kajkoowa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a): Kazdy widzi to co CHCE widziec :diabloti: Czepiasz się, bo nie dostrzegłam kaktusa, co? :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 NightQueen napisał(a):czy ja dobrze widzę? fanka plotkary? :cool3::loveu: Witam się po raz pierwszy ;) fajna parka z tych twoich klusek :loveu:Witamy w nakrapianej galerii :multi: Plotkare ogladam, owszem, ale glownie dla jednej postaci :evil_lol: I dziekujemy za mile slowa ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Kaja10014 napisał(a):Czepiasz się, bo nie dostrzegłam kaktusa, co? :diabloti: Jesli dostrzeglas to czemu nic na ten temat nie napisalas? :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Witamy w nakrapianej galerii :multi: Plotkare ogladam, owszem, ale glownie dla jednej postaci :evil_lol: I dziekujemy za mile slowa ;) Już od jakiegoś czasu czaiłam się u ciebie w galerii,ale teraz postanowiłam się ujawnić :evil_lol: Zgaduję że dla Chuck Bass'a ?:diabloti::loveu::loveu: dla mnie on tez jest najbarwniejszą postacią (no i Blair :loveu:) BTW. Nie wiesz gdzie mogę dostać odcinki 3 sezonu? najlepiej z lektorem :cool3: bo mam tylko 2 pierwsze i tyle :placz: Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Witamy w nakrapianej galerii :multi: Plotkare ogladam, owszem, ale glownie dla jednej postaci :evil_lol: :diabloti::diabloti: Aż chyba sobie odpalę jakiś odcinek 3 serii. A ja lubię jeszcze Dorotę [video=youtube;y3RJ7UesJ-s]http://www.youtube.com/watch?v=y3RJ7UesJ-s[/video] Quote
kajkoowa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Jesli dostrzeglas to czemu nic na ten temat nie napisalas? :evil_lol: Przecież kaktus nie odgrywa roli pierwszoplanowej, to po co na niego zwracać uwagę ( mistrzem drugiego planu tez nie jest :shake: :evil_lol: Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 NightQueen Masz jakiś program do ściągania? Ja też szukałam w sieci, aż kumpel doradził mi torrenty no i oglądam, ajj. Ale z napisami niestety... Quote
NightQueen Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Taaak Dorota wymiata :loveu::loveu: nie mam, ściągam pliki bezpośrednio z neta, wiem że już wychodzi 3 seria z lektorem, ale od miesiąca stoi w miejscu i mam tylko 2 odcinki :razz: ale jak sie wkurzę (nie moge już wytrzymać z ciekawości) to sobie torentta ściągnę :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='nicnasile']A możesz też online oglądać, ale to lipa jest, bo limit minutowy jest, jak sie ma neostrade, to można zmieniać IP, jak nie to lipa, trzeba czekać. Lepiej ściagnąć :D ciii.... jakie ściągnąć :mad: nie mów na głos bo nas zamkną :diabloti: chyba tak zrobię :evil_lol: Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 A możesz też online oglądać, ale to lipa jest, bo limit minutowy jest, jak sie ma neostrade, to można zmieniać IP, jak nie to lipa, trzeba czekać. Lepiej ... :D haha Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Wiecie co? Ja sie chyba uspokoje i dam sobie jakis limit. Np 1 odcinek na 2 dni :lol: Bo popelnie ten blad ktory popelnilam z Dr Housem - obejrze wszystko na raz a pozniej bede usychac bo nie bedzie nowego odcinka przez miesiac :placz: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='NightQueen']Już od jakiegoś czasu czaiłam się u ciebie w galerii,ale teraz postanowiłam się ujawnić :evil_lol: Zgaduję że dla Chuck Bass'a ?:diabloti::loveu::loveu: dla mnie on tez jest najbarwniejszą postacią (no i Blair :loveu:) BTW. Nie wiesz gdzie mogę dostać odcinki 3 sezonu? najlepiej z lektorem :cool3: bo mam tylko 2 pierwsze i tyle :placz:Tu nie ma sie co czaic tylko trzeba z grubej rury, inaczej sie nie przebijesz :D SKad wiedzialas! :crazyeye: :evil_lol: Ja dopiero zaczynam trzeci sezon ogladac. I ogladam na necie ;) [quote name='nicnasile']:diabloti::diabloti: Aż chyba sobie odpalę jakiś odcinek 3 serii. A ja lubię jeszcze Dorotę http://www.youtube.com/watch?v=y3RJ7UesJ-s:loveu: [quote name='Kaja10014']Przecież kaktus nie odgrywa roli pierwszoplanowej, to po co na niego zwracać uwagę ( mistrzem drugiego planu tez nie jest :shake: :evil_lol:To CO w takim razie jest na pierwszym planie? :diabloti: [quote name='nicnasile']A możesz też online oglądać, ale to lipa jest, bo limit minutowy jest, jak sie ma neostrade, to można zmieniać IP, jak nie to lipa, trzeba czekać. Lepiej ... :D A ja sobie resetuje router :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Wiecie co? Ja sie chyba uspokoje i dam sobie jakis limit. Np 1 odcinek na 2 dni :lol: Bo popelnie ten blad ktory popelnilam z Dr Housem - obejrze wszystko na raz a pozniej bede usychac bo nie bedzie nowego odcinka przez miesiac :placz: Ja zrobię to samo, bo aktualnie jestem bez plotkary, czekam na 27.01 na odcinek Pamiętniki Wampirów :diabloti: a jeszcze bezterminowo oczekuje kolejnego sezonu Czystej krwi :placz::placz: :: FiGa :: napisał(a):Tu nie ma sie co czaic tylko trzeba z grubej rury, inaczej sie nie przebijesz :-D SKad wiedzialas! :crazyeye: :evil_lol: Ja dopiero zaczynam trzeci sezon ogladac. I ogladam na necie ;-) U mnie wszystko musi nabrać mocy prawnej :diabloti: zanim się zabiorę do napisania to się czaję długoo długooo :evil_lol: Skąd wiedziała, no nie wiem :diabloti: 7 zmysł czy coś? :evil_lol: gdzie oglądasz serial? na jakiej stronie? :cool3: Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Wiecie co? Ja sie chyba uspokoje i dam sobie jakis limit. Np 1 odcinek na 2 dni :lol: Bo popelnie ten blad ktory popelnilam z Dr Housem - obejrze wszystko na raz a pozniej bede usychac bo nie bedzie nowego odcinka przez miesiac :placz: Skąd to znam, haha! Plotkarę potrafiłam ze 4,5 odcinków dziennie, normalnie po lekcjach 1 za drugim do 3 w nocy, ale przystopowałam, po maturze znów będą maratony. OGLĄDANIE- SPANIE-OGLĄDANIE ha! Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='NightQueen']Ja zrobię to samo, bo aktualnie jestem bez plotkary, czekam na 27.01 na odcinek Pamiętniki Wampirów :diabloti: a jeszcze bezterminowo oczekuje kolejnego sezonu Czystej krwi :placz::placz: U mnie wszystko musi nabrać mocy prawnej :diabloti: zanim się zabiorę do napisania to się czaję długoo długooo :evil_lol: Skąd wiedziała, no nie wiem :diabloti: 7 zmysł czy coś? :evil_lol: gdzie oglądasz serial? na jakiej stronie? :cool3:Hahaha Pamietniki tez ogladam! Ale Czysta krew to masakra jest - gra aktorska na poziomie w11 :diabloti: Moc... MOC PRAWNA? Uciekaj mi stad!!!! :evil_lol: Tu sie takie tematy nawijaja czasami ze glowa mala :evil_lol: Meduim :D http://iitv.info/plotkara/ ;) [quote name='nicnasile']Skąd to znam, haha! Plotkarę potrafiłam ze 4,5 odcinków dziennie, normalnie po lekcjach 1 za drugim do 3 w nocy, ale przystopowałam, po maturze znów będą maratony. OGLĄDANIE- SPANIE-OGLĄDANIE ha! Laaaaaa :loveu: U mnie wplatane byly jeszcze spacery z psami (podczas ktorych rozmyslalam o tym co sie dzialo lub tez co sie bedzie dzialo dalej :D) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Wiecie co? Ja sie chyba uspokoje i dam sobie jakis limit. Np 1 odcinek na 2 dni :lol: Bo popelnie ten blad ktory popelnilam z Dr Housem - obejrze wszystko na raz a pozniej bede usychac bo nie bedzie nowego odcinka przez miesiac :placz: Ja już dawno obejrzałam wszystkie sezony i jadę na bieżąco...no i teraz czekam do 24 stycznia :lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):Ja już dawno obejrzałam wszystkie sezony i jadę na bieżąco...no i teraz czekam do 24 stycznia :lol: A ja mam caluuutki sezon 3 przed soba :diabloti: Quote
nicnasile Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No i widzicie, znów wstałam w czasie trwania 2 lekcji, haha :diabloti: No nic, pójdę na 3! :lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 nicnasile napisał(a):No i widzicie, znów wstałam w czasie trwania 2 lekcji, haha :diabloti: No nic, pójdę na 3! :lol: Brawo :evil_lol: Jestem z Ciebie dumna, doprawdy :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Hahaha Pamietniki tez ogladam! Ale Czysta krew to masakra jest - gra aktorska na poziomie w11 :diabloti: Moc... MOC PRAWNA? Uciekaj mi stad!!!! :evil_lol: Tu sie takie tematy nawijaja czasami ze glowa mala :evil_lol: Meduim :D http://iitv.info/plotkara/ ;) Laaaaaa :loveu: U mnie wplatane byly jeszcze spacery z psami (podczas ktorych rozmyslalam o tym co sie dzialo lub tez co sie bedzie dzialo dalej :D) Taaa Czysta kre to szmira jakich mało, ale normalnie w świecie się wciągnęłam :evil_lol::eviltong: Już sie mnie nie pozbędziesz tak szybko, ja jestem jak tasiemiec :diabloti: Medium mówisz? zawsze wiedziałam że jestem inna niż wszyscy :eviltong::diabloti: [quote name='Czarna_Owieczka']Ja już dawno obejrzałam wszystkie sezony i jadę na bieżąco...no i teraz czekam do 24 stycznia :lol: nie masz się z czego cieszyć, bo teraz musisz czekać a my nie :diabloti: Quote
DominikaAnna Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name=':: FiGa ::']NIE UMIEM :diabloti: Tego kaktuska dostalam od mlodszej siostry na urodziny :loveu: Nie mam dla niego jeszcze imienia :hmmmm: Akurat. Zapamiętam to sobie :evil_lol: Kaktusy fajne, ale ja wolę inne kwiatki :P Quote
kajkoowa Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a): To CO w takim razie jest na pierwszym planie? :diabloti: No Martini przecież, mało kaputna jesteś :evil_lol::diabloti: A ja Housa oglądam regularnie od 5 serii, powtórki z bodajże 2 lecą na TVN. Wracam sobie wczoraj szybko z psem, żeby zdążyć na Housa a tu lipa, Castle leci :mad::mad: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 NightQueen napisał(a):Taaa Czysta kre to szmira jakich mało, ale normalnie w świecie się wciągnęłam :evil_lol::eviltong: Już sie mnie nie pozbędziesz tak szybko, ja jestem jak tasiemiec :diabloti: Medium mówisz? zawsze wiedziałam że jestem inna niż wszyscy :eviltong::diabloti: nie masz się z czego cieszyć, bo teraz musisz czekać a my nie :diabloti:Ja obejrzalam kilka pierwszych odcinkow bo czytalam ksiazke ;) W serialu glowna bohaterka to taka slodka idiotka - a w ksiazce baba z jajami, w serialu wampir jest zalosny i bleeee :lol: Nie dalam rady ogladac dalej :evil_lol: Robisz to na wlasna odpowiedzialnosc :evil_lol: Noo zadko kto porownuje siebie do tasiemca :lol: :evil_lol: Przybuj piatke ightQueen :evil_lol: DominikaAnna napisał(a):Akurat. Zapamiętam to sobie :evil_lol: Kaktusy fajne, ale ja wolę inne kwiatki :PNie musisz - jak bedziesz tu wchodzic to te foto-gnioty same Ci beda o tym przypominaly :evil_lol: Takie auto-przypomnienie, jestem genialna :evil_lol: Tez bym wolala gdyby nie umieraly mi (*) :D Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Kaja10014 napisał(a):No Martini przecież, mało kaputna jesteś :evil_lol::diabloti: A ja Housa oglądam regularnie od 5 serii, powtórki z bodajże 2 lecą na TVN. Wracam sobie wczoraj szybko z psem, żeby zdążyć na Housa a tu lipa, Castle leci :mad::mad: A u mnie kaktusik :hmmmm: :diabloti: House'a NIC nie przebije :loveu: A ja czekam do 17 stycznia na nowy odcinek!!! :multi: Idziemy z psiakami na SPACER :diabloti: Co jakis czas zaglada sloneczko, moze nam sie poszczesci :diabloti: Quote
Recommended Posts