kamilka91 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 sunshine napisał(a):jedziemy do Figi na ziółka?:D Jasne, ja chętnie :D A mogę z Mikiem? Ona i bez ziółek jak naćpana chodzi :lol: (szkoda, że Figi nikt o zdanie nie pyta :D) Kanada też w porządku, ale dla mnie... zdecydowanie za daleko. Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Posty skacza????? :: FiGa :: napisał(a):I ZA ZIMNO!!! :P Bosz ale sobie opinie robie :evil_lol: :roflt: A Figowa nie bedzie miala nic przeciwko - po tych wszystkich tymczasach przestala reagowac na jakiekolwiek psy :evil_lol: Quote
sunshine Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 to nadpobudliwą i natarczywą shirę też łyknie?:D a ja spadam, dobranoc...jutro na wykładach wpadnę:D Quote
kamilka91 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Posty skacza????? A Figowa nie bedzie miala nic przeciwko - po tych wszystkich tymczasach przestala reagowac na jakiekolwiek psy :evil_lol: Taak, skaczą. Dodawałam dwa posty do mojej galerii, i mi się nie po kolei dodały, i wszystko musiałam edytować (bo ja - czasem - pedantka jestem...) :roll: No to okey, jutro będę u Ciebie :D Szykuj ziółka :D:D Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Nie bedzie problemu :evil_lol: Paaa :bye: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 kamilka91 napisał(a):Taak, skaczą. Dodawałam dwa posty do mojej galerii, i mi się nie po kolei dodały, i wszystko musiałam edytować (bo ja pedantka jestem...) :roll: No to okey, jutro będę u Ciebie :D Szykuj ziółka :D:D Juz mam uszykowane :roflt: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Hahahaha zjarana armia dogomaniakow :evil_lol: to może te wszystkie skaczące posty i zamulenie serwera nie było na prawdę? :hmmmm: może Nam się po prostu posty przed oczami przesuwały i widzieliśmy w zwolnionym tempie :diabloti: sunshine napisał(a):jedziemy do Figi na ziółka?:D Niemieckie pewnie lepszego kopa dają :cool3: wnioskując po Figowej Fidze która śpi z półotwartymi oczyma :razz: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Kamilka, a po coooo.... :evil_lol: Owco, w takim razie cale dogo zjarane jest, bo nie tylko my na to narzekamy :evil_lol: Niemieckie z Polski ciagniete :roflt: Quote
kamilka91 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 I potem Figowa naćpany Gwiazdor do mnie na święta nie dociera, zalega w czapce gdzieś po kątach :D Nie wiesz, że takie rzeczy to nie dla dzieci?! :mad: Muszę do Ciebie pojechać i zrobić tam porządek - czyli zarekwirować :evil_lol: Owcoo, coś Ty, polskie najlepsze :cool3: Quote
nicnasile Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 widze fajne tematy mnie ominely :shake: :evil_lol: ja to bym do Niemiec pojechala, bo tam na 100% lepsze drogi. to co mamy tutaj to nawet drogą tego nie nazwe. ku... mac! tu nawet nie mzna wymijac, bo sie wjedzie w nastepna, a coraz czesciej stawiaja znaki ograniczenie do 30, zamiast choc troche polatac te dziury, ehh. :angryy::angryy: I z tego powodu mogłabym mieszkać w "Niemcach" :cool3::cool3: a tak to marzą mi się Stany i taki jeden aktor :loveu::loveu: a teraz to marzy mi się moje łóżko, a i chciałam powiedzieć, że nienawidzę Cie za te pierożki :placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='kamilka91']I potem Figowa naćpany Gwiazdor do mnie na święta nie dociera, zalega w czapce gdzieś po kątach :D Nie wiesz, że takie rzeczy to nie dla dzieci?! :mad: Muszę do Ciebie pojechać i zrobić tam porządek - czyli zarekwirować :evil_lol: Owcoo, coś Ty, polskie najlepsze :cool3: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 nicnasile napisał(a):widze fajne tematy mnie ominely :shake: :evil_lol: ja to bym do Niemiec pojechala, bo tam na 100% lepsze drogi. to co mamy tutaj to nawet drogą tego nie nazwe. ku... mac! tu nawet nie mzna wymijac, bo sie wjedzie w nastepna, a coraz czesciej stawiaja znaki ograniczenie do 30, zamiast choc troche polatac te dziury, ehh. :angryy::angryy: I z tego powodu mogłabym mieszkać w "Niemcach" :cool3::cool3: a tak to marzą mi się Stany i taki jeden aktor :loveu::loveu: a teraz to marzy mi się moje łóżko, a i chciałam powiedzieć, że nienawidzę Cie za te pierożki :placz::placz: Nic Cie nie ominelo :roflt: No ja po kilku miesiacach pobytu tutaj jak wjechalam we Wrocek (a kto po Wrocku jezdzil ten wie :cool3:) to chcialam z auta wysiadac i odmowic kategorycznie dalszej jazdy :evil_lol: Jaki aktor, zdradzisz? :cool3: A pierozki.... o jeeeej, chyba pare zostalo to sobie skocze wszamac :cool3: :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 podobają mi się te zdjęcia "na dobranoc" :loveu: kamilka91 napisał(a):I potem Figowa naćpany Gwiazdor do mnie na święta nie dociera, zalega w czapce gdzieś po kątach :-D zjarała Mikołaja, żeby dostać wszystkie prezenty :evil_lol: a w dni powszednie pewnie knuje jak opanować świat :diabloti: Quote
junoo Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSZdfIcFGqI/AAAAAAAAAHE/gRZ9h_SPKwE/DSC_0146.JPG ależ on słodziutki :* Quote
DominikaAnna Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 marcelek na dobranoc jak do schrupania :D Quote
Avaloth Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 zawsze jak tutaj idę, to nie wiem czego się spodziewać Czarna Owco, nie Ty jedna:diabloti: co do pierożków, Ty chociaż karmisz psa, nie to co Luiza :evil_lol: też chce na ziółka ! xd myślę ze po nich zniosę nawet dojczowski język :diabloti: Luzia- jeśli Ty i Pamir to para butów, to czym jest Funia ? :razz: Quote
kamilka91 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 nicnasile napisał(a):a teraz to marzy mi się moje łóżko, a i chciałam powiedzieć, że nienawidzę Cie za te pierożki :placz::placz: Tak, tych pierożków nigdy Ci nie wybaczę :mad: No, to wpadam do Ciebie na ziółka i pierożki :D Marcelek przeuroczy :loveu: Quote
Luzia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 I znowu cholera jasna nagadane kilka stron :mad: no zabiję kiedyś :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']LUI, nie bedziemy smiecic w innych galeriach :evil_lol: To chodz na gole klaty :evil_lol: Czemu? Kiedy ja lubię spamować i offować :diabloti: Oooo.. nie masz szans :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::'] Tyyy? Ty juz i tak Naryzem jestes, przeciez Cie znam :evil_lol: Ciekawe co powiemy jak bedzie juz PO :diabloti: A sioooooooooo! Myslisz ze podzialalo? :lol: :niewiem: Myslisz ze moglaby dostac gdzies jakies ziolko? :crazyeye: :cool3: Że niby ja? :crazyeye: o nigdy w życiu :eviltong: Ubierzemy się i każda pójdzie w swoją stronę :evil_lol: A nie.. to nie ta bajka :diabloti: Jak to co zrobimy wypijemy klina, potem na drugą nóżkę. Zagryziemy.. Potem 3 bo Bóg w trójcy jedyny... 4... :evilbat: No raczej nie za bardzo :shake: Dalej nagadane :-( No jak to skąd.. Z Twojej szuflady :diabloti::diabloti: Uwielbiasz to Ty gnębić Marcela a nie pierogi :shake: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1373.snc4/164545_186575341368614_100000484477503_634692_1227420_n.jpg A te ciągle o jaraniu... Bosz z kim ja się zadaję... :shake: :evil_lol: [SIZE="1"]A swoją drogą macie jakiś dobry towar?:razz: Quote
Luzia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ale z tych moich wypowiedzi wypracowania wychodzą :evilbat: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 kamilka91 napisał(a):No, to wpadam do Ciebie na ziółka i pierożki :D dobry pomysł ! :razz: robimy najazd na Munchen :evilbat: Quote
nicnasile Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Nic Cie nie ominelo :roflt: No ja po kilku miesiacach pobytu tutaj jak wjechalam we Wrocek (a kto po Wrocku jezdzil ten wie :cool3:) to chcialam z auta wysiadac i odmowic kategorycznie dalszej jazdy :evil_lol: Jaki aktor, zdradzisz? :cool3: A pierozki.... o jeeeej, chyba pare zostalo to sobie skocze wszamac :cool3: :evil_lol: Edward Westwick :loveu: który gra Chuck'a Bass'a w Plotkarze :loveu::loveu: :lol: yyy, wiesz co, z tymi pierogami to...dziś jak wychodziłam na spacer z Kamilą i jej Miką, mój gotujący obiady tata zapytał mnie, co chcę na obiad, śledzia, czy pierogi. Bez wahania odpowiedziałam pierogi, no i mam: :diabloti::diabloti: Quote
kamilka91 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Weronika! :mad: Czy Wy wszyscy musicie być tacy okrutni? Jedni się znęcają, inni demoralizują... więcej tu nie zajrzę! Quote
kajkoowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Powracając do tej Kanady to bleee, kojarzy mi się z Bimberem :D Quote
Recommended Posts