KT Arts Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 http://images37.fotosik.pl/407/2edae4e4545ee09f.jpg Cuuudne:loveu: Quote
KT Arts Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 http://img405.imageshack.us/img405/6122/p1170971.jpg Słodziaczek:loveu: Ciekawe co mu sie śni;P Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 WeronikaM napisał(a):dopiero zauważyłam nazwę galerii krowa i koza :roflt: ja nie moge :lol:Booo... Kilka osobek juz stwierdzilo patrzac na moj duet ze mam krowe i koze :diabloti: Niufciak napisał(a):http://images37.fotosik.pl/407/2edae4e4545ee09f.jpg Cuuudne:loveu:;) Niufciak napisał(a):http://img405.imageshack.us/img405/6122/p1170971.jpg Słodziaczek:loveu: Ciekawe co mu sie śni;P Pewnie jakas wielka, soczysta kielbaska :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Znow mozna ustawic sobie 10 postow na strone :multi: I zegnaj kilometrowe przewijanie :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Znow mozna ustawic sobie 10 postow na strone :multi: I zegnaj kilometrowe przewijanie :loveu: ooo, lecę szukać ten opcji :grins: mogliby naprawić multi cytaty czy zrobić coś by forum działało przyjemnie, a nie wymyślać ustrojstwa :shake: Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):ooo, lecę szukać ten opcji :grins: mogliby naprawić multi cytaty czy zrobić coś by forum działało przyjemnie, a nie wymyślać ustrojstwa :shake: Nie dziala Ci multi cytat? :grins: Biedna, juz sobie wyobrazam to otwieranie w nowych oknach i przeklejanie kazdego posti :lol: Ale tylko wyobrazam booo... u mne ta opcja nie szwankuje :razz: Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 A tak w ogole to zawieszam dodawanie zdjec :diabloti: Strajkujemy :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Nie dziala Ci multi cytat? :grins: Biedna, juz sobie wyobrazam to otwieranie w nowych oknach i przeklejanie kazdego posti :lol: Ale tylko wyobrazam booo... u mne ta opcja nie szwankuje :razz: u mnie to w ogóle mało co działa na dgm, szybka edycja też ni, co raz to wszystko ładuje się straaasznie powoli. Ale czym byłaby dogomania bez tego wszystkiego :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Nie bylaby dogomania :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Nie bylaby dogomania :evil_lol: dokładnie ! dlatego kochamy dogomanie bez względu na to jaka jest :grins: a teraz nie bujaj się tylko wrzucaj zdjęcia :razz: Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 :: FiGa :: napisał(a):[SIZE="4"]A tak w ogole to zawieszam dodawanie zdjec :diabloti: Strajkujemy :evil_lol: :siara: ...... Quote
docha Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 zdjęcia Wiganda to jest siła dogomani. wspaniała sprawa. Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 A widziec go teraz po tamtym.... niesamowite uczucie... takie ciepelko rozchodzace sie po calym ciele :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 :: FiGa :: napisał(a):A tak w ogole to zawieszam dodawanie zdjec :diabloti: Strajkujemy :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a)::siara: ...... nooo, ale to chyba w ogóle do mnie nie dociera :lol!: Quote
docha Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 figusiu, nawiązując do wątku chantellki, aparat zabieramy zawsze ze sobą( no prawie zawsze) ale mimo naszych wysiłków, a jestem b. ambitna, zdjęcia są nieporównywalne do Waszych. na dodatek obejrzałam fota Bbety i już wiem, że długo nie założę galerii ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):nooo, ale to chyba w ogóle do mnie nie dociera :lol!:Mam napisac wiekszymi literkami? :evil_lol: docha napisał(a):figusiu, nawiązując do wątku chantellki, aparat zabieramy zawsze ze sobą( no prawie zawsze) ale mimo naszych wysiłków, a jestem b. ambitna, zdjęcia są nieporównywalne do Waszych. na dodatek obejrzałam fota Bbety i już wiem, że długo nie założę galerii ;) Przeciez zakladamy galerie po to by pokazac swoje slonce, galerie nie powstaja po to by robic wyscig szczurow ""kto zrobi lepsze zdjecie". To sa nasze prawatne blogi na ktorych opisujemy co dzieje sie u nas i naszych czworonogow. To nasza wspolna historia ;) W takim razie tutaj dluugo nie bedzie nowych zdjec :evil_lol: Mozecie nas wszyscy usunac z subskrypcji :diabloti: Quote
DominikaAnna Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 O, jak widzę nie tylko masz kundelki, jak pisałaś u mnie, ale też dalmata, a ja jestem dalmatami zafascynowana i kiedyś chcę sobie takiego sprawić ;D ;D I mam nadzieję, że jednak nie zawieszacie wklejania zdjęć! ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 DominikaAnna napisał(a):O, jak widzę nie tylko masz kundelki, jak pisałaś u mnie, ale też dalmata, a ja jestem dalmatami zafascynowana i kiedyś chcę sobie takiego sprawić ;D ;D I mam nadzieję, że jednak nie zawieszacie wklejania zdjęć! ;) Moje psy sa kundelkami ;) Nie sa rasowe ;) Ciesze sie ze lubisz dalmaty :loveu: To bez dwoch zdan najlepsze psy na swiecie :lol: (tak, wiem onki, pudle, bokresy i wszystkie inne tez nimi sa :evil_lol:). A jesli juz bedziesz decydowac ie na dalmata to proponuje adoptowac :calus: Jest naprawde wiele psow w potrzebie :( Sama zobacz jakie piekne psy sa w potrzebie... Aristo, schronisko w Toruniu. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Mam napisac wiekszymi literkami? :evil_lol: a jednak jest jakieś zdjęcie, kropek to kropek, więc też się liczy :razz: swoją droga potrzebujących kropków jest zatrzęsienie :shake: nigdy nie zrozumiem tego, jak można być tak nieodpowiedzialną osoba, żeby być tak bezmyślnym, jeżeli człowiek nie umie zadbać o zwierzaka, to nie powinien mieć. Quote
przeszlus Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://img28.imageshack.us/img28/355/15499012040979802232210.jpg super :) Czekaj czyli ty tym konkretnym nie jesteś ? :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 A wiesz co jest jeszcze gorsze? Mamy zwroty z adopcji... jest masa psow w schroniskach i hotelach a do tego Cezar, Kropek, Baron i Picasso wracaja... Ale nie ma zdjec MOICH psow :evil_lol: bede was zameczac tymi schroniskowymi :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 przeszlus napisał(a):http://img28.imageshack.us/img28/355/15499012040979802232210.jpg super :) Czekaj czyli ty tym konkretnym nie jesteś ? :diabloti:Super i bez domu, marznie w schronisku :( Ja do Ciebie mam za daleko by sie wybierac ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 :: FiGa :: napisał(a): bede was zameczac tymi schroniskowymi :evil_lol: ok! wszystkie zdjęcia jakie masz ! :cool3: Quote
Recommended Posts