:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 :bye::bye: Dobranoc kochani :bye: Quote
Alynkaaa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ojjjejjj jak w urodziny spelniasz dzis kazda moja zachcianke:eviltong: hehe apropo czerwieni slicznie wyszla -a raczej weszla do rekawa jakiegos...duuuze bluzy nosisz:eviltong: :)hehe ale na rozowym pewno nie masz fotki:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Kup młodej pluszaka to sie przekonasz że potrafi :mad: Pfff mlodej 10 letniej :D He he nie musze kupowac bo pluszakow mam az za duzo :P Dam jej jutro jakiegos i zobaczycmy co z niego zostanie :D Quote
Shetanka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Yakubbo napisał(a):Pfff mlodej 10 letniej :D He he nie musze kupowac bo pluszakow mam az za duzo :P Dam jej jutro jakiegos i zobaczycmy co z niego zostanie :D Eeee...Wata?Chrupek to by w 5 min.rozerwał pluszaka :D Quote
Cerber Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć, jak tam, co słychać :D może by nowa kolekcja fotecek :D Quote
Shetanka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cerber nie zamęczaj Figulca bo nam bżydulec zdechnie z wymęczenie :diabloti: (to nie było o psie :angryy: ) Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Kolejna fotka z demolki :cool3: A ja opowiadam u siebie o wyczynach Zmoroszelm....Toż to jest prawdziwe dzieło zniszczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Proszę o dokładny opis jak, co i w jakim czasie dokonała się taka przemiana w pokoju ;) Quote
Ola&Kora Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :: FiGa ::; napisał(a): Hahaha, Figa zrobiła ci w domu jesień średniowiecza :evil_lol: Armagedon normalnie. Ale przynajmniej dba, byś się nie nudziła i miała co sprzątać :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Witajcie ludziska :multi::multi::multi: My sobie zdrowo pospałyśmy do 11 :evil_lol: Zaraz dam fotki skarbka :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Alynkaaa napisał(a):ojjjejjj jak w urodziny spelniasz dzis kazda moja zachcianke:eviltong: hehe apropo czerwieni slicznie wyszla -a raczej weszla do rekawa jakiegos...duuuze bluzy nosisz:eviltong: :)hehe W końcu ma dużą panią :evil_lol: Alynkaaa napisał(a):ale na rozowym pewno nie masz fotki:cool3: :evil_lol: :evil_lol:O ty mała podstępna... :diabloti: Kurczęęęęę... Zaraz i to da się zrobić :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hahaha, Figa zrobiła ci w domu jesień średniowiecza :evil_lol: Armagedon normalnie. Ale przynajmniej dba, byś się nie nudziła i miała co sprzątać :eviltong:Nudzic to ja się z nią nigdy nie będę, więc to mam zapewnione :evil_lol::evil_lol: Popatrzcie jaki dziś rano widok mnie obudził Koleżanka nie oddała mi aparatu :roll: Quote
Koma Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Jaki fajny nakrapiany pycholek :loveu: śliczna sunia! :) Quote
Ola&Kora Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :: FiGa ::; napisał(a): Rozbroiła mnie ta fotka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Koma napisał(a):Jaki fajny nakrapiany pycholek :loveu: śliczna sunia! :) Miło mi że się podoba :multi: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 No i masz... :( Komórka sie na mnie obraziła i nie chce sie zgrać z kompem :evil: A zrobiłam fotki na różowym tle :cry: Quote
Ola&Kora Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):No i masz... :( Komórka sie na mnie obraziła i nie chce sie zgrać z kompem :evil: A zrobiłam fotki na różowym tle :cry: Stuknij, puknij, walnij o mur, potem o beton i na pewno zadziała :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Nudzic to ja się z nią nigdy nie będę, więc to mam zapewnione :evil_lol::evil_lol: Popatrzcie jaki dziś rano widok mnie obudził Koleżanka nie oddała mi aparatu :roll: Super fotka :) Ja nie wiem co ty chcesz od tego telefonu bardzo fajne zdjecia robi. Nie to co moj... [quote name='Ola&Kora']Stuknij, puknij, walnij o mur, potem o beton i na pewno zadziała :evil_lol: Jeszcze troche w misce z woda go pomocz, albo lepiej do pralki wrzuc :D Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Ola&Kora napisał(a):Stuknij, puknij, walnij o mur, potem o beton i na pewno zadziała :evil_lol: Pukałam :placz::placz::placz::placz::placz: Nie wiem co mu sie stało :placz::placz::placz: Podłączałam kilka razy.... ehh :roll: :mad::mad::mad::mad::mad: bo jak sie zaraz zdenerwuje... Quote
Dalmatynkaa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Sylwia jeżeli komórka Ci nie pasuje zawsze możesz oddac ja mnie :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 MYSZA!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Dalmatynkaa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pierwszy raz widze żebyś cieszyła się że mnie spotkałaś :crazyeye: :lol: Quote
Recommended Posts