:: FiGa :: Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='g_o_n_i_a']:obrazic: Do studniówki będą gotowe :eviltong: Wyczuwam w tym podstęp, o :splat: :loveu::loveu::loveu: ej! fajna ta fontanna :crazyeye::loveu: pokażesz mi ją kiedyś? Ależ Gośś spróbuj, to fajna sprawa :evil_lol: Gorsety, spódnice grrrrr :loveu: Ależ tempo narzuciłaś, pewnie siedzisz przy nich dzień i noc :loveu: Człowiek się poświęca, chce dobrze, a tu dupa, o podstępy go posądzają :placz: Pokażę, nawet jutro, ok 24 masz pociąg do Wrocka :evil_lol: [quote name='WeronikaM'] [SIZE=2]co za rozmowy PS: Ładne kwiatuszki i Figa :loveu: Bardzoo na poziomie :evil_lol: My z Gonią tylko takie prowadzimy, prawda Goniu? :evil_lol: Dziękujem :p Quote
WeronikaM Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 a tak w ogóle co to za fontanna i gdzie ona jest ???:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Fontanna Milenijna we Wrocku ;) Nic więcej Ci na jej temat napisać nie mogę, bo jestem tu od miesiąca i niestety nie wiem :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Pączkowa we Wrocławiu, jakie to dziwne wrażenie. oO Jak tam Ci się żyje, bardziej się różni od tego życia przy Rzeszowie? :cool3: http://i29.tinypic.com/23v0rkj.jpg - Ale opalona :D A Figuli się podobają łączki wrocławskie? :cool: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='psiulka']Pączkowa we Wrocławiu, jakie to dziwne wrażenie. oO Jak tam Ci się żyje, bardziej się różni od tego życia przy Rzeszowie? :cool3: http://i29.tinypic.com/23v0rkj.jpg - Ale opalona :D A Figuli się podobają łączki wrocławskie? :cool:Na początku było tragicznie :roll: Teraz robi się coraz ciekawiej :p Nie narzekam już...tak bardzo jak na pocżatku :diabloti: Tę opaleniznę jeszcze z podkarpacia przywiozłam, ale już blaknę powoli bo nie myślę o tym w ogóle, nie mam na to czasu :evil_lol: Fizgula na to jak na lato. Mina wymalowana na jej pysku mówi mi, że niebardzo jej się podobają :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Figowa znudzona Figowa zainteresowana :evil_lol: I całe stado :) Quote
agaciaaa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Ta ja Ci dam trudno! :x Jeśli chcesz się mnie pozbyć to myślę że znajdą się humanitarne sporoby :placz: Radio Maryja :evil_lol: Ja nie narzekam, nie wydziwiam, stwierdzam fakt :razz: Nie mam już do focenia jakich ciągotek jak kiedyś, nie znajduję już w tym radości, dlatego tak mało zdjęć u nas ostatnio ;) Ale. Może to przejściowe :) Połazić jest gdzie. Problem jednak tkwi w Figowej. Ona zwyczajnie NIE CHCE chodzić na spacery. Nigdy specjalnie nie przepadała za innymi psami, a łąki za blokami są miejscem spacerowym psów z całego osiedla, jeśli nie dzielnicy :shake: Ogrom psich zapachów Figową przeraża, zrobi siq i chce wracać do domu. Wiecie jak się ludzie patrzą jak siłą ciągnę psa za sobą? :evil_lol: Ależ ja wcale nie chce :diabloti: Tam to i ja nie mam :shake: Jakiś kryzys masz :cool3: mam nadzieje, że Ci przejdzie, bo lubie Twoje fotki :p No tak, wcześniej na wsi mieliście bardziej bezludne i bezpsie tereny. A teraz tyle zapachów obcych psów, że się Figusia gubi ;) Ale może się przyzwyczai z czasem ;) http://i32.tinypic.com/2l8xlsp.jpg masz nowego tymczasa? :razz: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='agaciaaa']Ależ ja wcale nie chce :diabloti: Tam to i ja nie mam :shake: Jakiś kryzys masz :cool3: mam nadzieje, że Ci przejdzie, bo lubie Twoje fotki :p No tak, wcześniej na wsi mieliście bardziej bezludne i bezpsie tereny. A teraz tyle zapachów obcych psów, że się Figusia gubi ;) Ale może się przyzwyczai z czasem ;) http://i32.tinypic.com/2l8xlsp.jpg masz nowego tymczasa? :razz:Pomyślałby kto :roll: Ściemniać to my, a nie nam :shake: Spokojnieeeee, ja się czaję na Rydzyka po toruńskich krzakach, kiedyś w końcu zdobędę autograf :loveu: A reszta sie jakoś sama potoczy :diabloti: Ta weź:shake: Bez porównania z Waszymi :loveu: wymiatacie od jakiegoś czasu mrrrr :loveu::loveu: No nic, będziemy się targać i siłować aż się przyzwyczai :diabloti: Nie nieeee... to tylko spacerowicz :loveu: Wzięłąm go od ulv by wybiegać i jakoś tak... został na noc :lol: Jutro jednak wieczorem wraca do Magdy, w poniedziałek przyjeżdża do nas bida ze złamaną łapką :-( Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Deks/Eiko I od razu napiszę co dziś nam Deks odwalił............. Co odwalił? Właściwie to on jedynie mnie bronił przed krwiożerczym... dzieciakiem. Siedzimy sobie obok domu, Deks przypięty do haka samochodu na maxymalnie rozciągniętej, zablokowanej flexi. Figowa się kręci obok, a Sylwia robi zdjęcia, które to mieliście przyjemność oglądać wyżej :mrgreen: Nagle przychodzi dzieciak, który codziennie doprowadza mnie do białej gorączki pukając do drzwi z pytaniem "Plosem pani, da nam pani kota?". Mówię szczylowi "Nie podchodź ten pies dzieci nie lubi, może nawet ugryźć", to mały się zmył. Bawimy się z łaciatymi dalej, ja siedzę sobie normalnie na kostce i słyszę coś za sobą. Odwracam się...a szczylek, którego przegoniłam STOI TUŻ NADE MNĄ. Zanim powiedziałam choć jedno słowo Deks otworzył ryjek i rzucił się za młodym, a ten w ryk i ucieka. Byłam przekonana że flexi Deksa zatrzyma... a gdzie tam... linka strzelila i mój bohater zawodząc pobiegł za dzieciakiem. Ja malo nie narobiłam ze strachu o tego szczyla, rzuciłam się z nimi i się drę na całe osiedle... Dekster usłyszał moje wycie, wyczuł, że będą kłopoty i zaniechał pogoni... uf. On mnie zwyczajnie bronił, nie wie, że to źle. Dzieci musiały wyrządzić mu wielką krzywdę, naprawdę źle na nie reaguje. Nawet będąc w domu, gdy słyszy krzyki dzieciaków za oknem zrywa się i wskakuje na sofę by nakrzyczeć na nie przed okno. Trzeba mu pilnie domku, gdzie nie będzie męczony przez potworki :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 http://i32.tinypic.com/2l8xlsp.jpg ale łaciato u was :loveu: Jaki Deks jest uroczy, te proszące oczyska :loveu: Nikt nie przepada za upierdliwymi bachorkami, rozumiem go >.< może dziciak się w końcu czegoś nauczy Quote
kajkoowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 http://i28.tinypic.com/10f5b7s.jpg cuuuudo:loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Pomyślałby kto :roll: Ściemniać to my, a nie nam :shake: Spokojnieeeee, ja się czaję na Rydzyka po toruńskich krzakach, kiedyś w końcu zdobędę autograf :loveu: A reszta sie jakoś sama potoczy :diabloti: Ta weź:shake: Bez porównania z Waszymi :loveu: wymiatacie od jakiegoś czasu mrrrr :loveu::loveu: No nic, będziemy się targać i siłować aż się przyzwyczai :diabloti: Nie nieeee... to tylko spacerowicz :loveu: Wzięłąm go od ulv by wybiegać i jakoś tak... został na noc :lol: Jutro jednak wieczorem wraca do Magdy, w poniedziałek przyjeżdża do nas bida ze złamaną łapką :-( Ja i ściemnianie? Ja nawet kłamać nie umiem :eviltong: A myślałam, że Ty teraz we Wrocławiu mieszkasz :razz: a tu proszę, po toruńskich krzakach się szwędasz :diabloti: Chyba nas z kimś pomyliłaś :razz: :diabloti: Mięśnie sobie wyrobisz przy okazji, kondycję poprawisz :evil_lol: Ahaaaa :cool3: Cudny jest, kropek to ma ponad normę :evil_lol: :loveu: A cóż to za bida do was przyjeżdża, też coś łaciatego? Quote
:: FiGa :: Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='Czarna_Owieczka']http://i32.tinypic.com/2l8xlsp.jpg ale łaciato u was :loveu: Jaki Deks jest uroczy, te proszące oczyska :loveu: Nikt nie przepada za upierdliwymi bachorkami, rozumiem go >.< może dziciak się w końcu czegoś nauczyIm bardziej łaciato tym lepiej :loveu: Deks jest istotnie uroczym psem. To niesamowita przylepa ;) [quote name='Kaja10014']http://i28.tinypic.com/10f5b7s.jpg cuuuudo:loveu::loveu::loveu:Bo moja :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='agaciaaa']Ja i ściemnianie? Ja nawet kłamać nie umiem :eviltong: A myślałam, że Ty teraz we Wrocławiu mieszkasz :razz: a tu proszę, po toruńskich krzakach się szwędasz :diabloti: Chyba nas z kimś pomyliłaś :razz: :diabloti: Mięśnie sobie wyrobisz przy okazji, kondycję poprawisz :evil_lol: Ahaaaa :cool3: Cudny jest, kropek to ma ponad normę :evil_lol: :loveu: A cóż to za bida do was przyjeżdża, też coś łaciatego?:roflt: :roflt: :roflt: Pielgrzymki sobie do Torunia urządzam :loveu: Na kolanach szuruje :loveu: Nie, nieeeeeeeeee... nie pomyliłam :eviltong: Ależ ja mięśnie mam :evil_lol: Za bodyguarda w końcu robię :diabloti: Cudny, a od roku się po DT tuła :shake: 10-miesięczny Marcel :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/ni-terier-ni-dalmat-mlodziak-marcel-z-pogruchotana-lapka-wroclaw-144546/ Quote
agaciaaa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 :: FiGa :: napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Pielgrzymki sobie do Torunia urządzam :loveu: Na kolanach szuruje :loveu: Nie, nieeeeeeeeee... nie pomyliłam :eviltong: Ależ ja mięśnie mam :evil_lol: Za bodyguarda w końcu robię :diabloti: Cudny, a od roku się po DT tuła :shake: 10-miesięczny Marcel :loveu: To nie jest śmieszne, to jest straszne :shake: Uuuu to Twoje szanse u Rydzyka rosną :loveu: Dobra przyznaj sie, przecież sie nie obraże :eviltong: Będziesz miała jeszcze większe :evil_lol: Nie ma szczęścia biedulek :shake: Ooo, dalmatyńczyk szorstkowłosy :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='agaciaaa']To nie jest śmieszne, to jest straszne :shake: Uuuu to Twoje szanse u Rydzyka rosną :loveu: Dobra przyznaj sie, przecież sie nie obraże :eviltong: Będziesz miała jeszcze większe :evil_lol: Nie ma szczęścia biedulek :shake: Ooo, dalmatyńczyk szorstkowłosy :loveu:Nie mam sił do Ciebie :shake: :evil_lol: [quote name='Anusia&Saba']Widzę nowy tymczasik :loveu::loveu:Połamaniec :evil_lol: [quote name='WeronikaM']http://i27.tinypic.com/2eoutl3.jpg ale cudeńko :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam tego dziada :loveu: Powinien się wabić Negatyw :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 to ty masz 2 tymczasy, czy jak ????????? Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Nie nieeee... Eiko jest u ulv, ja go tylko spacerowałam :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Czeeeść :) Bądź co bądź oba tymczasy świetne - zwłaszcza ten czarnuszek, tylko się zakochać :loveu: na pewno szybko znajdzie nowy dom :) Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Czeeeść :) Bądź co bądź oba tymczasy świetne - zwłaszcza ten czarnuszek, tylko się zakochać :loveu: na pewno szybko znajdzie nowy dom :) Justa, Ty zyjesz :multi::loveu: Z Marcelem problemu nie będzie, natomiast Eiko... to już inne buty ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Justa, Ty zyjesz :multi::loveu: Z Marcelem problemu nie będzie, natomiast Eiko... to już inne buty ;) ja żyję cały czas tylko na fotoblogach milczę :diabloti: Wiesz, trzymam kciuki, żeby i jemu się poszczęściło :) Quote
g_o_n_i_a Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 slyszalam, ze za mną tęsknisz Buraku :cool3: Quote
Recommended Posts