Olusia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Fajnie, że zajrzałaś na dogo :calus: Piękne Figuskowe fotki :loveu: Quote
Anusia&Saba Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Figa :multi::multi: http://i35.tinypic.com/nnntsk.jpg Nowe szeleczki? ;) http://i35.tinypic.com/2wfs45y.jpg Jaki uśmiany pychol! :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Hej Sylwuś :) Cudne fotki, bardzo ładnie jej w tym czerwonym kompleciku :loveu: http://i37.tinypic.com/2efu7hd.jpg coś Ty jej zrobiła? :diabloti: Quote
Luzia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hejka jak Wam wakacje minęły? ja niestety nie byłam w Ubieszynie w tym roku jak na złość :( ehh a taką miałam nadzieje że się Nasze psiaki razem wyszaleją :p Quote
Luzia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Zdjęcia oczywiście śliczne ale tego chyba nie muszę mówić bo to oczywiste jest :loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 no, w końcu się pojawiły moje ulubione kropki!:multi: zaglądajcie częściej ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ah, zapachniało latem... Piękne słoneczne zdjęcia Figowej... :) Quote
Czarna_Owieczka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Cześć Figulki :multi: jak nas dawno tu nie było, uh jaki wstyd :oops: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Witajcie kochani :multi: Bardzo dziękujemy Wam za odwiedzinki u nas, jak zwykle cudnie jest tu wrócić i widzieć że jeszcze o nas ktoś pamięta :loveu: Choć grono osób bardzo się skurczyło, ale my to rozumiemy bo sami zalatani jesteśmy jak nigdy.. Mamy dla was wiadomośc. Czy to będzie dobra czy też zła zadecydujecie sami ;) Mamy już neta w domuuuu :multi: Quote
psiulka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Witajcie kochani :multi: Bardzo dziękujemy Wam za odwiedzinki u nas, jak zwykle cudnie jest tu wrócić i widzieć że jeszcze o nas ktoś pamięta :loveu: Choć grono osób bardzo się skurczyło, ale my to rozumiemy bo sami zalatani jesteśmy jak nigdy.. Mamy dla was wiadomośc. Czy to będzie dobra czy też zła zadecydujecie sami ;) Mamy już neta w domuuuu :multi: Hej Figowe :loveu: Oczywiście, że dobra wiadomość. :multi: Co u Was słychać? ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 U nas ogólnie jest OK, bo jakże inaczej mogłoby być :eviltong: Figowa, odkąd wróciła moja mama, jest w nią zapatrzona jak w obrazek, miejscami aż jestem zazdrosna :evil_lol: Starzeje się moje słoneczko, za kilka dni stuknie jej już 6 latek :lol: i na rolkach już razem nie pośmigamy, krowa się buntuje i nie chce biegać :shake: Widzę że na dogo tyyyle się pozmieniało, aż się boję pomyśleć ine czasu zajmie mi nadrabianie wszystkiego, a czasu tak malutko... Quote
psiulka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 :: FiGa :: napisał(a):U nas ogólnie jest OK, bo jakże inaczej mogłoby być :eviltong: Figowa, odkąd wróciła moja mama, jest w nią zapatrzona jak w obrazek, miejscami aż jestem zazdrosna :evil_lol: Starzeje się moje słoneczko, za kilka dni stuknie jej już 6 latek :lol: i na rolkach już razem nie pośmigamy, krowa się buntuje i nie chce biegać :shake: Widzę że na dogo tyyyle się pozmieniało, aż się boję pomyśleć ine czasu zajmie mi nadrabianie wszystkiego, a czasu tak malutko... Co?! Już 6 lat? Przeciez dopiero co dawałaś zdjęcia z 5 urodzin. :crazyeye: Ale to szybko zleciało.... Za duże jej tempo narzucasz na rollach, to już prawie babcia. :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 psiulka napisał(a):Co?! Już 6 lat? Przeciez dopiero co dawałaś zdjęcia z 5 urodzin. :crazyeye: Ale to szybko zleciało.... Za duże jej tempo narzucasz na rollach, to już prawie babcia. :cool3:Czas ucieka niemożliwie szybko :shake: Kiedy ja nie potrafię wolniej :placz: Kiedyś to ona mi narzucała tempo, teraz jedynie truchta :watpliwy: Chciałam se nowego zwierza do rolek sprawić to mi go sprzątnęli sprzed nosa nooo :mad: Quote
Coffee&Nera Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Czas ucieka niemożliwie szybko :shake: Kiedy ja nie potrafię wolniej :placz: Kiedyś to ona mi narzucała tempo, teraz jedynie truchta :watpliwy: Chciałam se nowego zwierza do rolek sprawić to mi go sprzątnęli sprzed nosa nooo :mad: Figowa jaki nowy zwierz :-o Co ty chcesz figowa zastapic jakims innym... ja ci dam ja ci dam :mad::mad::mad: Quote
psiulka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Coś mi się wydaje, że on by się idealnie nadawał do rolkowania, taki młody, niewybiegany.... Z resztą on się chyba w Tobie zakochał. :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 psiulka napisał(a):Coś mi się wydaje, że on by się idealnie nadawał do rolkowania, taki młody, niewybiegany.... Z resztą on się chyba w Tobie zakochał. :cool3:Ilonka cicho Ty być i mnie nie załamywać :mad: Nie wiem czy on się zakochał ale niewątpliwie zakochałam się ja :placz::placz: Nera- napisał(a):Figowa jaki nowy zwierz :-o Co ty chcesz figowa zastapic jakims innym... ja ci dam ja ci dam :mad::mad::mad: No to ba:diabloti: Czas wymienić krowę na lepszy model :evilbat: Wyszła z użycia :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ty niedobra bestio zwana Sylwia ja ci dam :mad::evil_lol: Figa byc idealna nawet jak juz bedzie babcia :cool3: Quote
psiulka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Ilonka cicho Ty być i mnie nie załamywać :mad: Nie wiem czy on się zakochał ale niewątpliwie zakochałam się ja :placz::placz: Ja wiem, że tak, bo chyba nikomu innemu nie zasnął na kolanach...... :loveu: Jaki to był cudny widok ^^ Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Niedobra bestia zwana Pączkiem jest :evil_lol: Idealna Figowa? :megagrin: Quote
Olusia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Heeej :multi: Super, że internet w końcu masz :cool3:;) Będziesz częściej zaglądać, co? :eviltong: No widzisz, jak czas szybko leci. Mojej już 5 latek w lutym stuknie, kiedy to zleciało, pytam kiedy? :cool3: A z Figą możesz przecież wolniej jeździć, spróbuj się dostosować do jej tempa ;) Quote
Coffee&Nera Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 co masz do figowej co :evil_lol: Grzeczna, posluszna ulozona idealny pies :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='psiulka']Ja wiem, że tak, bo chyba nikomu innemu nie zasnął na kolanach...... :loveu: Jaki to był cudny widok ^^ Ilonaaaaa :placz: No ja Cię zamorduję normalnie :placz: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Olusia napisał(a):Heeej :multi: Super, że internet w końcu masz :cool3:;) Będziesz częściej zaglądać, co? :eviltong: No widzisz, jak czas szybko leci. Mojej już 5 latek w lutym stuknie, kiedy to zleciało, pytam kiedy? :cool3: A z Figą możesz przecież wolniej jeździć, spróbuj się dostosować do jej tempa ;)Witajcie :loveu: No teraz gdy juz mam neta to będe wpadać duużo częsciej :cool3: Maleństwo Twoje i tak wiecznie jak młodziak wygląda :loveu: Z Figową to juz jedynie spacerki nam zostały, bo kiedy ona nawet biegać ze mną juz nie chce, nie chcę marnować jazdy na rolkach żeby się do niej dostosowywać :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Nera- napisał(a):co masz do figowej co :evil_lol: Grzeczna, posluszna ulozona idealny pies :diabloti::megagrin: :megagrin: :megagrin: Żadne z tych określeń do niej nie pasuje :evil_lol: Quote
psiulka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Ilonaaaaa :placz: No ja Cię zamorduję normalnie :placz: Pocieszyć Cię? :diabloti: Quote
Recommended Posts