Samturia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Kurde! tu jak zwykle nagadane! ja ma dość! 1 dzie cie nie ma a strony w galeerii rosną jak na drożdżach ;) Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Justa zgasdzam się z Tobą :evil_lol: Cieniaaaaasy :eviltong: Samturia ja nie mam z tym nic wspólnego D:D:D:D Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Kotecek :loveu::loveu: Wróciłaś :loveu::loveu: Wiesz zacznie sie szkoła - skonczy sie przesiadywanie na dogo :shake::-( Więc to jest całkiem mozliwe :p:eviltong: Oj wyobrażam to sobie:placz: A to już jutro:placz: Jak te dwa miesiące szybko mineły:placz: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ostatni dzień wolności więc musiałam wyjśc :lol: Do tego pogoda była cuuudna na rolki i nie mogłam tego niewykorzystac :diabloti: Bardzo dziekuję Ci za relacje :modla: Jestem Ci dozgonnie wdzięczna :modla: Widzisz jaka jestem dobra :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Żądam za to fotek :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Rzadziej na DGM? Będziemy się tu kryć przed nauką :evil_lol: Quote
Samturia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 hehe no pewnie... ja na dgm byłam częściej w roku szkolnym niż w wakacje :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Oj wyobrażam to sobie:placz: A to już jutro:placz: Jak te dwa miesiące szybko mineły:placz:Ostanie minuty szczęscia :placz::placz::placz: agaciaaa napisał(a):Widzisz jaka jestem dobra :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Żądam za to fotek :diabloti::buzi: Hmmmmm zastanowie sie :diabloti: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Rzadziej na DGM? Będziemy się tu kryć przed nauką :evil_lol:Na wakacjach zdazało sie ze siedziałam tu i całymi dniami, teraz czegoś takiego nie będzie :placz: Samturia napisał(a):hehe no pewnie... ja na dgm byłam częściej w roku szkolnym niż w wakacje :cool3:Ja mam ograniczoną iośc godzin na kompie w czasie roku szkolnego :watpliwy: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ostanie minuty szczęscia :placz::placz::placz: Niestety:-( Pożyjemy zobaczymy jak to będzie :) Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Własnie oglądam sobie ten mecz, bo zdarłam go sobie na kompa i normalnie poległam gdy zobaczyłam pierwszego gola Ronniego z rzutu wolnego :loveu: Kofam tego gościa :loveu: Postawię mu pomnik :loveu: :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=A7epTtaxPD8 Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a): :buzi: Hmmmmm zastanowie sie :diabloti: Ja Ci dam 'zastanowie sie' :mad: i gdzie ta dozgonna wdzięczność?? :razz: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Niestety:-( Pożyjemy zobaczymy jak to będzie :)Ja nie chce do szkoły.... :placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 agaciaaa napisał(a):Ja Ci dam 'zastanowie sie' :mad: i gdzie ta dozgonna wdzięczność?? :razz:Agaciu, fotki sie juz ładuja powolutku.. ale niestety mam tylko koty bo Figowej nowych zdjęc nie robiłam :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Agaciu, fotki sie juz ładuja powolutku.. ale niestety mam tylko koty bo Figowej nowych zdjęc nie robiłam :eviltong: Koteczki też mogą być :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ja nie chce do szkoły.... :placz::placz: Pff Kto by chciał? Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 7oo :multi::multi: [SIZE=2] Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 http://i1.tinypic.com/66xzjbt.jpg Moje Rudzisko:loveu::loveu: Żmijko pijemy!!:multi::multi: :knajpa::popcorn::beerchug::drink1::drink1::drink1::knajpa::knajpa: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Oliwio - moja koleżanka np cieszy sie z tego że w koncu jest wrzesien... uwaza ze w czasie wakacji było nudno... :shake::shake: Biedna dziewczyna... :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Agaciu? Tylko cola? :mad: Bierz przykład z koteczka :roflt: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Oliwio - moja koleżanka np cieszy sie z tego że w koncu jest wrzesien... uwaza ze w czasie wakacji było nudno... :shake::shake: Biedna dziewczyna... :diabloti: Ży co???:-o Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Dziękuję za koteczki, cuuuudne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Agaciu? Tylko cola? :mad: Agacia to porządna dziewczyna:diabloti: Nie to co...t.. Quote
Samturia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :drinking: u was jedna strona to na 5 minut jest :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ży co???:-o Kujonica :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Dziękuję za koteczki, cuuuudne :loveu: :loveu: :loveu::buzi: OLIWIA ODEZWAŁAŚ SIE W NIENAJLEPSZYM MOMENCIE:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Samturia hej! Quote
Recommended Posts