Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

sunshine napisał(a):
jedziemy do Figi na ziółka?:D

Jasne, ja chętnie :D A mogę z Mikiem? Ona i bez ziółek jak naćpana chodzi :lol:
(szkoda, że Figi nikt o zdanie nie pyta :D)

Kanada też w porządku, ale dla mnie... zdecydowanie za daleko.

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Posty skacza?????

:: FiGa :: napisał(a):
I ZA ZIMNO!!! :P

Bosz ale sobie opinie robie :evil_lol:

:roflt:

A Figowa nie bedzie miala nic przeciwko - po tych wszystkich tymczasach przestala reagowac na jakiekolwiek psy :evil_lol:

Posted

Posty skacza?????

A Figowa nie bedzie miala nic przeciwko - po tych wszystkich tymczasach przestala reagowac na jakiekolwiek psy :evil_lol:

Taak, skaczą. Dodawałam dwa posty do mojej galerii, i mi się nie po kolei dodały, i wszystko musiałam edytować (bo ja - czasem - pedantka jestem...) :roll:

No to okey, jutro będę u Ciebie :D Szykuj ziółka :D:D

Posted

kamilka91 napisał(a):
Taak, skaczą. Dodawałam dwa posty do mojej galerii, i mi się nie po kolei dodały, i wszystko musiałam edytować (bo ja pedantka jestem...) :roll:

No to okey, jutro będę u Ciebie :D Szykuj ziółka :D:D

Juz mam uszykowane :roflt:

Posted

Hahahaha zjarana armia dogomaniakow :evil_lol:

to może te wszystkie skaczące posty i zamulenie serwera nie było na prawdę? :hmmmm: może Nam się po prostu posty przed oczami przesuwały i widzieliśmy w zwolnionym tempie :diabloti:

sunshine napisał(a):
jedziemy do Figi na ziółka?:D

Niemieckie pewnie lepszego kopa dają :cool3: wnioskując po Figowej Fidze która śpi z półotwartymi oczyma :razz:

Posted

I potem Figowa naćpany Gwiazdor do mnie na święta nie dociera, zalega w czapce gdzieś po kątach :D

Nie wiesz, że takie rzeczy to nie dla dzieci?! :mad:
Muszę do Ciebie pojechać i zrobić tam porządek - czyli zarekwirować :evil_lol:

Owcoo, coś Ty, polskie najlepsze :cool3:

Posted

widze fajne tematy mnie ominely :shake: :evil_lol:

ja to bym do Niemiec pojechala, bo tam na 100% lepsze drogi. to co mamy tutaj to nawet drogą tego nie nazwe. ku... mac! tu nawet nie mzna wymijac, bo sie wjedzie w nastepna, a coraz czesciej stawiaja znaki ograniczenie do 30, zamiast choc troche polatac te dziury, ehh. :angryy::angryy: I z tego powodu mogłabym mieszkać w "Niemcach" :cool3::cool3:

a tak to marzą mi się Stany i taki jeden aktor :loveu::loveu:
a teraz to marzy mi się moje łóżko, a i chciałam powiedzieć, że nienawidzę Cie za te pierożki :placz::placz:

Posted

[quote name='kamilka91']I potem Figowa naćpany Gwiazdor do mnie na święta nie dociera, zalega w czapce gdzieś po kątach :D

Nie wiesz, że takie rzeczy to nie dla dzieci?! :mad:
Muszę do Ciebie pojechać i zrobić tam porządek - czyli zarekwirować :evil_lol:

Owcoo, coś Ty, polskie najlepsze :cool3:

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

nicnasile napisał(a):
widze fajne tematy mnie ominely :shake: :evil_lol:

ja to bym do Niemiec pojechala, bo tam na 100% lepsze drogi. to co mamy tutaj to nawet drogą tego nie nazwe. ku... mac! tu nawet nie mzna wymijac, bo sie wjedzie w nastepna, a coraz czesciej stawiaja znaki ograniczenie do 30, zamiast choc troche polatac te dziury, ehh. :angryy::angryy: I z tego powodu mogłabym mieszkać w "Niemcach" :cool3::cool3:

a tak to marzą mi się Stany i taki jeden aktor :loveu::loveu:
a teraz to marzy mi się moje łóżko, a i chciałam powiedzieć, że nienawidzę Cie za te pierożki :placz::placz:

Nic Cie nie ominelo :roflt:

No ja po kilku miesiacach pobytu tutaj jak wjechalam we Wrocek (a kto po Wrocku jezdzil ten wie :cool3:) to chcialam z auta wysiadac i odmowic kategorycznie dalszej jazdy :evil_lol:

Jaki aktor, zdradzisz? :cool3:

A pierozki.... o jeeeej, chyba pare zostalo to sobie skocze wszamac :cool3: :evil_lol:

Posted

podobają mi się te zdjęcia "na dobranoc" :loveu:

kamilka91 napisał(a):
I potem Figowa naćpany Gwiazdor do mnie na święta nie dociera, zalega w czapce gdzieś po kątach :-D

zjarała Mikołaja, żeby dostać wszystkie prezenty :evil_lol: a w dni powszednie pewnie knuje jak opanować świat :diabloti:

Posted

zawsze jak tutaj idę, to nie wiem czego się spodziewać
Czarna Owco, nie Ty jedna:diabloti:

co do pierożków, Ty chociaż karmisz psa, nie to co Luiza :evil_lol:

też chce na ziółka ! xd myślę ze po nich zniosę nawet dojczowski język :diabloti:

Luzia- jeśli Ty i Pamir to para butów, to czym jest Funia ? :razz:

Posted

nicnasile napisał(a):

Tak, tych pierożków nigdy Ci nie wybaczę :mad:

No, to wpadam do Ciebie na ziółka i pierożki :D

Marcelek przeuroczy :loveu:

Posted

I znowu cholera jasna nagadane kilka stron :mad: no zabiję kiedyś :diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']LUI, nie bedziemy smiecic w innych galeriach :evil_lol:

To chodz na gole klaty :evil_lol:

Czemu? Kiedy ja lubię spamować i offować :diabloti:

Oooo.. nie masz szans :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']

Tyyy? Ty juz i tak Naryzem jestes, przeciez Cie znam :evil_lol:

Ciekawe co powiemy jak bedzie juz PO :diabloti:

A sioooooooooo! Myslisz ze podzialalo? :lol:

:niewiem: Myslisz ze moglaby dostac gdzies jakies ziolko? :crazyeye: :cool3:

Że niby ja? :crazyeye: o nigdy w życiu :eviltong:

Ubierzemy się i każda pójdzie w swoją stronę :evil_lol: A nie.. to nie ta bajka :diabloti: Jak to co zrobimy wypijemy klina, potem na drugą nóżkę. Zagryziemy.. Potem 3 bo Bóg w trójcy jedyny... 4... :evilbat:

No raczej nie za bardzo :shake: Dalej nagadane :-(

No jak to skąd.. Z Twojej szuflady :diabloti::diabloti:

Uwielbiasz to Ty gnębić Marcela a nie pierogi :shake:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1373.snc4/164545_186575341368614_100000484477503_634692_1227420_n.jpg

A te ciągle o jaraniu... Bosz z kim ja się zadaję... :shake: :evil_lol:
[SIZE="1"]A swoją drogą macie jakiś dobry towar?:razz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nic Cie nie ominelo :roflt:

No ja po kilku miesiacach pobytu tutaj jak wjechalam we Wrocek (a kto po Wrocku jezdzil ten wie :cool3:) to chcialam z auta wysiadac i odmowic kategorycznie dalszej jazdy :evil_lol:

Jaki aktor, zdradzisz? :cool3:

A pierozki.... o jeeeej, chyba pare zostalo to sobie skocze wszamac :cool3: :evil_lol:

Edward Westwick :loveu: który gra Chuck'a Bass'a w Plotkarze :loveu::loveu: :lol:

yyy, wiesz co, z tymi pierogami to...dziś jak wychodziłam na spacer z Kamilą i jej Miką, mój gotujący obiady tata zapytał mnie, co chcę na obiad, śledzia, czy pierogi. Bez wahania odpowiedziałam pierogi, no i mam: :diabloti::diabloti: