agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Gadał przez sen - możliwe, ja równiez jestem bardzo rozmowna kiedy spie, bardziej niż na żywo :evil_lol::evil_lol: Ale odpowiadałby na moje pytania? To tak można? :hmmmm: Ej! To ja lece go popytac o jakies intymniejszze sprawy! :diabloti::diabloti: A możliwe że nóżki :evil_lol: Teraz gdy o tym myslę to płacze ze smiechu :roflt: Intymne sprawy 11-latka... ciekawe :evil_lol: Mi sie raz zdarzyło gadać przez sen, no chyba że zostało mi to wmówione :evil_lol: jechaliśmy samochodem w długą trase, ja sobie z tyłu spałam i nagle zerwałam sie i pytam "gdzie ja mam iść?" tato z bratem mówią, że nigdzie, kładź sie spać, a ja na to "ale gdzie ja mam iść?" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a):Intymne sprawy 11-latka... ciekawe :evil_lol: Mi sie raz zdarzyło gadać przez sen, no chyba że zostało mi to wmówione :evil_lol: jechaliśmy samochodem w długą trase, ja sobie z tyłu spałam i nagle zerwałam sie i pytam "gdzie ja mam iść?" tato z bratem mówią, że nigdzie, kładź sie spać, a ja na to "ale gdzie ja mam iść?" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::diabloti::diabloti: Ty nie wiesz co 11 latki potrafią, o :diabloti::diabloti: Tzn....., BEZ SKOJARZEŃ! :lol::eviltong: Gadanie przez sen mamy rodzinne, u nas wszyscy tak :cool3: Najlepsze chyba było w niemczech, gdy byłam u mamy. mama mieszka z koleżanką i ja w nocy zaczęłam wrzeszczeć, normalnie otworzyłam ryja i sie darłam, do dziś nie wiem dlaczego :lol: Mam i ta pani się zerwały, włączyły światło, sprawdzały czy mam gorączke... alez mi było głupio :lol::oops::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::diabloti::diabloti: Ty nie wiesz co 11 latki potrafią, o :diabloti::diabloti: Tzn....., BEZ SKOJARZEŃ! :lol::eviltong: Gadanie przez sen mamy rodzinne, u nas wszyscy tak :cool3: Najlepsze chyba było w niemczech, gdy byłam u mamy. mama mieszka z koleżanką i ja w nocy zaczęłam wrzeszczeć, normalnie otworzyłam ryja i sie darłam, do dziś nie wiem dlaczego :lol: Mam i ta pani się zerwały, włączyły światło, sprawdzały czy mam gorączke... alez mi było głupio :lol::oops::evil_lol::evil_lol: nie znam żadnego 11-latka :eviltong: hehe, nie ma to jak wydrzeć ryja w nocy :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a):nie znam żadnego 11-latka :eviltong: hehe, nie ma to jak wydrzeć ryja w nocy :evil_lol:Zazdroszczę Ci :evil_lol::evil_lol: Cudne uczucie :lol: Szczególnie gdy budzisz się i nie wiesz własciwie dlaczego się darłaś :lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Ja juz spadam sobie ;) Macie Duetka tym razem na dobranoc ;) papa ::bye: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Zazdroszczę Ci :evil_lol::evil_lol: Cudne uczucie :lol: Szczególnie gdy budzisz się i nie wiesz własciwie dlaczego się darłaś :lol: ale znam 14 i 9-latka :eviltong: Dobranoc :bye: EDIT: pięęękny Duecik :loveu: Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dzień dobry niedzielnie! Czy oprócz nocnego gadulstwa zdarza Ci się również lunatykować...? :p Świetne zdjęcie Figowej z marchewką :loveu: Nocny Duecik również niczego sobie :loveu: A o mordkę Czabika i Miska można prosić...? ;) Tak dawno ich nie widziałam...Co u nich słychać? Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 HEEEJ!!! Mi się zdarzyło lunatykować. Z relacji mojego brata. Że poszłam do łazienki, spóściłam wodę w kiblu i poszłam spać.....:cool3: Kiedyś jak byłam chora to się wydarłam MARTA i odrazu się po tym obudziłam..:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Cześć Sylwia :loveu: To teraz czekamy na jakieś miłe zdjęcia na DZIEŃ DOBRY :) Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Hey Sylwia;) Piękny Duecikowy nochalek:loveu: Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Tina.Sara napisał(a):Coś długo śpicie :evil_lol: Coś bardzo długo śp;icie:evil_lol::mad: Quote
Cambel&Megi Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Uhhh Figowa zaniedbujesz galerię :shake: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Przyszliśmy się przywitać ! :p Tina.Sara napisał(a):Cześć kochane! :multi:emdziolek napisał(a):Dzieńdoberek :multi:Witamy :multi: fidelek2 napisał(a):Dzień dobry niedzielnie! Czy oprócz nocnego gadulstwa zdarza Ci się również lunatykować...? :p Świetne zdjęcie Figowej z marchewką :loveu: Nocny Duecik również niczego sobie :loveu: A o mordkę Czabika i Miska można prosić...? ;) Tak dawno ich nie widziałam...Co u nich słychać?Raz zeszłam z pietrowego łóżka, stanelam na srodku pokoju po czym weszłam z powrotem. ja tego nie pamiętam, powiedzieli mi to rodzice. Smiali się ze mnie że zeszłam z łóżka, zapomniałam po co i weszłam z powrotem :watpliwy: Czabusia nie widziałam juz ohohohoooo, u miśka byłam wczoraj, ale padało i nie wzięłam aparatu. Sznaucerka-Balbina napisał(a):HEEEJ!!! Mi się zdarzyło lunatykować. Z relacji mojego brata. Że poszłam do łazienki, spóściłam wodę w kiblu i poszłam spać.....:cool3: Kiedyś jak byłam chora to się wydarłam MARTA i odrazu się po tym obudziłam..:cool3:Genial :roflt: Mój tata natomiast miał coś takiego że lunatykował nałogowo. Babcia opowiadała mi że zamykała jego pokój na klucz by z pokoju nie uciekł, podobno raz sciągała go z baklonu :lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Sylwia :loveu: To teraz czekamy na jakieś miłe zdjęcia na DZIEŃ DOBRY :)E... Nie mam ? :lol: Tina.Sara napisał(a):Coś długo śpicie :evil_lol:Wczoraj nie chciało mi się odpisywać, ale byłam na dgm :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Dobcia napisał(a):Hey Sylwia;) Piękny Duecikowy nochalek:loveu:Hej i dzięki ;) Sznaucerka-Balbina napisał(a):Coś bardzo długo śp;icie:evil_lol::mad:Zdarza się:diabloti: wiq napisał(a):witaj Sylwio bez nosa do pieniędzy:evil_lol:Phi! Skąd ten pomysł? :evil_lol: Cambel napisał(a):Uhhh Figowa zaniedbujesz galerię :shake: :evil_lol:Jeden dzień mnie nie było :mad: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Hej, gdzie jesteście?W domu, ale dzis wyjeżdżamy :eviltong: Czarna_Owieczka napisał(a):Helloł ! Ja chcemy fotki :mad:Niemam :lol: No może coś tam znejde ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Niemam :lol: :angryy: no wiesz Quote
:: FiGa :: Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a)::angryy: no wieszObiecuje poszukac :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Znalazłam tylko Duetka :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Wczoraj nie chciało mi się odpisywać, ale byłam na dgm :eviltong: Ożżż tyyy :mad: Ps. szukać fotek, szukać :eviltong: EDIT: O... takie też mogą być :evil_lol: Quote
Recommended Posts