Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dziś była taka sama sytuacja z koleżanką siedzącą ze mną w ławce - nie czytała i gdy ją psorka zapytała zrobiła improwizorkę. A ja szeptem jej mówię, że Jacek się zakochał ze wzajemnościa w Ewie, a Stolnik, jej ojciec, ich miłości nie akceptował, a ta powiedziała nauczycielce, że Jacek się zakochał, jednak nie wie w kim, a Stolnik był zazdrosny.. :splat:

Widzisz te poziome psaki? Widzisz jaka ona jest ciemna? Widzisz te wyblakłe kolory? Tak właśnie jest zepsuta ;-)

Lata lecą... zmarszczek mi przybyło... :oops:

Pamietaj - co złego to nie ja :diabloti:
O mojego drogiego kuzyna CI chodzi? ;-) Wyemigrował sobie do Angli i pracuje w jakimś barze, podobno nieźle zarabia ;-)

:roflt::roflt::roflt::roflt: dobre :D:D:D

Ojj jak zwykle przesadzasz :shake:

A no, widzę szybko się starzejesz :eviltong:

tiaaa :razz:

O widzisz to pozdrów go jak będziesz z nim rozmawiać :diabloti:

Posted

Cześć...nie było mnie tutaj...100 stron, 200 stron? :oops: więc raczej tego nie nadrobię :grins: jak tam Figusia? :)

EDIT:Sprawdziłam-nie było mnie ok. 500 stron :oops:

Posted

[quote name='agaciaaa']Zróbcie fotki!!! Ja chce Czabiego i Kibisia Nie ma szans - za zimno na robienie zdjęć :eviltong:

[quote name='Dobcia']Gaduły:diabloti:

...ale udało mi się przebic do foteczek
http://i3.tinypic.com/8easpe1.jpg
moja cudowna mordeczkaGdzie Ty tu widzisz jakies gaduły? :evil_lol:

[quote name='Luzia&Funia']Ja tu jestem a Was nie Bo my czasu nie mamy :-(

[quote name='Pianka']Naprawde?
A czemu mu tak zalezy? Przeciez mnie nawet nie zna, a tymbardziej DiankiWidocznie sobie przez dziurke od klucza podgladał zdjątka w galeryjce Dianki :razz: Jak mogłas mu to zrobić? :shake:

[quote name='diabelkowa']http://i9.tinypic.com/7x0lsf8.jpg hahahha swietne DDDDzieki :lol:

[quote name='agaciaaa']melduje wykonanie zadania :lol: :diabloti:To pokazuj :cool3:

[quote name='Cambel&Megi']Czeeesć :razz:Helllo :loveu:

[quote name='_ChiQuiTa_'] dobre

Ojj jak zwykle przesadzasz :shake:

A no, widzę szybko się starzejesz :eviltong:

tiaaa :razz:

O widzisz to pozdrów go jak będziesz z nim rozmawiać :diabloti:Co najlepsze, szanowna koleżanka miała do mnie pretensje że jej źle podpowiedziałam :crazyeye::mad::diabloti:

Są gusta i guściki :diabloti: Jak zwykle? :mad:

To przez ten mój zwierzyniec... osiwiałam i pokryłam się fałdami niczym shar pei przez tych małych, wstrętnych, psakudnych, parszywych krooof :placz:

Jak nie zapomnę... :eviltong:
[quote name='natija']witamyHello ;)

[quote name='chester07']<brawo>
idealnie strzeliłaś ;P
ale myślałam że wyglądam na mniej.. ;)Ha, intuicja mnie nie zawiodła :cool3:

Posted

[quote name='Justys95']Cześć...nie było mnie tutaj...100 stron, 200 stron? :oops: więc raczej tego nie nadrobię :grins: jak tam Figusia? :)

EDIT:Sprawdziłam-nie było mnie ok. 500 stron :oops:
O czeeeść, rzeczywiście - kooope czasu Was tu nie było :diabloti: Ojj nie wiem czy wybaczymy, nie wiem... :shake: Zastanowię się :eviltong:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Nie ma szans - za zimno na robienie zdjęć :eviltong:

To zimą Twój aparat zapada w sen zimowy? :eviltong:

To pokazuj :cool3:

Nie wyszły mi tak fajnie jak Tobie :shake: ale coś tam fajnego nawet wyszło :lol: dziś albo jutro sie za nie wezme i wtedy powstawiam :lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
To zimą Twój aparat zapada w sen zimowy? :eviltong:

Nie wyszły mi tak fajnie jak Tobie :shake: ale coś tam fajnego nawet wyszło :lol: dziś albo jutro sie za nie wezme i wtedy powstawiam :lol:
Owszem, odmawia współpracy na mrozie :diabloti: Moje lapki również protestują, a nie da się wciskać tych maleńkich guziczków w rękawiczkach :diabloti:

Dziś juz raczej nie obejrze, ale jutro jak znajde czas to wpadne na 100% :multi:
Nie ściemniaj :diabloti: Pewnie znowu mnie powalicie na kolana :diabloti:

Posted

Owszem, odmawia współpracy na mrozie :diabloti: Moje lapki również protestują, a nie da się wciskać tych maleńkich guziczków w rękawiczkach :diabloti:

Dziś juz raczej nie obejrze, ale jutro jak znajde czas to wpadne na 100% :multi:
Nie ściemniaj :diabloti: Pewnie znowu mnie powalicie na kolana :diabloti:

Nie mów mi, że zimą nie robisz fotek :cool3: czasem trzeba sie poświęcić :lol:

Pewnie i tak dopiero jutro wstawie :lol: zapraszamy :loveu:
Nie ściemniam, jakoś słabo mi to wychodziło.. rąk mi zabrakło :evil_lol: ile ja zdjęć pousuwałam, bo ścięłam Sarze pół głowy :evil_lol:

Posted

Widocznie sobie przez dziurke od klucza podgladał zdjątka w galeryjce Dianki :razz: Jak mogłas mu to zrobić? :shake:

Mówi sie trudno i zyje się dalej;)

Posted

[quote name='Justys95']Ale śliczna mordka :loveu: Dobranoc! ;)Dzieki ;) Dzień dobry :lol:

[quote name='agaciaaa']Nie mów mi, że zimą nie robisz fotek :cool3: czasem trzeba sie poświęcić :lol:

Pewnie i tak dopiero jutro wstawie :lol: zapraszamy :loveu:
Nie ściemniam, jakoś słabo mi to wychodziło.. rąk mi zabrakło :evil_lol: ile ja zdjęć pousuwałam, bo ścięłam Sarze pół głowy :evil_lol:Robię - w soboty i niedziele, kiedy jest ładna pogoda, ciepełko, w godzinach od 12:OO-15:OO, bo wtedy jest jeszcze jasno=znośnie, a w tyg wracam po 16:OO i niestety fotki robić moge jedynie domowe :eviltong:

Zaraz zajrzę i mam nadzieje, że już są :eviltong:
Za blisko z aparatem się widocznie pchałaś skoro Saruni [:mad:] łeb poucinałaś... KARYGODNE :shake::mad:

[quote name='Pianka']Mówi sie trudno i zyje się dalej;)Tak się mówi w sytuacjach kiedy nic się już nie da zrobić, a to można jeszcze naprawić... i ja Ci spokoju nie dam, o nie :shake: Jaki masz powód? Jeśli chcesz mnie przekonać to daj jakieś dobre argumenty, a jak nie to będę Cię nękać aż ulegniesz... :siara:

[quote name='Rinuś']heeej :*
przyszliśmy dać buziaka z rana/południa :evil_lol::multi::multi:
Czeeeeeść :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Co najlepsze, szanowna koleżanka miała do mnie pretensje że jej źle podpowiedziałam :crazyeye::mad::diabloti:

Są gusta i guściki :diabloti: Jak zwykle? :mad:

To przez ten mój zwierzyniec... osiwiałam i pokryłam się fałdami niczym shar pei przez tych małych, wstrętnych, psakudnych, parszywych krooof :placz:

Jak nie zapomnę... :eviltong:

Hahaha no widzisz podpowiadasz, narażasz się a tej jeszcze źle

A no ja zwykle bo Tobie zawsze coś nie pasuje nawet jak jest bez zarzutu :P

Ojjj... to straszne :D mój powiększył się o 2 osobniki pewnie mnie też to czeka.... ale ja mam jeszcze za mało futrzaków :diabloti:

tylko spróbuj :diabloti:

Posted

Robię - w soboty i niedziele, kiedy jest ładna pogoda, ciepełko, w godzinach od 12:OO-15:OO, bo wtedy jest jeszcze jasno=znośnie, a w tyg wracam po 16:OO i niestety fotki robić moge jedynie domowe :eviltong:

Zaraz zajrzę i mam nadzieje, że już są :eviltong:
Za blisko z aparatem się widocznie pchałaś skoro Saruni [:mad:] łeb poucinałaś... KARYGODNE :shake::mad:

Domowe też ok :lol: uwielbiam śpiącą Figulke :loveu:

JUŻ są :lol: a właściwie to nie :eviltong: jest jedna z TEJ sesji :evil_lol: bo lece po kolei :cool3: następnym razem już chyba beda TE :diabloti:
oj za blisko.. musiałam jedną ręką fotke robić a drugą jej dawać to coś, dzięki czemu wychodzą takie zdjęcia :evil_lol: więc nie zawsze trafiałam.. nie mówiąc już o tym, że troche nam ten kołnierz przeszkadzał :cool3:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Hahaha no widzisz podpowiadasz, narażasz się a tej jeszcze źle

A no ja zwykle bo Tobie zawsze coś nie pasuje nawet jak jest bez zarzutu :P

Ojjj... to straszne :D mój powiększył się o 2 osobniki pewnie mnie też to czeka.... ale ja mam jeszcze za mało futrzaków :diabloti:

tylko spróbuj :diabloti:Nigdy więcej :diabloti:

Bo jak już pisałam, są gusta i guściki.. mi nie koniecznie musi podobać się to co podoba się Tobie i mogę widzieć błędy i mówić, że coś jest be, nawet jeśli Ty tego nie widzisz, i odwrotnie oczywiście :diabloti::eviltong: Taka jestem zrzęda że we wszystkim znajdę jakieś ALE :diabloti:

Ojj zobaczysz jeszcze.. :evil_lol::evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Domowe też ok :lol: uwielbiam śpiącą Figulke :loveu:

JUŻ są :lol: a właściwie to nie :eviltong: jest jedna z TEJ sesji :evil_lol: bo lece po kolei :cool3: następnym razem już chyba beda TE :diabloti:
oj za blisko.. musiałam jedną ręką fotke robić a drugą jej dawać to coś, dzięki czemu wychodzą takie zdjęcia :evil_lol: więc nie zawsze trafiałam.. nie mówiąc już o tym, że troche nam ten kołnierz przeszkadzał :cool3:
To obiecuję że będzie duzo fotek śpiącej Figulki, bo ja uwielbiam śpiąca figulke focić gdyż wtedy sie nie wierci :diabloti::lol:
Widziałam... i Sarunia mnie powala normalnie :loveu:
To kołnierz trzeba było wyp... odłożyć na bok na te jedną sesyjkę :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To obiecuję że będzie duzo fotek śpiącej Figulki, bo ja uwielbiam śpiąca figulke focić gdyż wtedy sie nie wierci :diabloti::lol:
Widziałam... i Sarunia mnie powala normalnie :loveu:
To kołnierz trzeba było wyp... odłożyć na bok na te jedną sesyjkę :evil_lol::evil_lol:

No racja :evil_lol: już siem cieszem :lol: :loveu:
Mnie też powalają niektóre jej miny.. tylko fotografa ma kiepskiego :evil_lol:
A kołnierz.... nie chciało mi sie :eviltong:

http://i6.tinypic.com/8au58ix.jpg booooooooska fotka :loveu: