Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Jesteś jak dobrze :loveu:
My też za Tobą strasznie tęsknimy :loveu:
Dobrze że pojawiasz się raz na jakiś czas :multi:

Pozdrowienia dla Was wszystkich :loveu::loveu::loveu:
Luzia, mój burak :loveu: Bardzo się cieszę że jeszcze o nas ktoś pamięta :loveu:

A ja widzę jakieś nowe cudo w Twoim podpisie? :cool3: Kurcze tak bardzo jestem do tyłu z wszystkimi informacjami :(

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Luzia, mój burak :loveu: Bardzo się cieszę że jeszcze o nas ktoś pamięta :loveu:

A ja widzę jakieś nowe cudo w Twoim podpisie? :cool3: Kurcze tak bardzo jestem do tyłu z wszystkimi informacjami :(

No ba buraki zawsze wierne :loveu: Wszyscy o Tobie pamiętają i czekaja na Twój powrót :multi:

A no jest jest Pamirek nowa bida za dużo opowiadania na jeden raz mam nadzieje że na wakacje uda nam się w końcu spotkać :eviltong: Będę w Ubieszynie tradycyjnie :multi:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
No ba buraki zawsze wierne Wszyscy o Tobie pamiętają i czekaja na Twój powrót :multi:

A no jest jest Pamirek nowa bida za dużo opowiadania na jeden raz mam nadzieje że na wakacje uda nam się w końcu spotkać :eviltong: Będę w Ubieszynie tradycyjnie :multi:
Buraki są the best :loveu:
A Ty krowo do szkoły juuż nie chodzisz? Ja zwiałam z lekcji i siedzę w bibiotece :eviltong:

Czekajcie czekajcie :evil_lol: Jest na co :diabloti::siara:

Jak tylko dorwę neta na trochę dłużej to obiecuję historię Pamirka zgłębić :loveu:

CO do wakacji to masz mój nr, jak bedziesz w moich okolicach dawaj znac :cool3:

Posted

Buraki są the best :loveu:
A Ty krowo do szkoły juuż nie chodzisz? Ja zwiałam z lekcji i siedzę w bibiotece :eviltong:

Czekajcie czekajcie :evil_lol: Jest na co :diabloti::siara:

Jak tylko dorwę neta na trochę dłużej to obiecuję historię Pamirka zgłębić :loveu:

CO do wakacji to masz mój nr, jak bedziesz w moich okolicach dawaj znac :cool3:

Zgadzam się :cool3:
Olałam szkołę :eviltong: Przecież piszę że wiele się zmieniło :razz:

Kurde ale robisz smaka:multi:

Nie ma co zagłębiać jak się spotkamy to z chęcią opowiem :p

Nie mam :oops:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Zgadzam się
Olałam szkołę Przecież piszę że wiele się zmieniło

Kurde ale robisz smaka

Nie ma co zagłębiać jak się spotkamy to z chęcią opowiem

Nie mam
Sama jestem burok, wiec mnie do Was niesamowicie ciągnie :oops: Ja chcę neta, ja chcę dogo, ja chcę do moich buraków :placz::placz::placz:

Dopsz, a kiedy mniej wiecej bedziecie w naszych okolicach? :cool3: Może jakies wieksze spotkanko, o z Gonią i Azulcem jeszcze np :cool3:

(Goniaczek mam nadzieje nie ma nic przeciwko temu że planuję za nią :diabloti:)

Nie masz? :evil_lol: Patrz ---> podpis :evil_lol:

Posted

Sama jestem burok, wiec mnie do Was niesamowicie ciągnie :oops: Ja chcę neta, ja chcę dogo, ja chcę do moich buraków :placz::placz::placz:

Dopsz, a kiedy mniej wiecej bedziecie w naszych okolicach? :cool3: Może jakies wieksze spotkanko, o z Gonią i Azulcem jeszcze np :cool3:

(Goniaczek mam nadzieje nie ma nic przeciwko temu że planuję za nią :diabloti:)

Nie masz? :evil_lol: Patrz ---> podpis :evil_lol:

Swój zawsze do swego ciągnie :loveu:

Na początku lipca do końca najprawdopodobniej ale jeszcze nic pewnego mogę dopiero na przykład w połowie zawitać :shake:

Większa banda to zawsze lepiej :multi:

O kurcze gorzej niż blondi teraz :oops::oops:

Posted

Cudnie :shake:
Czyli nic sie nie zmienia widzę :evil_lol:
Dogo jest tak samo sfiksowane jak było :evil_lol:

Na ba wiadome dziwi Cię to :evil_lol:
Można się przyzwyczaić nie długo nie będzie wcale emotek :shake:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Swój zawsze do swego ciągnie

Na początku lipca do końca najprawdopodobniej ale jeszcze nic pewnego mogę dopiero na przykład w połowie zawitać

Większa banda to zawsze lepiej

O kurcze gorzej niż blondi teraz :oops:

No to ba :evil_lol: Jestem zdania że buroki powinny trzymac sie razem, szkoda że nie do konca to od nas zalezy :( :shake:

DOpsz, to dajcie znac jakos tak wczesniej zeby sobie termin zarezerwowac, bo my napiety grafik mamy :evil_lol:

Zgadzam sie, moze jeszcze kogos uda sie sciagnac :cool3: Trzeba towarzystwa dla Azulki i Pamirka czy tez Funi, bo Figowa to burak do kwadratu i ona nigdy sie z innymi psami nie bawi, wiec beda z nia nudac :evil_lol:

Phihihihi :diabloti::evil_lol:

Posted

No to ba :evil_lol: Jestem zdania że buroki powinny trzymac sie razem, szkoda że nie do konca to od nas zalezy :( :shake:

DOpsz, to dajcie znac jakos tak wczesniej zeby sobie termin zarezerwowac, bo my napiety grafik mamy :evil_lol:

Zgadzam sie, moze jeszcze kogos uda sie sciagnac :cool3: Trzeba towarzystwa dla Azulki i Pamirka czy tez Funi, bo Figowa to burak do kwadratu i ona nigdy sie z innymi psami nie bawi, wiec beda z nia nudac :evil_lol:

Phihihihi :diabloti::evil_lol:

Jak się spotkamy to będzie jedna wielka ćwikła :evil_lol:

Damy radę wszystko zależy od tego czy będę na wiśnie jeździć jeśli tak to przyjadę w połowie lipca ale jeśli nie to zawitam gdzieś na początku :cool3:

Pamir ją rozrusza :razz: On potrafi każdą pannę porwać w tan :evil_lol: Ale wiadomo że czym więcej tym lepiej w końcu w kupie siła :diabloti:

Jestem brunetką żeby nie było :lol:

Posted

Własnie kurcze nic mi nie pisze :shake: Jak wchodze na ustawienia to jest nowy tytuł :angryy:

Poczekaj chwile może potem się sam zmieni :razz:

Edit: Mi się zmieniło od razu

Będziemy podawać linki do temotek :evil_lol:

O nie tylko nie to :watpliwy::-D

Posted

Za 6 tygodni dopiero? Tak długo:shake:
Weź sie pospiesz:eviltong:

Kurcze 4 razy próbowałąm zmienić tytuł galerii i nic, o co chodzi? :crazyeye:

jaki to ci zmienie?

edit
zmieniłam tytuł

Posted

No proszę! :)

Weszła, zmieniła tytuł galerii, zalała zdjęciami i już śmig! Narobiła apetytu ;)

Strasznie się ciesze, że przyjdziesz na stałe, czekamy do połowy wakacji, nie dłużej! Zdjęcia obejrzane, Figusia się nie zmieniła, dalej ma taki śmiejący się pycholek! Kochana :loveu:

Czekam niecierpliwie! ;)