Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Nie wiem jak wy ale ja protestuję :placz: Figa została zdominowana przez rudzielców :mad:

Ale za to jakich przystojnych :diabloti:

Posted

witamy:p
Czy pamietasz nas jeszcze ?????:-( :-(
Figa jak zwykla kochaniutka (jej fotki poprawily mi dzisiaj humorek:D):loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

edit:
wlasnie obejzalam filmik :P.Ale sie msci na tej pilce (?):crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Dwa kurczki w koszu siedza i rzeżuchę sobie jedza,
baran w szopie zioło pali pewnie zaraz sie przewali,
ksiądz za stołem już sie buja WESOłEGO ALLELUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Na szczęscie nic sie małemu nie stało, utyka tylko na łapkę, ale groźnie to wyglądało :shake: Wzięłam małego i zaniosłam do jego właścicielki, starszej pani która od razu sie nim zajęła.
Ta pani ma też córkę w moim wieku i gdy dziś zapytałam jej w sklepie co u Kajtka to powiedziała "To nie mój pies, mówiłam żeby go dobić" :angryy:

Gdzie a mieszkam! :placz::placz:
:crazyeye: ja chyba bym ją zamordowała gołymi rękami:angryy:

[quote name=':: FiGa ::']Zabawa psiaków ;)

Nie wiem jak wy ale ja protestuję :placz: Figa została zdominowana przez rudzielców :mad:
buhaha jak tro wygląda:lol:

[quote name=':: FiGa ::']Mamy tez filmika :cool3::cool3:

Ciekawe czy w ogóle ktoś go obejrzy :lol:
Ta piłka to długo nie pożyje:evil_lol:

Posted

[quote name='Carolcia']witamy:p
Czy pamietasz nas jeszcze ?????:-(
Figa jak zwykla kochaniutka (jej fotki poprawily mi dzisiaj humorek:D):loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

edit:
wlasnie obejzalam filmik :P.Ale sie msci na tej pilce (?):crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Dwa kurczki w koszu siedza i rzeżuchę sobie jedza,
baran w szopie zioło pali pewnie zaraz sie przewali,
ksiądz za stołem już sie buja WESOłEGO ALLELUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No ja nie mogę :evil_lol::evil_lol:
A ja właśnie u Was w galerii siedze i czytam sobie o Anglii :evil_lol:
Figusiowa tak ma że jak już się zacznie bawić to okniec :diabloti:
Dziękujemy za życzonka :loveu:

[quote name='Pianka']:crazyeye: ja chyba bym ją zamordowała gołymi rękami:angryy:

buhaha jak tro wygląda:lol:

Ta piłka to długo nie pożyje:evil_lol:Ja już przywykłam :shake:

Smiejesz się z mojego psa? :mad: Śmiejesz? :evil_lol:

Ta piłka już nie żyje, nie nagrywałam wszystkiego - poległa [`]

Posted

[quote name='Rinuś']ale Figa ma towarzyszy do zabawy :)Ale to i tak nie wszyscy z jej bandy :evil_lol:

[quote name='Rinuś']a jak tam Czabi??Czabutka nie widziałam od wczoraj :shake:

Posted

Ojej jak ja dawno Figulcowej nie oglądałam. Wypiękniała panienka:loveu:Tylko ją schrupać :diabloti: Czabuś też śliczniuchy:loveu:

[SIZE=5]Kolorowych jajeczek, wycinanych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku, a przede wszystkim udane lania w dniu suchego ubrania!
Oliwka&Balbisia ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
o ile nowych foteczek:multi: :multi: Ale Figulec ma komanow do zabawy:loveu: :loveu:
Cześc Martuś ;)

Samturia napisał(a):
hej fiflaki! ale mnie tu dawno nie było ;9
wybaczycie? :))
:hmmmm:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Ojej jak ja dawno Figulcowej nie oglądałam. Wypiękniała panienka:loveu:Tylko ją schrupać :diabloti: Czabuś też śliczniuchy:loveu:

[SIZE=5]Kolorowych jajeczek, wycinanych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku, a przede wszystkim udane lania w dniu suchego ubrania!
Oliwka&Balbisia ;)

Ooooo cześć wredotki :loveu: Dziękujemy slicznie :multi:

Posted

Przed chwilką wróciłyśmy z krótkiego spacerku :shake: Figowa pusciła sie za kotem, wróciła kulejąc na tylnią łapkę i głośno skowycząc.. no ciekawe gdzie ja teraz weterynarza znajdę :shake:

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Posted

Ja wole sie nie odzywać do rodziców niż potem się z nimi kłócić. Kiedyś rozmiawialiśmy często teraz prawie wogóle. Rodzice się nie znają, nie przejmuj sie nimi.

Posted

Korzystając z wolnej chwili wpadliśmy złożyć świąteczne życzenia ;)

Zdrowych, Pogodnych i Wesołych Świąt spędzonych w rodzinnej i słonecznej atmosferze, Smacznego Jajka oraz Mokrego Dyngusa dla Ciebie, Twojej całej rodzinki, Figi oraz jej przystojnych rudych mafiozów!!!