Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name='kamilka91']Tak panikowałaś, że myślałam, że co najmniej łysa jesteś :D

Nie jest źle, włoski ładne i na pewno Tobie w nich ładnie :cool3:

P.S. Pamiętam, jak ja rozpaczałam, kiedy ścięłam włosy... :razz:

Poza tym - włosy to nie ręce, odrosną :lol:[/QUOTE]Sama rozpaczalas a mi tu teraz piszesz ze ja mam tego nie robic :placz: Ić Ty :evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście, piękne miejsce ;)
No i zdjęcia niczego sobie :cool:

Teej, u Was w rodzinie wszyscy tacy ładni? :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Sama rozpaczalas a mi tu teraz piszesz ze ja mam tego nie robic :placz: Ić Ty :evil_lol:[/QUOTE]
No tak, ale ja moje ścięłam naprawdę sporo. I miałam wtedy jakieś... 10-11 lat :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']O llludzieeeeee.... ale sie ciesze :multi:
W ostatni piatek ktos ukradl moja torebke na imprezie :angryy: Stracilam cala kase jaka mialam, musialam pozyczac od mamy by wyzyc do konca miesiaca, stracilam telefon :placz:, perfumy, buty i DOWOD OSOBISTY... :placz:
A dzis dzwoni tel ze sie znalazla!!!! :multi: Odzyskalam telefon, buty i dowod :loveu:
Moze moj tel nie jest jakis stary i niemodny, ale tak poobdzierany ze nie mial dla zlodzieja zadnej wartosci :diabloti: :loveu:
Swoja droga - dobrze ze policja nie przegladnela zdjec na tel... bo moglabym miec problemy :oops: :siara: Usunelam zdjecia zielska i wiecej podobnych nie zrobie :lol:

I scielam klaki......... :placz: Ja chce je z powrotem :(

A ja psy- kocich zwarodnialcow :diabloti:

Nie widzialam Cie niestety wiec tego stwierdzic nie moge :evil_lol:[/QUOTE]

Dobrze, że wszystko odzyskałaś. To chyba rzadkość, że tak się zdarza :D
E tam włosy nie zęby- odrosną :)

Posted

[quote name='kamilka91']Rzeczywiście, piękne miejsce ;)
No i zdjęcia niczego sobie :cool:

Teej, u Was w rodzinie wszyscy tacy ładni? :evil_lol:

No tak, ale ja moje ścięłam naprawdę sporo. I miałam wtedy jakieś... 10-11 lat :D[/QUOTE]

Monachium ogolnie jest CUDOWNE :loveu: Kiedys rolki - aparat w lape i caaly dzien na foceniu spedze, obowiazkowo!!! :loveu:

Taaaaa.... poza mna :evil_lol:

2 lata temu mialam do pasa :loveu: Co prawda moje klaki cienkie i nijakie, ale lubie miec dlugie :oops:

Posted

[quote name='DominikaAnna']Dobrze, że wszystko odzyskałaś. To chyba rzadkość, że tak się zdarza :D
E tam włosy nie zęby- odrosną :)[/QUOTE]

Tutaj na szczescie jest to normalne :diabloti:

Posted

Sylwiaa, nie narzekaj, ładnie Ci tak ;)

Też miałam kiedyś do pasa. Ale ścięłam je na... dość krótkie. Wtedy to ja wyglądałam jak... brak słów :D
Może znajdę zdjęcie, to się pośmiejemy. I stwierdzisz, że zawsze mogłaś wyglądać gorzej :razz:

Posted

[quote name='Kaja10014']Myślałam, że krócej jesteś obcięta. ;) Dobrze jest ;)Krocej.... :scared: to bym sie chyba.... :evil_lol:

[quote name='kamilka91']Sylwiaa, nie narzekaj, ładnie Ci tak ;)

Też miałam kiedyś do pasa. Ale ścięłam je na... dość krótkie. Wtedy to ja wyglądałam jak... brak słów :D
Może znajdę zdjęcie, to się pośmiejemy. I stwierdzisz, że zawsze mogłaś wyglądać gorzej :razz:Nie widziala mnie a stwierdza :diabloti:

Posmiejcie sie :evil_lol:

Cieplo dzis bylo :grins:

Posted

Dzien dobry weekendowo :multi:

[quote name='kamilka91']Marcello piękny ;)

No to spadaj. :eviltong:Prawda :grins:

Sama spadaj :obrazic:

[quote name='Anusia&Saba']http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TUc5UzNdV8I/AAAAAAAAAak/F_gjYIilhoI/DSC_1867.JPG Wow, a u mnie wiosny w ogóle nie widać! Dziś śnieg padał :shake:

Nie martw się, włosy Ci szybko odrosną, ja jakieś półtora roku temu dużo ściełam, i już mam ok. :loveu:U nas tez snieg ;) Ale dzis sloneczko piekne :loveu: A ja za chwilke wychodze i nie mialam okazji aparatu zabrac na spacer w to sloneczko :(

1,5 roku musze czekac... :placz:

[quote name='Vilena']http://img25.imageshack.us/img25/25/dsc2724.jpg
Tylko Marcel i Marcel...a Pańcia Figą to się w ogóle zajmuje? :eviltong:

Fizgula tez :diabloti:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img25.imageshack.us/img25/25/dsc2724.jpg
wariaci :lol:
https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw5s5e40sI/AAAAAAAAAgg/h4OL3EjpqCs/_DSC2713.JPG
Figowe modły, hyhyhy :cool3:

[quote name='olusia977']mg25.imageshack.us/img25/25/dsc2724.jpg :lol: szaleństwo:cool3:

Czesc dziewczyny :calus:

Niebywale. Jest sobota, a ja siedze w domu :lol: Az glupio sie czuje :lol:

Posted

[quote name='Vilena']A ja zaraz wychodzę :D
Co prawda jedziemy po kolegę, żeby go przywieźć do domu z imprezy, ale zawsze coś :evil_lol: Miusia też jedzie - nudzi się biedaczka pod biurkiem od kompa :diabloti:

https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw5s5e40sI/AAAAAAAAAgg/h4OL3EjpqCs/_DSC2713.JPG
Cudeńka DWA :loveu:
A to pewnie młodsza siostra? :p

A moi znajomi dzis robia to co wczoraj - pijanstwo :diabloti: Powiedzialam dziekuje tym razem :diabloti:

Tak, mlodsza siostra ;)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A moi znajomi dzis robia to co wczoraj - pijanstwo :diabloti: Powiedzialam dziekuje tym razem :diabloti:

No proszę, jaka grzeczna dziewczyna :evil_lol: