Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Jak kropeczki pięknie pozują na drewienku:loveu:
Ona jest urocza:loveu:Dziękujemy ;)

[quote name='g_o_n_i_a']Oskarżona nie ma zastrzeżeń, co do wydanego wyroku. :loveu: :multi:
Moje są tragiczne, Twoje są cacy! :mad:
Dam znać, ale na razie cekom na wene, bo wole coś stworzyć ;)

Jesteś okrutną Pańcią :shake:
A Azulkowa lubi pieńki :multi: :loveu: Jedziemy do Laszczyn, o :loveu:Widzę te łzy w oczach.. "Ależ wysoki sądzie! Ja jestem niewinna!!"
:shake::shake: Ale ściemniasz.... jak.. jak... jak? :cool3:
Znalazła siem bezczelna? :razz:
Jaaa??! :crazyeye: Wcale nie :placz:

[quote name='g_o_n_i_a']Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :buzi:Bry :loveu: ["e" Ci sie zacięło? :diabloti:]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Widzę te łzy w oczach.. "Ależ wysoki sądzie! Ja jestem niewinna!!"
:shake::shake: Ale ściemniasz.... jak.. jak... jak? :cool3:
Znalazła siem bezczelna? :razz:
Jaaa??! :crazyeye: Wcale nie :placz:
Bry :loveu: ["e" Ci sie zacięło? :diabloti:]
Haha :evil_lol: Chciałabys widziec te łzy?! Za nic w świecie moja droga! :cool3:
Ściemniam jak Mafia Teresek :evil_lol:
Schowaj sie!! :mad:

[quote name=':: FiGa ::']Goniu? Co się stało z Twoim podpisem? :turn-l:

Wypchaj sie :evil_lol: :evil_lol: OBY TOBIE MOD TEZ ZROBIL TAKA NIESPODZIANKE MŁOTKU :placz: :eviltong:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A zdziwisz się... bo właśnie FB :evil_lol:[/quote]No to fakt :crazyeye: Jestem zdziwiona :crazyeye:

[quote name='g_o_n_i_a']Haha :evil_lol: Chciałabys widziec te łzy?! Za nic w świecie moja droga! :cool3:
Ściemniam jak Mafia Teresek :evil_lol:
Schowaj sie!! :mad:

Wypchaj sie :evil_lol: :evil_lol: OBY TOBIE MOD TEZ ZROBIL TAKA NIESPODZIANKE MŁOTKU :placz: :eviltong:[/quote]Kiedys wspomnisz me słowa :diabloti: A wtedy będzie juz za póxno :diabloti:

Masz cos do Tereski? :angryy:

Jeśli nawet mi zrobi... to sobie zaraz kopie zrobie i bedę wstawiać aż bana dostanę, o :cool3:

Posted

[quote name='*luthien*']łał :D Pianka, Vectra... ciekawe jakiego jeszcze moda spotkam na swej drodze :P

tak w ogole to hej:loveu:Vectra? :diabloti: To będzie ciekawie, oj będzie :evil_lol::evil_lol:

Patrzcie co mam :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jakośc badziewna, ale co tam :loveu::loveu: Gonia ja czekam na Twoje... :oops:

Posted

Kiedys wspomnisz me słowa :diabloti: A wtedy będzie juz za póxno :diabloti:
Masz cos do Tereski? :angryy:
Jeśli nawet mi zrobi... to sobie zaraz kopie zrobie i bedę wstawiać aż bana dostanę, o :cool3:[/quote]
Masz cos do mojego wyroku?! No masz?! PRECZ! :placz:
Ja mam ogolnie do TERESEK :cool3: Ale szczegolnie do tej przodującej :cool1:
Hah co za poswiecenie... Swoja droga ciekawe komu nie pasowal moj podpis i sie zemiscil. :shake:

Posted

Patrzcie co mam :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jakośc badziewna, ale co tam :loveu::loveu: Gonia ja czekam na Twoje... :oops:

Hugol :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Piekne zdjecia :cool3: Szczegolnie to pierwsze :multi:

Posted

Nasza Pianka MODEM?! :crazyeye: Lecę poczytac o nowinkach! Na pwp zapewne :cool3:
Co wy tu o mnie gadacie:mad:
PwP- Margo napisała, ze mnie tam może wrzucic jak chce, ale nie wiem czy chce.:evil_lol: Tam jest tyle modów i pilnują działu:evil_lol:

[quote name='"g_o_n_i_a"']Wypchaj sie :evil_lol: :evil_lol: OBY TOBIE MOD TEZ ZROBIL TAKA NIESPODZIANKE MŁOTKU
Goniu mam nadzieje, ze się nie obrazisz- jakies pół godziny temu wstawiłam się za ciebie. Bo niektórzy modzi zaczeli sobie coś nadużywac:mad: Wiem kto ci to zrobił, ale nie powiem:eviltong:

A co to za pan?
A znów widze palec:-o

Posted

[quote name='Pianka']
Goniu mam nadzieje, ze się nie obrazisz- jakies pół godziny temu wstawiłam się za ciebie. Bo niektórzy modzi zaczeli sobie coś nadużywac:mad: Wiem kto ci to zrobił, ale nie powiem:eviltong:

A co to za pan?
A znów widze palec:-o
A co ja znow zrobilam? :placz: Pianko, jestes wielka :calus: A ja go Figusiowej to na zarty, my sie tak kofamy. :loveu:
Nie chce wiedziec, nie musze. Ale to nie bylo mile. Cóz jak moglam miec jedną linijke wiecej :cool3: Pianko, a Ty tez nie stosujesz sie do regulaminu, masz dwie linijki wiecej. ;-)

Faktycznie jest palec!!

Posted

[quote name='g_o_n_i_a'] Pianko, a Ty tez nie stosujesz sie do regulaminu, masz dwie linijki wiecej. ;-)[/quote]
Tak jasne. Kiedyś któryś z modów pisał, ze linijka pod bannerem może być. Taki podpis mam od dawna, zmieniam tylko niekiedy banner.
Ale faktycznie podpis masz usunięty, bo miałas link do galerii:-o

Ale juz to wyjaśniam z kimś kto cie tak urządził:mad: :diabloti:

Posted

[quote name='Pianka']Tak jasne. Kiedyś któryś z modów pisał, ze linijka pod bannerem może być. Taki podpis mam od dawna, zmieniam tylko niekiedy banner.
Ale faktycznie podpis masz usunięty, bo miałas link do galerii:-o

Ale juz to wyjaśniam z kimś kto cie tak urządził:mad: :diabloti:[/quote]
Do cholery to by sie zdecydowali :angryy: Bo ja tych bannerkow nie mam, a jakis MOD tylko zadowolony wlepil mi piekny podpis :shake:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Masz cos do mojego wyroku?! No masz?! PRECZ! :placz:
Ja mam ogolnie do TERESEK Ale szczegolnie do tej przodującej :cool1:
Hah co za poswiecenie... Swoja droga ciekawe komu nie pasowal moj podpis i sie zemiscil. Jaa? :niewiem: Ja jestem grzeczne dziecko :niewiem:
Hahah Tereski są takie sweet :loveu: :evil_lol:

[quote name='g_o_n_i_a']Hugol :loveu: Piekne zdjecia :cool3: Szczegolnie to pierwsze :multi:Ale ściamniaaaaa :shake:

[quote name='Pianka']Co wy tu o mnie gadacie:mad:
PwP- Margo napisała, ze mnie tam może wrzucic jak chce, ale nie wiem czy chce.:evil_lol: Tam jest tyle modów i pilnują działu:evil_lol:

A co to za pan?
A znów widze palec:-oWłaśnie poszłam sobie do Admianistracji i obczaiłam co i jak :diabloti:
Pianko dziękujemy że sie wstawiasz za nami, szaraczkami :loveu::evil_lol: Kto to był? :mad: :diabloti:
Ten pan to Hugo, mój Hugo :loveu:
No bezczelny! :mad: Ten palec!
[quote name='g_o_n_i_a']
Faktycznie jest palec!!A weźcie wy go zostawcie w spokoju, on chce kariere robić :shake:

[quote name='Pianka']
Ale juz to wyjaśniam z kimś kto cie tak urządził:mad: :diabloti:Łooo powiało grozą :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jaa? :niewiem: Ja jestem grzeczne dziecko :niewiem:
Hahah Tereski są takie sweet :loveu: :evil_lol:

Ale ściamniaaaaa :shake:

Właśnie poszłam sobie do Admianistracji i obczaiłam co i jak :diabloti:
Pianko dziękujemy że sie wstawiasz za nami, szaraczkami :loveu::evil_lol: Kto to był? :mad: :diabloti:
Ten pan to Hugo, mój Hugo :loveu:
No bezczelny! :mad: Ten palec!
A weźcie wy go zostawcie w spokoju, on chce kariere robić :shake:

Łooo powiało grozą :evil_lol:[/quote]
Jestes grzeczna :loveu:
Wszystkie Tereski! Bez wyjatkow :cool3:
Nie sciemniam :placz:
Pianko - ja takze dziekuje ze swojej strony :multi:
Palcu :modla:

Posted

Ona mi wystawia język:shake: Ja nic nie mówie, ale nie powinnaś jej pozwolić na takie zachowanie, zamknę sie w sobie:-( :diabloti:

Apropo, a kto robił foto:diabloti: Ja nigdy nie mam z psami zdjec (no raz się udało) bo nie ma kto ich robić:hmmmm:

Posted

[quote name='Atena']
Ona mi wystawia język:shake: Ja nic nie mówie, ale nie powinnaś jej pozwolić na takie zachowanie, zamknę sie w sobie:-( :diabloti:WIdzisz, taka niewychowana... :shake: Wstyd sie z nią w miejscach publicznych pokazywać :shake::shake:

Dobranoc :bye:

Posted

Bry wieczorek :multi:
Boszzz jaki ozorek :evil_lol: :loveu:

PS. Pianko, ja tu u Figowej będę szukac informacji na temat podpisów. ;-) Avków tez sie czepiaja? Dlaczego? :o

Posted

Dżem dobry? :razz:

Ja zauważyłam że wiele podpisów poleciało :roll: Wiele osób ma w nim teraz czerwone literki :mad:

Avków to pewnie czepiają się że animowane? :shake:

Bry wyrodna :shake: