g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 psiulka napisał(a):Cieszą :multi: A Ty się tak nie przechwalaj ja dostałam 6 :razz: PS. Gonia dostałam odpowiedź od Kingi, powiedziała, że jak zobaczy czy będzie miejsce na sobotę i jak coś to mnie wpisze :multi: Szokujem się :-o Ty pierwsza sie zaczelac przechwalac :evil_lol: No i dobrze :-) Dzisiaj to sprawdzi? Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nieooffowac tylko sie Figulcem zachwycac xD Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 O Figo najdroższa, najpiękniejsza Dalmatyńska Suczko na Podkarpaciu..! :loveu: Nera, doibrze? xD Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nooo => Ciekawe kto tu offuje :evil_lol: Ja cekam na nową dostawę Figulcowej, koniecznie z pozostalymi łobuzami z Grodziska - Miśkiem, Czabutkiem i Kibisiem. :loveu: Quote
psiulka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Szokujem się :-o Ty pierwsza sie zaczelac przechwalac :evil_lol: No i dobrze :-) Dzisiaj to sprawdzi? Nie wiem, napisała, że jak będzie to sprawdzi. Masz do niej może Gadu Goniu?? :multi: Czym się szokujesz? Ja koffam Gonię :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Echh moj dalmasek mimo ze podrobka poczul sie urazony. :placz: Gadulca do Kingi mam, ale ona rzadko siedzi. Quote
psiulka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Echh moj dalmasek mimo ze podrobka poczul sie urazony. :placz: Gadulca do Kingi mam, ale ona rzadko siedzi. Aza nie jest podróba ona jest jedyna w swoim rodzaju :loveu: Mordkę muszę zobaczyc jak będę tamtędy przejeżdżac :loveu: :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Echh moj dalmasek mimo ze podrobka poczul sie urazony. :placz: Gadulca do Kingi mam, ale ona rzadko siedzi. Bu..A to dlaczego? Pokaż mi Waszą galerię :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 psiulka napisał(a):Aza nie jest podróba ona jest jedyna w swoim rodzaju :loveu: Mordkę muszę zobaczyc jak będę tamtędy przejeżdżac :loveu: :loveu: A nie wpaść? O dzięki :mad: Cambel napisał(a):Bu..A to dlaczego? Pokaż mi Waszą galerię :cool3: Azulkowa jakimś tam kropulcem na swoj sposob jest. Nawet do Figi podobna, tylko ma mocniejszą budowę niz ona i niewyraźne ciaputki. Tutaj jestesmy (przepraszam Sylwuś za reklamę) Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No i co Ty chcesz. :roll: Masz cudowną sucz :loveu: :loveu: Quote
psiulka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A nie wpaść? O dzięki :mad: Ja wstydam się tak wpaśc :oops: Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Rinuś napisał(a):a gdzie jest Pańca naszej Figuśnej co ?? :mad: E...Rinuś, chyba nawiała przed nami :oops: a my tu, jak te dzieci, bez podopiecznych szalejemy :multi::lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 psiulka napisał(a):Ja wstydam się tak wpaśc :oops: :shake: :shake: Rinuś, cekamy na Figutkowe :loveu: :loveu: :loveu: (moje Figutkowe):loveu: Quote
Rinuś Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::shake: :shake: Rinuś, cekamy na Figutkowe :loveu: :loveu: :loveu: (moje Figutkowe):loveu: Cambel napisał(a):E...Rinuś, chyba nawiała przed nami :oops: a my tu, jak te dzieci, bez podopiecznych szalejemy :multi::lol: no najwidoczniej nawiała :mad::mad: eee jak to Twojej??:mad::mad: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No dobra, moge sie troszeczke podzieic :p W koncu Sylwuśkowa to moj TŻ :evil_lol: :D Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Figowa zawsze nam nawiewa xD W nieodpowiednich momentach...P.S Brutus boski *_* Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wczoraj Wam pisala, ze o 16 wraca do domu ze szkoły, dajcie chociaz obiad zdjesc tej bidzie. :shake: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Chuda strasznie, musimy ją podtuczyc... Bo Sylwus wpadnie w jakies złe choroby :( Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nerul napisał(a):Chuda strasznie, musimy ją podtuczyc... Bo Sylwus wpadnie w jakies złe choroby :( Mogę jej dać parę swoich kilogramów :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja jej moich również hmm tak z 10 bym sobie odjęła XD Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nera, Ty masz skórę, a nie ..tłuszcz :cool3: Jak anorektyczka być wygladała bez dodatkowych 10 kg. Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mam odmienne zdanie xD Ale serio Sylwia jest taka moze dlatego ze duzo trenuje (z tego co mnie echo doszło xD) Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Niiiom trenuje :D A teraz wlasne plewi w ogrodku :loveu: Moze jakieś fotki przyniesie :loveu: Dla goni! :multi: Figusiowia, wpadniemy do Was wieczorkiem. :buzi: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gonia idziesz sobie?! ;( Jak mozesz ty ty... krowo jedna xD Quote
Recommended Posts