g_o_n_i_a Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 oo, Figuśka ma galerię :loveu: Własnie sie zastanawialam jak Ty to robisz, ze Figa Ci tak pozuje i prosze, to na smaczki ją bierzesz :evil_lol: Śliczna jest, ciapkowata, tylko ogonek ma biały. :loveu: :loveu: Buziak w pysiak :multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Własnie sie zastanawialam jak Ty to robisz, ze Figa Ci tak pozuje i prosze, to na smaczki ją bierzesz:evil_lol: Przebiegła ze mnie bestia:diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Ma chyba ochote skonsumowac kolege:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ma chyba ochote skonsumowac kolege:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetnie uchwycona fotka. :diabloti: Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] A jak dla mnie to tylko komentarz: Odczep się ode mnie :diabloti: Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 To ja tu I raz :p Figa jest sliczna, podoba mi sie jej rozstaw kropek :lol: I ta czarna mordeczka :loveu: Quote
Toska1 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ma chyba ochote skonsumowac kolege:evil_lol: Jak dla mnie, to dama z dworu nie zwraca uwagi na wiejskiego rudzielca, choćby nie wiem jak sie starał...;) . Quote
bonita Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Słoneczniki juz dojrzały więc zapraszam ;) Własnie wcinam jednego :D Pozazdrościłam i zaraz dziś rano sobie kupiłam:evil_lol: Widzę Figa że Twoja galeria coraz ładniejsza sie robi, piękny bannerek (Luthien wszystko extra robi:loveu: )ale jak by mógł byc inny z taka śliczną kropkowaną modelką;) Quote
haska_12 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ale ciapek z niej ;) Mogliscie ją nazwać tak samo jak ja swoją pekińczyczke :) - Kropka :D Tzn.ja Kropci tak nie nazwałam :p Hodowca tak wybrał :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 A ja poproszę nowe zdjęcia Figuśki :loveu: Quote
Kiessa Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 No i gdzie te zdjęcia?!:mad: Ja swoją Lunke tez na smakołyki kusze żeby ładnie na zdjeciach wyszła:diabloti: trzymam cos w ręku i kiedy ona się w niego wpatruje ja pstrykam zdjęcie;) A Figulec jak zawsze przepiękny:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='Tośka']Jak dla mnie, to dama z dworu nie zwraca uwagi na wiejskiego rudzielca, choćby nie wiem jak sie starał...;) .Dama dworu jest większym wsiórem jak on :razz::razz::razz: A własnie pochwalę się wam małym rudzielcem Kibicem: Quote
KaRa_ Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Ale pozują ślicznie:loveu: i jakie wpatrzone w obiektyw:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 KaRa_TC napisał(a):i jakie wpatrzone w obiektyw:cool3:Myślisz że psy tak obiektywem się interesowały??:diabloti: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 No daj buzi daj:)super fotka:)znaczy fotki:) Quote
bonita Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Jeszcze dwie fotki: Tu widzę smakołyczek był w ruchu:evil_lol: A tu smakołyczki się skończyły:evil_lol: Świetne foty, kolegę też ma elegancika;) . Strasznie podoba mi się Figusiowy nosiu daj Jej buzi w nosiu ode:iloveyou: mnie:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 bonita ciii... Żadnych smakołyków nie było przecież... :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts