:: FiGa :: Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Atena'] Teraz to AŻ 4 palce:cool3: A jak:diabloti: Ta, powoli byle do przodu, a ja sie cofam :evil_lol: Ale nie moje :evil_lol: Hahah zamierzasz próbowac? :evil_lol::evil_lol: Quote
Atena Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Hahah zamierzasz próbowac? :evil_lol::evil_lol: Do odważnych świat należy:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Atena napisał(a):Do odważnych świat należy:evil_lol:W takim razie powodzenia :Rose: Mam nadzieję że bedziesz zdawać relacje o postepach? :evil_lol: Quote
wiq Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Gdzie? :cool3: :diabloti: Na mnie równeż, co spotyka się często z głosnym "fuuuuuj" od osób postronnych :evil_lol: no gdzie.. w nosie:diabloti: heh, u mnie nikt głośno nie komentuje nawet:evil_lol: co do obroży: większość mam z Dino;) 1 z dingo, Rogzy mam 2:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Babunia... :scared: Odezwała się :obrazic: Jak smiesz Huga tak obrażać :x To ta łapa z PALCEM :cool3: Musiał jakis sposób znalesc :diabloti: Loda :eviltong: Czego cesz od Babuleńki? :roll: :loveu: :loveu: Hugol to weekendowy pocieszyciel :cool3: Łapka :modla: :loveu: Uch szacuneczek :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] Mućka biegnieee :loveu: :loveu: Quote
Atena Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja myślałam nad smyczą Rogz, taką różowa, ale wątpie by Oliemu sie spodobała:evil_lol: , wziełam czerwona zwykłą. Mam nadzieję że bedziesz zdawać relacje o postepach? :evil_lol: No Oczywiście!:razz: Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='wiq']no gdzie.. w nosie:diabloti: heh, u mnie nikt głośno nie komentuje nawet:evil_lol: co do obroży: większość mam z Dino;) 1 z dingo, Rogzy mam 2:evil_lol:Tak myslałam, tak myslałam :evil_lol: Hahah boja się Twojej reakcji? :diabloti: [:mad:] A ja obroże Figowej mam zzzz... :hmmmm: To to nazwe w ogóle jakąs ma? :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a']Czego cesz od Babuleńki? :roll: :loveu: :loveu: Hugol to weekendowy pocieszyciel :cool3: Łapka :modla: :loveu: Uch szacuneczek :loveu: Mućka biegnieee :loveu: :loveu:Ja od babuli niczego!! Broń Boże!! :-o A co ty tam wiesz jaki :eviltong: W tyg wgapiam ise na tapetę na zgredzioszce :diabloti: Poza tym, wydaje mi się że to ulegnie zmianie :evil_lol: No chyba że nauczycielka nie będzie chciała się na to zgodziić :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Atena napisał(a):Ja myślałam nad smyczą Rogz, taką różowa, ale wątpie by Oliemu sie spodobała:evil_lol: , wziełam czerwona zwykłą. No Oczywiście!:razz: Oliver i róż :-oZwariowałaś :evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Ja od babuli niczego!! Broń Boże!! :-o A co ty tam wiesz jaki :eviltong: W tyg wgapiam ise na tapetę na zgredzioszce :diabloti: Poza tym, wydaje mi się że to ulegnie zmianie :evil_lol: No chyba że nauczycielka nie będzie chciała się na to zgodziić :eviltong: No ja mysle. Babunia :modla: Pff czym jest tapeta od mieciutkiego futerka :cool3: Nie mam pojecia co ta nauczycielka powie o tej zmianie.. ;> Quote
Atena Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Oliver i róż :-oZwariowałaś :evil_lol::evil_lol: No wiesz, czasem miewam takie odpały:diabloti: , ale zreszta pasowałoby do szeleczek:cool3: . Nie pasowało mi tylko to, że to nie jest smycz skarcana, a tak to może może:eviltong: Wracając do tego próbowania wspólnego żarełka, to zastanawiam sie który pies byłby najlepszy do cwiczeń:hmmmm: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No ja mysle. Babunia :modla: Pff czym jest tapeta od mieciutkiego futerka :cool3: Nie mam pojecia co ta nauczycielka powie o tej zmianie.. ;>Lepsza tapeta niz nic, o :shake: Będę musiała jej zapytać.. Jak myslisz, zgodzi się? [quote name='Atena']No wiesz, czasem miewam takie odpały:diabloti: , ale zreszta pasowałoby do szeleczek:cool3: . Nie pasowało mi tylko to, że to nie jest smycz skarcana, a tak to może może:eviltong: Wracając do tego próbowania wspólnego żarełka, to zastanawiam sie który pies byłby najlepszy do cwiczeń:hmmmm: :evil_lol:Oliver ma rózowe szeleczki? :mdleje: A który najobficiej slini? :diabloti: [quote name='Pianka'] Są palce, sa:multi: Ale nie ma Miśka:placz:Jest Misko :p I Kibuś ;) Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 bardzo lubie takie fotki kiedy psy patrza w obiektyw:loveu: :loveu: Sliczna ta Twoja centkowana dama:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Atena Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Oliver ma rózowe szeleczki? :mdleje: A który najobficiej slini? :diabloti: Jest Misko :p Różowe?:hmmmm: Nie, niebieskie:razz: . Jak ogladasz zdjęcia?:mad: Najobficiej ślini się Roxy:diabloti: Oj, uwielbiam takie małe, puchate, jęzorowate miśki:loveu: Niedawno głaskalam podobnego, małego spryciule. Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='fidelek2'] :buzi: [quote name='Marta_Ares'] bardzo lubie takie fotki kiedy psy patrza w obiektyw:loveu: :loveu: Sliczna ta Twoja centkowana dama:evil_lol: :loveu: :loveu:Dziękujemy :B-fly: [quote name='Pianka'] Jest Misiaczek:multi: :multi:Ano jest, specjalnie dla największej fanki :evil_lol::cool3: [quote name='Atena']Różowe?:hmmmm: Nie, niebieskie:razz: . Jak ogladasz zdjęcia?:mad: Najobficiej ślini się Roxy:diabloti: Oj, uwielbiam takie małe, puchate, jęzorowate miśki:loveu: Niedawno głaskalam podobnego, małego spryciule.Poczekaj poczekaj :diabloti: Pisałaś o RÓŻOWEJ obrozy, zaraz potem o tym że pasowałaby do szeleczek.... ja po prostu kojarzę inaczej niż większość ludzi i do mnie trzeba WIELKIMI literami mówic :diabloti: :roflt: Roxy? :crazyeye: Biedna Aneta :placz: Mam nadzieje że nie będzie pastwić się nad Tobą tak jak nad Olivem [odradzam, Figowa równeiż jest bezwzględna :shake:] :eviltong: Oj nie mam pewności czy ten spryciula dałby Ci sie pogłaskać bez jakiegos smakowitego smaczka w ręku :lol: Quote
Patikujek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jeja - zywa maskotka:loveu: http://img359.imageshack.us/img359/5439/obraz084qq2.jpg buziaczki dla morduchów:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Jeja - zywa maskotka:loveu: http://img359.imageshack.us/img359/5439/obraz084qq2.jpg buziaczki dla morduchów:loveu:Witamy w naszym fb ;) :multi: Nazwa 'maskotka' jest daleka od jego rzeczywistego położenia i jego nieokiełznanego charakterku ale ze zdjęc nie można duzo wywnioskować :cool3: I wracamy do domu :diabloti: W bagazniku bezczelnie siedział sobie rower, Figowa musiała jechac ze mną :multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 I bezczelnie wewalała ryja za okno... Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 To tyle jesli chodzi o fotki z Laszczyn ;) Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Ano jest, specjalnie dla największej fanki :evil_lol::cool3: A mojego Czabika nie ma...:placz: ja się ta nie bawię!!! :obrazic: Quote
Recommended Posts