Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bry :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Wiecie co? Mam was dość :mad:
Nie było nas bo byliśmy w jakimś szczególnym miejscu, z jakimiś bardzo szczególnymi istotkami :razz: A mianowicie w Rzeszowie na spacerku z koleżankami Gosią i Azulastą :loveu::Rose:
[quote name='g_o_n_i_a']No to jutra chwila prawdy. :evil_lol:
Do zobaczenia I co... tak źle było?? :diabloti:

[quote name='Guffi']Bryyy wieczorek!!!:cool3:
Co tam u Was ciekawego?Bryyy. U nas nic - ja ledwo wróciłam z kościoła to dopadłam kompa, a Figowa padała na pysk, głośno chrapie :diabloti:

[quote name='diabelkowa']i gdzie fotki ze spacerku ? :>>Którego?? :lol: Na spacerkach z Jadzikową i Czabam nie robię nigdy fotek, nie ma kiedy :eviltong:

[quote name='ß@$!@']dzieńdoberek:razz:
fotyy!!Bryyyy, foty będą ;)

[quote name='wiq']witajcie kropkiWiktoria :multi:

[quote name='Guffi']Gdzie Ty się podziałaś?
Chyba mi nie powiesz, że jeszcze śpisz ?Kobieto! Ja o tej porze już na polach za łaciatą ganiałam :razz: a Ty mi tu piszesz o snie :crazyeye:

[quote name='*luthien*']przyszlam sie przywitac i pedze do innych galerii Cześc i pa :diabloti:

[quote name='Rinuś']gdzie Figa i jej Pani??TU :diabloti:

[quote name='Ewa&kumpel']Zrobiły sobie dzień odpoczynku od dogo. Ehh ale za to jakiego odpoczynku :razz:

[quote name='g_o_n_i_a']Hej Sylwuś! :multi:
Dziękuje za spacerek i spotkanko... A jednoczesnie przepraszam... :(Ja sie chyba niejasno wyraziłam :mad: A podziękowania już pisałam w galerii azulastej :eviltong:

[quote name='haska_12']Czesc Figusiowata Co tam u was? Cześć Wiolu, nic ciekawego :p

[quote name='fidelek2']wpadliśmy do Was...a Was nie ma

co słychować? No i co ja poradzę że Wy jesteście wtedy kiedy nas nie ma i odwrotnie :oops:

[quote name='Pysia']Cześć Figa Gdzie się podziewasz? WIelki świat zwiedzałam :razz: Bo wiesz u mnie tu na wsi to nie ma takich rarytasów :diabloti:

Posted

Witojcie :) Znomu tu naklachane jak nie wiem :P

My tez dzisiaj mielismy takie niebo :D
Diabelkowa ty sie tak o foty nie dopraszaj bo u Ciebie w galeri tez cieniutko :P
Wszyscy pisza o jakichs spacerkach, zabawach z innymi psami a tymczasem moja krowa szczeka po wszystkich psach :(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Kobieto! Ja o tej porze już na polach za łaciatą ganiałam :razz: a Ty mi tu piszesz o snie :crazyeye:

A o czym mam pisać, kiedy Ciebie NIE MA:diabloti: ??

Posted

[quote name='Samturia']fotkiii :mad:Juz już... pomniejszam :razz:

[quote name='Yakubbo']Witojcie :) Znomu tu naklachane jak nie wiem :P

My tez dzisiaj mielismy takie niebo :D
Diabelkowa ty sie tak o foty nie dopraszaj bo u Ciebie w galeri tez cieniutko :P
Wszyscy pisza o jakichs spacerkach, zabawach z innymi psami a tymczasem moja krowa szczeka po wszystkich psach :(Zauważ że to NIE JA nagadałam 2 strony dzisiaj :diabloti:
CO do Diabelkowej - zgadzam się :mad:
Moja kropa tez nie kocha każdego psa, dziś nawet doszło do kilku spięć pomiędzy dziewczynami :lol: ale Figowa zrobiła z siebie buraka przed Azą, bo Azulka to super psinka, całuśna i kochana, tuliła się do mnie i do Goni, a Figowa stała 10m od nas i czaiła kiedy będziemy wracać :angryy:

[quote name='haska_12']A ja powiem tylko Dobry wieczór i lece dalej :DBry :p

[quote name='bonita']Witajcie Figulce :)
PozdrowionkaCześć faflunie :cool3:

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']

:-o

Co ja jeszcze tu robie ?!

Tez się zastanawiam :mad:

[quote name='Pysia']Daj spokój ;) Barcelona wygra :diabloti:Przegrała :placz: 2:1 :placz: Sędzia był bezlitosny i wg mnie BARDZO niesrawiedliwy :angryy: Deco dostał czerwoną dosłownie za nic, r10 żółta podobnie. Valencia jeździła po Barcy jak chciała, tego idiota nie widział :angryy:

:mad::mad:

ALe nie ma się czym załamywać - Barca nadal prowadzi w tabeli :evil_lol:
[quote name='Guffi']A o czym mam pisać, kiedy Ciebie NIE MA:diabloti: ??O pogodzie :diabloti:

Posted

Chwala nam tu Azulkę, oj aż Azulkowa wstyda...
Ciesz się, ze Twoja padła. Mysmy wrocily przed 14:00 do domu, a tak pospala pol godziny i byla gotowa do akcji - przekopywania w ogorodku. :evil_lol:
Jeszcze raz BARDZO DZIEKUJE

Posted

Pysia napisał(a):
Barcelona przegrała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oszzzzzzz kurna ......
Mieli dużo możliwości do strzału, nie wykorzystali, więc moga mieć pretensje wyłącznie do siebie :diabloti: Po pierwszej połowie barca miała 70% posiadania piłki, a co z tego jesli Valencia ze swoimi marnymi 30% strzeliła 2 gole :diabloti:

Samturia napisał(a):
no i gdzie te foty? :placz:
Juz ładuja sie na fotosiku :razz:

g_o_n_i_a napisał(a):
Chwala nam tu Azulkę, oj aż Azulkowa wstyda...
Ciesz się, ze Twoja padła. Mysmy wrocily przed 14:00 do domu, a tak pospala pol godziny i byla gotowa do akcji - przekopywania w ogorodku. :evil_lol:
Jeszcze raz BARDZO DZIEKUJE
My jeszcze po tym wszystkim pojechalliśmy do prababci :razz: A tam rozległe pola na nią czekały więc sie z dzieciarnią wybiegała ;)

Posted

No prosze, meczyku tylko ostatnie pare minut oglądnęłam, ale za to jaka relacja :cool3:

Mieli dużo możliwości do strzału, nie wykorzystali, więc moga mieć pretensje wyłącznie do siebie :diabloti: Po pierwszej połowie barca miała 70% posiadania piłki, a co z tego jesli Valencia ze swoimi marnymi 30% strzeliła 2 gole :diabloti: