Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Pamietacie kochani Wezara/Kostka? Pamietacie Ole? :)
Przyznam sie ze rycze jak dziecko ogladajac jedynie fotki.... dostalam zdjecia ze zlotu, zaluje ze nie udalo mi sie tam pojawic i spotkach z nowymi wlascicielami tych cudeniek :)
ZObaczcie sami :)

Olenka :loveu: Nic sie maUpa nie zmienila, nadal ten sam glupkowaty wyraz pysia :loveu:

I Ola u nas ;)

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Nieeee, nie ma za co ;)
Brawo dla tych ktorzy naprawde w tym siedza... Poznalam kilka takich osobek ze... uch, ja przy nich to ine robie nic :lol:

oj nie bądź taka skromna :D te psinki poznały co to miłość będąc u Ciebie na DT

Posted

[quote name='WeronikaM']oj nie bądź taka skromna :D te psinki poznały co to miłość będąc u Ciebie na DTMilosc :evilbat: Uznajmy ze masz racje :evilbat: :evil_lol:
Oj noo... Milosci na pewno im nie brakowalo ze mna i 3 dzieciakow kochajacych psy na zaboj. Przyznam nawet ze niejednokrotnie gdyby nie pomoc mlodych to nie byloby u nas tymczasow. Ja nie zawsze mialam czas sie psiakami zajmowac, a dzieciaki... coz, tak czy siak wszyscy byli zadowoleni ;)

[quote name='Czarna_Owieczka']Niesamowite jak kropek się zmienił, coś wspaniałego oglądać takie pozytywne zmiany :multi:Tak ;) I az chce sie wierzyc w to, ze to co robimy ma sens, ze mimo to iz jest to studnia bez dna to dzieki nam sie ona nie przeleje....

[quote name='BBeta']Niesamowita metamorfoza, jestem pod wrażeniem :mdleje:

http://img222.imageshack.us/img222/5923/p1180154.jpg
Figa kibol :loveu: :diabloti:BBeta, bede mogla Cie pomeczyc troszke jak przyjdzie mi zastanowic sie nad czyms nowym do focenia? :oops: Ja co prawda troszke czytalam, ale lepiej pogadac z kims kogo sie zna i ma sie pewnosc ze dobrze doradzi :diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
BBeta, bede mogla Cie pomeczyc troszke jak przyjdzie mi zastanowic sie nad czyms nowym do focenia? :oops: Ja co prawda troszke czytalam, ale lepiej pogadac z kims kogo sie zna i ma sie pewnosc ze dobrze doradzi :diabloti:

Doradzić zawsze mogę, ale niestety, nie daje żadnej gwarancji, że to będą dobre rady :diabloti:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Jak dobrze, że trafił do Ciebie!
Metamorfoza rewelacyjna!;)

[quote name='przeszlus']http://images37.fotosik.pl/407/2edae4e4545ee09f.jpg
jaka mordka :)
zmiana nie do poznania jesteś dobrym ludziem :loveu: :P

Czy byłem zamordowany ? Pewnie co rusz ktoś z dogo mnie morduje tylko że jakoś nie dokładnie :diabloti:

Wracaj wracaj po co kolwiek,potem się już stąd nie wyrwiesz :p
Haha kilka osob by sie z Toba nie zgodzilo co do tego zem dobry ludz jest. Od jednej osoby uslyszalam ze jestem wredna su** :evil_lol:

Ale serio.... moj byly to masakra jest..... jakie on rzeczy opowiada o mnie po znajomych :wallbash:

Hahaha ale jak w koncu trafisz na konkreta to zostaniesz zamordowany :p

Nie mam po co wracac do PL............

Posted

BBeta napisał(a):
Doradzić zawsze mogę, ale niestety, nie daje żadnej gwarancji, że to będą dobre rady :diabloti:

W takiej sytuacji bede miala na kogo zrzucic wine :diabloti: Z reszta, moze byc tez tak ze Ty doradzisz dobrze a ja, tepa, zielona nie podolam :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale niesaowita metamorfoza:crazyeye: :loveu: :loveu:

kto go doprowadził do takiego wychudzenia:shake: :-( :-(

Taki blakal sie po Kedzierzynie.... Nikogo nie mozna oskarzyc o to co mu sie stalo...