Yakubbo Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Lol nawijacie tak ze nadazyc nie mozna:P http://i30.tinypic.com/25pmonm.jpg Gdyby nie to ze to scurki to by wygladaly jak te 3 myszki ze Shreka :P Quote
Marta_Ares Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://i30.tinypic.com/25pmonm.jpg zaczynam sie ich bac:evil_lol: http://i26.tinypic.com/23jo0f5.jpg swietne sa te Twoje fotki rudzielca:loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Dzięki wszystkim za odwiedzinki i komentarze :loveu: Jutro fotki reszty zwierzyńca ;) Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Ale zostało mi jeszcze kilka fotek szczurków więc macie ;) Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 I jeszcze Rudzik ;) Fotki Figowej jeszcze nie sa pozmniejszane :evil_lol: Dobranoc ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Figa niepokazuj mi tu szczurkow i wafla bo zaraz ja sie dorwe jakiegos wafla xD Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Anetko, specjalnie for ju, jutro będzie kolejna dawka ciurów :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 I wafla? Sylwusia ty to robisz specjalnie- Co ja ci na tej premierze zrobilam ze tak mnie katujesz waflami i ciurami :placz::diabloti: Quote
Olusia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jakie fajne kocie i szczurkowe fotki :loveu: Quote
emdziolek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :placz::placz: Zostałam zingnorowana:placz::placz: FOCH :obrazic: Quote
Szarik Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 http://i32.tinypic.com/ibcq6x.jpg Ale ma fajny owłosiony języczek! :loveu: http://i29.tinypic.com/2hchi76.jpg No, jak szczurów nie lubie, to ta gromadka jest słodka ;) Witam z... rana? Dla mnie rano :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Nerul napisał(a):I wafla? Sylwusia ty to robisz specjalnie- Co ja ci na tej premierze zrobilam ze tak mnie katujesz waflami i ciurami :placz::diabloti:Wafla już niestety nie mam, ale ciurki znajdę :eviltong: Olusia napisał(a):Jakie fajne kocie i szczurkowe fotki :loveu:Dziękujemy :multi: emdziolek napisał(a)::placz::placz: Zostałam zingnorowana:placz::placz: FOCH :obrazic:Emi wybacz :-( Wiesz że skoczyłabym za Tobą w ogień... :loveu: Szarik napisał(a):http://i32.tinypic.com/ibcq6x.jpg Ale ma fajny owłosiony języczek! :loveu: http://i29.tinypic.com/2hchi76.jpg No, jak szczurów nie lubie, to ta gromadka jest słodka ;) Witam z... rana? Dla mnie rano :evil_lol:Owłosiony? :crazyeye: :evil_lol: A to dlaczego nie lubisz szczurków? :mad: Dla mnie to środek nocy :evil_lol::evil_lol: O 13 się z łózka zwlekłam dzis :evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :: FiGa :: napisał(a): Emi wybacz :-( Wiesz że skoczyłabym za Tobą w ogień... :loveu: Dobrze już dobrze, już nie gniewam:calus: KOCHOM CIĘ JOK DIOBLI Robimy próbe, ja skacze w ogień - traz ty:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Wafla już niestety nie mam, ale ciurki znajdę :eviltong: Dla mnie to środek nocy :evil_lol::evil_lol: O 13 się z łózka zwlekłam dzis :evil_lol: Dobra ciurami mozesz mnie katowac :diabloti: O 13 :crazyeye:? Ja o 7:30 juz na nogach bylam a ta :mad: I dziwic sie ze spac niemoge jak mnie ciurami zastrasza :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Cześć :multi: :multi: o 13 :-o ja to jak Nerul, po 7 psa wysiusiać poszłam :evil_lol: uwielbiam poranne spacery (po warunkiem ze jest wiosna, ciepło i słońce świeci :loveu:) Quote
Szarik Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Nie tyle, ze nie lubię, ale nie mogłabym się nimi opiekować, bo mam wrodzony wstręt do szczurzych i wogóle gryzoniowatych łapek. Ja się moge pozachwycać, po ochać, achać, ale nic więcej. Tak juz mam ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Czarna Owieczka- przeciez najlepiej jest z ranca zyc :D:D Quote
Czarna_Owieczka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Nerul napisał(a):Czarna Owieczka- przeciez najlepiej jest z ranca zyc :D:D Dokładnie, wtedy przynajmniej jestem wyższa o ten 1 cm, jeszcze nie zmęczona, nikt mi humoru nie zepsuł, w ogóle git :cool1: Quote
psiulka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Wystawa psów, wszędzie pełno ludzi... a w kącie stoją dwie takie i zanoszą dzikim szlochem... no chyba się skuszę!! :evil_lol: Ja sobie zawsze marzyłam, że jak już dziecko to adoptowane, taki podrostek, co bym nie musiała pieluch nigdy w życiu zmieniać :diabloti: Wiem, że z takim może być wiele problemów, może się ono czuć odrzucone, gorsze... ja to chyba po psach mam [i po HP :evil_lol:], wszystkich bym chciała zbawic... Na kompa ;) No nie może być :mad: Tak mało? :mad: TAK, TAK :multi: A wiesz, że ja też? :evil_lol: Tyle, żeby miało już z 10 lat, o, bo ja takich małych to niet :shake: Nie mów mi o HP, bo jak sobie pomyśle o Tedku to mnie smutek bierze :( To wysyłaj xD Nie mam czasu ostatnio :shake: [quote name='Nerul']Figa ja mam zamia rodzic xD moze za 3-4 lata- razem z Iloną zostaniecie ciocie co wy na to xD Młoda mama :evil_lol: Przyjdę na Twój ślub z SYLWKIEM, będziemy chrzestnymi Waszych dzieci :diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_']Heeh nie wiem.. ale o co chodzi :siara: Jakie rasy będziesz oglądać? :eviltong: [quote name='Nerul']Ja ci dam dzieci nielubic :mad::diabloti: Dzieci ja nie lubię, ale o dziwo one mnie tak. oO. Za często mnie odwiedzają :shake: [quote name=':: FiGa ::'] Dla mnie to środek nocy :evil_lol::evil_lol: O 13 się z łózka zwlekłam dzis :evil_lol: Moja krew :evil_lol: [quote name='Nerul']O 13 :crazyeye:? Ja o 7:30 juz na nogach bylam a ta :mad: I dziwic sie ze spac niemoge jak mnie ciurami zastrasza :eviltong: Kto rano wstaje ten się strachu naje :diabloti: A ja byłam dziś na rolkach :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='emdziolek']Dobrze już dobrze, już nie gniewam:calus: KOCHOM CIĘ JOK DIOBLI Robimy próbe, ja skacze w ogień - traz ty:diabloti: Słoneczko moje :loveu: Zobacz, płonę dla Ciebie :loveu: [quote name='Nerul']Dobra ciurami mozesz mnie katowac :diabloti: O 13 :crazyeye:? Ja o 7:30 juz na nogach bylam a ta :mad: I dziwic sie ze spac niemoge jak mnie ciurami zastrasza :eviltong:Taaa ale chyba już nie dziś, nie wyrobiłam sie :lol: O nie nie nie.. wystarczy że w tygodniu wstaję o 5 :placz: W weekend mi się należy po prostu spanie do 13 :diabloti: [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :multi: :multi: o 13 :-o ja to jak Nerul, po 7 psa wysiusiać poszłam :evil_lol: uwielbiam poranne spacery (po warunkiem ze jest wiosna, ciepło i słońce świeci :loveu:)Jak to dobrze mieć ogródek, wystarczy drzwi otworzyc, pies zrobi swoje, można iśc spac dalej :evil_lol::evil_lol: [quote name='Szarik']Nie tyle, ze nie lubię, ale nie mogłabym się nimi opiekować, bo mam wrodzony wstręt do szczurzych i wogóle gryzoniowatych łapek. Ja się moge pozachwycać, po ochać, achać, ale nic więcej. Tak juz mam ;)A to żałuuuuj bo to taaaakie kochane stworzonka są... :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Olaboga jeszcze tą przywialo :shake: [quote name='psiulka']TAK, TAK :multi: A wiesz, że ja też? :evil_lol: Tyle, żeby miało już z 10 lat, o, bo ja takich małych to niet :shake: Nie mów mi o HP, bo jak sobie pomyśle o Tedku to mnie smutek bierze :( To wysyłaj xD Nie mam czasu ostatnio :shake: Dzieci ja nie lubię, ale o dziwo one mnie tak. oO. Za często mnie odwiedzają :shake: Moja krew :evil_lol: Kto rano wstaje ten się strachu naje :diabloti: A ja byłam dziś na rolkach :cool3:Się zobaczy :diabloti: Teduuuuś... ja go adoptuję :-( Będę mieć dzieciaka czarodzieja, o :loveu: Dawaj adresa :cool3: To jak czas znajdziesz to koniecznie szczurka przeczytaj :evil_lol: Bo ja fanką DM nie jestem ale mnie sie to okropnie podobało :evil_lol: Mnie dzieci nie lubią... zawsze płaczą gdy mnie widzą :evil_lol::evil_lol: Spanie do południa rulez :loveu: Dobre:evil_lol: A ja tez byłam dziś na rolkach :cool3::cool3: Quote
psiulka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Olaboga jeszcze tą przywialo :shake: Się zobaczy :diabloti: Teduuuuś... ja go adoptuję :-( Będę mieć dzieciaka czarodzieja, o :loveu: Dawaj adresa :cool3: To jak czas znajdziesz to koniecznie szczurka przeczytaj :evil_lol: Bo ja fanką DM nie jestem ale mnie sie to okropnie podobało :evil_lol: Mnie dzieci nie lubią... zawsze płaczą gdy mnie widzą :evil_lol::evil_lol: Spanie do południa rulez :loveu: Dobre:evil_lol: A ja tez byłam dziś na rolkach :cool3::cool3: A jak :diabloti: Przebierałabyś mu pieluchy? :evil_lol: A kiedy mam Ci oddać za znaczek? :evil_lol: Oczywiste :cool3: Jak Ty to robisz? :loveu: Nie wolno Ci na rolki :mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Wrzucam fotki na tinypic i na dole zauważyam tę fotkę: Jak mi kurcze żal tego co się stało :( Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='psiulka']A jak :diabloti: Przebierałabyś mu pieluchy? :evil_lol: A kiedy mam Ci oddać za znaczek? :evil_lol: Jak Ty to robisz? :loveu: Nie wolno Ci na rolki :mad:Bo jakby to było gdyby mnie jeszcze Ilonka przed snem nie dobiła, no nie? :diabloti: Dla Tedzia który stracił obojga rodziców poświęciłabym się nawet juz z tymi pieluchami... do tego Tedzio byłby czarodziejem :loveu::loveu: Mi oddawać nie musisz..... aleeee... moglabys te 2,60 za przesyłke przesłać na laciate konto, nie obraziłabym się :eviltong: Joke, nic nie musisz mi zwracać, to przeciez nie są jakieś straszne koszty :eviltong: Wyglądam.... :diabloti: A to czemu nie?:mad: Quote
Recommended Posts