Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nicnasile']Wy jeszcze śnieguuuu macie, a u nas puściutko, suchutko...moze to dobrze! Ale na desce nie mozna jezdzic wtedy :(

https://lh6.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw6HQ8ki2I/AAAAAAAAAjg/hRlKoo-lXuY/_DSC3126.JPG fajne zębolki ;-P

Tak, sniegu u nas co nie miara :diabloti: Po pachy! :evil_lol:

6 lutego:

[quote name='agrazka']jak one razem pięknie się prezentują :)

2 dalmaty to masssssakra :loveu: Ale znam cos lepszego :cool3: 3 dalmaty :evil_lol:

Posted

nicnasile napisał(a):
czyli jestes oszustem i dajesz stare foty ;-P btw gratuluje 500 stron :D

Pfff....

Co ja Ci poradze na to, ze 5 lutego bylo jeszcze pelno sniegu? :evil_lol:

U mnie jest 1248 strona, ale dzieki :evil_lol:

Posted

nicnasile napisał(a):
hahaha, no co Ty ? :D

ej ogladam wlasnie to o czym mowila night queen, Chuck za hotel oddal Blair ;-P Faceci, haha
Oj no prosilam Was, bez spojlerowania mi tu :placz: Nie mam czasu nawet zaczac 3 serii :placz:

Chantell napisał(a):
u mnie też jest 500 ;p
Ja mam ustawione 10 postow na strone, bo wku*wialo mnie to krecenie koleczkiem :p

Anusia&Saba napisał(a):
A u mnie 1249, macie inne ustawienia :cool3:

Jestesmy te lepsze :evil_lol:

Posted

[quote name='nicnasile']Przepraszam : ( Już nie będę !

PS. Dopiero wstałam :evil_lol:No, zeby mi to bylo przedostatni raz! :mad:

:crazyeye: Tej to dobrze... a ja juz w pracy siedzialam :(

[quote name='Kaja10014']Zdjęcia w ruchu rewelacyjne! :loveu:Dzieki :loveu:

[quote name='sunshine']https://lh5.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw6O8T11sI/AAAAAAAAAkU/Lcv_JZiiOQA/_DSC3218.JPG

baran, baran TRIK haha rewelacyjna:P i śliczny slalom:DBrrr... ciarki mam jak na to zdjecie patrze :evil_lol:

[quote name='kamilka91']https://lh6.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw6HQ8ki2I/AAAAAAAAAjg/hRlKoo-lXuY/_DSC3126.JPG - jakie piękne kiełki :loveu:

https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw6MgeRu3I/AAAAAAAAAkE/_w2Np7CXxRg/_DSC3213.JPG - super! :multi:
Właśnie dlatego chcę mieć dwa dalmaty (co najmniej :evil_lol:)
Moim marzeniem sa teraz 3 :diabloti:

Posted

Wiodzisz, może i wstaję o 14, ale odkąd wróciłam z gór męczę się z katarem i kaszlem :( Więc nie mogę nigdzie iśc, by choćby foty porobić, ehh :( Bawię się w PSie ze starymi i...czekam na twoje wiosenne! :D

Posted

Mnie tak 2 dni temu klasc zaczelo ze spalam juz o 19 :D a wstalam o 14 jak Ty dzis :evil_lol:
Moje musza sie obrobic... :siara: A to najmniej przyjemna czesc zabawy z fotkami...

Marcel przed chwilka zrzucil aparat z szafki... myslalam ze mu leb urwe :mad:
Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok... nawet nie bawie sie nim teraz by to sprawdzic... boje sie :placz:

Posted

Bejb, to się domyślam, że spadł i aparat i obiektyw. Jednakże ja zawsze chroniłam obiektywu. Bo nie dość, że on by uległ uszkodzeniu, to nie daj Boże styki :( Kurcze, mam nadzieję, że twojemu się nic nie stało! Sprawdź! Z dużej wysokości spadł? :/

Posted

:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

DZIALA!!! :lol:

Ja wiem... tak z wysokosci kolana na parkiet.... serce mi peklo kiedy uslyszalam ten dzwiek :placz:

Ale... robi zdjecia, AF dziala tak jak ma dzialac wiec chyba bez problemow sie to skonczylo... uch.