_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cześć gaduły :buzi: Ale nawijacie i nawijacie w kółko :P A fotek za mało !! kategorycznie czuję niedobór Figowych fotek i nie tylko !! Psiulka to się zobaczymy :iloveyou: Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 psiulka napisał(a):No w końcu burak jesteś, no nie? :eviltong: Już ja bym Cię wkręciła w rozmowę, szczególnie, że jest o czym :lol: No właśnie, dobry argument! Chociaż wszystkie inne części tyle razy zostały czytane, pożyczane i oblane czymś, że za pięknie nie wyglądają :evil_lol: No właśnie dlaczego? Przecież to wszystko mogło się wyjaśnić... Ciągle się zastanawiam czemu Lily tak zrobiła. Ale z drugiej strony wtedy nie byłoby chyba książki :( Taaa, użalałybyśmy się nad śmiercią Sama Wiesz Którego Człowieka... łzy rozpaczy itp., miałybyśmy zajęcie :evil_lol: Ciiiiiiiiicho, ważne, że na początku jest piękna i gładka :diabloti: Owszem nie byłoby książki, a w takim wypadku już wolę by było tak jak jest.. ale dlaczego musiała zabrać tę konkretna osobę? :placz::placz: Nerul napisał(a):A tam smutne- ja sie na takich rzeczach nierozczulam xD na psich owszem rycze jak bóbr ale na harrym wątpie ze łezke uronie xDJa wyłam, przez kilka rozdziałów.. Co do psich, to ostatnio wyłam za psem na filmie Jestem legendą, bo to okropnie się wszystko potoczyło :placz::placz: Sam... :placz: Pianka napisał(a):Nic nie trace, a przeciwnie zyskuje czas:evil_lol: Czas z Potterem nie jest czasem straconym :diabloti: natija napisał(a):paczus byl slodki,zaluj ze masz diete;)Z ta dietą to joke był :lol: Ale przyznam się, że wczoraj nie zjadłam ani jednego pączka... tak jakoś :oops: _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć gaduły :buzi: Ale nawijacie i nawijacie w kółko :P A fotek za mało !! kategorycznie czuję niedobór Figowych fotek i nie tylko !! Psiulka to się zobaczymy :iloveyou:Bry milczku :loveu: Kto nawija hmmmmm? Zdjęcia przecież są :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Milczku hahaha :P:) A wiem, wiem że są tylko, że za mało :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Mamy weekend, więcej wolnego czasu = więcej fotek :evil_lol: Quote
Szarik Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cześć Sylwia! :handy: :handy: :handy: Nie przebrne przez te strony, nie ma mowy! Tak sie tylko przywitam ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 noo to ja z utęsknieniem czekam na te więcej fotek :) Quote
psiulka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a): Psiulka to się zobaczymy :iloveyou: Noo :loveu: Gdzie będziesz łazić? :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Taaa, użalałybyśmy się nad śmiercią Sama Wiesz Którego Człowieka... łzy rozpaczy itp., miałybyśmy zajęcie :evil_lol: Ciiiiiiiiicho, ważne, że na początku jest piękna i gładka :diabloti: Owszem nie byłoby książki, a w takim wypadku już wolę by było tak jak jest.. ale dlaczego musiała zabrać tę konkretna osobę? :placz::placz: Ja wyłam, przez kilka rozdziałów.. Co do psich, to ostatnio wyłam za psem na filmie Jestem legendą, bo to okropnie się wszystko potoczyło :placz::placz: Sam... :placz: Czas z Potterem nie jest czasem straconym :diabloti: Ciągle bym Ci mówiła, dlaczego Lily go nie wybrała :shake: [SIZE=2]Miałabyś mnie dość po krótkim czasie :eviltong: No w sumie tak :loveu: Ach, wyobrażam sobie jak pokażę swoim wnukom, stare zniszczone 7 części HP i dam im do poczytania :loveu: Nie wiem właśnie... :-( Teraz mi żal Sama Wiesz O Kim Mówię :-( Skąd go masz? :cool3: Święta racja! Mnie nie rzadko go brakowało :shake: Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Szarik napisał(a):Cześć Sylwia! :handy: :handy: Nie przebrne przez te strony, nie ma mowy! Tak sie tylko przywitam ;)Siema! :handy: Dzieki że wpadłaś! :handy: _ChiQuiTa_ napisał(a):noo to ja z utęsknieniem czekam na te więcej fotek :)Ale jeszcze powiedzcie mi - pies, koty, czy szczury? :diabloti: psiulka napisał(a): Ciągle bym Ci mówiła, dlaczego Lily go nie wybrała :shake: [SIZE=2]Miałabyś mnie dość po krótkim czasie :eviltong: No w sumie tak :loveu: Ach, wyobrażam sobie jak pokażę swoim wnukom, stare zniszczone 7 części HP i dam im do poczytania :loveu: Skąd go masz? :cool3: Święta racja! Mnie nie rzadko go brakowało :shake:Ja jestem cierpliwą osóbką, bez obaw :eviltong::diabloti: A ja chlipałabym Ci na ramieniu.... dlaczego ona go zabrała? :placz::placz: :roflt: Wiesz, że wiele razy myślałam o tym samym? :evil_lol: Tyle, że ja dzieci nie zamierzam mieć, więc skąd wnuki? :hmmmm: Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych :diabloti: Co mam? Filma? Wysłać Ci płytkę pocztą? :cool3: A czytasz Szczurka teraz? :evil_lol: Quote
psiulka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :: FiGa :: napisał(a): Ja jestem cierpliwą osóbką, bez obaw :eviltong::diabloti: A ja chlipałabym Ci na ramieniu.... dlaczego ona go zabrała? :placz::placz: :roflt: Wiesz, że wiele razy myślałam o tym samym? :evil_lol: Tyle, że ja dzieci nie zamierzam mieć, więc skąd wnuki? :hmmmm: Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych :diabloti: Co mam? Filma? Wysłać Ci płytkę pocztą? :cool3: A czytasz Szczurka teraz? :evil_lol: No to w takim razie przyjeżdżaj, to będziemy płakać obie :-( :diabloti: Dokładnie, ja tez nie chcę mieć rozdartych dzieciaków, także z wnukami będzie wątpliwie :evil_lol: DVD czy na kompa? :evil_lol: Skończyłam 1 narazie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 psiulka napisał(a):No to w takim razie przyjeżdżaj, to będziemy płakać obie :-( :diabloti: Dokładnie, ja tez nie chcę mieć rozdartych dzieciaków, także z wnukami będzie wątpliwie :evil_lol: DVD czy na kompa? :evil_lol: Skończyłam 1 narazie :evil_lol:Wystawa psów, wszędzie pełno ludzi... a w kącie stoją dwie takie i zanoszą dzikim szlochem... no chyba się skuszę!! :evil_lol: Ja sobie zawsze marzyłam, że jak już dziecko to adoptowane, taki podrostek, co bym nie musiała pieluch nigdy w życiu zmieniać :diabloti: Wiem, że z takim może być wiele problemów, może się ono czuć odrzucone, gorsze... ja to chyba po psach mam [i po HP :evil_lol:], wszystkich bym chciała zbawic... Na kompa ;) No nie może być :mad: Tak mało? :mad: Quote
Coffee&Nera Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Figa ja mam zamia rodzic xD moze za 3-4 lata- razem z Iloną zostaniecie ciocie co wy na to xD Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 psiulka napisał(a):Noo :loveu: Gdzie będziesz łazić? :evil_lol: Heeh nie wiem.. ale o co chodzi :siara: Sylwia ja poproszę psa... kota... i szczury :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Nerul napisał(a):Figa ja mam zamia rodzic xD moze za 3-4 lata- razem z Iloną zostaniecie ciocie co wy na to xDCiocią zostać mogę, czemu nie :evil_lol: Ale dzieci nie lubię.. :scared: :diabloti: _ChiQuiTa_ napisał(a):Heeh nie wiem.. ale o co chodzi :siara: Sylwia ja poproszę psa... kota... i szczury :loveu:To zaraz dam kilka fotek, zacznę od.. kotów :hmmmm: Pianka napisał(a):A gdzie fotki? Byłas u Misia?Byłam wczoraj, tylko przelotem, dziś nie miałam czasu. Czarna_Owieczka napisał(a):FiGa, gdzie foty :sad: Zaraz będą ;) Quote
Pianka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://i26.tinypic.com/2mphhxj.jpg krzyk rozpaczy:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://i26.tinypic.com/2qbercz.jpg Kto chciał kotu aparat do nosa wsadzić :x http://i30.tinypic.com/25pmonm.jpg Świetne :D:D :D http://i29.tinypic.com/2hchi76.jpg Ale ten szczurek z tyłu jest wściekły :grin: Quote
Coffee&Nera Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja ci dam dzieci nielubic :mad::diabloti: A co do szczurkow- PRZEZ CIEBIE MAM OCHOTE NA TAKIE CIASTKO :placz::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 łaaaa są koty i szczury :iloveyou: http://i26.tinypic.com/2mphhxj.jpg otwórz paszczę to Ci ..... :diabloti: :) Quote
emdziolek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 CZe koffanie!:multi::loveu: Widziałam duuużo fotek!!:multi: http://i26.tinypic.com/2mphhxj.jpg te jest świetne:evil_lol: Skradające sie ciurki:loveu: http://i30.tinypic.com/25pmonm.jpg Quote
diabelkowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://i28.tinypic.com/2009yis.jpg jak sie dossaly :) a kociak swietne minki robi:loveu: Quote
Recommended Posts