Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Kurzem zarasta :siara: A neta jak nie było tak nie ma...

[quote name='Olusia']Figowe, co tam u Was? Leci :cool3: Byle do przodu :evil_lol: Wakacje siem końcZą.... :placz:

[quote name='g_o_n_i_a']Cześć Ci
Wpadłabyś tu chociaż na chwilę, by pochwalić się cudnymi fotkami z niu aparejszyn, a nie tak wakacjujesz u Dua Ooooo.... Kogo ja widzę :diabloti: Ktoś Cię tu zapraszał? :evil_lol::eviltong:
Wakacjowanie u Dua jest super :loveu: Wiec nie dziw sie że połowe wakacji spędziłam właśnie tam :diabloti:
A fotki..... yyy... nie pomyślałam.... :scared:

[quote name='Szarik']Odkurzam :calus:

[quote name='psiulka']Cześć Figowe :loveu: Co tam u Was słychać? FIzgula baaaardzo by chciała kolege :loveu: I nie tylko ona... i wszystko idzie w dobrym kierunku :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
FIzgula baaaardzo by chciała kolege :loveu: I nie tylko ona... i wszystko idzie w dobrym kierunku :loveu:

A Kolega też pewnie bardzo chciałby do Figuni i.....jej Pańci :loveu: :kciuki:

Posted

[quote name='psiulka']A Kolega też pewnie bardzo chciałby do Figuni i.....jej Pańci :loveu: :kciuki:Kolega bardzo mi się w łebku zagnieździł i ciągle o nim myśle :evil_lol: Na pierwszy rzut oka wydawało się że to taka ciapa i cielak, ale ostatnio zaczął pokazywać że potrafi być też wredny kiedy jest zazdrosny :hmmmm:

Dlatego bojam że z Figową będzie źle :shake:
Bo ona do uległych nie należy :diabloti: I do niej trzeba psa który się jej nie postawi, o będzie maskara :shake:
I właśnie Synuś wyglądał na takiego co by się jej dał, ale po ostatnich jego wojażach to już nie jestem tego taka pewna :diabloti:

Posted

Synuś, a właściwie Jaro to moja miłość schroniskowa :loveu: Prowadzę wojnę o niego w domu, a właściwie to cała rodzinka prowadzi wojnę z tatą, bo on na drugiego psa zgodzić się nie chce.... ale to już kwestia 3-4 tygodni... TRZYMAJCIU KCIUKI!!! :kciuki:

Ilonka pozwoliła mi wykorzystać swoje fotki :evil_lol: Bardzo dziękujem :calus:

Posted

http://lh5.ggpht.com/psiulka/SLMd8aswe8I/AAAAAAAAGKQ/lNpToReerlo/252.JPG?imgmax=640 - Dodaj, że tu tak ślicznie zasnął u Ciebie na kolanach. :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Synuś, a właściwie Jaro to moja miłość schroniskowa :loveu: Prowadzę wojnę o niego w domu, a właściwie to cała rodzinka prowadzi wojnę z tatą, bo on na drugiego psa zgodzić się nie chce.... ale to już kwestia 3-4 tygodni... TRZYMAJCIU KCIUKI!!! :kciuki:

Ilonka pozwoliła mi wykorzystać swoje fotki :evil_lol: Bardzo dziękujem :calus:

Będziemiy trzymać!! Oby się udało, on jest jednym z najcudniejszych sroniskowców :loveu:

Nie ma za co :cool3:

Posted

[quote name='psiulka']http://lh5.ggpht.com/psiulka/SLMd8aswe8I/AAAAAAAAGKQ/lNpToReerlo/252.JPG?imgmax=640 - Dodaj, że tu tak ślicznie zasnął u Ciebie na kolanach. :loveu:Taaaa.... :loveu::loveu: Chłopak uwielbia mizianie, szczególnie na uszkach i po brzusiu :loveu: Momentalnie zasypia :loveu::loveu:
Gonia uznała że pasujemy do siebie kolorystycznie :evil_lol: I ma racje bo brąz to mój kolor :loveu:
Mogłabym tak niejeden wieczór spędzić z jego łebkiem na moich kolanach :loveu::loveu:

Będziemiy trzymać!! Oby się udało, on jest jednym z najcudniejszych sroniskowców :loveu:

Nie ma za co :cool3:
A dzięki :multi: Każde kciuki się przydadzą :eviltong:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Ooooo.... Kogo ja widzę :diabloti: Ktoś Cię tu zapraszał? :evil_lol::eviltong:
Wakacjowanie u Dua jest super :loveu: Wiec nie dziw sie że połowe wakacji spędziłam właśnie tam :diabloti:
A fotki..... yyy... nie pomyślałam.... :scared:

To Ty jeszcze nie wiesz, że ja się zawsze wpraszam, gdzie mnie nie chcą? :diabloti:

Trzymam i ja kciuki za adopcje Synka :kciuki:

• 1 month later...
Posted

BBeta napisał(a):
Dobrze, że znalazł, szkoda, że nie u Ciebie... Miło, że zajrzałaś na dogo :cool3:
Dorwałam się do kompa to wskoczyłam looknąć co u moich znajomków z dogo :cool3: