Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name='WeronikaM']hahahahahaha , dobre ;)
no to jak nie masz wspolnych, dodaj cokolwiek :DMam juz mam :multi:

[quote name='WeronikaM']to 1o00 latek dla obojga kropciastych :loveu::loveu: Dziekujemy!

[quote name='Anusia&Saba']

:roflt:

:BIG:STO LAT DLA ŁACIATYCH! :BIG:
:cunao:
:calus: Figowa dziekuje za zyczenia :evil_lol_:

[quote name='docha']mnie jednak ta wiadomość powaliła. Jeszcze dwa miesiące temu miała cztery wiosenki. matko jak ten czas leci, ale Figowa jakby się nie starzała, ciągle tak samo młody pychol :)

Mordziaste, wspaniałe nochale ucałuj!!!A Marcel dopiero co do nas trafil przeciez :splat: A jest z nami 14 miesiecy :grins:
A krowka sie nam starzeje za szybko :placz: Dopiero miala 4, juz jest 8... Kolejne 4 smigna rownie szybko...

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To moze na poczatek urodzinowo :evil_lol: Wydaje mi sie ze psiakom sie meeega podobalo :diabloti:
Kazdy z domownikow wrocil dzis z pracy/szkoly z jakims smaczkiem dla naszych pociech :loveu:
W rezultacie wyczarowalismy cos takiego:

I misio dla Figowej :loveu:

Proby zrobienia wspolnego zdjecia urodzinowego :evil_lol:

I udana! :multi:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']A czemu :razz:

Kurde a miałam się nie odzywać :shake: :evil_lol:Bo mamy Tak za oknem :multi:

Jak zwykle nie dotrzymujesz slowa :shake:

[quote name='BBeta']Wszystkiego najlepszego! ;)
Dziekujemy ;)

Posted

misiowate zaspane kropki ...miodzio :loveu:

Figa, jakie autko :o ja nawet nie wiem o co chodzi z tymi 500 konikami, nie wiem czy to dużo, czy mało i co to daję, ale mam nadzieję, że nikogo tym nie rozjedziesz :lol: szerokiej szosy :razz:

Posted

Nie pozwolili mi nim pojezdzic dzis :placz: Cos mu sie z turbina stalo i do wtorku maja to naprawic... Ale go odpalilam i mrrr... Pomruk silnika powodowal u mnie motylki w brzuchu :evil_lol: Cholera ten model nissanka siedzi mi w lebku od roku juz, a tu TAKI okazik pod samym nosem mam :loveu: Zakochalam sie :loveu: Jeszcze zobaczymy jak sie nim jezdzi i... Wezme go sobie w raty :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie pozwolili mi nim pojezdzic dzis :placz: Cos mu sie z turbina stalo i do wtorku maja to naprawic... Ale go odpalilam i mrrr... Pomruk silnika powodowal u mnie motylki w brzuchu :evil_lol: Cholera ten model nissanka siedzi mi w lebku od roku juz, a tu TAKI okazik pod samym nosem mam :loveu: Zakochalam sie :loveu: Jeszcze zobaczymy jak sie nim jezdzi i... Wezme go sobie w raty :diabloti:[/QUOTE]
A wtedy do nas przyjedziesz z łaciatymi :diabloti:

Posted

To auto dwuosobowe :lol: W normalnych wersjach jest z tylu cos na wzor siedzenia i tam od biedy psy by sie zmiescily. Ale w tym konkretnam slonku sa duze glosniki i tuba, wiec nie mamowy :lol: