kamilka91 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Już za późno, Sylwia zakochała się w Edzie, przepadło... Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ed mi się z Edwardem kojarzy a ten z wampirem :eviltong: Quote
kamilka91 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 A wampir się wbija w ludzi jak kaktus :D Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 hahaha, trafne spostrzeżenie 8) Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='nicnasile']Figa, nie wiem czy tak niewiele. Rozwiązanie chociaż kilku zadań maturalnych w tygodniu, a tygodni od września do maja była masa, więc trochę jednak jest...Wyobrazasz sobie zgromadzic wszystkich maturzystow w jednej sali? Nie wiem jak jest u was, ale w moim liceum niewiele z nauka mialoby to wpsolnego :lol: No chyba ze co tydzien inna klasa/grupa maturzystow :hmmmm: [quote name='Czarna_Owieczka']hahaha moje kaktusy to Malcolm i Melania :lol: myślałam, że tylko ja roślinki nazywam, do Twego będzie pasować Charles :razz:CHarles tez mi sie podoba, ale... ;) [quote name='kamilka91']Już za późno, Sylwia zakochała się w Edzie, przepadło...Nie nie nie, wcale nie jest za pozno... Quote
junoo Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ale fajowy torcik :D ja nie lubie kaktusów... chyba temu ze moja mama je tak strasznie lubi i ma ich pełno w kuchni ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 kamilka91 napisał(a):A pozostałe jak mają na imię? :)Nie maja imion. DLatego napisalam ze nic nie przepadlo :evil_lol: justyska2 napisał(a):Ale fajowy torcik :D ja nie lubie kaktusów... chyba temu ze moja mama je tak strasznie lubi i ma ich pełno w kuchni ;) A ja lubie tylko kaktusy :lol: Nic innego by nie przetrwalo w moim pokoju :evilbat: Nie lubie kwiatkow :evilbat: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='Czarna_Owieczka']http://lh5.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS9D6DfhuUI/AAAAAAAAAJE/Yx-yDFlYE0M/DSC_0531.JPG jaki fajny mały kuktasik :p http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS9D5u1GRpI/AAAAAAAAAI4/e8o-a-zwbRo/DSC_0510.JPG oo znowu martini :diabloti: Bo martini to moj ulubiony alkohool :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 http://lh5.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS9D6DfhuUI/AAAAAAAAAJE/Yx-yDFlYE0M/DSC_0531.JPG jaki fajny mały kuktasik :p http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS9D5u1GRpI/AAAAAAAAAI4/e8o-a-zwbRo/DSC_0510.JPG oo znowu martini :diabloti: Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Figa, jet 5 klas maturalnych. W każdej zdaje gere kilka osób, byłoby MAX 30 osób, ale wiadomo, że nie zawsze są wszyscy czyli np średnio 23 (u nas frekwencja jest porażająca, haha). Kiedy wszyscy chcą się czegoś nauczyć jest spoko, a klasa to co innego, ja na historii śpię, bo mnie nie interesuje np ;-) Quote
kajkoowa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Deszcz, nie mogłaś sobie wymyślić innej wymówki? No chyba, że masz zakaz fotografowania psów w domu,. wtedy może ujdzie Ci to płazem :diabloti: Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ALE sfotografowała psa w domu, o na tym http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS9D5u1GRpI/AAAAAAAAAI4/e8o-a-zwbRo/DSC_0510.JPG :evil_lol::evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ja mam jednego kaktusika. Imieniem Mietek ;) A tak to uprawiam orchidee, bo nawet jak przez 3 tygodnie ich nie podleję to nie padną :D Właśnie wszystkie zaczynają mi kwitnąć, aż sąsiadka mi jednego podrzuciła na 'podreperowanie'. A one rosną same z siebie :lol: Ja jestem zwolenniczką polskich imion, toteż nie wymyślę Ci nic ładnego. Storczyków nie nazwyam, bo powinny mieć na imię jakoś ładnie, a ładnych nie potrafię wymyślić... Quote
kajkoowa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='nicnasile']ALE sfotografowała psa w domu, o na tym http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS9D5u1GRpI/AAAAAAAAAI4/e8o-a-zwbRo/DSC_0510.JPG :evil_lol::evil_lol: Ja tam widzę Tylko Martini :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 nicnasile napisał(a):Figa, jet 5 klas maturalnych. W każdej zdaje gere kilka osób, byłoby MAX 30 osób, ale wiadomo, że nie zawsze są wszyscy czyli np średnio 23 (u nas frekwencja jest porażająca, haha). Kiedy wszyscy chcą się czegoś nauczyć jest spoko, a klasa to co innego, ja na historii śpię, bo mnie nie interesuje np ;-)U nas nawet sami zainteresowani i zdajacy mature z danego przedmiotu robiliby problemy :diabloti: My mielismy fakultety po 5 os ;) Kaja10014 napisał(a):Deszcz, nie mogłaś sobie wymyślić innej wymówki? No chyba, że masz zakaz fotografowania psów w domu,. wtedy może ujdzie Ci to płazem :diabloti:Mam inna - nie umiem robic fotek w domu :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='nicnasile']ALE sfotografowała psa w domu, o na tym http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS9D5u1GRpI/AAAAAAAAAI4/e8o-a-zwbRo/DSC_0510.JPG :evil_lol::evil_lol:O! O! O! WIdzicie! [quote name='kamilka91']Ja mam jednego kaktusika. Imieniem Mietek ;) A tak to uprawiam orchidee, bo nawet jak przez 3 tygodnie ich nie podleję to nie padną :D Właśnie wszystkie zaczynają mi kwitnąć, aż sąsiadka mi jednego podrzuciła na 'podreperowanie'. A one rosną same z siebie :lol: Ja jestem zwolenniczką polskich imion, toteż nie wymyślę Ci nic ładnego. Storczyków nie nazwyam, bo powinny mieć na imię jakoś ładnie, a ładnych nie potrafię wymyślić...Mietek :mdleje: Skrzywdzilas go :lol: U mnie by padly nawet one :evil_lol: [quote name='Kaja10014']Ja tam widzę Tylko Martini :evil_lol:Kazdy widzi to co CHCE widziec :diabloti: Quote
kamilka91 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ejże, jak możesz! Pytałam go o zdanie, podobało mu się, więc został Mietkiem i będzie nim, dopóki nie uschnie do reszty :D Quote
junoo Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Prawda, Martini jest pyyyyycha :D a ja lubie kwiatki i cale parapety mam zastawione, a że u mnie dobre światło na okno pada, to tak mi wyrosły, że mam już ciemno w pokoju bo mi całe okno zasłoniły :( Musze je jakoś przerzedzić chyba :( Quote
Avaloth Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 kaktusy są najlepszymi kwiatkami na świecie :p no może poza drzewkami bonsai i bambusami.. aż wstyd ale moje nie mają imion:crazyeye: martini jest dobre tylko ze sprajtem, samego nie lubię xd ja też mam fakultety tak że dwie godziny tygodniowo dla wszystkich. Nas na polskim jest koło 10 osób, chociaż w klasach trzecich mamy łącznie koło 400 uczniów. Ale generalnie po góra 20 osób jest na fakach, z tym że z majcy są podzielone na dwóch nauczycieli bo był za dużo ludzi. Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a):U nas nawet sami zainteresowani i zdajacy mature z danego przedmiotu robiliby problemy :diabloti: My mielismy fakultety po 5 os ;) Haha, no to nie wiem :-P Ja jak mnie coś interesuję, to siedzę spokojnie, a na reszcie albo śpię, albo przeszkadzam na lekcji z nudów właśnie ;D Quote
sunshine Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 cały świat figowej:D pies kaktusy i alkohol:D http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS9D5u1GRpI/AAAAAAAAAI4/e8o-a-zwbRo/DSC_0510.JPG Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='justyska2']Prawda, Martini jest pyyyyycha :D a ja lubie kwiatki i cale parapety mam zastawione, a że u mnie dobre światło na okno pada, to tak mi wyrosły, że mam już ciemno w pokoju bo mi całe okno zasłoniły :( Musze je jakoś przerzedzić chyba :( Jedyny alko jaki pije :evil_lol: No, jeszcze ew wina :loveu: Moi rodzice tez tak kochaja roznego rodzaju krzaki :diabloti: W Polsce mielismy prawdziwa dzungle w salonie, a tu z poczatku byla zaloba bo ukochane krzaki musialy zostac :diabloti: [quote name='kamilka91']Ejże, jak możesz! Pytałam go o zdanie, podobało mu się, więc został Mietkiem i będzie nim, dopóki nie uschnie do reszty :D Oj, wiec on sam sie tak urzadzil? :crazyeye: :diabloti: [quote name='Avaloth']kaktusy są najlepszymi kwiatkami na świecie :p no może poza drzewkami bonsai i bambusami.. aż wstyd ale moje nie mają imion:crazyeye: martini jest dobre tylko ze sprajtem, samego nie lubię xd ja też mam fakultety tak że dwie godziny tygodniowo dla wszystkich. Nas na polskim jest koło 10 osób, chociaż w klasach trzecich mamy łącznie koło 400 uczniów. Ale generalnie po góra 20 osób jest na fakach, z tym że z majcy są podzielone na dwóch nauczycieli bo był za dużo ludzi.Dokladnie! I to wcale nieprawda ze przynosza do domu costam (costam - niepamietam co, ale cos negatywnego :diabloti:) To je nazwij, matko wyrodna Ty :mad: Taaaak, samo jest za slodkie :cool1: Bo sa uczniowie ktorym na maturze zalezy i ci, ktorzy maja wyje**ne :cool3: :evil_lol: [quote name='nicnasile']Haha, no to nie wiem :-P Ja jak mnie coś interesuję, to siedzę spokojnie, a na reszcie albo śpię, albo przeszkadzam na lekcji z nudów właśnie ;DI chyba kazdy tak ma ;) Na niemieckim najwieksze jazdy zawsze byly :evil_lol: Ale teraz mam tego owoce kurde... :mad: [quote name='sunshine']cały świat figowej:D pies kaktusy i alkohol:D http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS9D5u1GRpI/AAAAAAAAAI4/e8o-a-zwbRo/DSC_0510.JPGZapomnialas o ziole :evil_lol: A tu zaprzecze! Bo moj caly swiat to owszem - psiaki, kaktusy - jak sobie o nich przypomne :diabloti:, alkohol - nie pijam, ale spoko :diabloti: Na imprezach zawsze kierowca jestem :diabloti:, auta - kocham, kocham, KOCHAM!, motory, ksiazki... ojooj :loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 czy ja dobrze widzę? fanka plotkary? :cool3::loveu: Witam się po raz pierwszy ;) fajna parka z tych twoich klusek :loveu: Quote
Recommended Posts