Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
A no:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:
Trzymam kciuki tylko za bardzo nie wiem za co bo ja nie w temacie:placz:
Jesli wszystko się uda to napiszemy :p

BBeta napisał(a):
Możesz mnie nie denerwować :mad:
Gdzież bym śmiała, pani moderator :siara: :eviltong:

agaciaaa napisał(a):
grzeszysz kobieto, oj grzeszysz!! tyle pięknych fotek, a Ty takie bzdury gadasz!!! :shake:

hmmmm.. to może ja już nic mówić nie będę :diabloti:

Przyłączam sie do trzymania kciuków, chociaż też nie wiem za co, ale niech Ci będzie ;)
Niektore fotki owszem, są ładne... ale nie na tyle by wydać 30 zł na ich duuuży format :eviltong:

BBeta napisał(a):
Dokładnie, Boże widzisz i nie grzmisz :cool3:

A dlaczego Ty nie obkleisz sobie ścian zdjęciami Kaji :cool3::cool3: Ty masz się czym pochwalić, ja nie bardzo :eviltong:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

3 razy? :hmmmm: Duo nie jest dużym psiakiem, jest mniejszy od Figowej [a ona to kurdupel jak wiesz :eviltong:]. Ze zdjęcia wyglądał na takiego wzrostem jak Duet :oops:
Bejbusek nie jest wcale duży :loveu: [po cichu śledzę ich galerię :oops:]
Zdradź że no mi w koncu.. coś się kroi dla dziewczynek? :cool3:

Tak na marginesie mama mi obiecała że pogada z tatą, także i u mnie kciuki potrzebne :kciuki:

Mini Duo to kurdupel, mniejszy od Patuchy :diabloti:
Jutro dam znac, mozesz nawet dzwonic. Ja sie doczekac nie moge! Boszz zeby sie udalo! :multi:
A mozliwe, ze ten tymczas nie bedzie potrzebny, adopcje sie cos ruszaja (tylko cii zeby nie zapeszyc) :loveu:

Posted

A dlaczego Ty nie obkleisz sobie ścian zdjęciami Kaji :cool3::cool3: Ty masz się czym pochwalić, ja nie bardzo :eviltong:

Bo jestem nie zdecydowana i ciężko było by mi któreś wybrać :eviltong: Drugiej części wypowiedzi nie komentuje :mad:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Mini Duo to kurdupel, mniejszy od Patuchy :diabloti:
Jutro dam znac, mozesz nawet dzwonic. Ja sie doczekac nie moge! Boszz zeby sie udalo! :multi:
A mozliwe, ze ten tymczas nie bedzie potrzebny, adopcje sie cos ruszaja (tylko cii zeby nie zapeszyc) :loveu:
Od Patki :mdleje: To rzeczywiście kurdupelątko z niego :evil_lol:
A komu sie kroi? :cool3: Fizi, Fili czy Fionie? TRZEM?! :sweetCyb:

BBeta napisał(a):
Bo jestem nie zdecydowana i ciężko było by mi któreś wybrać :eviltong: Drugiej części wypowiedzi nie komentuje :mad:
A ja nie mam w czym wybierac :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Oj nie przesadzaj. Jest duuużo bardzo ładnych :)
Pokaz mi w takim razie te ładne fotki :eviltong:

Kochani... zbieram na aparat... tak, znowu :diabloti:

Posted

Oglądam sobie stare fotki i trafiłam na folder zatytuowany 'Mika'. Mika była maleńkim pieskiem, ale w tak małym ciele mieściło się ogromne serce i wielka miłość. Nie spotkałam jeszcze psa tak oddanego swojej rodzinie :loveu:
Niestety Mika odeszla za TM po 10 długich latach... teraz szanse dostał Duecik :)

Mikuś, bądź szczęśliwa za TM [`]

Bobranoc :bye:

Posted

Bry:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Śliczna malutka, mam wrażenie że ją skądś kojarze.... Chociaż pewnie widzę ją pierwszy raz w życiu:evil_lol:

Posted

Od Patki :mdleje: To rzeczywiście kurdupelątko z niego :evil_lol:
A komu sie kroi? :cool3: Fizi, Fili czy Fionie? TRZEM?! :sweetCyb:

Bez powodu sie Lisek nie nazwa, jest cos wielkosci Ałałki. ;)
Tymczas raczej nie bedzie potrzebny, adopcje cos ruszaja, dzisiaj Fiona i Fila pojechaly do jednego domku - lepej trafic nie mogly i to w dodatku razem :multi:

Posted

[quote name='agaciaaa']Bry :) http://i13.tinypic.com/54nlzzk.jpg słodkie maleństwo :loveu: a czyje to cudo było?Mojej kuzynki, u której teraz mieszka Duecik ;)

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Bry:evil_lol::loveu::loveu::evil_lol:

Śliczna malutka, mam wrażenie że ją skądś kojarze.... Chociaż pewnie widzę ją pierwszy raz w życiu:evil_lol:Mozliwe że ją kojarzysz, dawałam jej fotki na PŚ :eviltong:
Wariatka :evil_lol:

[quote name='Czarna_Owieczka']http://i10.tinypic.com/4r0wz8k.jpg
Słodkie maleństwo :loveu: Dziekujemy :-(

[quote name='Rybka_39']Witam:multi:
Jakie cudne maleństwo na tych fotkach:loveu:Witamy w zakropionej galerii :multi: Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częsciej :multi:

[quote name='g_o_n_i_a']Bez powodu sie Lisek nie nazwa, jest cos wielkosci Ałałki. ;)
Tymczas raczej nie bedzie potrzebny, adopcje cos ruszaja, dzisiaj Fiona i Fila pojechaly do jednego domku - lepej trafic nie mogly i to w dodatku razem :multi::crazyeye::crazyeye: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Ależ im sie trafiło :multi::multi::multi:

Bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu:

A co z Fiziulą? ;)

Posted

Mozliwe że ją kojarzysz, dawałam jej fotki na PŚ :eviltong:

A no możliwe:cool3:

Wariatka :evil_lol:

Że niby kto? Że niby ja?:evil_lol:

Zagłosować? A mogę zagłosować

Posted

:crazyeye::crazyeye: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Ależ im sie trafiło :multi::multi::multi:

Bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu:

A co z Fiziulą? ;)

Po pierwsze to watpie ze p. Halina zgodzilaby sie na tymczas na tyle km, bo niby do schroniska ktos moglby przyjechac i sie zakochac. Poza tym trzy terrorystki to nie to samo co jedna terrorystka, a na boksach miejsca nadal nie ma. My tutaj nie dopuscimy zeby Fiziula na boksy poszla, nie ma takiej mozliwosci - w razie czego u mnie znajdzie jakis kacik.:p
Milego dnia

Posted

Tak, Ty :eviltong: Dobrze że jest ograniczenie do 30 emotek.... :eviltong:

No właśnie źle:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Po pierwsze to watpie ze p. Halina zgodzilaby sie na tymczas na tyle km, bo niby do schroniska ktos moglby przyjechac i sie zakochac. Poza tym trzy terrorystki to nie to samo co jedna terrorystka, a na boksach miejsca nadal nie ma. My tutaj nie dopuscimy zeby Fiziula na boksy poszla, nie ma takiej mozliwosci - w razie czego u mnie znajdzie jakis kacik.:p
Milego dnia
To super :loveu:

Posted

No właśnie źle:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
:mdleje: :mdleje:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

LUDZIE GŁOSUJCIE
NA NAS!!!!
:multi::multi::multi:

~~KLIK~~
:multi::multi::multi:

tAK TYLKO PRZYPOMINAM :eviltong::eviltong:

[quote name='Marta_Ares']o prosze widze wakacje to wam sie tu nudzi :eviltong: i z emotkami szalejecie:eviltong: :eviltong:

sliczne to malenstwo bylo:loveu: :loveu:NIe ja, to Oliwia :evil_lol::evil_lol:

[quote name='fidelek2']Cześć i czołem ;)Bry Kasiu :calus:

Posted

NIe ja, to Oliwia :evil_lol:

Że niby co znowu? Że niby ja? :evil_lol:Ja jestem grzeczna:diabloti: a Sylwia się znowu upiła:mad: I znowu wszystko na mnie zwala:placz: Maupa:angryy:

Posted

Że niby co znowu? Że niby ja? :evil_lol:Ja jestem grzeczna:diabloti: a Sylwia się znowu upiła:mad: I znowu wszystko na mnie zwala:placz: Maupa:angryy:
Grzeczna... :mdleje: Ja pije? HEREZJE!!!!! Na stos z nią!!!