:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nowy kotuch? :o No proszę :evil_lol: A Siostra emm.."Lepszy model" wybrała ech..Jeszcze 2 pies by się przydał.. Fidze do towarzystwa :diabloti: Ale o tym moge pomarzyć. g_o_n_i_a napisał(a):Sama ściemniasz Musztardo :placz: Ja od wrzesnia tak sie pocieszalam. I mam taki zamiar dalej sie pocieszac przez kolejne 3 lub 4 lata :evil_lol: Figowa :loveu: :loveu: Ale buuuziak :p Nie muszisz mi tłumaczyć kim jest Wiola :watpliwy::obrazic: Jakie pocieszenie :evil_lol: "Jeszcze tylko 200 dni do wakacji" :crazyeye: Toż to powód do załamania raczej :eviltong: Tobie nie, ale innym którzy to czytają tak :diabloti: Choć w sumie tu masz racje, mało kto czyta :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jeszcze 2 pies by się przydał.. Fidze do towarzystwa :diabloti: Ale o tym moge pomarzyć. :obrazic: Jakie pocieszenie :evil_lol: "Jeszcze tylko 200 dni do wakacji" :crazyeye: Toż to powód do załamania raczej :eviltong: Tobie nie, ale innym którzy to czytają tak :diabloti: Choć w sumie tu masz racje, mało kto czyta :lol: Taa.. Pewnie takie czarne, kudłate, a jego imie zaczyna sie na H... :razz: Dobrze chociaż ze masz "za płotem" takie wspaniale towarzystwo. :cool3: To bylo moje pocieszenie w załamaniu po stracie wolnosci wakacyjnej :evil_lol: Ja czytam! I mnie tłumaczyć nie trzeba!! :watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Taa.. Pewnie takie czarne, kudłate, a jego imie zaczyna sie na H... :razz: Dobrze chociaż ze masz "za płotem" takie wspaniale towarzystwo. :cool3: To bylo moje pocieszenie w załamaniu po stracie wolnosci wakacyjnej :evil_lol: Ja czytam! I mnie tłumaczyć nie trzeba!! :watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy:Zupełnie nie wiem co za istotkę masz na mysli :niewiem: [:eviltong:] Za płotem to może i mamy super kumpli ale nie mamy w domu, w pokoju a tu najbardziej nam tego towarzystwa brakuje :placz: Ja tam wolę życ soie w błogiej nieświadomości "Już niedużo.. niedużo do wakacji" :lol: I nawet znasz Duową pancię :p Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Niewiem dlaczego większość fotek sie nie wyświetla :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Tyle zdjęc, ze cięzko wybrać naj naj :loveu: Jakie wpatrzone :evil_lol: Agresorzy :o Pokaze to w schronisku!! :mad: :evil_lol: Łaciata to agresją dosłownie przesiątknieta jest! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Zupełnie nie wiem co za istotkę masz na mysli :niewiem: [:eviltong:] Za płotem to może i mamy super kumpli ale nie mamy w domu, w pokoju a tu najbardziej nam tego towarzystwa brakuje :placz: Ja tam wolę życ soie w błogiej nieświadomości "Już niedużo.. niedużo do wakacji" :lol: I nawet znasz Duową pancię :p Poczekaj :evil_lol: Ja Ci przypomne co to za istotka, niech tylko znajdę się w schronisku. :loveu: A ja ani nie mam w domu, w pokoju, ani w sąsiedztwie - i żyję :-( Pff taka błoga nieświadomość :evil_lol: Oj tak znam... Tylko czy Ona nie zaluje ze mnie zna :shake: Łaaa jaka słodziutka :loveu: Udaje niewiniątko Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Agresorzy :o Pokaze to w schronisku!! :mad: :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: g_o_n_i_a napisał(a): Łaciata to agresją dosłownie przesiątknieta jest! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Chciał jej.. z półobrotu to co miała biedna zrobić :evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a):Poczekaj :evil_lol: Ja Ci przypomne co to za istotka, niech tylko znajdę się w schronisku. :loveu: A ja ani nie mam w domu, w pokoju, ani w sąsiedztwie - i żyję :-( Pff taka błoga nieświadomość :evil_lol: Oj tak znam... Tylko czy Ona nie zaluje ze mnie zna :shake: Zwariowała :crazyeye: Ale za to masz psa który nie boi się własnego cienia. A gdy Czabik mieszkał z nami u Figusiowej widziałam zmianę :-( A żebyś wiedziała że błoga :loveu::loveu: ZWARIOWAŁA!! Tak jak podejrzewałam.. :shake: Łaaa jaka słodziutka :loveu: Udaje niewiniątko Ona nie udaje, ona nim jest :loveu: Jak pancia :loveu: Quote
wiq Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ostry buziak..:evil_lol::evil_lol: po mojemu to "Piraci.." od początku są nastawieni na kasę;) mam nadzieje, ze nie kosztem jakości;) zwykle dalsze czesci są gorsze, ale np. mnie bardziej podobała się 2. od 1.;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Chciał jej.. z półobrotu to co miała biedna zrobić :evil_lol: Zwariowała :crazyeye: Ale za to masz psa który nie boi się własnego cienia. A gdy Czabik mieszkał z nami u Figusiowej widziałam zmianę :-( A żebyś wiedziała że błoga :loveu::loveu: ZWARIOWAŁA!! Tak jak podejrzewałam.. :shake: Ona nie udaje, ona nim jest :loveu: Jak pancia :loveu: Od razu Wiolka bedzie miala kontrole :razz: :evil_lol: No to Duo jest przesiąknięty agresją :cool1: Nie zwariowalam, jak tylko tam sie znajde to sesje mu taka wycykam i wrzuce do Figutkowego FB :loveu: :loveu: Nie zwariowalam! :p Pancia tez niewiniątko :-o No prosze :loveu: :loveu: Ideał Męża :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 wiq napisał(a): po mojemu to "Piraci.." od początku są nastawieni na kasę;) mam nadzieje, ze nie kosztem jakości;) zwykle dalsze czesci są gorsze, ale np. mnie bardziej podobała się 2. od 1.;) Ja sie załamie :placz: :placz: Kto goniastej da drugą częśc, no kto? :placz: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 wiq napisał(a): ostry buziak..:evil_lol::evil_lol: po mojemu to "Piraci.." od początku są nastawieni na kasę;) mam nadzieje, ze nie kosztem jakości;) zwykle dalsze czesci są gorsze, ale np. mnie bardziej podobała się 2. od 1.;)Oczywistym jest że od początku liczyli na wielką ogladalność i wielką kasę, nic nie jest za darmo :diabloti: Ale miało się skończyć na 3 czesciach, a ze ta ekranizacja przyniosła im taki dochody to zrobią na odwal i 4 część. Mi bardziej podobała się 1 od 2, a teraz 3 jeszcze bardziej :loveu: g_o_n_i_a napisał(a):Od razu Wiolka bedzie miala kontrole :razz: :evil_lol: No to Duo jest przesiąknięty agresją :cool1: Nie zwariowalam, jak tylko tam sie znajde to sesje mu taka wycykam i wrzuce do Figutkowego FB :loveu: :loveu: Nie zwariowalam! :p Pancia tez niewiniątko :-o No prosze :loveu: :loveu: Ideał Męża :loveu: :loveu:Hah Gonia przyjedzie skontrolować? :cool3: Z Ewunią :multi::evil_lol: Oba szczyle są nią przesiąknięte :diabloti: ZWARIOWAŁA! g_o_n_i_a napisał(a):Ja sie załamie :placz: :placz: Kto goniastej da drugą częśc, no kto? :placz:A Ilonka miała załatwić :mad: Psiulka! Na dywanik! :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 A oto i dzisiejsza bohaterka ;) Jakie imię do niej pasuje? :hmmmm: Czekam na propozycje :-P Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Hah Gonia przyjedzie skontrolować? :cool3: Z Ewunią :multi::evil_lol: Oba szczyle są nią przesiąknięte :diabloti: ZWARIOWAŁA! A Ilonka miała załatwić :mad: Psiulka! Na dywanik! :diabloti: Nie przyjade JA tylko "delegacja" ze schroniska :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze sie publicznie przyznaje, ze agresja płynie w ich krwi :evil_lol: Sama zwariotwalas :shake: Piękna Dama :loveu: Rok temu takie cudko wykarmilam buteleczką :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie przyjade JA tylko "delegacja" ze schroniska :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze sie publicznie przyznaje, ze agresja płynie w ich krwi :evil_lol: Sama zwariotwalas :shake: Piękna Dama :loveu: Rok temu takie cudko wykarmilam buteleczką :loveu: To zastaną ślicznego psieska grzecznie siedzącego na fotelu :loveu: On musi mieć obok Figę by TO się obudziło:cool3: A jakie imię proponujecie tej damie? :loveu: Quote
wiq Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ja pierd...ziele, ale boski kiciamber:loveu: Nie wiem ino, jak nazwać..:placz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 A jak ja im dam cynk, ze Duo u Figowej w Grodzisku bawi na nielegalnych walkach? :evil_lol: Ja tez nie mam propozycji zeby Ją nazwac. ;-) A jak pozostałe zwierzaki reagują na Kicię? Quote
Dagusia1992 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 hey wkońcu i tu przywędrowałam ;] masz ślicznego psiaka:* XD Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 wiq napisał(a):ja pierd...ziele, ale boski kiciamber:loveu: Nie wiem ino, jak nazwać..:placz:Myślałam o.. Ruda? Ale na dogo jest już Rudy i to tak głupio :diabloti: g_o_n_i_a napisał(a):A jak ja im dam cynk, ze Duo u Figowej w Grodzisku bawi na nielegalnych walkach? :evil_lol: Ja tez nie mam propozycji zeby Ją nazwac. ;-) A jak pozostałe zwierzaki reagują na Kicię?I myslisz że beda wiedziec gdzie mnie szukać? :mad: My mieszkamy w tajnym miejscu.. [wysiadasz na przystanku i pierwsze co widzisz to duuży zółty dom :evil_lol:] A oto jak pozostałe reagują Najpierw przyszedł obczaić Kubuś Co to kurde jest? Później Figowa Wystraszę to! ŁA!!!!! Ejj ty.. Nie boisz się? :crazyeye: Ue, to się na mnie popatrzyło.. Dagusia1992 napisał(a):hey wkońcu i tu przywędrowałam ;] masz ślicznego psiaka:* XDDziękujemy i zapraszamy częsciej ;) Pianka napisał(a):Śliczna ruda kuleczka:loveu:Witaj Pianko ;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a): I myslisz że beda wiedziec gdzie mnie szukać? :mad: My mieszkamy w tajnym miejscu.. [wysiadasz na przystanku i pierwsze co widzisz to duuży zółty dom :evil_lol:] Ja mam adres :diabloti: :: FiGa :: napisał(a): Najpierw przyszedł obczaić Kubuś Łojejcia :loveu: :loveu: A Dziewuszka jaka zadowolona :razz: U mnie bylo podobnie z Edkiem i malymi kotuchami. Natomiast byla jedna rzecz, ktorej Ed nie tolerowal. Maluchy byly podrzutkami zbyt wczesnie odlączonymi od matki. Ed sie bardzo stresowal gdy maluchy łapkami mu brzuszek ugniatały szukajac cycusia i mlecka :evil_lol: :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a): Ejj ty.. Figa jaka deliktana.. A mała jakie ma sliczne oczka :loveu: :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Figa co tutaj sie dzieje O.o Jeszcze koty?! Boze Zoo masz w domu xD Quote
Recommended Posts