Kasia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 wpadliśmy do Was...a Was nie ma :cool1: co słychować? ;) Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć Figa :) Gdzie się podziewasz? :razz: Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Bry :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wiecie co? Mam was dość :mad: Nie było nas bo byliśmy w jakimś szczególnym miejscu, z jakimiś bardzo szczególnymi istotkami :razz: A mianowicie w Rzeszowie na spacerku z koleżankami Gosią i Azulastą :loveu::Rose: [quote name='g_o_n_i_a']No to jutra chwila prawdy. :evil_lol: Do zobaczenia I co... tak źle było?? :diabloti: [quote name='Guffi']Bryyy wieczorek!!!:cool3: Co tam u Was ciekawego?Bryyy. U nas nic - ja ledwo wróciłam z kościoła to dopadłam kompa, a Figowa padała na pysk, głośno chrapie :diabloti: [quote name='diabelkowa']i gdzie fotki ze spacerku ? :>>Którego?? :lol: Na spacerkach z Jadzikową i Czabam nie robię nigdy fotek, nie ma kiedy :eviltong: [quote name='ß@$!@']dzieńdoberek:razz: fotyy!!Bryyyy, foty będą ;) [quote name='wiq']witajcie kropkiWiktoria :multi: [quote name='Guffi']Gdzie Ty się podziałaś? Chyba mi nie powiesz, że jeszcze śpisz ?Kobieto! Ja o tej porze już na polach za łaciatą ganiałam :razz: a Ty mi tu piszesz o snie :crazyeye: [quote name='*luthien*']przyszlam sie przywitac i pedze do innych galerii Cześc i pa :diabloti: [quote name='Rinuś']gdzie Figa i jej Pani??TU :diabloti: [quote name='Ewa&kumpel']Zrobiły sobie dzień odpoczynku od dogo. Ehh ale za to jakiego odpoczynku :razz: [quote name='g_o_n_i_a']Hej Sylwuś! :multi: Dziękuje za spacerek i spotkanko... A jednoczesnie przepraszam... :(Ja sie chyba niejasno wyraziłam :mad: A podziękowania już pisałam w galerii azulastej :eviltong: [quote name='haska_12']Czesc Figusiowata Co tam u was? Cześć Wiolu, nic ciekawego :p [quote name='fidelek2']wpadliśmy do Was...a Was nie ma co słychować? No i co ja poradzę że Wy jesteście wtedy kiedy nas nie ma i odwrotnie :oops: [quote name='Pysia']Cześć Figa Gdzie się podziewasz? WIelki świat zwiedzałam :razz: Bo wiesz u mnie tu na wsi to nie ma takich rarytasów :diabloti: Quote
Yakubbo Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witojcie :) Znomu tu naklachane jak nie wiem :P My tez dzisiaj mielismy takie niebo :D Diabelkowa ty sie tak o foty nie dopraszaj bo u Ciebie w galeri tez cieniutko :P Wszyscy pisza o jakichs spacerkach, zabawach z innymi psami a tymczasem moja krowa szczeka po wszystkich psach :( Quote
haska_12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A ja powiem tylko Dobry wieczór i lece dalej :D Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Fotki później a teraz wybaczcie - oglądam mecz :evil_lol: Valencia CF – FC Barcelona Quote
Dalmatynkaa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Valencia CF – FC Barcelona :-o Co ja jeszcze tu robie ?! Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Fotki później a teraz wybaczcie - oglądam mecz :evil_lol: Valencia CF – FC Barcelona Daj spokój ;) Barcelona wygra :diabloti: Quote
Guffi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Kobieto! Ja o tej porze już na polach za łaciatą ganiałam :razz: a Ty mi tu piszesz o snie :crazyeye: A o czym mam pisać, kiedy Ciebie NIE MA:diabloti: ?? Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Samturia']fotkiii :mad:Juz już... pomniejszam :razz: [quote name='Yakubbo']Witojcie :) Znomu tu naklachane jak nie wiem :P My tez dzisiaj mielismy takie niebo :D Diabelkowa ty sie tak o foty nie dopraszaj bo u Ciebie w galeri tez cieniutko :P Wszyscy pisza o jakichs spacerkach, zabawach z innymi psami a tymczasem moja krowa szczeka po wszystkich psach :(Zauważ że to NIE JA nagadałam 2 strony dzisiaj :diabloti: CO do Diabelkowej - zgadzam się :mad: Moja kropa tez nie kocha każdego psa, dziś nawet doszło do kilku spięć pomiędzy dziewczynami :lol: ale Figowa zrobiła z siebie buraka przed Azą, bo Azulka to super psinka, całuśna i kochana, tuliła się do mnie i do Goni, a Figowa stała 10m od nas i czaiła kiedy będziemy wracać :angryy: [quote name='haska_12']A ja powiem tylko Dobry wieczór i lece dalej :DBry :p [quote name='bonita']Witajcie Figulce :) PozdrowionkaCześć faflunie :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Dalmatynkaa'] :-o Co ja jeszcze tu robie ?! Tez się zastanawiam :mad: [quote name='Pysia']Daj spokój ;) Barcelona wygra :diabloti:Przegrała :placz: 2:1 :placz: Sędzia był bezlitosny i wg mnie BARDZO niesrawiedliwy :angryy: Deco dostał czerwoną dosłownie za nic, r10 żółta podobnie. Valencia jeździła po Barcy jak chciała, tego idiota nie widział :angryy: :mad::mad: ALe nie ma się czym załamywać - Barca nadal prowadzi w tabeli :evil_lol: [quote name='Guffi']A o czym mam pisać, kiedy Ciebie NIE MA:diabloti: ??O pogodzie :diabloti: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Barcelona przegrała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oszzzzzzz kurna ...... Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Chwala nam tu Azulkę, oj aż Azulkowa wstyda... Ciesz się, ze Twoja padła. Mysmy wrocily przed 14:00 do domu, a tak pospala pol godziny i byla gotowa do akcji - przekopywania w ogorodku. :evil_lol: Jeszcze raz BARDZO DZIEKUJE Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Pysia napisał(a):Barcelona przegrała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oszzzzzzz kurna ......Mieli dużo możliwości do strzału, nie wykorzystali, więc moga mieć pretensje wyłącznie do siebie :diabloti: Po pierwszej połowie barca miała 70% posiadania piłki, a co z tego jesli Valencia ze swoimi marnymi 30% strzeliła 2 gole :diabloti: Samturia napisał(a):no i gdzie te foty? :placz:Juz ładuja sie na fotosiku :razz: g_o_n_i_a napisał(a):Chwala nam tu Azulkę, oj aż Azulkowa wstyda... Ciesz się, ze Twoja padła. Mysmy wrocily przed 14:00 do domu, a tak pospala pol godziny i byla gotowa do akcji - przekopywania w ogorodku. :evil_lol: Jeszcze raz BARDZO DZIEKUJEMy jeszcze po tym wszystkim pojechalliśmy do prababci :razz: A tam rozległe pola na nią czekały więc sie z dzieciarnią wybiegała ;) Quote
Dalmatynkaa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No prosze, meczyku tylko ostatnie pare minut oglądnęłam, ale za to jaka relacja :cool3: Mieli dużo możliwości do strzału, nie wykorzystali, więc moga mieć pretensje wyłącznie do siebie :diabloti: Po pierwszej połowie barca miała 70% posiadania piłki, a co z tego jesli Valencia ze swoimi marnymi 30% strzeliła 2 gole :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Zaczynamy ze zdjęciami. Ale jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia :roll: Nie bijcie :lol: Azulka :loveu: No i co mnie ruszasz :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Azula zaczepiająca Figową do zabawy, ta jednak pozostaje nieugięta :roll: Burak :-P I ucieka cichcem od Azulki :roll: Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Standardowa pozycja Figi :roll: Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Pokaż, co tam masz..? Ale ja chciałam tylko zobaczyc :lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Widac, że lubi sobie posiedziec tyłem do obiktywu. Skąd ja to znam??? :evil_lol: Ale fotki świetne. Dostałam pomieszania z poplątaniem... :crazyeye: Quote
Recommended Posts