emdziolek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Wpadłam powiedzieć: DOBRANOC [SIZE=4] Głośno i wyraźnie:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a):czemu głupio? bardzo dobrze, że tekst chwyta za serce.. może zechce zrobić coś dla psiaków :)Hah co ja miałam wtedy zrobić hm? :lol: Podziekowałam i wyszłam... :lol: Quote
Rinuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 hejka :) wpadłam się przywitać i pożegnać... jadę jutro na obóz na 2 tyg:shake::shake::shake: ucałuj wszystkie Twoje zwierzątka :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 emdziolek napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Wpadłam powiedzieć: DOBRANOC [SIZE=4] Głośno i wyraźnie:evil_lol: Branoc :eviltong::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Rinuś napisał(a):hejka :) wpadłam się przywitać i pożegnać... jadę jutro na obóz na 2 tyg:shake::shake::shake: ucałuj wszystkie Twoje zwierzątka :loveu::loveu: Witaj Kasiu :multi: Ta ledwo wróciła i znów gdzies jedzie :evil_lol:, fiu fiu :cool3::cool3: Quote
Rinuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Witaj Kasiu :multi: Ta ledwo wróciła i znów gdzies jedzie :evil_lol:, fiu fiu :cool3::cool3: szczerze to już mam dosyć tych wyjazdów :shake::shake::shake: jestem nimi zmęczona :shake::shake: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Hah co ja miałam wtedy zrobić hm? :lol: Podziekowałam i wyszłam... :lol: i dobrze zrobiłaś. kobita ma widocznie miękkie serce :p zrób Figowej fotke!! Ja chce Figunie na dobranoc :placz: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a):i dobrze zrobiłaś. kobita ma widocznie miękkie serce :p zrób Figowej fotke!! Ja chce Figunie na dobranoc :placz: Specjalnie dla Ciebie. Figusiowa znęcająca się nad marchewką :diabloti: Wybacz że rozmazane :oops::oops: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dziękuję!!! :multi: ma taką mine, że bałabym sie do niej podejść :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a):dziękuję!!! :multi: ma taką mine, że bałabym sie do niej podejść :evil_lol:A co powiesz na to? :evil_lol: Śłit :loveu: Quote
Rinuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A co powiesz na to? :evil_lol: Śłit :loveu: http://i19.tinypic.com/4pcyf11.jpg o dżizyyysss :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 o matko :-o aż tak jej marchewka smakuje? :evil_lol: :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Rinuś napisał(a):o dżizyyysss :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Sliczna prawda? :loveu::loveu::eviltong: agaciaaa napisał(a):o matko :-o aż tak jej marchewka smakuje? :evil_lol: :eviltong:Lubimy marchewkę, bo jedzenie jej to świetna zabawa :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Sliczna prawda? :loveu::loveu::eviltong: Lubimy marchewkę, bo jedzenie jej to świetna zabawa :evil_lol: Spróbujcie zjeść jedną razem :evil_lol: ciekawe kto by wygrał :eviltong: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a):Spróbujcie zjeść jedną razem :evil_lol: ciekawe kto by wygrał :eviltong: :diabloti:Przeciez to jasne jak słoneczko że ja :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 bonita napisał(a)::grin: Ale się szczerzy do marchewyOd ucha do ucha :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Przeciez to jasne jak słoneczko że ja :evil_lol: Spróbuj to sie przekonasz :evil_lol: tylko potem nie płacz :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a):Spróbuj to sie przekonasz :evil_lol: tylko potem nie płacz :diabloti:Wygram! Użyję podstępu: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: powodzenia :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: powodzenia :diabloti:A dziekuję, napewno sie przyda :diabloti: Przed chwilką wymiłam z moim bratem kilka słów, mianiowicie coś takiego: Patryk co to dzwoni? Nóżki. Różki? Jakie różki?! Nóżki, nóżki dzwonią. Patryś, nóżki nie dzwonią. Nie ma czegoś takiego. To jest telefon, czy jak? No przecież mówie, że nóżki!!! I o co chodziło? :roll: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A dziekuję, napewno sie przyda :diabloti: Przed chwilką wymiłam z moim bratem kilka słów, mianiowicie coś takiego: Patryk co to dzwoni? Nóżki. Różki? Jakie różki?! Nóżki, nóżki dzwonią. Patryś, nóżki nie dzwonią. Nie ma czegoś takiego. To jest telefon, czy jak? No przecież mówie, że nóżki!!! I o co chodziło? :roll: a ile lat ma ten brat? :razz: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 11 ;) Tak sobie pomyślałam teraz... jak się go pytałam to on może spał? Często mu sie zdarzało gadac przez sen, ale jeszcze nigdy ze mna nie rozmawiał :lol: Tzn on leżał na łóżku odwrócony do ściany i odpowiadał więc nie wiem jak było :lol: Zapytam go o to jutro :lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):11 ;) Tak sobie pomyślałam teraz... jak się go pytałam to on może spał? Często mu sie zdarzało gadac przez sen, ale jeszcze nigdy ze mna nie rozmawiał :lol: Tzn on leżał na łóżku odwrócony do ściany i odpowiadał więc nie wiem jak było :lol: Zapytam go o to jutro :lol: Albo gadał przez sen, albo zwyczajnie był zaspany i bredził :eviltong: albo nóżki dzwoniły :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a):Albo gadał przez sen, albo zwyczajnie był zaspany i bredził :eviltong: albo nóżki dzwoniły :evil_lol: Gadał przez sen - możliwe, ja równiez jestem bardzo rozmowna kiedy spie, bardziej niż na żywo :evil_lol::evil_lol: Ale odpowiadałby na moje pytania? To tak można? :hmmmm: Ej! To ja lece go popytac o jakies intymniejszze sprawy! :diabloti::diabloti: A możliwe że nóżki :evil_lol: Teraz gdy o tym myslę to płacze ze smiechu :roflt: Quote
Recommended Posts