psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 :: FiGa :: napisał(a):550 :diabloti: Ej, Ty wieśniaku za niedługo skończysz :mad: _ChiQuiTa_ napisał(a):Czeeść duperelki :buzi: Nooo wpadła bym, wybieram się z Pauliną 10 lutego na wystawę psiorów do Rzeszowa :)_ Ooo :cool3: Nerul napisał(a):Karteczka z Barcelony- raz proszę :diabloti: A i widze ze wieksze grono wystawowiczow- ja juz jak naliczylam z iloma osobami sie spotykam to wyszlo z yy 60 xD :eviltong:? Ja też ce! :multi: A co do wystawy to trzeba w końcu jakoś działać, a nie. :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 psiulka napisał(a):A co do wystawy to trzeba w końcu jakoś działać, a nie. :eviltong: No :diabloti: Narazie z Dzikowa mamy w planach razem Jarosław, Krakow i Wawe nawet 2 razy jak sie uda :eviltong::eviltong::eviltong: Najpierw CACIBke a potem CWC xDDD :razz: Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Karolina_Nett napisał(a): JA CZARĘ OGNIA W MIESIĄC PONAD CZYTAŁAM! To dobrze, bo to kogo byśmy zaglądali? U kogo nadrabiali te wszystkie strony i świętowali 1000? Ja w kilka dni, nie wytrzymałabym :P Świętujecie 1000? Gdzie? :evil_lol: Nerul napisał(a):I co on pokonał SAM WIESZ KOGO xD? P.S A co bys z Barcelony chciala jak cos xD to ci zakupie i zadedykuje FigowejPrzeczytaj - dowiesz się :eviltong: Cokolwiek :modla: _ChiQuiTa_ napisał(a):Czeeść duperelki Nooo wpadła bym, wybieram się z Pauliną 10 lutego na wystawę psiorów do Rzeszowa _Łaaaaaaa :multi: A mnie tam nie będzie pewnie :evil_lol: Karolina_Nett napisał(a):A przyjedziecie do Katowic? To i ja do Rzeszowa przyjadę .Pewnie, rowerem :cool3: Pianka napisał(a):Harego czytacie. Ja tylko oglądam filmyFilmy są beeeeeeeznadziejne :diabloti: Szarik napisał(a):Nie waż się odpowiadać! :diabloti: Strony na których zdradza się szczegóły z nowej książki, to strony opętane przez Szatana! :evil_lol: Bo Voldek fajny gość :razz: Ja teraz czytam 6-ta część, stwierdziłam, ze kiedyś Harry Potter był moim światem, moją biblia, mogłam się modlić do HP, spac na HP i wogóle, marzyłam, że kiedyś zostanę najwierniejszym sługą Czarnego Pana :diabloti: A teraz tak jakos obowiązki odciągneły mnie od marzeń (jakże pięknych :evil_lol:) i nie mogę tak poprostu, bezczeszcząco przeczytać OSTATNIĄ część bez wcześniejszej inauguracji, modłów, psychicznego przygotowania się i wciągnięcia ponownie w swiat HP :evil_lol: Jeszcze chwila i wstapię do New Age :razz: :evil_lol: Acha, Figa, i wiesz co? :handy:!Pewnie że nie odpowiem, co ja jestem :eviltong: Ja przed premierą przeczytałam wszystko od samego początku, bo tez tak jakoś zapomniałam o Potterze... :diabloti: Ja wiem to : :handy: emdziolek napisał(a):Cześć koffanie, a u mnie była impra, i świętowaliśmy i wogóle a Cię nei było:placz:A ja neta nie miałam :-( pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja sie boję wchodzić do tej galerii, bo jeszcze przeczytam tu coś na temat ostatniej części.. Mam odczucia jak Szarikowa, jestem w 16 rozdziale VI książki i dobrze mi z tym, nie spieszy mi się do przeczytania ostatniej części :diabloti:A niech ktoś spróbuje napisać coś na jej temat! :mad: To jeszcze nie przeczytałaś 6? Atena napisał(a):Ja ani nie czytam, ani nie oglądam Harrego ^^ A gdzie zdjęcia?Załuuuuuj :diabloti: Nie ma :diabloti: psiulka napisał(a):Ej, Ty wieśniaku za niedługo skończysz :mad: 650 :diabloti: agaciaaa napisał(a):Hejoooo :multi:Bry :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 psiulka napisał(a): Ooo :cool3: A Ti będziesz :razz: :: FiGa :: napisał(a):Łaaaaaaa :multi: A mnie tam nie będzie pewnie :evil_lol: Cieeeeego :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Coffee&Nera Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):A Ti będziesz :razz: Ja ci mowie ze 3/4 Dogomaniakow z Rzeszowa bedzie i to pewnie nawet w oba dni :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Edytko - mam swoje powody :roll: Po prostu... :( Agacia, nie mam :( ALe spróbuje coś wygrzebać.. Quote
Coffee&Nera Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Boże Sylwia jak ty robisz takie boskie fotki xD? Quote
Pianka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Taki talent choćby wcale:eviltong: Nie no żartuje, sliczne foteczki robisz, takie jasne;) A Fotki Misia to co? Zgubiły sie? A moze ktoś ukradł? Zmien podpis bo mnie drazni:diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dziekuje za fotki ;) :loveu: nawet Rudzielec sie załapał :loveu: a Figa to jak modelka pozuje ;) Quote
Karolina_Nett Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Ja w kilka dni, nie wytrzymałabym :P Świętujecie 1000? Gdzie? :evil_lol: Pewnie, rowerem :cool3: Ja miałam mało czasu (wychodziłam o 10 rano, wracałam 13 godz. później :evil_lol:). U ciebie! Szykuj już coś wystrzałowego dla nas :multi:. Zapraszam :razz:. Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Talent... a raczej jego brak :evil_lol: Czysty fux :evil_lol: Pianko foteczek Miśka nie będzie, bo u niego nie byłam :shake: Wstyd :oops: To jeszcze niech troszeczkę poszarga Twoje nerwy :diabloti: No dooobra, zaraz zmieniam :oops: Dzięki dziewczyny :buzi: Karolka, gdzie do 1000... jeszcze koooopa czasu :loveu: Quote
Pianka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Nerul napisał(a):Pianka te oczy cie draznią xD? Oczy? znaczy emotki? no, ale głównie wielkość. Figa wsyd, wstyd:mad: Do Misa szoruj jutro i fotki:mad: To jeszcze niech troszeczkę poszarga Twoje nerwy :diabloti: Jak ja cie poszargam to będziesz mieć:mad::mad::mad::mad::mad::mad: edit Figa zmieniłas podpis, ale popatrz co napisałam wyzej- wielkosć:eviltong: Quote
Atena Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :: FiGa :: napisał(a): Załuuuuuj :diabloti: Nie ma :diabloti: Ja jestem trochę... inna:evil_lol: i nigdy nie idę za modą, jak szał na HP przeminie to wtedy przeczytam:diabloti:. Raz przeczytałam z 45 stron 5 części ^^ Nie ma? Psi!:shake: A co do zdjęć to fajna firanka :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Karolka, gdzie do 1000... jeszcze koooopa czasu :loveu: :lol::eviltong: Mamy takie same aparaty i ty takie fajne, zawsze ostre, jasne fotki robisz, a ja? :placz: Ale jak sobie kupię FZ8... :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Nerul napisał(a):Ja ci mowie ze 3/4 Dogomaniakow z Rzeszowa bedzie i to pewnie nawet w oba dni :diabloti::diabloti::diabloti: To suuuper :) Sylwunia rozumiem :buzi: A fotki bowski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Pianka napisał(a):Oczy? znaczy emotki? no, ale głównie wielkość. Figa wsyd, wstyd:mad: Do Misa szoruj jutro i fotki:mad: Jak ja cie poszargam to będziesz mieć:mad::mad::mad::mad::mad::mad: edit Figa zmieniłas podpis, ale popatrz co napisałam wyzej- wielkosć:eviltong:Jak mi sie uda do niego jutro pojsc to fotki beda. Ojjj przeciez to tak nieduzo pani moderator :oops: Jutro pozmniejszam wszystkie bannerki, dziś juz mi sie nie chce... proszę o poczekanie z wyrokiem... :modla: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 http://i30.tinypic.com/10ro7q1.jpg swietna:loveu: ale nagadane, jakbym miala to wszystko przeczytac to akurat cale ferie by mi zlecialy:eviltong: wiec obejrzalam zdjecia, mam nadzieje ze sie nie obrazisz?;) Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Atena napisał(a):Ja jestem trochę... inna:evil_lol: i nigdy nie idę za modą, jak szał na HP przeminie to wtedy przeczytam:diabloti:. Raz przeczytałam z 45 stron 5 części ^^ Nie ma? Psi!:shake: A co do zdjęć to fajna firanka :cool3:Ajj wypraszam sobie :obrazic: Ja Pottera czytac zaczęłam bardzo dawno, pojęcia nie miałam że to to sławne jest, namówiłam nie do tego koleżanka, nie szłam za modą :diabloti: Ajjj to trzeba było od pierwszej części zacząć :eviltong: Chociaż 2 pierwsze w porównaniu do reszty to kiepskie są :cool3: Dzięki :lol: Karolina_Nett napisał(a)::lol::eviltong: Mamy takie same aparaty i ty takie fajne, zawsze ostre, jasne fotki robisz, a ja? :placz: Ale jak sobie kupię FZ8... :diabloti:A na jakich ustawieniach robisz? :diabloti: Kupujesz nowy aparacik? To ja sama zostane z badziewiem na dogo :lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):To suuuper :) Sylwunia rozumiem :buzi: A fotki bowski :loveu:Dziękujem kochana :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Marta_Ares napisał(a):http://i30.tinypic.com/10ro7q1.jpg swietna:loveu: ale nagadane, jakbym miala to wszystko przeczytac to akurat cale ferie by mi zlecialy:eviltong: wiec obejrzalam zdjecia, mam nadzieje ze sie nie obrazisz?;)Martuś :loveu: No coś Ty, na Ciebie? :diabloti: Nie ma takiej opcji w ogóle :evil_lol: Masz ferie? :placz:Mi się właśnie skończyłyyyy :placz::placz: A ja pół godzinki temu dosłownie skończyłam czytać Insygnia Smierci... wyłam jak małe dziecko.... ta ksiązka jest niesamowita... Quote
Karolina_Nett Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :: FiGa :: napisał(a):A na jakich ustawieniach robisz? :diabloti: Kupujesz nowy aparacik? To ja sama zostane z badziewiem na dogo :lol: Auto, bo mnie w wkurza to ustawianie jak i tak nie ma różnicy :eviltong:. Kupuję :multi::multi::multi:. Quote
Recommended Posts