psiulka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Cześć Figowe :loveu: Co tam u Was słychać? Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='agaciaaa']Kurzem zarasta :siara: A neta jak nie było tak nie ma... [quote name='Olusia']Figowe, co tam u Was? Leci :cool3: Byle do przodu :evil_lol: Wakacje siem końcZą.... :placz: [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Ci Wpadłabyś tu chociaż na chwilę, by pochwalić się cudnymi fotkami z niu aparejszyn, a nie tak wakacjujesz u Dua Ooooo.... Kogo ja widzę :diabloti: Ktoś Cię tu zapraszał? :evil_lol::eviltong: Wakacjowanie u Dua jest super :loveu: Wiec nie dziw sie że połowe wakacji spędziłam właśnie tam :diabloti: A fotki..... yyy... nie pomyślałam.... :scared: [quote name='Szarik']Odkurzam :calus: [quote name='psiulka']Cześć Figowe :loveu: Co tam u Was słychać? FIzgula baaaardzo by chciała kolege :loveu: I nie tylko ona... i wszystko idzie w dobrym kierunku :loveu: Quote
psiulka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name=':: FiGa ::'] FIzgula baaaardzo by chciała kolege :loveu: I nie tylko ona... i wszystko idzie w dobrym kierunku :loveu: A Kolega też pewnie bardzo chciałby do Figuni i.....jej Pańci :loveu: :kciuki: Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Pokażę Wam moją miłość :loveu: Zdjęcie by Psiulman :P Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='psiulka']A Kolega też pewnie bardzo chciałby do Figuni i.....jej Pańci :loveu: :kciuki:Kolega bardzo mi się w łebku zagnieździł i ciągle o nim myśle :evil_lol: Na pierwszy rzut oka wydawało się że to taka ciapa i cielak, ale ostatnio zaczął pokazywać że potrafi być też wredny kiedy jest zazdrosny :hmmmm: Dlatego bojam że z Figową będzie źle :shake: Bo ona do uległych nie należy :diabloti: I do niej trzeba psa który się jej nie postawi, o będzie maskara :shake: I właśnie Synuś wyglądał na takiego co by się jej dał, ale po ostatnich jego wojażach to już nie jestem tego taka pewna :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Synuś, a właściwie Jaro to moja miłość schroniskowa :loveu: Prowadzę wojnę o niego w domu, a właściwie to cała rodzinka prowadzi wojnę z tatą, bo on na drugiego psa zgodzić się nie chce.... ale to już kwestia 3-4 tygodni... TRZYMAJCIU KCIUKI!!! :kciuki: Ilonka pozwoliła mi wykorzystać swoje fotki :evil_lol: Bardzo dziękujem :calus: Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Tu jeszcze zdjęcia Synusia autorstwa Matyldy: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10791199&postcount=3022 Ja mam jeszcze pełno swoich ale nie pomyślałam by je wziąć :shake: :oops: Quote
psiulka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 http://lh5.ggpht.com/psiulka/SLMd8aswe8I/AAAAAAAAGKQ/lNpToReerlo/252.JPG?imgmax=640 - Dodaj, że tu tak ślicznie zasnął u Ciebie na kolanach. :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Synuś, a właściwie Jaro to moja miłość schroniskowa :loveu: Prowadzę wojnę o niego w domu, a właściwie to cała rodzinka prowadzi wojnę z tatą, bo on na drugiego psa zgodzić się nie chce.... ale to już kwestia 3-4 tygodni... TRZYMAJCIU KCIUKI!!! :kciuki: Ilonka pozwoliła mi wykorzystać swoje fotki :evil_lol: Bardzo dziękujem :calus: Będziemiy trzymać!! Oby się udało, on jest jednym z najcudniejszych sroniskowców :loveu: Nie ma za co :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='psiulka']http://lh5.ggpht.com/psiulka/SLMd8aswe8I/AAAAAAAAGKQ/lNpToReerlo/252.JPG?imgmax=640 - Dodaj, że tu tak ślicznie zasnął u Ciebie na kolanach. :loveu:Taaaa.... :loveu::loveu: Chłopak uwielbia mizianie, szczególnie na uszkach i po brzusiu :loveu: Momentalnie zasypia :loveu::loveu: Gonia uznała że pasujemy do siebie kolorystycznie :evil_lol: I ma racje bo brąz to mój kolor :loveu: Mogłabym tak niejeden wieczór spędzić z jego łebkiem na moich kolanach :loveu::loveu: Będziemiy trzymać!! Oby się udało, on jest jednym z najcudniejszych sroniskowców :loveu: Nie ma za co :cool3:A dzięki :multi: Każde kciuki się przydadzą :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Cześć Figowa :loveu: Nie dziwię się, że się zakochałaś - Jaro jest cudowny :loveu: Ma strasznie fajne uchole :) Zaciskam mocno kciuki! :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 :: FiGa :: napisał(a): Ooooo.... Kogo ja widzę :diabloti: Ktoś Cię tu zapraszał? :evil_lol::eviltong: Wakacjowanie u Dua jest super :loveu: Wiec nie dziw sie że połowe wakacji spędziłam właśnie tam :diabloti: A fotki..... yyy... nie pomyślałam.... :scared: To Ty jeszcze nie wiesz, że ja się zawsze wpraszam, gdzie mnie nie chcą? :diabloti: Trzymam i ja kciuki za adopcje Synka :kciuki: Quote
Marta_Ares Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ale piekny ten schroniskowiec:loveu: :loveu: trzymam kciuki zeby udało sie tate namowic!!! Quote
shangri_la Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 to ja tez 3mam kciuki, bardzo fajny jest :loveu: pozdrawiam Quote
agaciaaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 :: FiGa :: napisał(a)::siara: A neta jak nie było tak nie ma... :roll: http://lh3.ggpht.com/psiulka/SLMZT228fWI/AAAAAAAAFsw/SwsqaGoTuFM/19.JPG?imgmax=640 jakie cuuudo :loveu::loveu: Trzymam kciuki i mam nadzieje, że uda sie tate namówić!!! :kciuki: Koniecznie daj znać, jak już będzie wiadomo co i jak ;) Quote
Olusia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Piękne psisko :loveu:, trzymamy kciuki :kciuki: Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Synuś znalazł dom niedługo po tym jak Wam go tu przedstawiłam.... cóż, żyjemy dalej ;) Quote
BBeta Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Dobrze, że znalazł, szkoda, że nie u Ciebie... Miło, że zajrzałaś na dogo :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 BBeta napisał(a):Dobrze, że znalazł, szkoda, że nie u Ciebie... Miło, że zajrzałaś na dogo :cool3:Dorwałam się do kompa to wskoczyłam looknąć co u moich znajomków z dogo :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Dobra, więcej mi się dodawać nie chce :eviltong: Bye kochani :calus: Quote
Recommended Posts