Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ta baba jest jakaś chora :angryy:

Wypisuję pie.rdoły pisząc o psach w schroniskach? A czy pisanie "ojej jaki słit" nie jest pier.dołą? :mad:

Ależ my wszyscy wiemy, że Ty masz racje.. a że i takie elementy sie zdarzają.. nic na to nie poradzisz. Przecież do nich nic nie dociera :shake:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia,
relax, take it eeeeeeeasy... :evil_lol:

Takich ludzi powinno się traktować z góry i przede wszystkim nie denerwować się i nie sprowadzać do ich poziomu! Bo pokonają Cię doświadczeniem :p

Myślę, że po prostu powinnaś o niej zapomnieć :)

Posted

Cześc Figowa:loveu::loveu:
Kurde ale wy sie rozgadałyście , nie bede tego wszystkiego czytać bo oczopląsu dostane, tyle tych zaległości:crazyeye:

Ale weżne że byyyłam...............
ale juz spadam :scared:bo idem w kimo...:sleep:
BRANOC:cool3::loveu:

Posted

Dobry wieczór, nie dam rady nadrobić. Tylko tyle, co ostatnie strony.
Nie no babka jest prze... Ma zaje*iste podejscie do sprawy, najbardziej to chyba wkurza mnie "nie zamieniłabym jej na zadnego kundla ^^" - załosne :/No ale lepiej się nie denerwować, jak ktoś wychodzi z takiego założenia to nic nie pomoże. :shake:
A'propos byłam dzisiaj w Auchan i widziałam takie zeszyty z JS, jakie mi kiedys pokazywałaś u mnie na wątku :cool3: Szkoda, ze nie były w kratkę i w twardej okładce, no ale za to mam dwa zeszyty w psiaki (jeden ze spiącym dalmaskiem :iloveyou:) i jeden z kotami :evil_lol:
Sorki, trochę się rozpisałam :D
Nom to pozdrawiam :p

Posted

Cześć ;)
Dziś zalatana jestem od rana :razz: Więc na dogo byłam przelotem ;)

Byłysmy sobie dziś z Figową na rolkach. Jeździmy sobie bocznymi drogami, główną musimy pokonać jedynie z 300m. I własnie pech chciał, że na tym krótkim odcinku natknęłyśmy sie na ONka. Pierwszy raz psa na oczy widziałam, więc wolałam się nie zbliżać do niego, pojechałysmy w inną stronę - na plac szkolny. Niestety ON nas zobaczył i się puścił za nami :shake: Figa of course ogon na pion i podchodzi powoli do psa, ten zachowywał się identycznie. Puściłam smycz żeby w razie czego Wredota mogła zwiać [ona tylko sprawia wrażenie odwaznej :evil_lol:], ale na szczęscie przywitanie przebiegło bez konfliktów. Pies do mnie podszedł, to bardzo sympatyczny chłopak :loveu: Za chwilkę zauważylam że biegnie jakis facet i patrzy na tego psa, wiec pomyślałam że to jego właściciel - zawołałam go i złapałam za obrożę żeby panu psa przekazać. Kiedy facet podszedł warknął że przeze mnie jego pies przybiegł aż na plac, że niepotrzebnie go wołałam skoro to nie moj pies :crazyeye: A psiak na widok tego faceta zaczął się wyrywać, więc go puściłam, myslałam że sie cieszy a on... zwiał... :roll: Nie chce wiedzieć dlaczego ten ONek tak sie go boi :roll: Zapytałam pana dlaczego nie wziął sobie smyczy by złapać na nią psa, zaproponowałam nawet że pozyczę naszej, a on mi na to, że jestem gówniara, i że on sobie go na obrozy zaprowadzi do domu. Powiedziałam jedynie ''życze powodzenia'' :mad:
Nie wiem jak ten facet sobie poradził, nie chce wiedzieć szczerze mówiąc..

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
A co do tej babki to niestety często się zdarzają takie typki... I nic się chyba nie da zrobić:shake:

Sylwuś złość piękności szkodzi:buzi:
:mad: Przez jedna mała chwilkę miałam ochote jej nabluzgać, napisać zdrowe spier*alaj choć na codzien nieczęsto posługuje sie łaciną, powstrzymalam sie jednak, na szczęscie :lol:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Takich ludzi powinno się traktować z góry
Eutanazja? :razz:

agaciaaa napisał(a):
Cześć Sylwuś :loveu: dzisiaj piątek, więc licze na to, że znajdziesz troche czasu i wstawisz jakieś fotki :)
:siara:

Pimpek napisał(a):
Ja też :loveu:
:siara: :siara:

Kati napisał(a):
i ja :mad: :evil_lol:
:siara: :siara: :siara:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Sylwuś gdzie jesteś?
Tutaj :cool3:

Posted

[quote name='emdziolek']Cześc Figowa:loveu::loveu:
Kurde ale wy sie rozgadałyście , nie bede tego wszystkiego czytać bo oczopląsu dostane, tyle tych zaległości:crazyeye:

Ale weżne że byyyłam...............
ale juz spadam :scared:bo idem w kimo...:sleep:
BRANOC:cool3::loveu:
Witaj emidziolkowa :evil_lol: Dzięki za odwiedzinki spiochu :evil_lol:

[quote name='g_o_n_i_a']Dobry wieczór, nie dam rady nadrobić. Tylko tyle, co ostatnie strony.
Nie no babka jest prze... Ma zaje*iste podejscie do sprawy, najbardziej to chyba wkurza mnie "nie zamieniłabym jej na zadnego kundla ^^" - załosne :/No ale lepiej się nie denerwować, jak ktoś wychodzi z takiego założenia to nic nie pomoże. :shake:
A'propos byłam dzisiaj w Auchan i widziałam takie zeszyty z JS, jakie mi kiedys pokazywałaś u mnie na wątku :cool3: Szkoda, ze nie były w kratkę i w twardej okładce, no ale za to mam dwa zeszyty w psiaki (jeden ze spiącym dalmaskiem :iloveyou:) i jeden z kotami :evil_lol:
Sorki, trochę się rozpisałam :D
Nom to pozdrawiam :pMnie również ten fragment głównie wkurzył, baba sobie po prostu bezczelnie kpi z psiego cierpienia :mad:

Ja mam w kratke :eviltong: Twarda okładka? Ja wole miękką - mniejsze, lżejsze, ogólnie lepiej mi sie w nich pisze :eviltong:

Ze śpiacym dalmasiem? :hmmmm: Czy nie wydaje Ci się to to znajome? :cool3:

Z pręgowanymi kotami? Taki szary? :D :evil_lol:

Co do fotek - dam jutro, chyba :lol:
No chyba ze teraz cos znajde :lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :loveu: szukaj teraz fotek!!!!!! bo nie wytrzymam, jak nie zobacze Łaciatej przed snem!!!! ;)
Agaciu a co się stanie jak 'nie wytrzymasz'? :evil_lol:

wiq napisał(a):
ja tam bym do takiego gościa też nie chciała wracać :evil_lol:
Ja tez nie, psu sie nie dziwie :mad:

Złapałam aparat i zrobiłam kilka fotek ;) Zaspana łaciata :cool3: Własnie je zmniejszam ;)