nicnasile Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Nie, ja po prostu nie polozylam sie jeszcze spac :evil_lol: I nie przyznala sie!!!! :mad: Dzieki :loveu: Haha, no to mocno musiałaś odrabiać ten późno zaczęty dzień skoro się nie położyłaś, LOL! :d Ha, nie lubię składać życzeń, no i nie że nie lubię ich otrzymywać, ale jakoś tak unikam, o :D Quote
docha Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Figusiu ! życzę Ci spełnienia marzeń :Rose: :tort: :Rose: Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Czesc wszystkim :multi: Dziekuje pieknie za zyczonkaaaa :loveu: Jutro w koncu biore aparat na spacer :multi: Bo bede w dzien w domu :loveu: Quote
nicnasile Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 O prosze, kto tu się pojawił :shocked: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 :: FiGa :: napisał(a): Jutro w koncu biore aparat na spacer :multi: Bo bede w dzien w domu :loveu: to w takim razie rób duuużo zdjęć :razz: a ja jutro 10 godzin w szkole :p Quote
nicnasile Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Zdziwiona? :lol: No troche ;P A teraz czekam na foty :cool3::cool3: PS. wzieli moje foty na str oficjalną Sofy :multi: Quote
DominikaAnna Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Czesc wszystkim :multi: Dziekuje pieknie za zyczonkaaaa :loveu: Jutro w koncu biore aparat na spacer :multi: Bo bede w dzien w domu :loveu: No nareszcie będą zdjęcia :D czekamy :D Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):to w takim razie rób duuużo zdjęć :razz: a ja jutro 10 godzin w szkole :pJesli pogoda dopisze to bedzie naprawde duuuuzo ;) A jesli nie to pocieszycie sie jakimis gniotami :evilbat: 10h... uuu... Pamietam te czasy liceum :loveu: 8h normalnych lekcji plus 2h fakultetow i trening... :evil_lol: nicnasile napisał(a):No troche ;P A teraz czekam na foty :cool3::cool3: PS. wzieli moje foty na str oficjalną Sofy :multi:Jeszcze dzis cos dla was mam :multi: Woooooow gratkiii :loveu: :multi: :klacz: DominikaAnna napisał(a):No nareszcie będą zdjęcia :D czekamy :D NARESZCIE??? :crazyeye: To ze w ogole jakies fotki dodalam i to w TAKIEJ ilosci to ostatnimi czasy EWENEMENT tej galerii :evil_lol: A ze daje TAK SZYBKO po dodaniu ostatnich to juz CUD nad cudy :evil_lol: Z reszta... kto do nas zaglada troche dluzej ten wie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Paczcie jakie mialam torcicho :loveu: Alez ja wygladam :D Cala noc nie spalam... wrocilam do domu zje*ana wieczorem i od razu domowa impreza... :D Zdjecia robione dzis ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Marcelek :loveu: I to co z tortu zostalo :D (a pod zwlokami karteczka urodzinowa wakonana przez moja mlodsza siore :loveu: z herbem FC Barcelony :loveu:) Quote
nicnasile Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jaaaaaaaaaaki tort. wow ;d haha, barca, ze tez jej sie chcialo kolorowac takie kwadraciki ;-p Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Moja somsiadka, bulgarka, nie pracuje, nudzi jej sie w domu to sobie takie hobby wymyslila :lol: Podobno malowala to w szkole :diabloti: Wiec sobie malpa po prostu zajecie znalazla by sie nie nudzic na lekcji :diabloti: Quote
agrazka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 laska jesteś i nawet niewyspanie ci sprzyja :) Tort cudo, aż żal jeść Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Tortu juz nie ma :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 http://vivapulawy.blogspot.com/2011/01/specjalnie-zostawi-psa-na-torach-sam.html To sie wkur**** teraz... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
WeronikaM Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name=':: FiGa ::']http://vivapulawy.blogspot.com/2011/01/specjalnie-zostawi-psa-na-torach-sam.html To sie wkur**** teraz... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: 2 lata :roll: Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Wlosy z glowy rwie nad glupota i znieczulica ludzka.... Quote
Recommended Posts