g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Jak kropeczki pięknie pozują na drewienku:loveu: Ona jest urocza:loveu:Dziękujemy ;) [quote name='g_o_n_i_a']Oskarżona nie ma zastrzeżeń, co do wydanego wyroku. :loveu: :multi: Moje są tragiczne, Twoje są cacy! :mad: Dam znać, ale na razie cekom na wene, bo wole coś stworzyć ;) Jesteś okrutną Pańcią :shake: A Azulkowa lubi pieńki :multi: :loveu: Jedziemy do Laszczyn, o :loveu:Widzę te łzy w oczach.. "Ależ wysoki sądzie! Ja jestem niewinna!!" :shake::shake: Ale ściemniasz.... jak.. jak... jak? :cool3: Znalazła siem bezczelna? :razz: Jaaa??! :crazyeye: Wcale nie :placz: [quote name='g_o_n_i_a']Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :buzi:Bry :loveu: ["e" Ci sie zacięło? :diabloti:] Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Goniu? Co się stało z Twoim podpisem? :turn-l: Nasza Pianka MODEM?! :crazyeye: Lecę poczytac o nowinkach! Na pwp zapewne :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Nasza Pianka MODEM?! :crazyeye: Lecę poczytac o nowinkach! Na pwp zapewne :cool3: A zdziwisz się... bo właśnie FB :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Widzę te łzy w oczach.. "Ależ wysoki sądzie! Ja jestem niewinna!!" :shake::shake: Ale ściemniasz.... jak.. jak... jak? :cool3: Znalazła siem bezczelna? :razz: Jaaa??! :crazyeye: Wcale nie :placz: Bry :loveu: ["e" Ci sie zacięło? :diabloti:] Haha :evil_lol: Chciałabys widziec te łzy?! Za nic w świecie moja droga! :cool3: Ściemniam jak Mafia Teresek :evil_lol: Schowaj sie!! :mad: [quote name=':: FiGa ::']Goniu? Co się stało z Twoim podpisem? :turn-l: Wypchaj sie :evil_lol: :evil_lol: OBY TOBIE MOD TEZ ZROBIL TAKA NIESPODZIANKE MŁOTKU :placz: :eviltong: Quote
Mi. Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 łał :D Pianka, Vectra... ciekawe jakiego jeszcze moda spotkam na swej drodze :P tak w ogole to hej:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A zdziwisz się... bo właśnie FB :evil_lol:[/quote]No to fakt :crazyeye: Jestem zdziwiona :crazyeye: [quote name='g_o_n_i_a']Haha :evil_lol: Chciałabys widziec te łzy?! Za nic w świecie moja droga! :cool3: Ściemniam jak Mafia Teresek :evil_lol: Schowaj sie!! :mad: Wypchaj sie :evil_lol: :evil_lol: OBY TOBIE MOD TEZ ZROBIL TAKA NIESPODZIANKE MŁOTKU :placz: :eviltong:[/quote]Kiedys wspomnisz me słowa :diabloti: A wtedy będzie juz za póxno :diabloti: Masz cos do Tereski? :angryy: Jeśli nawet mi zrobi... to sobie zaraz kopie zrobie i bedę wstawiać aż bana dostanę, o :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='*luthien*']łał :D Pianka, Vectra... ciekawe jakiego jeszcze moda spotkam na swej drodze :P tak w ogole to hej:loveu:Vectra? :diabloti: To będzie ciekawie, oj będzie :evil_lol::evil_lol: Patrzcie co mam :loveu::loveu::loveu::loveu: Jakośc badziewna, ale co tam :loveu::loveu: Gonia ja czekam na Twoje... :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Kiedys wspomnisz me słowa :diabloti: A wtedy będzie juz za póxno :diabloti: Masz cos do Tereski? :angryy: Jeśli nawet mi zrobi... to sobie zaraz kopie zrobie i bedę wstawiać aż bana dostanę, o :cool3:[/quote] Masz cos do mojego wyroku?! No masz?! PRECZ! :placz: Ja mam ogolnie do TERESEK :cool3: Ale szczegolnie do tej przodującej :cool1: Hah co za poswiecenie... Swoja droga ciekawe komu nie pasowal moj podpis i sie zemiscil. :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Patrzcie co mam :loveu::loveu::loveu::loveu: Jakośc badziewna, ale co tam :loveu::loveu: Gonia ja czekam na Twoje... :oops: Hugol :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Piekne zdjecia :cool3: Szczegolnie to pierwsze :multi: Quote
Pianka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Nasza Pianka MODEM?! :crazyeye: Lecę poczytac o nowinkach! Na pwp zapewne :cool3: Co wy tu o mnie gadacie:mad: PwP- Margo napisała, ze mnie tam może wrzucic jak chce, ale nie wiem czy chce.:evil_lol: Tam jest tyle modów i pilnują działu:evil_lol: [quote name='"g_o_n_i_a"']Wypchaj sie :evil_lol: :evil_lol: OBY TOBIE MOD TEZ ZROBIL TAKA NIESPODZIANKE MŁOTKU Goniu mam nadzieje, ze się nie obrazisz- jakies pół godziny temu wstawiłam się za ciebie. Bo niektórzy modzi zaczeli sobie coś nadużywac:mad: Wiem kto ci to zrobił, ale nie powiem:eviltong: A co to za pan? A znów widze palec:-o Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Pianka'] Goniu mam nadzieje, ze się nie obrazisz- jakies pół godziny temu wstawiłam się za ciebie. Bo niektórzy modzi zaczeli sobie coś nadużywac:mad: Wiem kto ci to zrobił, ale nie powiem:eviltong: A co to za pan? A znów widze palec:-o A co ja znow zrobilam? :placz: Pianko, jestes wielka :calus: A ja go Figusiowej to na zarty, my sie tak kofamy. :loveu: Nie chce wiedziec, nie musze. Ale to nie bylo mile. Cóz jak moglam miec jedną linijke wiecej :cool3: Pianko, a Ty tez nie stosujesz sie do regulaminu, masz dwie linijki wiecej. ;-) Faktycznie jest palec!! Quote
Pianka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Pianko, a Ty tez nie stosujesz sie do regulaminu, masz dwie linijki wiecej. ;-)[/quote] Tak jasne. Kiedyś któryś z modów pisał, ze linijka pod bannerem może być. Taki podpis mam od dawna, zmieniam tylko niekiedy banner. Ale faktycznie podpis masz usunięty, bo miałas link do galerii:-o Ale juz to wyjaśniam z kimś kto cie tak urządził:mad: :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Pianka']Tak jasne. Kiedyś któryś z modów pisał, ze linijka pod bannerem może być. Taki podpis mam od dawna, zmieniam tylko niekiedy banner. Ale faktycznie podpis masz usunięty, bo miałas link do galerii:-o Ale juz to wyjaśniam z kimś kto cie tak urządził:mad: :diabloti:[/quote] Do cholery to by sie zdecydowali :angryy: Bo ja tych bannerkow nie mam, a jakis MOD tylko zadowolony wlepil mi piekny podpis :shake: Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Masz cos do mojego wyroku?! No masz?! PRECZ! :placz: Ja mam ogolnie do TERESEK Ale szczegolnie do tej przodującej :cool1: Hah co za poswiecenie... Swoja droga ciekawe komu nie pasowal moj podpis i sie zemiscil. Jaa? :niewiem: Ja jestem grzeczne dziecko :niewiem: Hahah Tereski są takie sweet :loveu: :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Hugol :loveu: Piekne zdjecia :cool3: Szczegolnie to pierwsze :multi:Ale ściamniaaaaa :shake: [quote name='Pianka']Co wy tu o mnie gadacie:mad: PwP- Margo napisała, ze mnie tam może wrzucic jak chce, ale nie wiem czy chce.:evil_lol: Tam jest tyle modów i pilnują działu:evil_lol: Goniu mam nadzieje, ze się nie obrazisz- jakies pół godziny temu wstawiłam się za ciebie. Bo niektórzy modzi zaczeli sobie coś nadużywac:mad: Wiem kto ci to zrobił, ale nie powiem:eviltong: A co to za pan? A znów widze palec:-oWłaśnie poszłam sobie do Admianistracji i obczaiłam co i jak :diabloti: Pianko dziękujemy że sie wstawiasz za nami, szaraczkami :loveu::evil_lol: Kto to był? :mad: :diabloti: Ten pan to Hugo, mój Hugo :loveu: No bezczelny! :mad: Ten palec! [quote name='g_o_n_i_a'] Faktycznie jest palec!!A weźcie wy go zostawcie w spokoju, on chce kariere robić :shake: [quote name='Pianka'] Ale juz to wyjaśniam z kimś kto cie tak urządził:mad: :diabloti:Łooo powiało grozą :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Jaa? :niewiem: Ja jestem grzeczne dziecko :niewiem: Hahah Tereski są takie sweet :loveu: :evil_lol: Ale ściamniaaaaa :shake: Właśnie poszłam sobie do Admianistracji i obczaiłam co i jak :diabloti: Pianko dziękujemy że sie wstawiasz za nami, szaraczkami :loveu::evil_lol: Kto to był? :mad: :diabloti: Ten pan to Hugo, mój Hugo :loveu: No bezczelny! :mad: Ten palec! A weźcie wy go zostawcie w spokoju, on chce kariere robić :shake: Łooo powiało grozą :evil_lol:[/quote] Jestes grzeczna :loveu: Wszystkie Tereski! Bez wyjatkow :cool3: Nie sciemniam :placz: Pianko - ja takze dziekuje ze swojej strony :multi: Palcu :modla: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Palec :mad: Palec :loveu: :loveu: Jakie slicne :loveu: :loveu: Quote
Atena Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ona mi wystawia język:shake: Ja nic nie mówie, ale nie powinnaś jej pozwolić na takie zachowanie, zamknę sie w sobie:-( :diabloti: Apropo, a kto robił foto:diabloti: Ja nigdy nie mam z psami zdjec (no raz się udało) bo nie ma kto ich robić:hmmmm: Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Atena'] Ona mi wystawia język:shake: Ja nic nie mówie, ale nie powinnaś jej pozwolić na takie zachowanie, zamknę sie w sobie:-( :diabloti:WIdzisz, taka niewychowana... :shake: Wstyd sie z nią w miejscach publicznych pokazywać :shake::shake: Dobranoc :bye: Quote
Pianka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Palec:turn-l: A jeśli chodzi o te podpisy. Chyba poczekam aż wypowie się Admin, bo niektórzy juz zaczeli czepiać się avka:-o Quote
g_o_n_i_a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Bry wieczorek :multi: Boszzz jaki ozorek :evil_lol: :loveu: PS. Pianko, ja tu u Figowej będę szukac informacji na temat podpisów. ;-) Avków tez sie czepiaja? Dlaczego? :o Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Dżem dobry? :razz: Ja zauważyłam że wiele podpisów poleciało :roll: Wiele osób ma w nim teraz czerwone literki :mad: Avków to pewnie czepiają się że animowane? :shake: Bry wyrodna :shake: Quote
Recommended Posts