Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajj no juz nie przesadzajcie :eviltong:
Mam fotki, ale na aparacie. Czasu malo by siedziec na necie. Jak to wszystko sie troche uspokoi to wrzuce kilka i w koncu poodwiedzam moich ulubiencow :loveu:

• 1 month later...
Posted

agaciaaa napisał(a):
Powinnaś się cieszyć, że tęsknimy niewdzięcznico :shake:

Alez ja sie ciesze! Bardzo bardzo :multi: Ale jestem niesamowicie zabiegana i jak mam te 2h wolnego czasu to wole z psami wyjsc na pozadny spacer niz na necie siedziec :lol: Ale postaram sie powolutku do was zaczac wracac :)

Posted

Przejrzalam fotki w naszych szlakow gorskich i znalazlam kilka, na ktorych widac nasze buraki :)

Z pancia

Tu Marcelek bohater, ktory bal sie przejsc po waskim mostku :shake: Faceci :lol:

Figowa tez dawala rade na kamieniach przy strumieniu ;)

Marcelus ;)

To jest jedyna komenda ktora Marcel tak szybko zalapal. Dochodzi do tego ze gdy jemy cos przy stole o siedzi w tej pozycji kilka min z nadzieje ze w koncu ktos go zauwazy :evilbat:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Wow, fotki! Nie wierze :crazyeye:

Ale świetne górskie tereny! Daleko tam macie?

http://i47.tinypic.com/ji2x3s.jpg
http://i46.tinypic.com/2upehpz.jpg
cudne te Twoje kropkowane mordy :loveu: ucałuj ich ode mnie :loveu:
Mamy czerwiec, niedawno byl dzien dziecka, stad te fotki :evil_lol_ Nie wazne, ze tak pozno, liczy sie to, ze w ogole pamietalam :evil_lol:

Godzina jazdy samochodem i jestesmy w Garmisch-Partenkirchen, a tam w szlakach mozna przebierac ;)

Anusia&Saba napisał(a):
Wow, ale tereny! :loveu: Wreszcie fotki! :cool3:
Czesc Aniu :calus: Co do tych terenow to moze wiecej pokaze, tam jest naprawde pieknie :)

Kaja10014 napisał(a):
Świetne zdjęcia!:loveu: Fajnie, że się pojawiłaś :)
Ale Marcel pięknie prosi:loveu:
To bylo nie do unikniecia :lol: Dogo pochlonelo mase mojego czasu kiedys, ciezko z tym zerwac tak w 100% :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

ciiiii no co mogłam przeoczyc :D:D:D a ja mam juz dwa psy tzn safi jest u rodziców nie chce mi jej oddac :D a u nas mieszka rudy eldo ale nie idz do galerii ostatnio nie chce mi sie nowych fotek wstawiac D:D:D:D

• 2 weeks later...