Olusia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Witajcie :loveu: No teraz gdy juz mam neta to będe wpadać duużo częsciej :cool3: Maleństwo Twoje i tak wiecznie jak młodziak wygląda :loveu: Z Figową to juz jedynie spacerki nam zostały, bo kiedy ona nawet biegać ze mną juz nie chce, nie chcę marnować jazdy na rolkach żeby się do niej dostosowywać :diabloti: No to super :loveu: Może jakieś fotki w takim razie? :diabloti: Moja to zawsze jak szczylek wygląda, jeśli o temperament chodzi to trochę się uspokoiła, ale na spacerach z frisbee czy piłką to istny świrus z niej :loveu::evil_lol: Jeśli nie bieganie to może sztuczki jakieś? Kliker? Nie może się nudzić przecież, takie sztuczki to niezła zabawa dla psa i właściciela :cool3: Polecam ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 psiulka napisał(a):Pocieszyć Cię? :diabloti:Pocieszaj :placz: Quote
psiulka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Pocieszaj :placz: Już się nie smuć..... :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Olusia napisał(a):No to super :loveu: Może jakieś fotki w takim razie? :diabloti: Moja to zawsze jak szczylek wygląda, jeśli o temperament chodzi to trochę się uspokoiła, ale na spacerach z frisbee czy piłką to istny świrus z niej :loveu::evil_lol: Jeśli nie bieganie to może sztuczki jakieś? Kliker? Nie może się nudzić przecież, takie sztuczki to niezła zabawa dla psa i właściciela :cool3: Polecam ;)Fotki były kilka stron wcześniej, teraz nie chce mi się ich pomniejszać :diabloti: Takie świrusy są najlepsze :loveu: Myslisz że my totalnie zacofane jesteśmy i nic nie potrafimy? :evil_lol: Lubimy się wspólnie bawić i nie jest tak że Figowa się nudzi całymi dniami, po prostu nie wchodzą już w gre szaleńcze jazdy na rolkach bo krowa się buntuje :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 psiulka napisał(a):Już się nie smuć..... :diabloti: Ilonka buraku jeden, ja poszukałam pocieszenia a nie tragicznej śmierci wywołanej nagłym wybuchem kwiku.... :mad: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name=':: FiGa ::'] Mamy już neta w domuuuu :multi: Jeeeee :sweetCyb::sweetCyb: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Jeeeee :sweetCyb::sweetCyb:Ajj nie udawaj, wiem że uroniłaś łezkę :evil_lol::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Ajj nie udawaj, wiem że uroniłaś łezkę :evil_lol::evil_lol: łzy szczęścia :cool3: [nie zmieniasz napisu w podpisie?] :p Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):łzy szczęścia :cool3: [nie zmieniasz napisu w podpisie?] :pHahah taaa :megagrin: Oops :oops: Zapomniałam o nim :oops: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Hahah taaa :megagrin: No wiesz :obrazic: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):No wiesz :obrazic:Ajj nie fochaj, nie bądź taka :eviltong::evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Mamy już neta w domuuuu :multi: Sylwia :bigcool::bigcool: Figa ma urodziny 27.10 tak? ;) O jejciu już 6 lat... A wygląda jakby miała dopiero roczek :cool3: Fajnie że macie już internet! Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 O, patrzcie, Kubuś :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Anusia&Saba napisał(a):Sylwia :bigcool::bigcool: Figa ma urodziny 27.10 tak? ;) O jejciu już 6 lat... A wygląda jakby miała dopiero roczek :cool3: Fajnie że macie już internet!Tak ;) Hah :evil_lol: Figowa jest dość mała i bardzo często słyszymy pytanie "ile to to ma miesięcy?" :evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 http://i36.tinypic.com/28iz254.jpg Jakie on ma piękne oczęta :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Anusia&Saba']http://i36.tinypic.com/28iz254.jpg Jakie on ma piękne oczęta :loveu:Po mnie :evil_lol: Łaczata :evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Pięknie Fidze na czerwonym tle :loveu::loveu: Napisał :FiGa: Zmykamy już ;-) Dobranoc :sleep2::sleep: Quote
Olusia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Figowa :loveu: Jakimś cudem u mnie jest już 1012 strona :o A godzinę temu była 996 (?) ;) Coś się chyba posty pomieszały :p Quote
agaciaaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Cześć małpo :loveu: przykro mi, że masz już neta w domku :shake: :diabloti: http://i36.tinypic.com/28iz254.jpg dlaczego dusisz biednego koteczka :mad: Figusia :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Jak ja tu dawno nie byłam O.O Pozdrowionka dla was :* Quote
Anusia&Saba Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Hej, gdzie się podziewacie? :hmmmm::hmmmm: Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Anusia&Saba']Pięknie Fidze na czerwonym tle :loveu::loveu: Dobranoc :sleep2::sleep:Dzień dobry :cool3: [quote name='Olusia']Figowa :loveu: Jakimś cudem u mnie jest już 1012 strona :o A godzinę temu była 996 (?) ;) Coś się chyba posty pomieszały :pU mnie cały czas jest ok :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Cześć małpo :loveu: przykro mi, że masz już neta w domku :shake: :diabloti: http://i36.tinypic.com/28iz254.jpg dlaczego dusisz biednego koteczka :mad: Figusia :loveu:Nikt Cię tu nie trzyma :diabloti: Koteczka trzymam pod paszkami :evil_lol: Z resztą ten flak dopasował się do mojej dłoni i nie było mu źle :eviltong: [quote name='Pianka']O neta ci oddali. Nareszcie:multi:Cześć :calus: [quote name='Karolina_Nett']Jak ja tu dawno nie byłam O.O Pozdrowionka dla was :*Dzięki Karola, witaj z powrotem :calus: Quote
Recommended Posts