:: FiGa :: Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Nie lubie pic :diabloti: Pozniej mi glupio za siebie i kurowac sie 3 dni musze :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Ok. Nudzi mi sie cholernie. Przebrnelam nawet przez chwilowa chec pojechania do tych pojebkow, zobaczyc co robia. Nie dalam sie jednak i siedze dalej :P Moze w koncu zaczne ten 3 sezon Plotkary :diabloti: Chcecie jakies gniotki moze? :lol: Rzuce kilka ;) Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Figowa sie lepiej foci bo na Marcelu trudniej ostrosc zlapac :mad: Quote
Chantell Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 zawędrowałyśmy i tu :D ale masz zwierzyniec też niezł :loveu: u nas nowe fotki xD Quote
Vilena Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw5e-qYsII/AAAAAAAAAe8/x52Vw-SBY9A/_DSC2587.JPG Ale fajnie jest mieć dwa dalmaty :loveu: Quote
nicnasile Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Figa...WRÓCIŁAM! :) Jestem cała i zdrowa, nie zabiłam się na stoku!:-P I już nadrabiam zaległości :-p Quote
Czarna_Owieczka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ooo w końcu zamiast Figowych portretów więcej jej zdjęć w ruchu :multi: :razz: Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Chantell']zawędrowałyśmy i tu :D ale masz zwierzyniec też niezł :loveu: u nas nowe fotki xDCzeeesc :evil_lol: DZiekujemy i zapraszamy czesciej ;) I za moment do Was zagladne ;) [quote name='Vilena']https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw5e-qYsII/AAAAAAAAAe8/x52Vw-SBY9A/_DSC2587.JPG Ale fajnie jest mieć dwa dalmaty :loveu:Villena, sa takie mlodziaki do adopcji teraz ze uoooo... :siara: :evil_lol: A mowie Ci - dwa dalmaty to bez porownania lepiej :loveu: [quote name='nicnasile']Figa...WRÓCIŁAM! :) Jestem cała i zdrowa, nie zabiłam się na stoku!:-P I już nadrabiam zaległości :-p Laaaaaa :sweetCyb: Ciesze sie ze zyjesz :loveu: A fotki jakies ciekawe masz? :cool3: [quote name='Czarna_Owieczka']ooo w końcu zamiast Figowych portretów więcej jej zdjęć w ruchu :multi: :razz: Uoooowco :multi: Tak wlasnie sie zastanawialam czy ktos zauwazy ze Figowa sie RUSZA :diabloti: Quote
nicnasile Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No baaa, pewnie, że mam :D Ale teraz idę spać, wieczorkiem coś wrzucę, jak chcesz :) Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Pewnie ze chceeee :loveu: Spij dobrze :calus: Quote
przeszlus Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw5i_AhTjI/AAAAAAAAAfY/UK5WKRVHF00/_DSC2621.JPG Fajne ujęcie :) Przekonałaś mnie i na chwilkę wracam podziękować i pozdrowić. tak więc gorąco pozdrawiam i dziękuję Quote
nicnasile Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Figaaaa, nie ma dużo zdjęć, już nie wspominając o tym, że nie mam ani jednej foty swojej jak śmigam na desce. :roll: Po prostu bałam się brać aparat na stok, wzięłam dwa razy. Najpierw robiłam kumplowi zdjęcia nocne w snow parku, z lampą, ale wyszły tak gówn.iane, że byliśmy załamani. A w przedostatni dzień robiłam innym foty, a oni mieli mi zrobić jak wrócą z obiadu, niestety nie wytrzymałam i poszłam do domku. Jak się okazało miałam 39 st. gorączki.:shake: Więc fotek nie mam :( No ale za to masz widoczki! Oficjalnie mówię, że zazdroszczę takich widoków tym, co mieszkają w górach :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 http://img35.imageshack.us/img35/3069/dsc1358x.jpg Laaaaa... jak ja kocham gory :loveu: Mnie tez denerwuje to, ze jak ide gdzes z aparatem to na 200 fotek jestem na 1 i to nieudanej :roll: Zazdroszcze Ci tej deski :( Ja musze wybrac teraz czy kupie sobie stalke za 100€ czy pojade 2 razy na deske? Nie wiem :shake: Quote
nicnasile Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ja kocham góry tylko zimą! :) Noo! Ja zawsze mam fotkę kurde nieostrą, albo mam zamknięte oczy :( na szczęście kolega miał kamerkę na kasku, się bawi w takie rzeczy, to mi fotkę zrobił: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs274.snc6/180205_1266188990890_1714760494_469654_6002250_n.jpg Ale ruchu to tam nie ma, hahah! btw jeszcze na 100dn zrobiłam takie fajne niektóre foty, a ja jestem na 2 :( Na szczęście koleżanka jeszcze coś mi dosłała, ale tak właśnie jest jak się idzie z aparatem i nikomu innemu się fot nie chce robić :( Ej, kupuj stałkę! Ja miałam w wakacje taki dylemat. Jechać na windsurfing, czy stałka. Wzięłam stałkę i do dziś żałuję, że...nie kupiłam jej wcześniej! :) A jaką chcesz kupić? :D Quote
Czarna_Owieczka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Uoooowco :multi: Tak wlasnie sie zastanawialam czy ktos zauwazy ze Figowa sie RUSZA :diabloti: my owce spostrzegawcze stworzenia jesteśmy 8-) Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='nicnasile']Ja kocham góry tylko zimą! :) Noo! Ja zawsze mam fotkę kurde nieostrą, albo mam zamknięte oczy :( na szczęście kolega miał kamerkę na kasku, się bawi w takie rzeczy, to mi fotkę zrobił: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs274.snc6/180205_1266188990890_1714760494_469654_6002250_n.jpg Ale ruchu to tam nie ma, hahah! btw jeszcze na 100dn zrobiłam takie fajne niektóre foty, a ja jestem na 2 :( Na szczęście koleżanka jeszcze coś mi dosłała, ale tak właśnie jest jak się idzie z aparatem i nikomu innemu się fot nie chce robić :( Ej, kupuj stałkę! Ja miałam w wakacje taki dylemat. Jechać na windsurfing, czy stałka. Wzięłam stałkę i do dziś żałuję, że...nie kupiłam jej wcześniej! :) A jaką chcesz kupić? :D W lecie tez jest tam pieknie! :loveu: Kocham szlaki, jaskinie, piekne widoki i biegajace wokol psiaki :loveu: Faaajna ta fotka :multi: Zajebiste rozki :evil_lol: A ze 100dn pokazesz? :siara: Serio? :) Mysle o nikkorze 50mm f/1.8, albo moze lepiej dozbierac i kupic sigme 70mm /2.8 ? Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):my owce spostrzegawcze stworzenia jesteśmy 8-) I cieszy mnie tooo :loveu: Bo balam sie ze nikt nie zauwazy jak sie staram :evil_lol: Quote
Vilena Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Villena, sa takie mlodziaki do adopcji teraz ze uoooo... :siara: :evil_lol: A mowie Ci - dwa dalmaty to bez porownania lepiej :loveu: Wiem wiem... chciałabym jeszcze jednego, ale niestety nie da rady, może kiedyś w przyszłości :p Quote
nicnasile Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']W lecie tez jest tam pieknie! :loveu: Kocham szlaki, jaskinie, piekne widoki i biegajace wokol psiaki :loveu: Faaajna ta fotka :multi: Zajebiste rozki :evil_lol: A ze 100dn pokazesz? :siara: Serio? :) Mysle o nikkorze 50mm f/1.8, albo moze lepiej dozbierac i kupic sigme 70mm /2.8 ? To jest PANDA! Kocham Pandy, więc śmigałam z taką po stoku, niech Ci będzie... http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs783.ash1/167385_1266189110893_1714760494_469655_2464271_n.jpg haha! :D Ze 100dn? Hmmm :D Jedynie na PW ! :) Hmm, ja mam właśnie tego nikkora. I w sumie, jak mam być szczera, to szkła sigmy, czy tamrona nie umywają się do Nikkora :) Nie miałam styczności z akurat tą sigmą, ale 50tka wygrywa wszystko! :) Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 BBeta napisał(a):Dozbierać i kupić Nikkora 85mm f/1.8 :diabloti: :cool3: :splat: Boje sie zagladac ile to moze kosztowac.... :lol: Quote
BBeta Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Mysle o nikkorze 50mm f/1.8, albo moze lepiej dozbierac i kupic sigme 70mm /2.8 ? Dozbierać i kupić Nikkora 85mm f/1.8 :diabloti: :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 :: FiGa :: napisał(a)::splat: Boje sie zagladac ile to moze kosztowac.... :lol: Heee, porownywalnie do sigmy :hmmmm: Nie wieeeem :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Vilena']Wiem wiem... chciałabym jeszcze jednego, ale niestety nie da rady, może kiedyś w przyszłości :pDwa dalmaty to prawie jak jeden :evil_lol: Ale wiem o czym mowisz, wierze ze przyjdzie czas.... i Mia bedzie smigac po domu z kolega badz kolezanka :diabloti: [quote name='Chantell']o a gdzie to? x) To pytanie do Detki :D [quote name='nicnasile']To jest PANDA! Kocham Pandy, więc śmigałam z taką po stoku, niech Ci będzie... http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs783.ash1/167385_1266189110893_1714760494_469655_2464271_n.jpg haha! :D Ze 100dn? Hmmm :D Jedynie na PW ! :) Hmm, ja mam właśnie tego nikkora. I w sumie, jak mam być szczera, to szkła sigmy, czy tamrona nie umywają się do Nikkora :) Nie miałam styczności z akurat tą sigmą, ale 50tka wygrywa wszystko! :) Aaaaa! Ale bosska! :loveu: A na poprzednim zdjeciu wygladala jak rogi :diabloti: Hahaha mega zdjecie :evil_lol: To czekam na pw :cool3: Ok, zobaczymy jeszcze :D BO w sumie tez bylam bardziej ku tej 50mm bo jest duzo tansza - bede mogla ja miec za ok miesiac ;) A na te sigme musialabym ze 2 chyba poczekac :hmmmm: Kurcze. Dylemata mam. Booo... :oops: Na wakacjach chcialam do PL na 3tyg i prawko na motor zrobic :loveu: Ale jak bede wydawac tak wszystko co zarobie na szkla... to doopa z prawka bedzie :diabloti: Quote
Recommended Posts