:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jesteś jak dobrze :loveu: My też za Tobą strasznie tęsknimy :loveu: Dobrze że pojawiasz się raz na jakiś czas :multi: Pozdrowienia dla Was wszystkich :loveu::loveu::loveu:Luzia, mój burak :loveu: Bardzo się cieszę że jeszcze o nas ktoś pamięta :loveu: A ja widzę jakieś nowe cudo w Twoim podpisie? :cool3: Kurcze tak bardzo jestem do tyłu z wszystkimi informacjami :( Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Luzia, mój burak :loveu: Bardzo się cieszę że jeszcze o nas ktoś pamięta :loveu: A ja widzę jakieś nowe cudo w Twoim podpisie? :cool3: Kurcze tak bardzo jestem do tyłu z wszystkimi informacjami :( No ba buraki zawsze wierne :loveu: Wszyscy o Tobie pamiętają i czekaja na Twój powrót :multi: A no jest jest Pamirek nowa bida za dużo opowiadania na jeden raz mam nadzieje że na wakacje uda nam się w końcu spotkać :eviltong: Będę w Ubieszynie tradycyjnie :multi: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 http://images30.fotosik.pl/231/275db09f4772f345.jpg Morda nasza kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Luzia&Funia']http://images30.fotosik.pl/231/275db09f4772f345.jpg Morda nasza kochana :loveu::loveu::loveu:Moje, moje :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No ba buraki zawsze wierne Wszyscy o Tobie pamiętają i czekaja na Twój powrót :multi: A no jest jest Pamirek nowa bida za dużo opowiadania na jeden raz mam nadzieje że na wakacje uda nam się w końcu spotkać :eviltong: Będę w Ubieszynie tradycyjnie :multi:Buraki są the best :loveu: A Ty krowo do szkoły juuż nie chodzisz? Ja zwiałam z lekcji i siedzę w bibiotece :eviltong: Czekajcie czekajcie :evil_lol: Jest na co :diabloti::siara: Jak tylko dorwę neta na trochę dłużej to obiecuję historię Pamirka zgłębić :loveu: CO do wakacji to masz mój nr, jak bedziesz w moich okolicach dawaj znac :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Co to za nowe zasady na dogo? :hmmmm: 10 grafik w poście? :hmmmm: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Buraki są the best :loveu: A Ty krowo do szkoły juuż nie chodzisz? Ja zwiałam z lekcji i siedzę w bibiotece :eviltong: Czekajcie czekajcie :evil_lol: Jest na co :diabloti::siara: Jak tylko dorwę neta na trochę dłużej to obiecuję historię Pamirka zgłębić :loveu: CO do wakacji to masz mój nr, jak bedziesz w moich okolicach dawaj znac :cool3: Zgadzam się :cool3: Olałam szkołę :eviltong: Przecież piszę że wiele się zmieniło :razz: Kurde ale robisz smaka:multi: Nie ma co zagłębiać jak się spotkamy to z chęcią opowiem :p Nie mam :oops: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Co to za nowe zasady na dogo? :hmmmm: 10 grafik w poście? :hmmmm: Wymyślili jakąś durnotę :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Zgadzam się Olałam szkołę Przecież piszę że wiele się zmieniło Kurde ale robisz smaka Nie ma co zagłębiać jak się spotkamy to z chęcią opowiem Nie mam Sama jestem burok, wiec mnie do Was niesamowicie ciągnie :oops: Ja chcę neta, ja chcę dogo, ja chcę do moich buraków :placz::placz::placz: Dopsz, a kiedy mniej wiecej bedziecie w naszych okolicach? :cool3: Może jakies wieksze spotkanko, o z Gonią i Azulcem jeszcze np :cool3: (Goniaczek mam nadzieje nie ma nic przeciwko temu że planuję za nią :diabloti:) Nie masz? :evil_lol: Patrz ---> podpis :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Wymyślili jakąś durnotę :angryy:Cudnie :shake: Czyli nic sie nie zmienia widzę :evil_lol: Dogo jest tak samo sfiksowane jak było :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Kurcze 4 razy próbowałąm zmienić tytuł galerii i nic, o co chodzi? :crazyeye: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Sama jestem burok, wiec mnie do Was niesamowicie ciągnie :oops: Ja chcę neta, ja chcę dogo, ja chcę do moich buraków :placz::placz::placz: Dopsz, a kiedy mniej wiecej bedziecie w naszych okolicach? :cool3: Może jakies wieksze spotkanko, o z Gonią i Azulcem jeszcze np :cool3: (Goniaczek mam nadzieje nie ma nic przeciwko temu że planuję za nią :diabloti:) Nie masz? :evil_lol: Patrz ---> podpis :evil_lol: Swój zawsze do swego ciągnie :loveu: Na początku lipca do końca najprawdopodobniej ale jeszcze nic pewnego mogę dopiero na przykład w połowie zawitać :shake: Większa banda to zawsze lepiej :multi: O kurcze gorzej niż blondi teraz :oops::oops: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Cudnie :shake: Czyli nic sie nie zmienia widzę :evil_lol: Dogo jest tak samo sfiksowane jak było :evil_lol: Na ba wiadome dziwi Cię to :evil_lol: Można się przyzwyczaić nie długo nie będzie wcale emotek :shake: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Kurcze 4 razy próbowałąm zmienić tytuł galerii i nic, o co chodzi? :crazyeye: A co Ci pisze?? Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Swój zawsze do swego ciągnie Na początku lipca do końca najprawdopodobniej ale jeszcze nic pewnego mogę dopiero na przykład w połowie zawitać Większa banda to zawsze lepiej O kurcze gorzej niż blondi teraz :oops: No to ba :evil_lol: Jestem zdania że buroki powinny trzymac sie razem, szkoda że nie do konca to od nas zalezy :( :shake: DOpsz, to dajcie znac jakos tak wczesniej zeby sobie termin zarezerwowac, bo my napiety grafik mamy :evil_lol: Zgadzam sie, moze jeszcze kogos uda sie sciagnac :cool3: Trzeba towarzystwa dla Azulki i Pamirka czy tez Funi, bo Figowa to burak do kwadratu i ona nigdy sie z innymi psami nie bawi, wiec beda z nia nudac :evil_lol: Phihihihi :diabloti::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A co Ci pisze?? Własnie kurcze nic mi nie pisze :shake: Jak wchodze na ustawienia to jest nowy tytuł :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Na ba wiadome dziwi Cię to :evil_lol: Można się przyzwyczaić nie długo nie będzie wcale emotek :shake:Będziemy podawać linki do temotek :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :: FiGa :: napisał(a):No to ba :evil_lol: Jestem zdania że buroki powinny trzymac sie razem, szkoda że nie do konca to od nas zalezy :( :shake: DOpsz, to dajcie znac jakos tak wczesniej zeby sobie termin zarezerwowac, bo my napiety grafik mamy :evil_lol: Zgadzam sie, moze jeszcze kogos uda sie sciagnac :cool3: Trzeba towarzystwa dla Azulki i Pamirka czy tez Funi, bo Figowa to burak do kwadratu i ona nigdy sie z innymi psami nie bawi, wiec beda z nia nudac :evil_lol: Phihihihi :diabloti::evil_lol: Jak się spotkamy to będzie jedna wielka ćwikła :evil_lol: Damy radę wszystko zależy od tego czy będę na wiśnie jeździć jeśli tak to przyjadę w połowie lipca ale jeśli nie to zawitam gdzieś na początku :cool3: Pamir ją rozrusza :razz: On potrafi każdą pannę porwać w tan :evil_lol: Ale wiadomo że czym więcej tym lepiej w końcu w kupie siła :diabloti: Jestem brunetką żeby nie było :lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Dobra ja musze mykac :calus: Dobrze bylo do Was wrócić :evil_lol: Szkoda tylko ze tak krótko :placz: Trzymajcie sie kochani :calus: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Własnie kurcze nic mi nie pisze :shake: Jak wchodze na ustawienia to jest nowy tytuł :angryy: Poczekaj chwile może potem się sam zmieni :razz: Edit: Mi się zmieniło od razu :: FiGa :: napisał(a):Będziemy podawać linki do temotek :evil_lol: O nie tylko nie to :watpliwy::-D Quote
agaciaaa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Czeeeeeść:multi::loveu: http://images28.fotosik.pl/231/c0881f91b3ecc8b5.jpg cudnie sie Figuś do nas uśmiecha :loveu::evil_lol: Quote
Pianka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Za 6 tygodni dopiero? Tak długo:shake: Weź sie pospiesz:eviltong: :: FiGa :: napisał(a):Kurcze 4 razy próbowałąm zmienić tytuł galerii i nic, o co chodzi? :crazyeye: jaki to ci zmienie? edit zmieniłam tytuł Quote
Szarik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No proszę! :) Weszła, zmieniła tytuł galerii, zalała zdjęciami i już śmig! Narobiła apetytu ;) Strasznie się ciesze, że przyjdziesz na stałe, czekamy do połowy wakacji, nie dłużej! Zdjęcia obejrzane, Figusia się nie zmieniła, dalej ma taki śmiejący się pycholek! Kochana :loveu: Czekam niecierpliwie! ;) Quote
Recommended Posts