Czarna_Owieczka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dobranoc :bye: Dzień Dobry :grins: Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Niech tylko spróbują :x [:roflt:] A czego mają nie próbować, skoro TY bedziesz PRZODOWAĆ :roflt: [quote name=':: FiGa ::'] Ja się Ciebe boję.. :placz::placz: :placz: :placz: :placz: [quote name=':: FiGa ::'] Wstrętna krowa :evil_lol: I wzajemnie! :x [quote name=':: FiGa ::'] Za długi jęzor masz :shake: Bo krowa jestem :shake: [quote name=':: FiGa ::'] I ona mi pisze że wariatka jestem :diabloti: Odezwała się ta co ma wszystko z głową OK :diabloti: Ktoś wyciągnął na wierzch z mojej osoby tego wariata :eviltong: [quote name=':: FiGa ::'] :crazyeye: Nie mam! Ja babcie kocham! :lol: Swoją drogą - każą miłowanemu o. Rydzykowi przeprosić na antenie panią prezydentową :shake: Oszaleli!! Babulka jest git :cool3: A o. Rydzyk i tak nie przeprosi ot co :shake: :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Czabikowy jęzorek :loveu: Co mu dałyście do jedzenia, że tak sie oblizuje...? :p Czabulaka...? :roll: Słodziutki Rudasek :loveu: I te łapecki jak fajnie złożone :loveu: Same fajne psiurki w tej galeryjce :loveu::loveu: Cześć Sylwia!!! Jak mija pierwszy dzień długiego weekendu? :lol: Quote
Guffi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Cześć Figowe:multi: Ale słodziutki kotasek:loveu: Oddawaj mi tego Misiaka, ona ma fajny jęzor:evil_lol::loveu: Quote
wiq Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 kto to widział tyle naklachać:mad::diabloti: nie no, czemu to TY, a nie JA, masz takie cudo?... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27714&page=232 mmm... CZEMU?..:placz::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A czego mają nie próbować, skoro TY bedziesz PRZODOWAĆ :roflt:No coś Ty... jaaaa?? :shake: I wzajemnie! Krówki to jednak fajne stworzenia som :loveu: Ktoś wyciągnął na wierzch z mojej osoby tego wariata :eviltong:Debil jakiś :evil_lol: Babulka jest git :cool3::lol::lol: Asszzzz no taaaaa, ja przecież NIC a NIC do niej nie mam :lol::lol: A o. Rydzyk i tak nie przeprosi ot co :shake: :evil_lol:I ja mu sie wcale nie dziwię.. on jest wspaniały, cudowny, wszechmocny i pani prezydentowa powinna mu dziękować i na tacę złozyć że w ogóle o niej mówił :x Nie wazne jest to że powiedział że coś co smierdzi jak gnój perfumami nazywa :evil_lol::evil_lol: [quote name='fidelek2']Czabikowy jęzorek Co mu dałyście do jedzenia, że tak sie oblizuje...? Czabulaka...? Słodziutki Rudasek I te łapecki jak fajnie złożone Same fajne psiurki w tej galeryjce Cześć Sylwia!!! Jak mija pierwszy dzień długiego weekendu? Nie Czabulaka :eviltong: Pierwszy dzień minął mi... cały przespałam :diabloti: o 17 poszłam do koscioła, a o 18 do Miska.. wróciłam do domu, wybiegałam Figową i poszłam spać... Caaały mój wczorajszy dzien :diabloti: [quote name='Guffi']Cześć Figowe:multi: Ale słodziutki kotasek:loveu: Oddawaj mi tego Misiaka, ona ma fajny jęzor:evil_lol::loveu:Miałyście z Kasią przyjeżdżać :mad: Ja juz cegiełki wydarłam :mad: A tu nic :shake: [quote name='g_o_n_i_a']A własnie, co do łapki - Figowej? :cool3:Jesteście beznadziejni :lol::lol: Kibisia :turn-l: Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='wiq']kto to widział tyle naklachać:mad::diabloti: nie no, czemu to TY, a nie JA, masz takie cudo?... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27714&page=232 mmm... CZEMU?..:placz::evil_lol:Chodzi Ci o tę padline na śniegu? :evil_lol: http://images4.fotosik.pl/300/a8c58e20bfb45f58.jpg ? Quote
wiq Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 hehe, chodziło mi o Rudą, ino nie ten link wkleiłam.. ja dziś cały czas ostawiam takie numery.. ide spać:evil_lol: Quote
wiq Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 http://img55.imageshack.us/img55/7475/obraz233sm4.jpg - o ten..:loveu::loveu: ( a nr strony wziął się z moich innych ustawień) Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Kot polujący... [musze nagrać jak nęka mojego brata :evil_lol:] Misko Widzicie Kibica? :evil_lol::evil_lol: Sylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: U niego jest tak zawsze. Przez to skakania na moje nogi mam je całe podrapane :shake: Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 wiq napisał(a):hehe, chodziło mi o Rudą, ino nie ten link wkleiłam.. ja dziś cały czas ostawiam takie numery.. ide spać:evil_lol: Ok ok ja wszystko rozumiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 truskawyyy.. mniam.. musze obrac, bo leża na stole..:evil_lol: nie no, Ruda jest zabojcza.. Quote
g_o_n_i_a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a):No coś Ty... jaaaa?? :shake: Krówki to jednak fajne stworzenia som :loveu: Debil jakiś :evil_lol: :lol::lol: Asszzzz no taaaaa, ja przecież NIC a NIC do niej nie mam :lol::lol: I ja mu sie wcale nie dziwię.. on jest wspaniały, cudowny, wszechmocny i pani prezydentowa powinna mu dziękować i na tacę złozyć że w ogóle o niej mówił :x Nie wazne jest to że powiedział że coś co smierdzi jak gnój perfumami nazywa :evil_lol::evil_lol: Jesteście beznadziejni :lol::lol: Kibisia :turn-l: Ach, zapomnialam. Ty grzeczne dziecko jestes :evil_lol: Masz cos do tego DEBILA :mad: Dobrze, ze kofasz babunie :loveu: O. Rydzyk i jego potęga :modla: :modla: Ooops :oops: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Łaaa!! :loveu: :loveu: Pikne Sylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: Hahahh, cos mi sie kojarzy :evil_lol: :evil_lol: :cool3: A nogi to bedziesz miala nieźle podrapane za tydzien. :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 AAA!!! A ja chce taką truskawę pyyyszną! :placz: Taki mały, a już dzikie spojrzenie... Cwaniaczek rudy :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 http://img166.imageshack.us/img166/7415/obraz014eu5.jpg Co za oczęta :loveu: Figul, boskie te truskawkowe foty ! :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='wiq']truskawyyy.. mniam.. musze obrac, bo leża na stole..:evil_lol: nie no, Ruda jest zabojcza..Hahah za domkiem mam kawałek działki z truskawkami :loveu::cool3: A u sąsiada jakie są dobre :siara: [quote name='g_o_n_i_a']Ach, zapomnialam. Ty grzeczne dziecko jestes :evil_lol: Masz cos do tego DEBILA Dobrze, ze kofasz babunie :loveu: O. Rydzyk i jego potęga :modla: :modla: Ooops :oops: :evil_lol:O! to to to! Jestem grzeczna :loveu: :siara: WIesz to i owo byłoby do wymiany.. :siara: Wolę ją kofac niż być jej wrogiem :diabloti: Niech nam zyje wiecznie :modla: [quote name='g_o_n_i_a'] Hahahh, cos mi sie kojarzy :evil_lol: :evil_lol: :cool3: A nogi to bedziesz miala nieźle podrapane za tydzien. :razz:Co? :evil_lol::evil_lol: :crazyeye: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiii :siara: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']AAA!!! A ja chce taką truskawę pyyyszną! :placz: Taki mały, a już dzikie spojrzenie... Cwaniaczek rudy :loveu:Mniaaaam, była niemożliwie dobra :loveu::eviltong: [quote name='Cambel']http://img166.imageshack.us/img166/7415/obraz014eu5.jpg Co za oczęta :loveu: Figul, boskie te truskawkowe foty ! :loveu:Dzieki ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Figa dasz jakies jeszcze nowe fotki poza zdjęciami truskaweczek które naprawde na tej focie wyglądają smakowicie ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Nerul napisał(a):Figa dasz jakies jeszcze nowe fotki poza zdjęciami truskaweczek które naprawde na tej focie wyglądają smakowicie ;)Dam ;) Mam kilka miska, kociaki, Figę i czaba... o i Kibisia :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a): O! to to to! Jestem grzeczna :loveu: :siara: WIesz to i owo byłoby do wymiany.. :siara: Wolę ją kofac niż być jej wrogiem :diabloti: Niech nam zyje wiecznie :modla: Co? :evil_lol::evil_lol: :crazyeye: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiii :siara: Nie mam watpliwosci :p Szpadaj Maszkaro od TEGO debila :mad: Oj z Babulą bys miala przewalone, gdyby nie ta miłosć :roflt: :modla::modla::modla::roflt: Co mi się kojarzy? Słynny bieg JS :evil_lol: :evil_lol: Boszz on identycznie łapkami macha :evil_lol: Ach no tak:siara: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie mam watpliwosci :p Szpadaj Maszkaro od TEGO debila :mad: Oj z Babulą bys miala przewalone, gdyby nie ta miłosć :roflt: :modla::modla::modla::roflt: Co mi się kojarzy? Słynny bieg JS :evil_lol: :evil_lol: Boszz on identycznie łapkami macha :evil_lol: Ach no tak:siara:A spróbuj mieć :mad: Schooowaj się :evil_lol::evil_lol: Weź mnie nie strasz :-o:-o Łaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: A ja ten bieg nagrałam :sweetCyb: nagrałam! :sweetCyb: NAGRAŁAM!!! :sweetCyb: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A spróbuj mieć :mad: Schooowaj się :evil_lol::evil_lol: Weź mnie nie strasz :-o:-o Łaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: A ja ten bieg nagrałam :sweetCyb: nagrałam! :sweetCyb: NAGRAŁAM!!! :sweetCyb: Nie mam, przeciez mowie nooo... :placz: Sama sie schowaj :p Ty od początku wiesz jaka jest POTĘGA BABUNI! :diabloti: Musisz mi pokazac co tam jeszcze nagrałaś na zgredzioche :loveu: :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts