agaciaaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ta baba jest jakaś chora :angryy: Wypisuję pie.rdoły pisząc o psach w schroniskach? A czy pisanie "ojej jaki słit" nie jest pier.dołą? :mad: Ależ my wszyscy wiemy, że Ty masz racje.. a że i takie elementy sie zdarzają.. nic na to nie poradzisz. Przecież do nich nic nie dociera :shake: Quote
:: FiGa :: Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 W sumie to mam ją w głebokim poważaniu, ciekawe co też napisze do administracji pupili :eviltong: Piszę czysto kulturalnie i nie mają mi nic do zarzucenia :eviltong: Quote
olifka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Kiedy Ty nie masz racji :evil_lol: Wow :cool3: Właśnie że mam:diabloti: Pomińmy że ze wszystkimi przegrywali:eviltong: Quote
olifka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A co do tej babki to niestety często się zdarzają takie typki... I nic się chyba nie da zrobić:shake: Sylwuś złość piękności szkodzi:buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Sylwia, relax, take it eeeeeeeasy... :evil_lol: Takich ludzi powinno się traktować z góry i przede wszystkim nie denerwować się i nie sprowadzać do ich poziomu! Bo pokonają Cię doświadczeniem :p Myślę, że po prostu powinnaś o niej zapomnieć :) Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Sylwuś :loveu: dzisiaj piątek, więc licze na to, że znajdziesz troche czasu i wstawisz jakieś fotki :) Quote
Pimpek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć Sylwuś :loveu: dzisiaj piątek, więc licze na to, że znajdziesz troche czasu i wstawisz jakieś fotki :) Ja też :loveu: Quote
Kati Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Pimpek napisał(a):Ja też :loveu: i ja :mad: :evil_lol: Quote
emdziolek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześc Figowa:loveu::loveu: Kurde ale wy sie rozgadałyście , nie bede tego wszystkiego czytać bo oczopląsu dostane, tyle tych zaległości:crazyeye: Ale weżne że byyyłam............... ale juz spadam :scared:bo idem w kimo...:sleep: BRANOC:cool3::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dobry wieczór, nie dam rady nadrobić. Tylko tyle, co ostatnie strony. Nie no babka jest prze... Ma zaje*iste podejscie do sprawy, najbardziej to chyba wkurza mnie "nie zamieniłabym jej na zadnego kundla ^^" - załosne :/No ale lepiej się nie denerwować, jak ktoś wychodzi z takiego założenia to nic nie pomoże. :shake: A'propos byłam dzisiaj w Auchan i widziałam takie zeszyty z JS, jakie mi kiedys pokazywałaś u mnie na wątku :cool3: Szkoda, ze nie były w kratkę i w twardej okładce, no ale za to mam dwa zeszyty w psiaki (jeden ze spiącym dalmaskiem :iloveyou:) i jeden z kotami :evil_lol: Sorki, trochę się rozpisałam :D Nom to pozdrawiam :p Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Cześć ;) Dziś zalatana jestem od rana :razz: Więc na dogo byłam przelotem ;) Byłysmy sobie dziś z Figową na rolkach. Jeździmy sobie bocznymi drogami, główną musimy pokonać jedynie z 300m. I własnie pech chciał, że na tym krótkim odcinku natknęłyśmy sie na ONka. Pierwszy raz psa na oczy widziałam, więc wolałam się nie zbliżać do niego, pojechałysmy w inną stronę - na plac szkolny. Niestety ON nas zobaczył i się puścił za nami :shake: Figa of course ogon na pion i podchodzi powoli do psa, ten zachowywał się identycznie. Puściłam smycz żeby w razie czego Wredota mogła zwiać [ona tylko sprawia wrażenie odwaznej :evil_lol:], ale na szczęscie przywitanie przebiegło bez konfliktów. Pies do mnie podszedł, to bardzo sympatyczny chłopak :loveu: Za chwilkę zauważylam że biegnie jakis facet i patrzy na tego psa, wiec pomyślałam że to jego właściciel - zawołałam go i złapałam za obrożę żeby panu psa przekazać. Kiedy facet podszedł warknął że przeze mnie jego pies przybiegł aż na plac, że niepotrzebnie go wołałam skoro to nie moj pies :crazyeye: A psiak na widok tego faceta zaczął się wyrywać, więc go puściłam, myslałam że sie cieszy a on... zwiał... :roll: Nie chce wiedzieć dlaczego ten ONek tak sie go boi :roll: Zapytałam pana dlaczego nie wziął sobie smyczy by złapać na nią psa, zaproponowałam nawet że pozyczę naszej, a on mi na to, że jestem gówniara, i że on sobie go na obrozy zaprowadzi do domu. Powiedziałam jedynie ''życze powodzenia'' :mad: Nie wiem jak ten facet sobie poradził, nie chce wiedzieć szczerze mówiąc.. Sznaucerka-Balbina napisał(a):A co do tej babki to niestety często się zdarzają takie typki... I nic się chyba nie da zrobić:shake: Sylwuś złość piękności szkodzi:buzi::mad: Przez jedna mała chwilkę miałam ochote jej nabluzgać, napisać zdrowe spier*alaj choć na codzien nieczęsto posługuje sie łaciną, powstrzymalam sie jednak, na szczęscie :lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Takich ludzi powinno się traktować z góryEutanazja? :razz: agaciaaa napisał(a):Cześć Sylwuś :loveu: dzisiaj piątek, więc licze na to, że znajdziesz troche czasu i wstawisz jakieś fotki :):siara: Pimpek napisał(a):Ja też :loveu::siara: :siara: Kati napisał(a):i ja :mad: :evil_lol::siara: :siara: :siara: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Sylwuś gdzie jesteś?Tutaj :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='emdziolek']Cześc Figowa:loveu::loveu: Kurde ale wy sie rozgadałyście , nie bede tego wszystkiego czytać bo oczopląsu dostane, tyle tych zaległości:crazyeye: Ale weżne że byyyłam............... ale juz spadam :scared:bo idem w kimo...:sleep: BRANOC:cool3::loveu:Witaj emidziolkowa :evil_lol: Dzięki za odwiedzinki spiochu :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Dobry wieczór, nie dam rady nadrobić. Tylko tyle, co ostatnie strony. Nie no babka jest prze... Ma zaje*iste podejscie do sprawy, najbardziej to chyba wkurza mnie "nie zamieniłabym jej na zadnego kundla ^^" - załosne :/No ale lepiej się nie denerwować, jak ktoś wychodzi z takiego założenia to nic nie pomoże. :shake: A'propos byłam dzisiaj w Auchan i widziałam takie zeszyty z JS, jakie mi kiedys pokazywałaś u mnie na wątku :cool3: Szkoda, ze nie były w kratkę i w twardej okładce, no ale za to mam dwa zeszyty w psiaki (jeden ze spiącym dalmaskiem :iloveyou:) i jeden z kotami :evil_lol: Sorki, trochę się rozpisałam :D Nom to pozdrawiam :pMnie również ten fragment głównie wkurzył, baba sobie po prostu bezczelnie kpi z psiego cierpienia :mad: Ja mam w kratke :eviltong: Twarda okładka? Ja wole miękką - mniejsze, lżejsze, ogólnie lepiej mi sie w nich pisze :eviltong: Ze śpiacym dalmasiem? :hmmmm: Czy nie wydaje Ci się to to znajome? :cool3: Z pręgowanymi kotami? Taki szary? :D :evil_lol: Co do fotek - dam jutro, chyba :lol: No chyba ze teraz cos znajde :lol: Quote
wiq Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 hej:) o.. sympatyczni spacerowicze:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Przesympatyczni :mad: Piesek najwyraźniej postanowił zabawic sie w "pancio! goń mnie!", w gościu sie gotowało... Ale nie chciał mojej pomocy to niech sie wypcha :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć :loveu: szukaj teraz fotek!!!!!! bo nie wytrzymam, jak nie zobacze Łaciatej przed snem!!!! ;) Quote
wiq Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ja tam bym do takiego gościa też nie chciała wracać :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć :loveu: szukaj teraz fotek!!!!!! bo nie wytrzymam, jak nie zobacze Łaciatej przed snem!!!! ;)Agaciu a co się stanie jak 'nie wytrzymasz'? :evil_lol: wiq napisał(a):ja tam bym do takiego gościa też nie chciała wracać :evil_lol:Ja tez nie, psu sie nie dziwie :mad: Złapałam aparat i zrobiłam kilka fotek ;) Zaspana łaciata :cool3: Własnie je zmniejszam ;) Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Agaciu a co się stanie jak 'nie wytrzymasz'? :evil_lol: Po co mam Ci mówić, jak zaraz beda fotki :eviltong: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Taki widok zastałam w pokoju :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://i3.tinypic.com/6c6jx2e.jpg ale sielanka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 W tle stopa mojej siostry :lol: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://i8.tinypic.com/63ueioj.jpg ktoś tu sie zdenerwował? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']http://i8.tinypic.com/63ueioj.jpg ktoś tu sie zdenerwował? :evil_lol:Sama jej to zawinęlam za zeba :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Sama jej to zawinęlam za zeba :evil_lol: Ale masz pomysły :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts