Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Nie płakaj, Desirka ma w końcu domek na stałe, w czym jej bardzo pomogłaś i powinnaś się cieszyć :calus::calus: A dopuszczam tylko łzy ze szczęścia :)

http://i39.tinypic.com/2ciahe0.jpg
Jakie mądre oczy i cudowny usmiech:loveu:Ja się cieszę, niesamowicie się cieszę :loveu: Ale pokochałam duperelka, ona jest niesamowita, nie da się jej nie kochać :loveu:

[quote name='Marta_Ares']http://i39.tinypic.com/2ciahe0.jpg
ale szczesliwy pyszczek:loveu: :loveu::loveu:Z dnia na dzień była coraz piękniejsza, w nowym domku w końcu rozkwitnie, tam ją wykąpią i będzie robić furorę w Milanówku :loveu: :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ja się cieszę, niesamowicie się cieszę :loveu: Ale pokochałam duperelka, ona jest niesamowita, nie da się jej nie kochać :loveu:

Tylko nie płakaj :calus:

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Tylko nie płakaj :calus:
Ciężko jest :oops: Szczególnie w momentach gdy rozmawiamy o niej.
No ale dzięki Desirze moja mama nabrała przekonania do obcych psów i nadal możemy działać jako tymczas ;)

Posted

To jest nasza działeczka w Laszczynach :loveu: [jakby to Grodzisko wiochą nie było :lol:]. Fakt faktem tereny za naszym domkiem w Laszczynach jest o wiele piękniej niż tu,w Grodzisku :lol:

Kotecku, ach kotecku :loveu:

:evil_lol:

Posted

oj dobra ale i tak masz pewnie tam więcej terenów niż na tym moim zadupiu:cool3:

a jesli już są, bo mieszkam niedaleko wisły to jest tam zwykle niebezpiecznie:shake:

no a działki to inna sprawa, bo tam po tych lasach można spacerować wiecznie:loveu:
a potem wyjmować masę kleszczy:evil_lol:

Posted

To ja dodam, że na naszych terenach kleszczy nie ma :diabloti: A nawet jeśli są to w znikomych ilościach :evil_lol:

zazdroszcze u nas tego pelno:shake: narazie dostał obroza, czekamy teraz za kropelkami z neta.

Bo prawie codziennie mu po kilka wyciagam:angryy:

Posted

Może to dlatego że za domem mam łyse pole :evil_lol: Żadnych drzew czy chaszczy. Z kolei moja kuzynka [ta od Duetka :evil_lol:] mieszka w gąszczu i podobnie jak wy wyciąga z psa kilka kleszczy dziennie.

A mojej Fizgli zaczęło odwalać :evil_lol:
Łazi po domu, skomle, wydarła z kosza wczorajsze opatrunki Desiry. Z mamą doszłyśmy do wniosku, że tęskni :evil_lol:
Jestem pod wrażeniem - nawet naszą wredotę udało się Frei w sobie rozkochać :evil_lol: Szalooona :loveu:
A Figowa ok, już myśli o następnym tymczasowiczu :lol:

Posted

A mojej Fizgli zaczęło odwalać :evil_lol:
Łazi po domu, skomle, wydarła z kosza wczorajsze opatrunki Desiry. Z mamą doszłyśmy do wniosku, że tęskni :evil_lol:
Jestem pod wrażeniem - nawet naszą wredotę udało się Frei w sobie rozkochać :evil_lol: Szalooona :loveu:
A Figowa ok, już myśli o następnym tymczasowiczu :lol:

Gdyby Czika wykazała jakieś pozytywne emocje do psów, byłoby super, ale to niemożliwe. :evil_lol: Ale Figula to wiadomo, że tęskni, w końcu Des to tak jakby jej rodzina, bo obie kropy. :loveu:
Kolejny tymczasowicz też kropkiem będzie? :razz:

Posted

To ja dodam, że na naszych terenach kleszczy nie ma :diabloti: A nawet jeśli są to w znikomych ilościach :evil_lol:

to nie faiiir:eviltong:

ejj to może Figa potrzebuje jakiegoś tymczasowicza na stałe?:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ta pewnie :diabloti:Sama byś pewnie chciała podobną wielbicielkę mieć :diabloti: Zazdrościsz i dlatego tak piszesz:evil_lol:

Odrobinka w Twoim wykonaniu to i tak wiecej niz oczekiwalam :loveu: :evil_lol:

To może się kiedyś uda tak serio serio :diabloti:

Już mi ją domek skroił, przed chwilką ją odwiozłam :placz:

No może troszeczke zazdroszcze, ale tylko troszeczke :roll: :diabloti:

Znaj moje dobre serce :evil_lol:

Mooooże kieeeedyś :cool3: :diabloti:

Super :multi: Nie płakaj, tak to jest z dt.. najważniejsze że pomogłaś psinie :loveu:

http://i39.tinypic.com/2ciahe0.jpg jaka kochana mordeczka :loveu:

http://i44.tinypic.com/25kii9s.jpg i ta też :loveu::loveu:

Posted

Siemanko :multi:
Zapierdziel mamy równy :diabloti:

Co do stałego tymczasowicza to niestety nie wchodzi w grę :diabloti: Bo to by wyeliminowało mnie jako DT, a nie wiadomo, czy nie będzie kiedys sytuacja krytyczna :lol: Narazie Kaśka Danka i Bea wszystko jakoś w ryzach trzymają ;)

Krowa nadal mi utyka kurrrde :shake: