Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']No bo chyba nie moja, co? :eviltong: :diabloti:

Tysiąc pięćset sto dziewięćset :loveu: jak ja nienawidze tego wyścigu o ilość znajomych :shake:NO pewnie! Zwalcie wszystko na biednego, małego Pączusia!:shake::-(:placz:

Oszz Tyyyy... sława :-o:evil_lol:

Ja żadnego wyścigu nie robie, mam swoją garstkę znajomych i nie dodaję takich 'z widzenia' :p

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ach te skaczące posty :loveu:

Taaaak:loveu: Dogomania dostarcza nam taaakich wrażeń :loveu: Nigdy nie jestes pewna w którym miejscu swego posta znajdziesz :loveu: Jacy Ci admini są świetni, że tak o nas myślą :loveu:

Posted

Hejka

to jak posiedzimy dzisiaj troche dluzej?:cool3:

Na nk wkurza mnie to ze wiekszosc sciga sie w ilosci znjaomych zaprasza wszystkich mozliwych zeby miec tylko wiecej znajomych od kolegi/kolezanki:shake:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hejka

to jak posiedzimy dzisiaj troche dluzej?:cool3:

Na nk wkurza mnie to ze wiekszosc sciga sie w ilosci znjaomych zaprasza wszystkich mozliwych zeby miec tylko wiecej znajomych od kolegi/kolezanki:shake:
Ja już uciekam, jestem padnięta ;) Włóczyłyśmy się z kropą 3h po lasach :evil_lol:

Ale tak robią tylko dzieci :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']NO pewnie! Zwalcie wszystko na biednego, małego Pączusia!:shake::-(:placz:

Oszz Tyyyy... sława :-o:evil_lol:

Ja żadnego wyścigu nie robie, mam swoją garstkę znajomych i nie dodaję takich 'z widzenia' :p

Och biedny mały pączusiu, już dobrze :calus: ja sie już nie gniewam :lol:

Nooo a jak :evil_lol:

Ja zaprosiłam na początku dosłownie kilka osób z klasy, a potem to już tylko przyjmowałam zaproszenia ;) nie chce mi sie bawić w ten wyścig.

[quote name=':: FiGa ::']Taaaak:loveu: Dogomania dostarcza nam taaakich wrażeń :loveu: Nigdy nie jestes pewna w którym miejscu swego posta znajdziesz :loveu: Jacy Ci admini są świetni, że tak o nas myślą :loveu:

Widze, że też to uwielbiasz :loveu:

http://i4.tinypic.com/6konr7m.jpg o mamo :loveu::loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Och biedny mały pączusiu, już dobrze :calus: ja sie już nie gniewam :lol:Jak Ty lubisz sobie coś wyobrażać :shake: Dziecko popytaj się, może to jeszcze leczyć można? :roll: :diabloti:

Ja zaprosiłam na początku dosłownie kilka osób z klasy, a potem to już tylko przyjmowałam zaproszenia ;) nie chce mi sie bawić w ten wyścig.
Te, chodź się we dwie pościgamy :evil_lol:

Widze, że też to uwielbiasz :loveu:
Taaaak, wiesz gdyby nie to to już w ogóle bym tu nie zaglądała :loveu: Tylko to mnie trzyma na dogomanii :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jak Ty lubisz sobie coś wyobrażać :shake: Dziecko popytaj się, może to jeszcze leczyć można? :roll: :diabloti:

Te, chodź się we dwie pościgamy :evil_lol:

Taaaak, wiesz gdyby nie to to już w ogóle bym tu nie zaglądała :loveu: Tylko to mnie trzyma na dogomanii :evil_lol:

Już nie można :shake:

Świetny pomysł :diabloti: ale jakoś mi sie nie chce :eviltong:

Ojej, to jak to wszystko naprawią, to znowu znikniesz :placz:

Aaale boskie foty :loveu:

http://i37.tinypic.com/2rps9vn.jpg normalnie druga twarz wrednej Figusi :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Już nie można :shake:

Świetny pomysł :diabloti: ale jakoś mi sie nie chce :eviltong:

Ojej, to jak to wszystko naprawią, to znowu znikniesz :placz:

Aaale boskie foty :loveu:

http://i37.tinypic.com/2rps9vn.jpg normalnie druga twarz wrednej Figusi :evil_lol:Tak myślałam :shake: Za bardzo zaawansowany poziom :shake: Biedne dziecko... nie można Ci nie współczuć... :shake:

No nie psuj zabawy :evil_lol: Ja właśnie wyświetliłam sobie listę mojej szkoły i dodaje wszystkich jak leci :loveu: Mam już 123354 znajomych, jeszcze masz szanseeee :loveu::loveu:

Naprawią? :diabloti: Jaka Ty naiwna jestes dziewczyno... :evil_lol:

Figowa tak robi gdy jej się każe z kanapy zejść :diabloti: Udaje że jest grzeczna :loveu: