Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WeronikaM napisał(a):
dopiero zauważyłam nazwę galerii
krowa i koza :roflt: ja nie moge :lol:
Booo... Kilka osobek juz stwierdzilo patrzac na moj duet ze mam krowe i koze :diabloti:

Niufciak napisał(a):
;)

Niufciak napisał(a):
http://img405.imageshack.us/img405/6122/p1170971.jpg
Słodziaczek:loveu: Ciekawe co mu sie śni;P

Pewnie jakas wielka, soczysta kielbaska :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Znow mozna ustawic sobie 10 postow na strone :multi:
I zegnaj kilometrowe przewijanie :loveu:

ooo, lecę szukać ten opcji :grins: mogliby naprawić multi cytaty czy zrobić coś by forum działało przyjemnie, a nie wymyślać ustrojstwa :shake:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
ooo, lecę szukać ten opcji :grins: mogliby naprawić multi cytaty czy zrobić coś by forum działało przyjemnie, a nie wymyślać ustrojstwa :shake:

Nie dziala Ci multi cytat? :grins: Biedna, juz sobie wyobrazam to otwieranie w nowych oknach i przeklejanie kazdego posti :lol: Ale tylko wyobrazam booo... u mne ta opcja nie szwankuje :razz:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Nie dziala Ci multi cytat? :grins: Biedna, juz sobie wyobrazam to otwieranie w nowych oknach i przeklejanie kazdego posti :lol: Ale tylko wyobrazam booo... u mne ta opcja nie szwankuje :razz:

u mnie to w ogóle mało co działa na dgm, szybka edycja też ni, co raz to wszystko ładuje się straaasznie powoli. Ale czym byłaby dogomania bez tego wszystkiego :lol:

Posted

figusiu, nawiązując do wątku chantellki, aparat zabieramy zawsze ze sobą( no prawie zawsze) ale mimo naszych wysiłków, a jestem b. ambitna, zdjęcia są nieporównywalne do Waszych. na dodatek obejrzałam fota Bbety i już wiem, że długo nie założę galerii ;)

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
nooo, ale to chyba w ogóle do mnie nie dociera :lol!:
Mam napisac wiekszymi literkami? :evil_lol:

docha napisał(a):
figusiu, nawiązując do wątku chantellki, aparat zabieramy zawsze ze sobą( no prawie zawsze) ale mimo naszych wysiłków, a jestem b. ambitna, zdjęcia są nieporównywalne do Waszych. na dodatek obejrzałam fota Bbety i już wiem, że długo nie założę galerii ;)

Przeciez zakladamy galerie po to by pokazac swoje slonce, galerie nie powstaja po to by robic wyscig szczurow ""kto zrobi lepsze zdjecie". To sa nasze prawatne blogi na ktorych opisujemy co dzieje sie u nas i naszych czworonogow. To nasza wspolna historia ;)

W takim razie tutaj dluugo nie bedzie nowych zdjec :evil_lol: Mozecie nas wszyscy usunac z subskrypcji :diabloti:

Posted

O, jak widzę nie tylko masz kundelki, jak pisałaś u mnie, ale też dalmata, a ja jestem dalmatami zafascynowana i kiedyś chcę sobie takiego sprawić ;D ;D I mam nadzieję, że jednak nie zawieszacie wklejania zdjęć! ;)

Posted

DominikaAnna napisał(a):
O, jak widzę nie tylko masz kundelki, jak pisałaś u mnie, ale też dalmata, a ja jestem dalmatami zafascynowana i kiedyś chcę sobie takiego sprawić ;D ;D I mam nadzieję, że jednak nie zawieszacie wklejania zdjęć! ;)

Moje psy sa kundelkami ;) Nie sa rasowe ;)

Ciesze sie ze lubisz dalmaty :loveu: To bez dwoch zdan najlepsze psy na swiecie :lol: (tak, wiem onki, pudle, bokresy i wszystkie inne tez nimi sa :evil_lol:). A jesli juz bedziesz decydowac ie na dalmata to proponuje adoptowac :calus: Jest naprawde wiele psow w potrzebie :(

Sama zobacz jakie piekne psy sa w potrzebie... Aristo, schronisko w Toruniu.

Posted

Mam napisac wiekszymi literkami? :evil_lol:

a jednak jest jakieś zdjęcie, kropek to kropek, więc też się liczy :razz:

swoją droga potrzebujących kropków jest zatrzęsienie :shake: nigdy nie zrozumiem tego, jak można być tak nieodpowiedzialną osoba, żeby być tak bezmyślnym, jeżeli człowiek nie umie zadbać o zwierzaka, to nie powinien mieć.

Posted

A wiesz co jest jeszcze gorsze? Mamy zwroty z adopcji... jest masa psow w schroniskach i hotelach a do tego Cezar, Kropek, Baron i Picasso wracaja...

Ale nie ma zdjec MOICH psow :evil_lol: bede was zameczac tymi schroniskowymi :evil_lol: