już mam wizję, opalony mega-przystojny facet, plaża, słońce i szum oceanu...aaaaaah Quote
kajkoowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Chyba naprawdę się czegoś nawdychałyście :lol: To jest chyba jedyna tak pokręcona galeria, gdzie gada się od pierogów po opalonych facetów na plaży :D Quote
kamilka91 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No ale powiedz mi Kaju, że na Ciebie ten widok nie działa... :cool3: Owieczko, kradnę Twoją wizję :D rozmarzyłam się... Quote
kajkoowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 kamilka91 napisał(a):No ale powiedz mi Kaju, że na Ciebie ten widok nie działa... :cool3: Owieczko, kradnę Twoją wizję :D rozmarzyłam się... Działa działa, dlatego nie lubię tu wchodzić :evil_lol: Trzeba się wziąc za ogłoszenia psów a wejdzie człowiek na chwilę i go pochłania :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kaja10014 napisał(a):To jest chyba jedyna tak pokręcona galeria zgadzam się z tym :evil_lol: Quote
Recommended Posts