Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok. Nudzi mi sie cholernie. Przebrnelam nawet przez chwilowa chec pojechania do tych pojebkow, zobaczyc co robia. Nie dalam sie jednak i siedze dalej :P Moze w koncu zaczne ten 3 sezon Plotkary :diabloti:

Chcecie jakies gniotki moze? :lol: Rzuce kilka ;)

Posted

[quote name='Chantell']zawędrowałyśmy i tu :D
ale masz zwierzyniec też niezł :loveu:
u nas nowe fotki xDCzeeesc :evil_lol: DZiekujemy i zapraszamy czesciej ;)
I za moment do Was zagladne ;)

[quote name='Vilena']https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw5e-qYsII/AAAAAAAAAe8/x52Vw-SBY9A/_DSC2587.JPG
Ale fajnie jest mieć dwa dalmaty :loveu:Villena, sa takie mlodziaki do adopcji teraz ze uoooo... :siara: :evil_lol: A mowie Ci - dwa dalmaty to bez porownania lepiej :loveu:

[quote name='nicnasile']Figa...WRÓCIŁAM! :) Jestem cała i zdrowa, nie zabiłam się na stoku!:-P I już nadrabiam zaległości :-p
Laaaaaa :sweetCyb: Ciesze sie ze zyjesz :loveu: A fotki jakies ciekawe masz? :cool3:
[quote name='Czarna_Owieczka']ooo w końcu zamiast Figowych portretów więcej jej zdjęć w ruchu :multi: :razz:
Uoooowco :multi: Tak wlasnie sie zastanawialam czy ktos zauwazy ze Figowa sie RUSZA :diabloti:

Posted

Figaaaa, nie ma dużo zdjęć, już nie wspominając o tym, że nie mam ani jednej foty swojej jak śmigam na desce. :roll: Po prostu bałam się brać aparat na stok, wzięłam dwa razy. Najpierw robiłam kumplowi zdjęcia nocne w snow parku, z lampą, ale wyszły tak gówn.iane, że byliśmy załamani. A w przedostatni dzień robiłam innym foty, a oni mieli mi zrobić jak wrócą z obiadu, niestety nie wytrzymałam i poszłam do domku. Jak się okazało miałam 39 st. gorączki.:shake: Więc fotek nie mam :(
No ale za to masz widoczki! Oficjalnie mówię, że zazdroszczę takich widoków tym, co mieszkają w górach :placz:

Posted

Ja kocham góry tylko zimą! :)
Noo! Ja zawsze mam fotkę kurde nieostrą, albo mam zamknięte oczy :( na szczęście kolega miał kamerkę na kasku, się bawi w takie rzeczy, to mi fotkę zrobił: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs274.snc6/180205_1266188990890_1714760494_469654_6002250_n.jpg Ale ruchu to tam nie ma, hahah!
btw jeszcze na 100dn zrobiłam takie fajne niektóre foty, a ja jestem na 2 :( Na szczęście koleżanka jeszcze coś mi dosłała, ale tak właśnie jest jak się idzie z aparatem i nikomu innemu się fot nie chce robić :(

Ej, kupuj stałkę! Ja miałam w wakacje taki dylemat. Jechać na windsurfing, czy stałka. Wzięłam stałkę i do dziś żałuję, że...nie kupiłam jej wcześniej! :) A jaką chcesz kupić? :D

Posted

[quote name='nicnasile']Ja kocham góry tylko zimą! :)
Noo! Ja zawsze mam fotkę kurde nieostrą, albo mam zamknięte oczy :( na szczęście kolega miał kamerkę na kasku, się bawi w takie rzeczy, to mi fotkę zrobił: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs274.snc6/180205_1266188990890_1714760494_469654_6002250_n.jpg Ale ruchu to tam nie ma, hahah!
btw jeszcze na 100dn zrobiłam takie fajne niektóre foty, a ja jestem na 2 :( Na szczęście koleżanka jeszcze coś mi dosłała, ale tak właśnie jest jak się idzie z aparatem i nikomu innemu się fot nie chce robić :(

Ej, kupuj stałkę! Ja miałam w wakacje taki dylemat. Jechać na windsurfing, czy stałka. Wzięłam stałkę i do dziś żałuję, że...nie kupiłam jej wcześniej! :) A jaką chcesz kupić? :D

W lecie tez jest tam pieknie! :loveu:
Kocham szlaki, jaskinie, piekne widoki i biegajace wokol psiaki :loveu:

Faaajna ta fotka :multi: Zajebiste rozki :evil_lol:

A ze 100dn pokazesz? :siara:

Serio? :) Mysle o nikkorze 50mm f/1.8, albo moze lepiej dozbierac i kupic sigme 70mm /2.8 ?

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Villena, sa takie mlodziaki do adopcji teraz ze uoooo... :siara: :evil_lol: A mowie Ci - dwa dalmaty to bez porownania lepiej :loveu:

Wiem wiem... chciałabym jeszcze jednego, ale niestety nie da rady, może kiedyś w przyszłości :p

Posted

[quote name=':: FiGa ::']W lecie tez jest tam pieknie! :loveu:
Kocham szlaki, jaskinie, piekne widoki i biegajace wokol psiaki :loveu:

Faaajna ta fotka :multi: Zajebiste rozki :evil_lol:

A ze 100dn pokazesz? :siara:

Serio? :) Mysle o nikkorze 50mm f/1.8, albo moze lepiej dozbierac i kupic sigme 70mm /2.8 ?

To jest PANDA! Kocham Pandy, więc śmigałam z taką po stoku, niech Ci będzie... http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs783.ash1/167385_1266189110893_1714760494_469655_2464271_n.jpg haha! :D
Ze 100dn? Hmmm :D Jedynie na PW ! :)

Hmm, ja mam właśnie tego nikkora. I w sumie, jak mam być szczera, to szkła sigmy, czy tamrona nie umywają się do Nikkora :) Nie miałam styczności z akurat tą sigmą, ale 50tka wygrywa wszystko! :)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Mysle o nikkorze 50mm f/1.8, albo moze lepiej dozbierac i kupic sigme 70mm /2.8 ?

Dozbierać i kupić Nikkora 85mm f/1.8 :diabloti: :cool3:

Posted

[quote name='Vilena']Wiem wiem... chciałabym jeszcze jednego, ale niestety nie da rady, może kiedyś w przyszłości :pDwa dalmaty to prawie jak jeden :evil_lol:
Ale wiem o czym mowisz, wierze ze przyjdzie czas.... i Mia bedzie smigac po domu z kolega badz kolezanka :diabloti:

[quote name='Chantell']o a gdzie to? x)
To pytanie do Detki :D
[quote name='nicnasile']To jest PANDA! Kocham Pandy, więc śmigałam z taką po stoku, niech Ci będzie... http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs783.ash1/167385_1266189110893_1714760494_469655_2464271_n.jpg haha! :D
Ze 100dn? Hmmm :D Jedynie na PW ! :)

Hmm, ja mam właśnie tego nikkora. I w sumie, jak mam być szczera, to szkła sigmy, czy tamrona nie umywają się do Nikkora :) Nie miałam styczności z akurat tą sigmą, ale 50tka wygrywa wszystko! :)

Aaaaa! Ale bosska! :loveu: A na poprzednim zdjeciu wygladala jak rogi :diabloti:
Hahaha mega zdjecie :evil_lol:

To czekam na pw :cool3:

Ok, zobaczymy jeszcze :D BO w sumie tez bylam bardziej ku tej 50mm bo jest duzo tansza - bede mogla ja miec za ok miesiac ;) A na te sigme musialabym ze 2 chyba poczekac :hmmmm:

Kurcze. Dylemata mam.
Booo... :oops: Na wakacjach chcialam do PL na 3tyg i prawko na motor zrobic :loveu: Ale jak bede wydawac tak wszystko co zarobie na szkla... to doopa z prawka bedzie :diabloti: