Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka
jak Wam wakacje minęły?
ja niestety nie byłam w Ubieszynie w tym roku jak na złość :(
ehh
a taką miałam nadzieje że się Nasze psiaki razem wyszaleją :p

Posted

Witajcie kochani :multi:
Bardzo dziękujemy Wam za odwiedzinki u nas, jak zwykle cudnie jest tu wrócić i widzieć że jeszcze o nas ktoś pamięta :loveu: Choć grono osób bardzo się skurczyło, ale my to rozumiemy bo sami zalatani jesteśmy jak nigdy..

Mamy dla was wiadomośc. Czy to będzie dobra czy też zła zadecydujecie sami ;)

Mamy już neta w domuuuu
:multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Witajcie kochani :multi:
Bardzo dziękujemy Wam za odwiedzinki u nas, jak zwykle cudnie jest tu wrócić i widzieć że jeszcze o nas ktoś pamięta :loveu: Choć grono osób bardzo się skurczyło, ale my to rozumiemy bo sami zalatani jesteśmy jak nigdy..

Mamy dla was wiadomośc. Czy to będzie dobra czy też zła zadecydujecie sami ;)

Mamy już neta w domuuuu :multi:

Hej Figowe :loveu:

Oczywiście, że dobra wiadomość. :multi: Co u Was słychać? ;)

Posted

U nas ogólnie jest OK, bo jakże inaczej mogłoby być :eviltong:
Figowa, odkąd wróciła moja mama, jest w nią zapatrzona jak w obrazek, miejscami aż jestem zazdrosna :evil_lol: Starzeje się moje słoneczko, za kilka dni stuknie jej już 6 latek :lol: i na rolkach już razem nie pośmigamy, krowa się buntuje i nie chce biegać :shake:
Widzę że na dogo tyyyle się pozmieniało, aż się boję pomyśleć ine czasu zajmie mi nadrabianie wszystkiego, a czasu tak malutko...

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
U nas ogólnie jest OK, bo jakże inaczej mogłoby być :eviltong:
Figowa, odkąd wróciła moja mama, jest w nią zapatrzona jak w obrazek, miejscami aż jestem zazdrosna :evil_lol: Starzeje się moje słoneczko, za kilka dni stuknie jej już 6 latek :lol: i na rolkach już razem nie pośmigamy, krowa się buntuje i nie chce biegać :shake:
Widzę że na dogo tyyyle się pozmieniało, aż się boję pomyśleć ine czasu zajmie mi nadrabianie wszystkiego, a czasu tak malutko...

Co?! Już 6 lat? Przeciez dopiero co dawałaś zdjęcia z 5 urodzin. :crazyeye: Ale to szybko zleciało....
Za duże jej tempo narzucasz na rollach, to już prawie babcia. :cool3:

Posted

psiulka napisał(a):
Co?! Już 6 lat? Przeciez dopiero co dawałaś zdjęcia z 5 urodzin. :crazyeye: Ale to szybko zleciało....
Za duże jej tempo narzucasz na rollach, to już prawie babcia. :cool3:
Czas ucieka niemożliwie szybko :shake:

Kiedy ja nie potrafię wolniej :placz: Kiedyś to ona mi narzucała tempo, teraz jedynie truchta :watpliwy:
Chciałam se nowego zwierza do rolek sprawić to mi go sprzątnęli sprzed nosa nooo :mad:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Czas ucieka niemożliwie szybko :shake:

Kiedy ja nie potrafię wolniej :placz: Kiedyś to ona mi narzucała tempo, teraz jedynie truchta :watpliwy:
Chciałam se nowego zwierza do rolek sprawić to mi go sprzątnęli sprzed nosa nooo :mad:

Figowa jaki nowy zwierz :-o Co ty chcesz figowa zastapic jakims innym... ja ci dam ja ci dam :mad::mad::mad:

Posted

psiulka napisał(a):
Coś mi się wydaje, że on by się idealnie nadawał do rolkowania, taki młody, niewybiegany.... Z resztą on się chyba w Tobie zakochał. :cool3:
Ilonka cicho Ty być i mnie nie załamywać :mad: Nie wiem czy on się zakochał ale niewątpliwie zakochałam się ja :placz::placz:

Nera- napisał(a):
Figowa jaki nowy zwierz :-o Co ty chcesz figowa zastapic jakims innym... ja ci dam ja ci dam :mad::mad::mad:

No to ba:diabloti: Czas wymienić krowę na lepszy model :evilbat: Wyszła z użycia :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ilonka cicho Ty być i mnie nie załamywać :mad: Nie wiem czy on się zakochał ale niewątpliwie zakochałam się ja :placz::placz:

Ja wiem, że tak, bo chyba nikomu innemu nie zasnął na kolanach...... :loveu: Jaki to był cudny widok ^^

Posted

Heeej :multi:

Super, że internet w końcu masz :cool3:;) Będziesz częściej zaglądać, co? :eviltong:

No widzisz, jak czas szybko leci. Mojej już 5 latek w lutym stuknie, kiedy to zleciało, pytam kiedy? :cool3:
A z Figą możesz przecież wolniej jeździć, spróbuj się dostosować do jej tempa ;)

Posted

Olusia napisał(a):
Heeej :multi:

Super, że internet w końcu masz :cool3:;) Będziesz częściej zaglądać, co? :eviltong:

No widzisz, jak czas szybko leci. Mojej już 5 latek w lutym stuknie, kiedy to zleciało, pytam kiedy? :cool3:
A z Figą możesz przecież wolniej jeździć, spróbuj się dostosować do jej tempa ;)
Witajcie :loveu:
No teraz gdy juz mam neta to będe wpadać duużo częsciej :cool3: Maleństwo Twoje i tak wiecznie jak młodziak wygląda :loveu:

Z Figową to juz jedynie spacerki nam zostały, bo kiedy ona nawet biegać ze mną juz nie chce, nie chcę marnować jazdy na rolkach żeby się do niej dostosowywać :diabloti: