:: FiGa :: Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):A no:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Trzymam kciuki tylko za bardzo nie wiem za co bo ja nie w temacie:placz:Jesli wszystko się uda to napiszemy :p BBeta napisał(a):Możesz mnie nie denerwować :mad:Gdzież bym śmiała, pani moderator :siara: :eviltong: agaciaaa napisał(a):grzeszysz kobieto, oj grzeszysz!! tyle pięknych fotek, a Ty takie bzdury gadasz!!! :shake: hmmmm.. to może ja już nic mówić nie będę :diabloti: Przyłączam sie do trzymania kciuków, chociaż też nie wiem za co, ale niech Ci będzie ;)Niektore fotki owszem, są ładne... ale nie na tyle by wydać 30 zł na ich duuuży format :eviltong: BBeta napisał(a):Dokładnie, Boże widzisz i nie grzmisz :cool3: A dlaczego Ty nie obkleisz sobie ścian zdjęciami Kaji :cool3::cool3: Ty masz się czym pochwalić, ja nie bardzo :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :: FiGa :: napisał(a): 3 razy? :hmmmm: Duo nie jest dużym psiakiem, jest mniejszy od Figowej [a ona to kurdupel jak wiesz :eviltong:]. Ze zdjęcia wyglądał na takiego wzrostem jak Duet :oops: Bejbusek nie jest wcale duży :loveu: [po cichu śledzę ich galerię :oops:] Zdradź że no mi w koncu.. coś się kroi dla dziewczynek? :cool3: Tak na marginesie mama mi obiecała że pogada z tatą, także i u mnie kciuki potrzebne :kciuki: Mini Duo to kurdupel, mniejszy od Patuchy :diabloti: Jutro dam znac, mozesz nawet dzwonic. Ja sie doczekac nie moge! Boszz zeby sie udalo! :multi: A mozliwe, ze ten tymczas nie bedzie potrzebny, adopcje sie cos ruszaja (tylko cii zeby nie zapeszyc) :loveu: Quote
BBeta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A dlaczego Ty nie obkleisz sobie ścian zdjęciami Kaji :cool3::cool3: Ty masz się czym pochwalić, ja nie bardzo :eviltong: Bo jestem nie zdecydowana i ciężko było by mi któreś wybrać :eviltong: Drugiej części wypowiedzi nie komentuje :mad: Quote
agaciaaa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Oj nie przesadzaj. Jest duuużo bardzo ładnych :) Quote
:: FiGa :: Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Mini Duo to kurdupel, mniejszy od Patuchy :diabloti: Jutro dam znac, mozesz nawet dzwonic. Ja sie doczekac nie moge! Boszz zeby sie udalo! :multi: A mozliwe, ze ten tymczas nie bedzie potrzebny, adopcje sie cos ruszaja (tylko cii zeby nie zapeszyc) :loveu:Od Patki :mdleje: To rzeczywiście kurdupelątko z niego :evil_lol: A komu sie kroi? :cool3: Fizi, Fili czy Fionie? TRZEM?! :sweetCyb: BBeta napisał(a):Bo jestem nie zdecydowana i ciężko było by mi któreś wybrać :eviltong: Drugiej części wypowiedzi nie komentuje :mad:A ja nie mam w czym wybierac :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: agaciaaa napisał(a):Oj nie przesadzaj. Jest duuużo bardzo ładnych :)Pokaz mi w takim razie te ładne fotki :eviltong: Kochani... zbieram na aparat... tak, znowu :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Oglądam sobie stare fotki i trafiłam na folder zatytuowany 'Mika'. Mika była maleńkim pieskiem, ale w tak małym ciele mieściło się ogromne serce i wielka miłość. Nie spotkałam jeszcze psa tak oddanego swojej rodzinie :loveu: Niestety Mika odeszla za TM po 10 długich latach... teraz szanse dostał Duecik :) Mikuś, bądź szczęśliwa za TM [`] Bobranoc :bye: Quote
agaciaaa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Bry :) http://i13.tinypic.com/54nlzzk.jpg słodkie maleństwo :loveu: a czyje to cudo było? Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Bry:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Śliczna malutka, mam wrażenie że ją skądś kojarze.... Chociaż pewnie widzę ją pierwszy raz w życiu:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 http://i10.tinypic.com/4r0wz8k.jpg Słodkie maleństwo :loveu: :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witam:multi: Jakie cudne maleństwo na tych fotkach:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Od Patki :mdleje: To rzeczywiście kurdupelątko z niego :evil_lol: A komu sie kroi? :cool3: Fizi, Fili czy Fionie? TRZEM?! :sweetCyb: Bez powodu sie Lisek nie nazwa, jest cos wielkosci Ałałki. ;) Tymczas raczej nie bedzie potrzebny, adopcje cos ruszaja, dzisiaj Fiona i Fila pojechaly do jednego domku - lepej trafic nie mogly i to w dodatku razem :multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='agaciaaa']Bry :) http://i13.tinypic.com/54nlzzk.jpg słodkie maleństwo :loveu: a czyje to cudo było?Mojej kuzynki, u której teraz mieszka Duecik ;) [quote name='Sznaucerka-Balbina']Bry:evil_lol::loveu::loveu::evil_lol: Śliczna malutka, mam wrażenie że ją skądś kojarze.... Chociaż pewnie widzę ją pierwszy raz w życiu:evil_lol:Mozliwe że ją kojarzysz, dawałam jej fotki na PŚ :eviltong: Wariatka :evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']http://i10.tinypic.com/4r0wz8k.jpg Słodkie maleństwo :loveu: Dziekujemy :-( [quote name='Rybka_39']Witam:multi: Jakie cudne maleństwo na tych fotkach:loveu:Witamy w zakropionej galerii :multi: Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częsciej :multi: [quote name='g_o_n_i_a']Bez powodu sie Lisek nie nazwa, jest cos wielkosci Ałałki. ;) Tymczas raczej nie bedzie potrzebny, adopcje cos ruszaja, dzisiaj Fiona i Fila pojechaly do jednego domku - lepej trafic nie mogly i to w dodatku razem :multi::crazyeye::crazyeye: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ależ im sie trafiło :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu: A co z Fiziulą? ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 LUDZIE GŁOSUJCIE NA NAS!!!! :multi::multi::multi: ~~KLIK~~ :multi::multi::multi: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Mozliwe że ją kojarzysz, dawałam jej fotki na PŚ :eviltong: A no możliwe:cool3: :: FiGa :: napisał(a): Wariatka :evil_lol: Że niby kto? Że niby ja?:evil_lol: Zagłosować? A mogę zagłosować Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Tak, Ty :eviltong: Dobrze że jest ograniczenie do 30 emotek.... :eviltong: Dziękuję bardzo :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a): :crazyeye::crazyeye: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ależ im sie trafiło :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu: A co z Fiziulą? ;) Po pierwsze to watpie ze p. Halina zgodzilaby sie na tymczas na tyle km, bo niby do schroniska ktos moglby przyjechac i sie zakochac. Poza tym trzy terrorystki to nie to samo co jedna terrorystka, a na boksach miejsca nadal nie ma. My tutaj nie dopuscimy zeby Fiziula na boksy poszla, nie ma takiej mozliwosci - w razie czego u mnie znajdzie jakis kacik.:p Milego dnia Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Tak, Ty :eviltong: Dobrze że jest ograniczenie do 30 emotek.... :eviltong: No właśnie źle:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Po pierwsze to watpie ze p. Halina zgodzilaby sie na tymczas na tyle km, bo niby do schroniska ktos moglby przyjechac i sie zakochac. Poza tym trzy terrorystki to nie to samo co jedna terrorystka, a na boksach miejsca nadal nie ma. My tutaj nie dopuscimy zeby Fiziula na boksy poszla, nie ma takiej mozliwosci - w razie czego u mnie znajdzie jakis kacik.:p Milego dniaTo super :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):No właśnie źle:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::mdleje: :mdleje: Quote
Marta_Ares Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 o prosze widze wakacje to wam sie tu nudzi :eviltong: i z emotkami szalejecie:eviltong: :eviltong: sliczne to malenstwo bylo:loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::']LUDZIE GŁOSUJCIE NA NAS!!!! :multi::multi::multi: ~~KLIK~~ :multi::multi::multi: tAK TYLKO PRZYPOMINAM :eviltong::eviltong: [quote name='Marta_Ares']o prosze widze wakacje to wam sie tu nudzi :eviltong: i z emotkami szalejecie:eviltong: :eviltong: sliczne to malenstwo bylo:loveu: :loveu:NIe ja, to Oliwia :evil_lol::evil_lol: [quote name='fidelek2']Cześć i czołem ;)Bry Kasiu :calus: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Patrzcie co mamy :loveu: Narysowała do dla nas Likaa :loveu: W rzeczywistości wyglądają dużo ładniej zdjecia nie wyszły... :shake: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a):NIe ja, to Oliwia :evil_lol: Że niby co znowu? Że niby ja? :evil_lol:Ja jestem grzeczna:diabloti: a Sylwia się znowu upiła:mad: I znowu wszystko na mnie zwala:placz: Maupa:angryy: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Że niby co znowu? Że niby ja? :evil_lol:Ja jestem grzeczna:diabloti: a Sylwia się znowu upiła:mad: I znowu wszystko na mnie zwala:placz: Maupa:angryy:Grzeczna... :mdleje: Ja pije? HEREZJE!!!!! Na stos z nią!!! Quote
Recommended Posts