Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NightQueen napisał(a):
czy ja dobrze widzę? fanka plotkary? :cool3::loveu:

Witam się po raz pierwszy ;)
fajna parka z tych twoich klusek :loveu:
Witamy w nakrapianej galerii :multi:

Plotkare ogladam, owszem, ale glownie dla jednej postaci :evil_lol:

I dziekujemy za mile slowa ;)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

I dziekujemy za mile slowa ;)

Już od jakiegoś czasu czaiłam się u ciebie w galerii,ale teraz postanowiłam się ujawnić :evil_lol:

Zgaduję że dla Chuck Bass'a ?:diabloti::loveu::loveu:
dla mnie on tez jest najbarwniejszą postacią (no i Blair :loveu:)

BTW. Nie wiesz gdzie mogę dostać odcinki 3 sezonu? najlepiej z lektorem :cool3: bo mam tylko 2 pierwsze i tyle :placz:

Posted

:diabloti::diabloti: Aż chyba sobie odpalę jakiś odcinek 3 serii.

A ja lubię jeszcze Dorotę [video=youtube;y3RJ7UesJ-s]http://www.youtube.com/watch?v=y3RJ7UesJ-s[/video]

Posted

Jesli dostrzeglas to czemu nic na ten temat nie napisalas? :evil_lol:

Przecież kaktus nie odgrywa roli pierwszoplanowej, to po co na niego zwracać uwagę ( mistrzem drugiego planu tez nie jest :shake: :evil_lol:

Posted

Taaak Dorota wymiata :loveu::loveu:

nie mam, ściągam pliki bezpośrednio z neta, wiem że już wychodzi 3 seria z lektorem, ale od miesiąca stoi w miejscu i mam tylko 2 odcinki :razz:
ale jak sie wkurzę (nie moge już wytrzymać z ciekawości) to sobie torentta ściągnę :diabloti:

Posted

[quote name='nicnasile']A możesz też online oglądać, ale to lipa jest, bo limit minutowy jest, jak sie ma neostrade, to można zmieniać IP, jak nie to lipa, trzeba czekać. Lepiej ściagnąć :D

ciii.... jakie ściągnąć :mad:
nie mów na głos bo nas zamkną :diabloti:

chyba tak zrobię :evil_lol:

Posted

Wiecie co?
Ja sie chyba uspokoje i dam sobie jakis limit. Np 1 odcinek na 2 dni :lol: Bo popelnie ten blad ktory popelnilam z Dr Housem - obejrze wszystko na raz a pozniej bede usychac bo nie bedzie nowego odcinka przez miesiac :placz:

Posted

[quote name='NightQueen']Już od jakiegoś czasu czaiłam się u ciebie w galerii,ale teraz postanowiłam się ujawnić :evil_lol:

Zgaduję że dla Chuck Bass'a ?:diabloti::loveu::loveu:
dla mnie on tez jest najbarwniejszą postacią (no i Blair :loveu:)

BTW. Nie wiesz gdzie mogę dostać odcinki 3 sezonu? najlepiej z lektorem :cool3: bo mam tylko 2 pierwsze i tyle :placz:Tu nie ma sie co czaic tylko trzeba z grubej rury, inaczej sie nie przebijesz :D

SKad wiedzialas! :crazyeye: :evil_lol:

Ja dopiero zaczynam trzeci sezon ogladac. I ogladam na necie ;)

[quote name='nicnasile']:diabloti::diabloti: Aż chyba sobie odpalę jakiś odcinek 3 serii.

A ja lubię jeszcze Dorotę http://www.youtube.com/watch?v=y3RJ7UesJ-s:loveu:

[quote name='Kaja10014']Przecież kaktus nie odgrywa roli pierwszoplanowej, to po co na niego zwracać uwagę ( mistrzem drugiego planu tez nie jest :shake: :evil_lol:To CO w takim razie jest na pierwszym planie? :diabloti:

[quote name='nicnasile']A możesz też online oglądać, ale to lipa jest, bo limit minutowy jest, jak sie ma neostrade, to można zmieniać IP, jak nie to lipa, trzeba czekać. Lepiej ... :D
A ja sobie resetuje router :diabloti:

Posted

Wiecie co?
Ja sie chyba uspokoje i dam sobie jakis limit. Np 1 odcinek na 2 dni :lol: Bo popelnie ten blad ktory popelnilam z Dr Housem - obejrze wszystko na raz a pozniej bede usychac bo nie bedzie nowego odcinka przez miesiac :placz:

Ja zrobię to samo, bo aktualnie jestem bez plotkary, czekam na 27.01 na odcinek Pamiętniki Wampirów :diabloti: a jeszcze bezterminowo oczekuje kolejnego sezonu Czystej krwi :placz::placz:

Tu nie ma sie co czaic tylko trzeba z grubej rury, inaczej sie nie przebijesz :-D

SKad wiedzialas! :crazyeye: :evil_lol:

Ja dopiero zaczynam trzeci sezon ogladac. I ogladam na necie ;-)

U mnie wszystko musi nabrać mocy prawnej :diabloti: zanim się zabiorę do napisania to się czaję długoo długooo :evil_lol:

Skąd wiedziała, no nie wiem :diabloti: 7 zmysł czy coś? :evil_lol:

gdzie oglądasz serial? na jakiej stronie? :cool3:

Posted

Wiecie co?

Skąd to znam, haha! Plotkarę potrafiłam ze 4,5 odcinków dziennie, normalnie po lekcjach 1 za drugim do 3 w nocy, ale przystopowałam, po maturze znów będą maratony. OGLĄDANIE- SPANIE-OGLĄDANIE ha!

Posted

[quote name='NightQueen']Ja zrobię to samo, bo aktualnie jestem bez plotkary, czekam na 27.01 na odcinek Pamiętniki Wampirów :diabloti: a jeszcze bezterminowo oczekuje kolejnego sezonu Czystej krwi :placz::placz:

U mnie wszystko musi nabrać mocy prawnej :diabloti: zanim się zabiorę do napisania to się czaję długoo długooo :evil_lol:

Skąd wiedziała, no nie wiem :diabloti: 7 zmysł czy coś? :evil_lol:

gdzie oglądasz serial? na jakiej stronie? :cool3:Hahaha Pamietniki tez ogladam! Ale Czysta krew to masakra jest - gra aktorska na poziomie w11 :diabloti:

Moc... MOC PRAWNA? Uciekaj mi stad!!!! :evil_lol: Tu sie takie tematy nawijaja czasami ze glowa mala :evil_lol:

Meduim :D

http://iitv.info/plotkara/ ;)

[quote name='nicnasile']Skąd to znam, haha! Plotkarę potrafiłam ze 4,5 odcinków dziennie, normalnie po lekcjach 1 za drugim do 3 w nocy, ale przystopowałam, po maturze znów będą maratony. OGLĄDANIE- SPANIE-OGLĄDANIE ha!
Laaaaaa :loveu: U mnie wplatane byly jeszcze spacery z psami (podczas ktorych rozmyslalam o tym co sie dzialo lub tez co sie bedzie dzialo dalej :D)

Posted

Wiecie co?

Ja już dawno obejrzałam wszystkie sezony i jadę na bieżąco...no i teraz czekam do 24 stycznia :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Hahaha Pamietniki tez ogladam! Ale Czysta krew to masakra jest - gra aktorska na poziomie w11 :diabloti:

Moc... MOC PRAWNA? Uciekaj mi stad!!!! :evil_lol: Tu sie takie tematy nawijaja czasami ze glowa mala :evil_lol:

Meduim :D

http://iitv.info/plotkara/ ;)

Laaaaaa :loveu: U mnie wplatane byly jeszcze spacery z psami (podczas ktorych rozmyslalam o tym co sie dzialo lub tez co sie bedzie dzialo dalej :D)

Taaa Czysta kre to szmira jakich mało, ale normalnie w świecie się wciągnęłam :evil_lol::eviltong:

Już sie mnie nie pozbędziesz tak szybko, ja jestem jak tasiemiec :diabloti:

Medium mówisz? zawsze wiedziałam że jestem inna niż wszyscy :eviltong::diabloti:

[quote name='Czarna_Owieczka']Ja już dawno obejrzałam wszystkie sezony i jadę na bieżąco...no i teraz czekam do 24 stycznia :lol:

nie masz się z czego cieszyć, bo teraz musisz czekać a my nie :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']NIE UMIEM :diabloti:

Tego kaktuska dostalam od mlodszej siostry na urodziny :loveu:
Nie mam dla niego jeszcze imienia :hmmmm:

Akurat. Zapamiętam to sobie :evil_lol:

Kaktusy fajne, ale ja wolę inne kwiatki :P

Posted

To CO w takim razie jest na pierwszym planie? :diabloti:

No Martini przecież, mało kaputna jesteś :evil_lol::diabloti:

A ja Housa oglądam regularnie od 5 serii, powtórki z bodajże 2 lecą na TVN.

Wracam sobie wczoraj szybko z psem, żeby zdążyć na Housa a tu lipa, Castle leci :mad::mad:

Posted

NightQueen napisał(a):
Taaa Czysta kre to szmira jakich mało, ale normalnie w świecie się wciągnęłam :evil_lol::eviltong:

Już sie mnie nie pozbędziesz tak szybko, ja jestem jak tasiemiec :diabloti:

Medium mówisz? zawsze wiedziałam że jestem inna niż wszyscy :eviltong::diabloti:

nie masz się z czego cieszyć, bo teraz musisz czekać a my nie :diabloti:
Ja obejrzalam kilka pierwszych odcinkow bo czytalam ksiazke ;) W serialu glowna bohaterka to taka slodka idiotka - a w ksiazce baba z jajami, w serialu wampir jest zalosny i bleeee :lol: Nie dalam rady ogladac dalej :evil_lol:

Robisz to na wlasna odpowiedzialnosc :evil_lol:

Noo zadko kto porownuje siebie do tasiemca :lol: :evil_lol:

Przybuj piatke ightQueen :evil_lol:

DominikaAnna napisał(a):
Akurat. Zapamiętam to sobie :evil_lol:

Kaktusy fajne, ale ja wolę inne kwiatki :P
Nie musisz - jak bedziesz tu wchodzic to te foto-gnioty same Ci beda o tym przypominaly :evil_lol: Takie auto-przypomnienie, jestem genialna :evil_lol:

Tez bym wolala gdyby nie umieraly mi (*) :D

Posted

Kaja10014 napisał(a):
No Martini przecież, mało kaputna jesteś :evil_lol::diabloti:

A ja Housa oglądam regularnie od 5 serii, powtórki z bodajże 2 lecą na TVN.

Wracam sobie wczoraj szybko z psem, żeby zdążyć na Housa a tu lipa, Castle leci :mad::mad:

A u mnie kaktusik :hmmmm: :diabloti:

House'a NIC nie przebije :loveu:

A ja czekam do 17 stycznia na nowy odcinek!!! :multi:

Idziemy z psiakami na SPACER :diabloti: Co jakis czas zaglada sloneczko, moze nam sie poszczesci :diabloti: