g_o_n_i_a Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Ależ Gośś spróbuj, to fajna sprawa :evil_lol: Gorsety, spódnice grrrrr :loveu: Ależ tempo narzuciłaś, pewnie siedzisz przy nich dzień i noc :loveu: Człowiek się poświęca, chce dobrze, a tu dupa, o podstępy go posądzają :placz: Pokażę, nawet jutro, ok 24 masz pociąg do Wrocka :evil_lol: oziomie :evil_lol: My z Gonią tylko takie prowadzimy, prawda Goniu? :evil_lol: Bardzoo na p Dziękujem :p Nie dziękuję, przecież wiesz, że jestem wstydliwym dzieckiem :shake: Że niby Ty nic nie knujesz? eeeee Ha Ha i Ha :evil_lol: spoko my wpadniemy do Ciebie z ktoryms wiesniakiem na kolonię :loveu::loveu: achhh te nasze rozmowy:diabloti: Quote
WeronikaM Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 achhh te nasze rozmowy:diabloti: achhh te wasze rozmowy :roll::diabloti::diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 WeronikaM napisał(a):achhh te wasze rozmowy :roll::diabloti::diabloti: To wszystko Jej wina, nie moja :placz: Quote
WeronikaM Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 g_o_n_i_a napisał(a):To wszystko Jej wina, nie moja :placz: jasna sprawa :diabloti: Quote
Anusia&Saba Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Hej :multi: Jutro już do szkoły :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 :placz: :placz: Figa weź nam daj ten swoj miesiac wakacji :p Quote
:: FiGa :: Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']ja żyję cały czas tylko na fotoblogach milczę :diabloti: Wiesz, trzymam kciuki, żeby i jemu się poszczęściło :)A ja myślałam że zapomniałaś o dogo bo nigdzie Cię nie widziałam :oops: Ojj oby... :shake: [quote name='g_o_n_i_a']slyszalam, ze za mną tęsknisz Buraku :cool3::roflt: :roflt: Który to takie joke'i opowiada :-o :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Nie dziękuję, przecież wiesz, że jestem wstydliwym dzieckiem :shake: Że niby Ty nic nie knujesz? eeeee Ha Ha i Ha :evil_lol: spoko my wpadniemy do Ciebie z ktoryms wiesniakiem na kolonię :loveu::loveu: achhh te nasze rozmowy:diabloti:A taaaaaa :diabloti: :obrazic: Ta, tylko obiecywać potrafisz :watpliwy: [quote name='g_o_n_i_a']To wszystko Jej wina, nie moja :placz::crazyeye: [SIZE="7"]bezczelna!!!!!! :placz::placz::placz::placz: [quote name='Anusia&Saba']Hej Jutro już do szkoły :placz:Kto idzie ten idzie :cool3: [quote name='g_o_n_i_a']:placz: :placz: Figa weź nam daj ten swoj miesiac wakacji :p:turn-l: Zapomnij :diabloti: Quote
Anusia&Saba Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 g_o_n_i_a napisał(a)::placz: :placz: Figa weź nam daj ten swoj miesiac wakacji :p Jestem za, jestem za! :sweetCyb::sweetCyb: Quote
wiq Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Figowa, uważaj tam na czworołapy, bo Anzie 2 psy otruli, w tym jeden zatruty śmiertelnie :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name=':: FiGa ::'] :roflt: :roflt: Który to takie joke'i opowiada :-o :evil_lol: wszystkie znaki na niebie rzeszowskim na to wskazywaly... :razz: [quote name=':: FiGa ::'] A taaaaaa :diabloti: :obrazic: Ta, tylko obiecywać potrafisz :watpliwy: ale dotrzymuję obietnic :cool3: [quote name=':: FiGa ::'] :crazyeye: bezczelna!!!!!! :placz::placz::placz::placz: kto?! dawaj tę wredną istotę tu, zalatwimy to raz a dobrze:mad::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 :: FiGa :: napisał(a):zapomnij:diabloti: ale kedy nas jest dwie...:roll: Anusia&Saba napisał(a): Jestem za, jestem za! :sweetCyb::sweetCyb: :eviltong::multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 wiq napisał(a):Figowa, uważaj tam na czworołapy, bo Anzie 2 psy otruli, w tym jeden zatruty śmiertelnie :placz:W PP? :crazyeye: Moje łaciate są pod okiem non stop, a Figowa taka cwana jest, że od obcych żarcia nie ruszy. Ale dzięki za ostrzeżenie :shake: g_o_n_i_a napisał(a):wszystkie znaki na niebie rzeszowskim na to wskazywaly... :razz: ale dotrzymuję obietnic :cool3: kto?! dawaj tę wredną istotę tu, zalatwimy to raz a dobrze:mad::evil_lol: ale kedy nas jest dwie...:roll: :eviltong::multi:Pfff... Powiedziała Gonia :shake: Ta, dotrzymujesz, na myśli chyba :eviltong: No powiem Ci, powiem Ci kto :placz: Ale wątpię czy coś jej zrobisz :shake: Ja widzę, że będę musiała do Andrzeja zapukać, on karę wymyśli :diabloti: A ja jestem STARSZA :diabloti: Quote
wiq Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 W parku Tołpy, ale może moda przejdzie i na inne :( Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 wiq napisał(a):W parku Tołpy, ale może moda przejdzie i na inne :( My się po parkach nie włóczymy, mamy fajne miejsca spacerkowe tu blisko ;) A udowodniono że ktoś psa otruł? :angryy: Może to przypadkiem się tam znalazło i pies zeżarł..... Quote
kajkoowa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Tak, wywijaj się dalej, masz szczęscie że nie mieszkasz w Łowiczu:evil_lol::evil_lol: Dawaj nam tu Figową:mad: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 O, mam jedną fotę której tu nie było :lol: Quote
Anusia&Saba Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Pasują do niej szeleczki :loveu: A co ona ma taką mine :lol:? Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Przymierza się do zrobienia maślanych oczu :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 O, to jednak znasz Figową :evil_lol: Słoodkie zdjęcie:loveu::loveu: Quote
WeronikaM Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 cudne oczka :loveu: jak u kota w butach, w Shreku :lol: Quote
Recommended Posts