Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie martw się, nie tylko Ty jesteś tak ułomna :calus: Ja też to tak robiłam :evil_lol:

Wczoraj nie mogłam, dziś przed chwilką wróciłam do domu i... muszę sprzątać :placz:

A jutro studniówka... bosz ja nie chcę, wszystko mnie boli :placz:

To może fotki ze studniówki wrzucę i zobaczycie jak ta druga kieca wygląda :lol:[/quote]

Uffff, od razu mi lżej :loveu:

Ale sie wymigujesz :mad: w niedziele masz studniówke? :razz:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']Witaam

wpadam z racji ze mam chwilke wolnego czasu;)

Udanej zabawy na studniowce!!!!!!!!!![/QUOTE]Cześć :loveu:
Bardzo dziękuję, liczę na to, że będzie udana :multi:

[quote name='agaciaaa']Uffff, od razu mi lżej :loveu:

Ale sie wymigujesz :mad: w niedziele masz studniówke? :razz:[/QUOTE]Widzisz krowo :loveu::loveu:

Tak, w niedziele. Dobrze, że mam ferie, poniedziałek na odsypianie przeznaczę :evil_lol: :cool3:

Posted

Siemaaaaa Wam :cool3:
Jak mija sobota? :cool3:
Szkoda, że nie mam aparatu bo zrobiłabym fotę Fizgulowej. Rodzinka dziś miała całodniowy wypad do lasu, przed chwilką wrócili. Krowa wpadła do domu i od razu swe kroki skierowała do koszyka :evil_lol: Jest biedna tak wymęczona że nie reaguje nawet na to że Flaku wyjada karme z jej prywatnej miski :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jest biedna tak wymęczona że nie reaguje nawet na to że Flaku wyjada karme z jej prywatnej miski :evil_lol:[/quote]

Ooo..fajnie masz. Mi jeszcze nigdy nie udało się tak zmęczyć Kropkarza :shake:

Kiedyś był zmęczony...ale to dlatego, ze jechaliśmy samochodem 1h i łaziliśmy po mieście.
Po bieganinkach nigdy nie padał ze zmęczenia. :mdleje::lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Chciałabym :placz::placz:
Ale jutro od 13 mam randki z fryzjerem i kosmetyczką, a o 17 jadę na studniówkę :placz: I to tak blisko Was bo w Jasionce :placz:
A możeby tak napisać do Miśka, że wystawa wazniejsza? :evil_lol:
Teee Kamiś, czy ja mogę liczyć na fotki Bafisi i Veny z NS? Mam nadzieję, że znasz p Mirkę? A jak nie to Goś zapytaj, ja błagam o fotkiiii panienek :modla: :diabloti: Ogólnie dalmatki dla mnie :lol: :siara:
[/quote]
Buuuuu kicha :placz::placz:
Może Ci przełożą tą studniówkę...?:evil_lol:
Oczywiście, kojarzę :loveu: Coś pstrykniemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Cześć Ci. :razz:

sobota sobotą, ale przyyyjedź jutro na Kropki na podpromie!!![/QUOTE]Chciałabym :placz::placz:
Ale jutro od 13 mam randki z fryzjerem i kosmetyczką, a o 17 jadę na studniówkę :placz: I to tak blisko Was bo w Jasionce :placz:
A możeby tak napisać do Miśka, że wystawa wazniejsza? :evil_lol:
Teee Kamiś, czy ja mogę liczyć na fotki Bafisi i Veny z NS? Mam nadzieję, że znasz p Mirkę? A jak nie to Goś zapytaj, ja błagam o fotkiiii panienek :modla: :diabloti: Ogólnie dalmatki dla mnie :lol: :siara:

[quote name='Patisa']Ooo..fajnie masz. Mi jeszcze nigdy nie udało się tak zmęczyć Kropkarza :shake:

Kiedyś był zmęczony...ale to dlatego, ze jechaliśmy samochodem 1h i łaziliśmy po mieście.
Po bieganinkach nigdy nie padał ze zmęczenia. :mdleje::lol:[/QUOTE]
Weź go na caaaały dzień do lasu i najlepiej jeszcze na rower :cool3: Krowa za każdym razem pada. A może słaba kondycha u niej, bądź podeszły wiek :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Weź go na caaaały dzień do lasu i najlepiej jeszcze na rower :cool3: Krowa za każdym razem pada. A może słaba kondycha u niej, bądź podeszły wiek :loveu::evil_lol:[/quote]

pewnie to drugie:roll:

Wziełabym, tylko...żebym ja tu miała las, żeby po tej dziwnej wsi nie biegały całe watahy "bezpańskich" psów...:shake:

Posted

[quote name='Patisa']pewnie to drugie:roll:

Wziełabym, tylko...żebym ja tu miała las, żeby po tej dziwnej wsi nie biegały całe watahy "bezpańskich" psów...:shake:[/QUOTE] Jeśli nie las to mieszkając na wsi na pewno łąk i pól Wam nie brakuje.. a teraz takie przyjemne błotko jest :loveu: Po powrocie z takiego spacerku buty i wszystko co masz na sobie od razu do pralki ląduje :loveu: Pies w wannie a Ty pod prysznicem :evil_lol: Ale zabawa w takim błocisku jest tego warta haha :evil_lol:

Posted

Hej Sylwuniu moja najdroższa:loveu:

aaa żmijcia tez studniówkowa?
co sie tak wszyscy uparli na ten rocznik 90'?

kurczak wieki mnie tu nie było.
tęskniłaś?:loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Widzisz krowo :loveu::loveu:

Tak, w niedziele. Dobrze, że mam ferie, poniedziałek na odsypianie przeznaczę :evil_lol: :cool3:[/quote]

Ja też jestem krowa? :crazyeye: Myślałam, że tylko na Fige i samochód tak mówisz :razz: :evil_lol:

Noo to fajnie Ci sie złożyło :lol: tylko nie pij za dużo i nie rób głupot dzieciaku :diabloti:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Buuuuu kicha :placz::placz:
Może Ci przełożą tą studniówkę...?:evil_lol:
Oczywiście, kojarzę :loveu: Coś pstrykniemy:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]Zapytam :evil_lol:

Dzięki :sweetCyb:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Hej Sylwuniu moja najdroższa:loveu:

aaa żmijcia tez studniówkowa?
co sie tak wszyscy uparli na ten rocznik 90'?

kurczak wieki mnie tu nie było.
tęskniłaś?:loveu:[/QUOTE]Kotecek :loveu:
No niestety :shake: I przez to na wystawie nie będę :placz: Możesz to sobie wyobrazić?! :mdleje: :evil_lol:

Ty się pytasz czy tęskniłam? Przecież to oczywiste!! :diabloti:

[quote name='agaciaaa']Ja też jestem krowa? :crazyeye: Myślałam, że tylko na Fige i samochód tak mówisz :razz: :evil_lol:

Noo to fajnie Ci sie złożyło :lol: tylko nie pij za dużo i nie rób głupot dzieciaku :diabloti:[/QUOTE]Widzisz jaki Ci się zaszczyt trafił :evil_lol:

:hmmmm: To ma być studniówka bezalkoholowa [jak każda :lol:] więc nie nie martw dziecko będzie grzeczne :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jeśli nie las to mieszkając na wsi na pewno łąk i pól Wam nie brakuje.. a teraz takie przyjemne błotko jest :loveu: Po powrocie z takiego spacerku buty i wszystko co masz na sobie od razu do pralki ląduje :loveu: Pies w wannie a Ty pod prysznicem :evil_lol: Ale zabawa w takim błocisku jest tego warta haha :evil_lol:[/quote]

hehehe oj tak to jest niezastapione!!!! jeszcze jak sloneczko przy tym swieci, zabawa nie z tej ziemi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ty masz możliwość spacerować tak na dwa psy, więc jest o niebo ciekawiej! :evil_lol:[/quote]

Z tym ze narazie drugiego psa nie ja musze prac:evil_lol: chcociaz nie wiem czy bym Majki nie wolala prac, bo z tego mojego zeby cale bloto podbadalo z siersci to troche czasu trzeba poswiecic:roll: :lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']hehehe oj tak to jest niezastapione!!!! jeszcze jak sloneczko przy tym swieci, zabawa nie z tej ziemi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]Ty masz możliwość spacerować tak na dwa psy, więc jest o niebo ciekawiej! :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Widzisz jaki Ci się zaszczyt trafił :evil_lol:

:hmmmm: To ma być studniówka bezalkoholowa [jak każda :lol:] więc nie nie martw dziecko będzie grzeczne :loveu:

Mam sie cieszyć? :razz: czy nie? :eviltong: :evil_lol:

No właśnie- jak każda :diabloti:

http://i44.tinypic.com/miyujk.jpg jakie ma fajne łóżeczko :lol:

http://i39.tinypic.com/2mg72i0.jpg :loveu::loveu: dobranoc :hand:

Posted

Cześć wredoty:diabloti:

Właśnie dawaj więcej białasów :multi:

A co do Ciebie w sukience.....

NIE DOŚĆ ŻE MUSIAŁAM TO OGLĄDAĆ NA NASZEJ KLASIE TO JESZCZE TUUU!!!!!!!!:placz::placz::placz:

wyglądałaś ślicznie;):loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Kotecek :loveu:
No niestety :shake: I przez to na wystawie nie będę :placz: Możesz to sobie wyobrazić?! :mdleje: :evil_lol:

Ty się pytasz czy tęskniłam? Przecież to oczywiste!! :diabloti:
[/quote]
jak możesz krowo:placz::placz::evil_lol:

jak dobrze czasem powrócić na stare śmiecie:loveu::loveu::loveu:

boże kobieto jaką ty masz figure :mdleje:
normalnie sie zakochałam:loveu::cool3::evil_lol: