:: FiGa :: Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 kamilka91 napisał(a):Bierz przykład z Figi :D ma dwa głupki, i żyje :D Ja zamierzam mieć w przyszłości stado takich nakrapianych głupków... :) ehh, marzenia... Kiedys sprawie sobie dozia, ale 2 dalmaty obowiazkowo :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 nicnasile napisał(a):Beagle sa gooopie i szalone, jak ja. Takie wieczne dziecko, nigdy nie wydorośleję :-P Trenowałam amatorsko siatkówkę, a amatorsko, bo jestem niziutka, nikt mnie nigdy nie docenił, a na libero jak znalazł :cool3: Teraz to sobie tylko pływam, żeby na teściki się przygotować Moze glupie pytanie, bo nie wiem w sumie w jakim jesteś wieku, ale studiujesz/studiowałaś coś na AWFie?Wiecznie gooopie i szalone sa wlasnie dalmaty :diabloti: Nawet chodzi opinia o nich te to glupia rasa. Ale wcale tak nie jest, one maja po prostu PUK :evil_lol: SUperrr, tez kocham siatke :) Ja do 15-tego roku zycia trenowalam noge, reprezentowalam wojewodztwo na ogolnopolskich itp :) Pozniej reczna :loveu: I siatka... :) A plywanie to masakra :D :D U mnie to zaczelo sie od liceum krecic. Krecilo mnie wojsko, ale wybralam szkole sportowa (ach te 2h WFu codziennie :evil_lol:) :loveu: Po liceum znow myslalam o wojsku, ale i o AWF. Wybralam jednak wojsko - wieksze zarobki :evilbat: Jednak po pierwszym semestrze rzucilam studia i sie przeprowadzilam.... zaczynam od nowa ;) kamilka91 napisał(a):Dalmaty też są głupie i szalone ;) Doobra, nie namawiam Cię :eviltong::diabloti: nicnasile napisał(a):Mówisz? Hmm, chociaż może ja wtedy powinnam mieć jakiegoś mądrego psa, bo takie dwa głupki to by mogło się źle skończyć :diabloti::diabloti: Nie, wlasnie ze wlasciciel i pies musza sie spasowac :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Hahahaha :roflt: KochamCIe :megagrin: Przecież wiem :loveu: :evil_lol: Ja też mogę na oktoberfest? :oops: O jesiooo aleście gaduły normalnie brnę i brnę i dobrnąć do końca nie mogę :mad: Jakie śliczne łapki :loveu: :eviltong: http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPF0D21SI/AAAAAAAAAEU/WnvyCkfnZNY/DSC_0202.JPG Co mu się w łapę stało znowu ? :diabloti: http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPIUfC30I/AAAAAAAAAEk/VpLPUUPLLQA/DSC_0220.JPG Kopniak z półobrotu + salto. Zawsze wiedziałam, że Marcel jest wyjątkowy :loveu: http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPKAtzhVI/AAAAAAAAAEw/vP1on0y9U3Y/DSC_0230.JPG [quote name='nicnasile'] chociaż może ja wtedy powinnam mieć jakiegoś mądrego psa, bo takie dwa głupki to by mogło się źle skończyć :diabloti::diabloti: E tam przesadzasz, jam głupia jak but- mój Pamir też głupi jak but; i co? Przynajmniej tworzymy parę butów :diabloti: Quote
nicnasile Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 No to już wszystko wiem. Wojsko? Nie dla mnie :-P jestem typem leniwca, tam to by mnie może czegoś nauczyli w sumie... :mad: :razz: A co do psa jeszcze, no to nie sztuką jest go kupić/wziąć tylko później utrzymać, wychować i to mnie przeraża. Ale myślę, że niedługo dojrzeję do tego, taką mam nadzieję! :multi: Quote
:: FiGa :: Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Luzia']Przecież wiem :loveu: :evil_lol: Ja też mogę na oktoberfest? :oops: O jesiooo aleście gaduły normalnie brnę i brnę i dobrnąć do końca nie mogę :mad: No, Ciebie sie nie da niekochac :loveu: Slodkie to takie i przytulasne, grzeczne ze szook :loveu: Ty wiesz ze mozesz i pytac nie musisz, ale to zaraz po tej naszej goracej nocy i % :evil_lol: Jestem tego samego zdania :shake: Przylaza i tylko miela ozorami :shake: :lol: [quote name='Luzia']Co mu się w łapę stało znowu ? :diabloti: http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPIUfC30I/AAAAAAAAAEk/VpLPUUPLLQA/DSC_0220.JPG Kopniak z półobrotu + salto. Zawsze wiedziałam, że Marcel jest wyjątkowy :loveu: http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPKAtzhVI/AAAAAAAAAEw/vP1on0y9U3Y/DSC_0230.JPG E tam przesadzasz, jam głupia jak but- mój Pamir też głupi jak but; i co? Przynajmniej tworzymy parę butów :diabloti: Nic mu sie w nia nie stalo ;) Taka jest i juz ;) Hahahaha jestescie zajebista para butow :evil_lol: [quote name='nicnasile']No to już wszystko wiem. Wojsko? Nie dla mnie :-P jestem typem leniwca, tam to by mnie może czegoś nauczyli w sumie... :mad: :razz: A co do psa jeszcze, no to nie sztuką jest go kupić/wziąć tylko później utrzymać, wychować i to mnie przeraża. Ale myślę, że niedługo dojrzeję do tego, taką mam nadzieję! :multi:Ja tez teraz sie potwornie rozleniwilam heeee :evil_lol: Oj to bedziemy kciukac :cool3::cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ja nie lubię siatki, z wszystkich piłkowych sportów uwielbiam kosza :grins: Porucznik Figa :razz: ja zawsze wiedziałam że z Ciebie zapalona sportowczyni i aktywny ludź jest :diabloti: planujesz w Niemczech jakąś szkołe wojskową ? ;) śpiąca kropka :loveu: i te półprzymknięte oczy hihihi Quote
Anusia&Saba Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 2 godziny dziennie WF'u? :-o No to fajnie miałaś, ja mam 5 godzin francuskiego tygodniowo :placz: http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPJf4wD7I/AAAAAAAAAEs/CZp4dTW1P5U/DSC_0228.JPG latające kropki!! :loveu: Quote
nicnasile Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Anusia&Saba']2 godziny dziennie WF'u? :-o No to fajnie miałaś, ja mam 5 godzin francuskiego tygodniowo :placz: http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPJf4wD7I/AAAAAAAAAEs/CZp4dTW1P5U/DSC_0228.JPG latające kropki!! :loveu: Haha, ja też franca, ale 7h w tygodniu :cool1: ale na szczęście już kończę moją edukację :diabloti: w klasie "0" miałam 18h w tygodniu :placz: a matury z franca nie zdaje, to najlepsze :-P Quote
kajkoowa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Zdjęcia super! A te w ruchu powalają :cool3: Chyba zaczynasz doceniać swojego kita, hmm? :lol: Quote
BBeta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nowy sprzęt :multi: I fotki już udowne :loveu: No to teraz dopiero będziemy się zachwycać :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Luzia Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']No, Ciebie sie nie da niekochac :loveu: Slodkie to takie i przytulasne, grzeczne ze szook :loveu: Ty wiesz ze mozesz i pytac nie musisz, ale to zaraz po tej naszej goracej nocy i % :evil_lol: Jestem tego samego zdania :shake: Przylaza i tylko miela ozorami :shake: :lol: Nic mu sie w nia nie stalo ;) Taka jest i juz ;) Hahahaha jestescie zajebista para butow :evil_lol: No wiem, wiem. Już mnie tak nie chwal bo w narcyzm popadnę i co będzie :diabloti: Już nie mogę się doczekać :lol: Wygoń precz :diabloti: W końcu to galeria a nie kościół :cool1: Defekt wrodzony mówisz :evil_lol: Na takie produkty dają upusty :diabloti: Tak uważasz? :razz: Ciekawe co przyćpała :razz: http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPDshs2zI/AAAAAAAAAEE/rJLcuYJXMMg/DSC_0182.JPG Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 LUI, nie bedziemy smiecic w innych galeriach :evil_lol: [quote name='Luzia']Dajesz maleńka :lol: To chodz na gole klaty :evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']ja nie lubię siatki, z wszystkich piłkowych sportów uwielbiam kosza :grins: Porucznik Figa :razz: ja zawsze wiedziałam że z Ciebie zapalona sportowczyni i aktywny ludź jest :diabloti: planujesz w Niemczech jakąś szkołe wojskową ? ;) śpiąca kropka :loveu: i te półprzymknięte oczy hihihiA ja nie lubie kosza :evil_lol: Na razie uczeszczam na kursy zwiazane z jezykiem, kultura... fuuuuj :evil_lol: Nad studiami sie nie zastanawiam :lol: Musi miec caly czas oko na wszystko, nawet podczas snu :evil_lol: [quote name='Anusia&Saba']2 godziny dziennie WF'u? :-o No to fajnie miałaś, ja mam 5 godzin francuskiego tygodniowo :placz: http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPJf4wD7I/AAAAAAAAAEs/CZp4dTW1P5U/DSC_0228.JPG latające kropki!! :loveu:Ja mialam tak duzo hiszpanskiego na studiach i bylam w niebie :loveu: [quote name='nicnasile']Haha, ja też franca, ale 7h w tygodniu :cool1: ale na szczęście już kończę moją edukację :diabloti: w klasie "0" miałam 18h w tygodniu :placz: a matury z franca nie zdaje, to najlepsze :-P18h.... :mdleje: [quote name='Kaja10014']Zdjęcia super! A te w ruchu powalają :cool3: Chyba zaczynasz doceniać swojego kita, hmm? :lol:Nie, to on zaczyna lubic mnie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='BBeta']Nowy sprzęt :multi: I fotki już udowne :loveu: No to teraz dopiero będziemy się zachwycać :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti:Hej to niesprawiedliwe! To moje slowa!!! :evil_lol: Jednak u mnie ta metamorfoza nie bedzie AZ tak znaczna :lol: [quote name='Luzia']No wiem, wiem. Już mnie tak nie chwal bo w narcyzm popadnę i co będzie :diabloti: Już nie mogę się doczekać :lol: Wygoń precz :diabloti: W końcu to galeria a nie kościół :cool1: Ciekawe co przyćpała :razz: http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPDshs2zI/AAAAAAAAAEE/rJLcuYJXMMg/DSC_0182.JPG Tyyy? Ty juz i tak Naryzem jestes, przeciez Cie znam :evil_lol: Ciekawe co powiemy jak bedzie juz PO :diabloti: A sioooooooooo! Myslisz ze podzialalo? :lol: :niewiem: Myslisz ze moglaby dostac gdzies jakies ziolko? :crazyeye: :cool3: Quote
kamilka91 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Jestem tego samego zdania :shake: Przylaza i tylko miela ozorami :shake: :lol: Wybacz, nie mogę się powstrzymać :D http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPDshs2zI/AAAAAAAAAEE/rJLcuYJXMMg/DSC_0182.JPG - Ale urocza Figowa :loveu: Lula z półprzymkniętymi oczami? :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='kamilka91']Wybacz, nie mogę się powstrzymać :D http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TSTPDshs2zI/AAAAAAAAAEE/rJLcuYJXMMg/DSC_0182.JPG - Ale urocza Figowa :loveu: Lula z półprzymkniętymi oczami? :loveu: ale to jest wlasnie urok FB :loveu: Zdjecia i memlanie, memlanie, memlanie... :loveu: Tak, musi wiedziec co sie dzieje :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Uwielbiam patrzeć na psią trecią powiekę :D A Mik rzadko tak śpi... A, no i budzi się, jak tylko słyszy aparat... :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Figowa dodatkowo jeszcze w nocy oczami przewraca wiec jest jeszcze ciekawiej :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ale masz fajnie :D Mik tylko wierzga łapkami i poszczekuje, ale to inna bajka. Próbowałam ją nagrać, ale oczywiście budziła się na dźwięk wysuwanego obiektywu... :roll: (na codzień ma bardzo twardy sen, czasem nie mogę jej dobudzić) Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Figowa warczy, wierzga i czasami wdaje dzwieki pomiedzy szczekiem a uzalaniem sie nad soba hahaha :evil_lol: Quote
junoo Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Witamy :D genialne foty!!! i prosze mnie zapisać do fanklubu Marcela :D Pozy i kudłata mordka mnie powaliły na kolana. Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='justyska2']Witamy :D genialne foty!!! i prosze mnie zapisać do fanklubu Marcela :D Pozy i kudłata mordka mnie powaliły na kolana. Witamy nowa osobke :multi: Dostac sie do fanklubu marcelastego nie jest tak latwo... Potrzebne sa proby krwi i takie tam :evil_lol: Bardzo mi milo :loveu: I zapraszam czesciej :loveu: Czy musze pisac ze uwielbiam pierogi? :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 justyska2 napisał(a):Hahaha czy ja podołam? :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Okaze sie :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ooo pieroooogi :loveu: jadłam dzisiaj z jagodami i śmietaną z cukrem :sabber: Na razie uczeszczam na kursy zwiazane z jezykiem, kultura... fuuuuj :evil_lol: fuuuj fuuuj, nie lubię niemieckiego miałam go trochę w gimnazjum i stwierdzam stanowczo, że to nie dla mnie :ekmm: obecnie mam francuski który mnie bardzo satysfakcjonuje :p Quote
Recommended Posts