Szarik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Będziesz miała sporo nadrabiania w swojej galerii jak wrócisz :evil_lol: No własnie... :hmmmm: Kiedy to nastąpi? Tęsknimy :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Myślałam o Tobie ostatnio Sylwuś. O Fidze, o Twojej ciurkowej rodzince... wracaj! :* Quote
agaciaaa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Rany, jak ja tęsknie za Twoimi zwierzami :placz: wracajcie szybko! Albo sie chociaż odezwijcie :roll: Buziaki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Wrócić jeszcze nie możemy, ale nie wpadamy z pustymi rękami ;) Mamy fotki ;) , Quote
Coffee&Nera Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Sylwia co sie dzieje ze was tak długo niema :(? Quote
:: FiGa :: Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Nera- napisał(a):Sylwia co sie dzieje ze was tak długo niema :(? Nie mamy neta w domu :shake: Quote
:: FiGa :: Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 I jeszcze COŚ dla kogoś specjalnego :buzi: Mam nadzieję, że uwierzyłaś we mnie :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Sylwus wracaj do nas na Dogo i przyjedz ze wreszcie z kropucha do mnie do Rzeszowa ;) Quote
:: FiGa :: Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Nera- napisał(a):Sylwus wracaj do nas na Dogo i przyjedz ze wreszcie z kropucha do mnie do Rzeszowa ;)Na dogo wróce jak mi net zmartwychwstanie ;) A co do Rzeszowa to baaardzo wątpliwe ;) Quote
agaciaaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Sylwuś :multi::loveu: super fotki, tęskniłam za tą łaciatą mordą :loveu::loveu: i ciurkami :loveu: Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://i27.tinypic.com/np4d3d.jpg Figunia, ślicznotka:loveu: widoczki cudne:multi: Wracajcie już !:roll: Quote
Pianka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Foty:multi: http://i28.tinypic.com/16c1hl2.jpg śliczna księżniczka:loveu: Quote
psiulka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Sylveeeeeeeeeeerusik! Nareszcie jesteś :) Figowa jak się wdzięczy przed aparatem. :loveu: A do Rzeszowa możesz przyjechać, na rolki. Będę pobierać nauki od mistrza ^^ Quote
Marta_Ares Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 o pojawiliscie sie:multi: :multi: :multi: :multi: steskniłam sie za ta nakrapiana mordka, sliczne zdjecia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dobry wieczór :) Jak miło zastać choć cząstkę Was tutaj :loveu: W końcu! :multi: Zdjęcia są super :) Figa jak zwykle piękna :loveu: A ciurki jakie wspinaczkowe, po gałęziach chodzą... ;) A jak urosły! No i te zachody słońca... piękne! Tęsknimy! :loveu: Quote
Anusia&Saba Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Czeeeeeeeeść! Nareszcie fotki :) Figusia jest piękna Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 I znowu nas nie ma... się porobiło ;) Kiedyś nie było dnia bez dogo, teraz dogo jest raz na jakiś czas... i na 5min. Kurcze nie macie pojęcia jak za tym tęsknię :shake: Jestem w szkole wiec niestety nie mam możliwości podrzucenia nowych fot, ale w najbliższym czasie postaram się o jakieś zjemcia ;) Kochani tęsknię za wami straaaaasznie :placz: :placz: :placz: U nas wszystko dobrze. Fizgula jest tak samo wredna, Kubuś nadal maleńki, nic chłopak nie urósł :P, a waciki nadal w liczbie 5 ;) Myślę o Was bardzo często :calus: A wrócę do Was na stałe za ok 6 tyg dopiero... Ale lepsze to nić niz :multi: KOCHAMY WAS :calus: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Jesteś jak dobrze :loveu: My też za Tobą strasznie tęsknimy :loveu: Dobrze że pojawiasz się raz na jakiś czas :multi: Pozdrowienia dla Was wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts