:: FiGa :: Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Sznaucerka-Balbina napisał(a):http://img242.imageshack.us/img242/3371/p1180085.jpg jakby przekręcić głowę i przymrużyć oczy to kwiatuszki układają się na kształt serduszka:loveu: Laaaaa, rzeczywiscieeee :multi: :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Sznaucerka-Balbina napisał(a):http://img242.imageshack.us/img242/3371/p1180085.jpg jakby przekręcić głowę i przymrużyć oczy to kwiatuszki układają się na kształt serduszka:loveu: urocze, oooow, że też ja tego nie dostrzegłam :) Quote
olifka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 od razu widać kto w tym towarzystwie ma romantyczną duszę:loveu::evil_lol: Quote
olifka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Żmijeczka :loveu::evil_lol: Sylwiaa weź coś opowiedz jak tam Ci się mieszka w Niemczech? byłam kiedyś w Monachium, piękne miasto i wszyscy na rowerkach popylają:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Zegnamy sie powoli z ciepla pogoda... a dzis pada cholernie snieg... :placz::placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Żmijeczka :loveu::evil_lol: Sylwiaa weź coś opowiedz jak tam Ci się mieszka w Niemczech? byłam kiedyś w Monachium, piękne miasto i wszyscy na rowerkach popylają:loveu:Pamietasz :loveu: :razz: Mieszka? Zalezy o co pytasz bo temat jest rozlegly ;) Ogolnie Ok ;) Brakuje mi cholernie znajomych z Polski, ale daje jakos rade ;) Rowery.... Zmora wszystkich kierowcow :diabloti: Zostawilam wczoraj telefon S-bahnie :placz: :placz: Dzis dzwonie na moj nr caly dzien i nikt nie odbiera... :( Quote
WeronikaM Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 super obrożka :loveu: na fidze ślicznie :D Quote
:: FiGa :: Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Te obrozke mamy juuuuz... 2-3 lata? :hmmmm: Nic, poza smyczami nie kupowalismy od tamtego czasu :diabloti: Quote
olifka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Pamietasz :loveu: :razz: Mieszka? Zalezy o co pytasz bo temat jest rozlegly ;) Ogolnie Ok ;) Brakuje mi cholernie znajomych z Polski, ale daje jakos rade ;) Rowery.... Zmora wszystkich kierowcow :diabloti: no jakbym mogła zapomnieć:lol: a wracasz?:loveu: no to niech kierowcy też się przesiądą na rowery:cool3: http://img6.imageshack.us/img6/28/p1180061.jpg hahaha no nie mogę z niej:lol::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Sznaucerka-Balbina napisał(a):no jakbym mogła zapomnieć:lol: a wracasz?:loveu: no to niech kierowcy też się przesiądą na rowery:cool3: http://img6.imageshack.us/img6/28/p1180061.jpg hahaha no nie mogę z niej:lol::loveu::loveu: Sa tacy co zapominaja o nas :oops: Na swieta ;) Chyba juz tu sobie zostane ;) :shock: Jak kiedys zostaniesz kierowca to sama bedziesz sobie pluc w brode za to co napisalas :evil_lol: Nie smiac mi sie tu z jej powagi :mad: :lol: Quote
docha Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 wiesz co, uwielbiam te Twoje psy, a Figusię szczególnie. U nas w okolicach Wrocka też kończy się ciepełko, dzisiaj cały dzień lało, szaro i ponuro. Nie narzekaj na rowerzystów:nono: Quote
:: FiGa :: Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Dziekujemy :multi: Figusia to taki przymul :lol: Wraz z kolejnymi dniami coraz mniej jej sie chce ;) Wredna jest jak malo ktory pies ale... takie wlasnie wredoty kochaaam :) Lubisz rowerek docha? :grins: Kiedys jakiegos rozjade, na bank! Quote
olifka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Sa tacy co zapominaja o nas :oops: Na swieta ;) Chyba juz tu sobie zostane ;) :shock: Jak kiedys zostaniesz kierowca to sama bedziesz sobie pluc w brode za to co napisalas :evil_lol: Nie smiac mi sie tu z jej powagi :mad: :lol: ale nie my:loveu: TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK:multi: jeszcze niecałe 2 lata:cool3: oczywiście zakładając że zdam za pierwszym razem ale nie widzę innej opcji:lol: kiedy ona mnie śmieszy:lol::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Czeeeść kochaaana:* Aaa jak miło Was znowu pooglądać :) PS. Melduję, ze jestem z powrotem w Pl :))) Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Sznaucerka-Balbina napisał(a):ale nie my:loveu: TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK:multi: jeszcze niecałe 2 lata:cool3: oczywiście zakładając że zdam za pierwszym razem ale nie widzę innej opcji:lol: kiedy ona mnie śmieszy:lol::loveu:No juz myslalam ze bedzie inaczej :mad: Tu = w Niemczech :diabloti: Jesli podejdziesz na spokojnie to zdasz :grins: :mad: :mad: _ChiQuiTa_ napisał(a):Czeeeść kochaaana:* Aaa jak miło Was znowu pooglądać :) PS. Melduję, ze jestem z powrotem w Pl :)))Woooow, Mielonka wrocilaaa :multi: Opowiadaj co u Ciebie :loveu: Quote
olifka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 :: FiGa :: napisał(a):No juz myslalam ze bedzie inaczej :mad: Tu = w Niemczech :diabloti: Jesli podejdziesz na spokojnie to zdasz :grins: :mad: :mad: przepraszam bardzo ale to TY zniknęłaś na bardzo długi okres, nie dając znaku życia:mad: ja tu przynajmniej wpadam co 2, 3 miesiące:cool3: NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-( rozumiem że rady udziela mi mistrzyni która zdała za pierwszym razem? :cool3: ale to tak z miłości:loveu::lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Sznaucerka-Balbina napisał(a):przepraszam bardzo ale to TY zniknęłaś na bardzo długi okres, nie dając znaku życia:mad: ja tu przynajmniej wpadam co 2, 3 miesiące:cool3: NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-( rozumiem że rady udziela mi mistrzyni która zdała za pierwszym razem? :cool3: ale to tak z miłości:loveu::lol:Bo blam bez netu i wolnego czasu :lol: Nie bylo mozliwosci nawet zajrzec :siara: Na chwile obecna tez tak mysle.... Nieeeeeee :( Mam dola strasznego... :( Najlepsi zdaja za 2 razem, nie wiedzialas o tym? :evil_lol: Oby :mad: Quote
docha Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Figunia, dlaczego znowu masz doła? rodzinka z Tobą zostaje na święta? a macie już w Monachium Weinachtsmarkt?- jeżeli tak to tam sobie popraw humorek:) ciepłe winko za tych co nie mogą ;) Quote
olifka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Bo blam bez netu i wolnego czasu :lol: Nie bylo mozliwosci nawet zajrzec :siara: Na chwile obecna tez tak mysle.... Nieeeeeee :( Mam dola strasznego... :( Najlepsi zdaja za 2 razem, nie wiedzialas o tym? :evil_lol: Oby :mad: teraz to se możesz:mad: ale, ale jak to? :-( oo to tak jak mój kochany braciszek:loveu: pamiętasz go?:lol: ja tu szczerą miłość wyznaje a ty z tym kijem do mnie cały czas:shake: Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 docha napisał(a):Figunia, dlaczego znowu masz doła? rodzinka z Tobą zostaje na święta? a macie już w Monachium Weinachtsmarkt?- jeżeli tak to tam sobie popraw humorek:) ciepłe winko za tych co nie mogą ;)Bo nie radze sobie z wieloma rzeczami tutaj... a z tym ze jestem tu sama najbardziej... Weinachtsmarkt? Oczywiscie :multi: Gdyby tak jeszcze moj zoladek przyjmowal jakikolwiek alkohol... o jedzeniu nie wspominajac :( Przerazliwie schudlam, stresuje sie wiec nie jem, nie jem wiec lece w dol... Nie mam pojecia jak beda wygladac te swieta... i powiem szczerze ze niczego nie planuje zeby pozniej nie zalowac ze sie nakrecilam na cokolwiek... Sznaucerka-Balbina napisał(a):teraz to se możesz:mad: ale, ale jak to? :-( oo to tak jak mój kochany braciszek:loveu: pamiętasz go?:lol: ja tu szczerą miłość wyznaje a ty z tym kijem do mnie cały czas:shake:Jak to "se moge" :shock: Bylam potrzebna wtedy? :lol: Cienias jestem... Male podkniecia mnie rozwalaja... A ostatnio sa same male potkniecia i w sumie mam jedno a konkretne z ktorego nie moge sie wygrzebac... Do tego nie mam komu sie wygadac... Telefony do znajomych? To nie to samo.... Siedzenie w domu mnie przytlacza... grr... Co ja bredze... Hmmm... :hmmmm: A, pamietam! Co u niego? :evil_lol: Szkoda ze juz nie pisze, smiesznie bylo :evil_lol: :calus: Przepraszam :calus: Wybaczysz? :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 :: FiGa :: napisał(a): Woooow, Mielonka wrocilaaa :multi: Opowiadaj co u Ciebie :loveu: Aaaaaa u mnie to w sumie chyba duuużo :)) Nie wiem, jak narazie znajduję się na dnie czarnej dziury :)) Szukam pracy, chodzę po urzędach miasta, pracy i skarbowych - jednym słowem porażka :))) No ale i tak jest bosko hihi :) A Wy jak się macie w dalekim świecie??:)) Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 _ChiQuiTa_ napisał(a):Aaaaaa u mnie to w sumie chyba duuużo :)) Nie wiem, jak narazie znajduję się na dnie czarnej dziury :)) Szukam pracy, chodzę po urzędach miasta, pracy i skarbowych - jednym słowem porażka :))) No ale i tak jest bosko hihi :) A Wy jak się macie w dalekim świecie??:))Debzie dobrze Kochana, dzielna dziewczynka jestes i poradzisz sobie :calus: A jaaa? Czytaj 2 posty wyzej....... Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Rzuce Wam tu jakies odpadki, cieszcie sie :evil_lol: Oto na czym Marcel spedza wiekszosc czasu na spacerze.... :cool1: I spadam spac :loveu: Quote
WeronikaM Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 kocham dwa ostatnie portrety :loveu: Quote
Recommended Posts