:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 evaxon napisał(a):czesc Figusiulki:cool3: Cześc Tigerki ;) Quote
haska_12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hej Figuśkowa :) Co tam u was? Figa dostała walentynke od wielbiciela:evil_lol:? Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 haska_12 napisał(a):Hej Figuśkowa :) Co tam u was? Figa dostała walentynke od wielbiciela:evil_lol:? Dostała - kilka postów wyżej... ;) A tak ogólnie to najgorsze walentynki jakie w życiu miałam :-(:shake: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dostała - kilka postów wyżej... ;) A tak ogólnie to najgorsze walentynki jakie w życiu miałam :-(:shake: A to dlaczego:shake: ? Quote
Rinuś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Guffi napisał(a):A to dlaczego:shake: ? walsnie dlaczego to? pozdrowienia dla Figulca ;* Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Cytuje z poprzedniej strony :: FiGa :: napisał(a):Wypuściłam psy, pobiegały sobie... Figa wróciła wcześniej więc ją wpuściłam, Czabkowi zamknęłam drzwi przed nosem :placz: Bo jesli ma tak być że ona go nie będzie za jakiś czas chciała to ja dziekuję :( Moge zmienić tytuł galerii, to już będzie z powrotem tylko Figowa galeria.. bez Czabutka :( Dlatego... :placz: Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 czyli Czabik zostaje u Jadzika, tak? bo ja juz nie rozumiem.... Quote
Rinuś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 n ja tez nie rozumiem zabardzo ;/ u jakiego Jadzika??bo ja chyba nie znam calej histori... ;/ Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Tak zostaje u Jadzika :shake: I jeszcze teraz dostałam smsy od niej, one juz totalnie mnie dobiły :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Rinuś napisał(a):n ja tez nie rozumiem zabardzo ;/ u jakiego Jadzika??bo ja chyba nie znam calej histori... ;/Ajj no dobra... Czabutka znalazłam ja i moja koleżanka - Jadzka vel Jadzik. Na samym początku mieszkałyśmy razem - Czab razem z nami, na weekendy był u mnie. Później, jak juz nie mieszkałam razem z Jadzikiem to Czab poszedł chwilkę do niej mieszkać bo moj tata na niego nie bardzo się zgadzał :-( Niedawno otrzymałam od niej pełnego rozpaczy smsa że jej tata wraca [jeździ po europie z jakimś towarem] i że Czab być u niej nie może. To ja rzuciłam się, wyprosiłam u taty by był u nas, napisałam do niej że zaraz po psa wpadam, a ta nagle że mam nie przychodzić, pies zostaje u niej... :mad: Dziś gadałam z nią na ten temat, powidziałam wprost "myślałam że to jest tez w jakimś stopniu tez i mój pies", a ta do mnie z ryjem że ona tez tak myślała, że tylko ona musi się nim zajmować... powiedziała też że jesli juz go dziś wezmę to ona nie chce go widzieć... :angryy: No więc postanowiłam że jak juz sie do jej domu przyzwyczaił, to niech mieszka z nią.. Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No właśnie, co się stało? Teraz już w ogóle nie rozumiem:shake: . Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Jeśli cos w ogóle z tego bełkotu rozumiecie to bravo :( Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Sylwia ale o co chodzi z tym smsem??? czym Cię dobiła? Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja już rozumiem:-( Weź go! Jeśli uprosiłaś już Tatę, to nic nie stoi na przeszkodzie! Na pewno u Ciebie będzie mu lepiej! Ja bym go brała! No i jeszcze ten sms? O co z nim chodzi? Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='fidelek2']Sylwia ale o co chodzi z tym smsem??? czym Cię dobiła?Mam tu przepisać tego smsa? Smsa pisanego stylem rozwydrzonego dziecka..?? Napwno tego chcecie? :-( Guffi jakby nie było znam swojego tatę. Jemu za miesiąc może coś odwalić i powie "wyp** z tym psem" i co wtedy zrobię? Chyba juz lepiej zostawić go u Jadzika, ja co jakiś czas bede go widzieć, on będzie szczęsliwy :) Bo to chyba o jego dobro najbardziej chodzi, ja tam to przeżyję ;) Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Sylwia jeszcze jedno pytanie: Czy jemu będzie tam naprawdę dobrze? Czy jesteś tego pewna? Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Sylwia jeszcze jedno pytanie: Czy jemu będzie tam naprawdę dobrze? Czy jesteś tego pewna? Właśnie. Mi też się o to "rozchodzi". Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Tak, jestem tego absolutnie pewna :) U mnie miałby tylko mnie, a u Jadzika jest jeszcze jej mama która go uwielbia ;) Przykro mi, to normalne, ale wolę żeby było tak jak jest niż żebym żyła w strachu czy mojemu tacie czasami nie odwali :roll: Mieszkam z nim tyle czasu a nie poznałam go jeszcze do końca wcale :roll: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Aha, no dobra, ale mam nadzieję, że pogodzisz się z nią i będziemy mogli liczyć na jakieś jeszcze fotki:-( . Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Tak, jestem tego absolutnie pewna :) U mnie miałby tylko mnie, a u Jadzika jest jeszcze jej mama która go uwielbia ;) Przykro mi, to normalne, ale wolę żeby było tak jak jest niż żebym żyła w strachu czy mojemu tacie czasami nie odwali :roll: jeżeli tak to dobrze - w końcu tu chodzi głównie o to, aby Czabik był szczęśliwy :lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dziś chwilke u mnie był, mam kilka fotek Kawałek Czabutka Quote
Recommended Posts