kajkoowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name=':: FiGa ::'] :loveu: :evil_lol: Szyfry jakies? :hmmmm: :evil_lol: No a nie? :lol: Zanim któraś coś powie druga już komentuje ( skaczące posty :cool1:) Quote
nicnasile Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Hahaha widzisz nie wpadlam na to :splat: Swoja droga - ciekawe jaka bylaby ich mina :lol: Spytaliby sie "kto to k... jest" a raczej bez "k..." bo w niemieckim nie ma takiego kozackiego przecineczka. W kazdym razie i tak wyszloby na twoje ;=p Quote
:: FiGa :: Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Kaja10014 napisał(a)::evil_lol: No a nie? :lol: Zanim któraś coś powie druga już komentuje ( skaczące posty :cool1:) Ale mi ochoty narobilas :diabloti: Ahhhhhh bo my myslimy z wyprzedzeniem :lol: nicnasile napisał(a):Spytaliby sie "kto to k... jest" a raczej bez "k..." bo w niemieckim nie ma takiego kozackiego przecineczka. W kazdym razie i tak wyszloby na twoje ;=p Koledzy probowali juz wkrecic ze znaja Piaska :evil_lol: A ochroniarz zeby sie nie zblaznic ze nie wie kto to odpowiedzial te nie interesuje go to ze go zna :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Buziaki od Marcelka I ja spadam :bye: Nie wiem jak ja dam dzis rade :diabloti: Quote
kamilka91 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Buziaki od Marcelka Ucałuj go też :loveu: Quote
KT Arts Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTRy__YD4SI/AAAAAAAAAXg/C1OjPHoQmIg/DSC_1445.JPG Słodziak:loveu: Quote
Avaloth Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 oj tam, powinnaś powiedzieć 'tak miało być i mi się podoba':diabloti: Quote
kamilka91 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie wierzę! Nakrapiana galeria na samym dole moich subskrypcji! :crazyeye: Co się z Wami dzieje?! :mad: Quote
DominikaAnna Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 właśnie. wcale was nie ma ostatnio na dogo Quote
:: FiGa :: Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Dzieki wszystkim za odwiedzinki u nas :calus: Jestem przelotem wiec odpisze wam jak znajde czas, bo jak juz pisalam: [quote name=':: FiGa :: 17-01-2011 23:36'] Mam tez wiadomosc. Nie wiem czy dobra czy zla :hmmmm: Za jakies 3-4h jade po moja kuzynke na miasto - przyjezdza na ferie :loveu: :sweetCyb: Co sie z tym wiaze? Bedzie mnie malo na dogo - jesli nie bedzie mnie wcale ;) :diabloti: Quote
limonka97 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTMgY18hSmI/AAAAAAAAAUA/VUQjuMyvakM/DSC_1179.JPG nie wiem czy słusznie, ale cały czas mam takie wrażenie, jakby dalmatyńczyki miały wyraz pyszczka mówiący 'chcesz w morde?!' :evil_lol: śliczne masz te psiury :loveu: Quote
kamilka91 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie, nie zgadzam się! :eviltong: Noo, faktycznie, Figa może taka jest :lol: Ale większość ma minę 'chodź, pobawimy się', czy coś w tym stylu ;) Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 złota rada rusz pupcię i się schylaj do poziomu psa jak robisz zdjęcia :diabloti::eviltong: łaaaa skończyłam oglądać gosspi girl :placz::placz::placz: i teraz muszę czekać :placz::placz::placz: ale zaczęłam oglądać 90210 bo mi się nudziło :diabloti: (mój 5 serial) :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 jutro nowy odcinek Gossip Girl ! :sweetCyb: od jakiegoś czasu na facebook'u jest nawet założone wydarzenie oczekujących :diabloti: http://www.facebook.com/event.php?eid=138628466198505 hihihihihi ! :} Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Czarna_Owieczka']jutro nowy odcinek Gossip Girl ! :sweetCyb: od jakiegoś czasu na facebook'u jest nawet założone wydarzenie oczekujących :diabloti: http://www.facebook.com/event.php?eid=138628466198505 hihihihihi ! :} już nie mogę wytrzymać :diabloti: Ooo wezmę udział w akcji :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 a 27 wychodzi 5 seria Skins UK :cool3: Quote
nicnasile Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 NightQueen jak przebrnelas przez 3 serie? ja jestem na 11 czy 12 odcinku i jest strasznie nudno! Oglądam tylko dla Chucka w tym momencie. Jak chodzili do szkoły było ciekawiej, aferki, etc. Co do schylania się do poziomu psa, haha, ja jestem tak niska ze nie muszę. <cwaniak> no dobra, minimalnie :-P Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='nicnasile']NightQueen jak przebrnelas przez 3 serie? ja jestem na 11 czy 12 odcinku i jest strasznie nudno! Oglądam tylko dla Chucka w tym momencie. Jak chodzili do szkoły było ciekawiej, aferki, etc. nie grzesz :mad::diabloti: nie ma nudów (może tylko kiedy pojawia się Dan i Vi) w 11 odcinku której serii jesteś? 3? to za niedługo się zacznie ciekawy wątek z Chckiem także oglądaj :diabloti::evil_lol: i tak generalnie to przebrnęłam przez 3 i połowę 4 serii :evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']a 27 wychodzi 5 seria Skins UK :cool3: tego to ja nie oglądam :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 według mnie tam nudy nie ma 8) później jest jeszcze ciekawiej i nie wiecie w jakim byłam napięciu po obejrzeniu ostatniego odcinka 3 sezonu i jak w internecie pisali, że dalej nie będzie jednego z aktorów :lying: ale później kiedy wypuścili promo 4 sezonu, łaaa A dzisiaj wychodzi kolejny odcinek :bigcool: Quote
limonka97 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='kamilka91']Nie, nie zgadzam się! :eviltong: Noo, faktycznie, Figa może taka jest :lol: Ale większość ma minę 'chodź, pobawimy się', czy coś w tym stylu ;) no racja, w sumie to rzadko dalmatyńczyki spotykam, ale tutaj http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTMgjjFEETI/AAAAAAAAAVU/NnwntQH8DgU/DSC_1270.JPG i na wcześniej przesłanym linku, nabrałam nieodpartego wrażenia, że Figa mnie nie lubi :P chociaż Marcel pięknie się uśmiecha ;) pomyślałam tak, bo czasami maja taką zamyśloną, poważną minę (przynajmniej na zdjęciach) ;) w sumie to każdy pies może mieć minę zarówno taką, jak i inną. moja sunia często ma taki spokojny wyraz pyszczka, czasem radosny(głównie wygląda tak jak zieje i ma ten pysk otwarty ;)), a czasami wygląda jakbym ją zbiła :lol: ale Figa i tak jest śliczna ;) Quote
DominikaAnna Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Dzieki wszystkim za odwiedzinki u nas :calus: Jestem przelotem wiec odpisze wam jak znajde czas, bo jak juz pisalam: :diabloti: Dobra, jesteś trochę usprawiedliwiona :D Quote
Anusia&Saba Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Widziałam ostatnio taką bluzkę w sklepie, i od razu sobie o Was pomyślałam :cool3: Quote
baster i lusi Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 wlazłam tu przez przypadek i co widzę nakrapiane cudeńko ,poprostu śliczne http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTB7aPYRrzI/AAAAAAAAAN4/iAq43D70WaI/DSC_0747.JPG Quote
kamilka91 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Sylwiooo... Raz na jakiś czas mogłabyś zajrzeć! :mad: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 kamilka91 napisał(a):Sylwiooo... Raz na jakiś czas mogłabyś zajrzeć! :mad: pewnie imprezuje z Chuckiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts