:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A teraz zajarzylam. :roflt::roflt::roflt::roflt:Cóż, miłość nie wybiera :loveu: Ale Twoja wybrała.. :mdleje: Gdzie ona miała oczy :crazyeye: a no fakt, nie miała :diabloti: g_o_n_i_a napisał(a): Jak to dawno? :roflt:ŚCIEMNIASZ! :shake: Figowa jest jak Pancia - wstyda. Azulkowa też jest jak Pancia - probopuje nawiazac kontakt (moze niekoniecznie jak Aza z Figą:roflt:), a potem rezygnuje ;)Ja sciemniam? :mad: :roflt: :roflt: :roflt: Goś rozwalasz mnie :roflt: Cambel napisał(a):Ej no, o co chodzi :lol: Ja też chcę być wybrana :eviltong: Na to trzeba sobie zapracować :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ale Twoja wybrała.. :mdleje: Gdzie ona miała oczy :crazyeye: a no fakt, nie miała :diabloti: Ja sciemniam? :mad: :roflt: :roflt: :roflt: Goś rozwalasz mnie :roflt: Na to trzeba sobie zapracować :cool3: Och, nie moja wina. :loveu: :loveu: Czy kiedys mi to wybaczysz? :roflt: Ściemnias! :shake: Nie rozwalaj sie! Nie mam kleju zeby Cię skleic! :roflt: Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Na to trzeba sobie zapracować :cool3: Mhm...tylko jak :razz: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Figul xD Wreszcie przybylas w nasze swirniete w dobrym znaczeniu grono xDDD Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nerul napisał(a):Figul xD Wreszcie przybylas w nasze swirniete w dobrym znaczeniu grono xDDD Chciałam auważyć, że to jej własny osobisty temat :cool3: A my sie tu tak rządzimy xD Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No co- trzeba byc otwartym i odwarznym prawda Figa... Jestem twoim przeciwienstwem jeżeli chodzi o poznawanie rówiesników co do hodowców to mozna by sie sprzeczac xD Quote
Agnes B. Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nie mogę... Nie nadążam:shake: Jesteście pozytywnie zakręcone:megagrin: Wczoraj w nocy tutaj zaglądałam a dziś... przebrnąć przez Wasze dyskusje no no no toż to sport extremalny:diabloti: To ja tak tylko głośno szepnę... CHCĘ ZDJĘĆ FIGULCA I RESZTY GROMADKI!!! no:diabloti: Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agnes B. napisał(a): To ja tak tylko głośno szepnę... CHCĘ ZDJĘĆ FIGULCA I RESZTY GROMADKI!!! Sylwia, kolejka się już robi :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agnes wiesz my takie na codzien jestesmy a jak ja ujze psa to juz niewspomne jakie odpaly robie... Jak danego psa głaszcze to pół futerka mu wyglaskuje xD Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cambel już leci z kompa :-( Do jutra, dziewczynki ! :calus: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Branoc :* Cambel... wracaj szybciutko :D:D a co do Figulca- ja bede wkółko powtarzac ze masz do Rzeszowa jechac !!! xD Quote
:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Agnes nie jestes sama, mi juz nawet tego wszystkiego się czytać nie chce :evil_lol: Gosiu ty jesteś przygłup i za To się kocham :buzi: Nera/Cambel - no nie mam sił was komentować :diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Do napisania. Ja zostaję :D. To co robimy? Tańczymy... Balanga! :P Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Agnes nie jestes sama, mi juz nawet tego wszystkiego się czytać nie chce :evil_lol: Gosiu ty jesteś przygłup i za To się kocham :buzi: Nera/Cambel - no nie mam sił was komentować :diabloti: Mhm, dzięki za uprzejmości :roll: Dobra, ja mogę przystopować, ale z Nerą będzie gorzej, toż to ona psychicznie chora jest :shake: ;) Dobra, teraz serio lecę! Pa =* PS Figa, GOsię kochasz, a my, ja i Nera to jak te wyrzutki, które z psychiatryka uciekły...:-( Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wiecie co? Ja to ma wrażenie że niektóre osoby nic nie robią tylko na tym wątku siedzą :razz:. Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):Wiecie co? Ja to ma wrażenie że niektóre osoby nic nie robią tylko na tym wątku siedzą :razz:. No to się nie mylisz.. :roll: Ja się uzależniam powoli...Wyciągnijcie mnie z Figowego nałogu! :lol: PAA! Wygońcie mnie stąd! Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Kudłata Kózko (o ile tak moge mówic xD) to mial byc komplement? Ja tutaj siedze 24 na dobe... a z psychiatryka nieucieklam, poprostu kocham sie napalac na psy :D:D Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cambel napisał(a):No to się nie mylisz.. :roll: Ja się uzależniam powoli...Wyciągnijcie mnie z Figowego nałogu! :lol: PAA! Wygońcie mnie stąd! O matko! To uzależnia :lol:... Cambel, spadaj, spadaj :razz:. Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nerul napisał(a):Kudłata Kózko (o ile tak moge mówic xD) to mial byc komplement? Ja tutaj siedze 24 na dobe... Możesz, możesz :). Tylko o ortografii pamiętać proszę :P. To miał być komplement jak najbardziej :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Gosiu ty jesteś przygłup i za To się kocham :buzi: :loveu: :loveu: :loveu: Cambel napisał(a):PS Figa, GOsię kochasz Zgadza się :multi: Bo my jestesmy malżeństwo... Ona moja babcia, ja jej wnuczeka... Dwa goopki do kwadratu... Czyli ogolnie przyjaciolki (chyba sie nie zagalopowalam Sylwia, ciom?). :evil_lol: Będą jakieś fotecki? :modla: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No ja sobie mysle... Sorki za offa ale wiecie moze do jakich wielkosci mozna avatar i podpis mozna zrobic tutaj? Bo chcialabym zrobic sobie ;) Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mi się wydaje że 100x100 chyba, bo większy mi się nie chciał wgrać ;/. Ej no weźcie na czas kiedy mnie nie ma nie piszcie :P, zebym nie musiała potem odrazu 20 str. tematu czytać :P. Bo tu rach ciach było 400 a tu już 418, zanim się obejrze będzie 450... Zresztą, tu dużo czasu an coś takiego nie potrzeba :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wiesz jak jeszcze poznam Fige osobiscie (chodzi o psinke bo wlascicielke znam xD) to dopiero bedzie fotografi na 100 stron :D:D Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Odrazu zrobisz sobie album, bo słyszałam że masz bzika na punkcie (tak sie to pisze?) zdjęć Figowej :D. Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jeszcze mam bzika na punkcie: Malamutów, Huskych, Jamników i wielu wielu innych piesków, a najbardziej na punkcie Dżekiego (kundelka *_*) :* Kudłatko zapisz to sobie xD Quote
Recommended Posts