:: FiGa :: Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Możesz sobie wybrać :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 a jak chce i chłopca i dziewczynki? :diabloti: Quote
WeronikaM Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 trzymam za maleńką kciuki, aby domek był najjj ;) Quote
kajkoowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja tez sie podpiuję pod apelem o foty:diabloti: Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 W sobotę Kola jedzie do DS, więc może... zabieraj go!!!! i czekam na foty :mad: Quote
aria99 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 witam . wydaje mi się żę ktoś skopiował twojego psa ;// http://pl.zoorbit.com/dog/6568 Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Tina.Sara napisał(a):a jak chce i chłopca i dziewczynki? :diabloti:Nie ma problemu :evil_lol: WeronikaM napisał(a):trzymam za maleńką kciuki, aby domek był najjj ;)Będzie ;) To dojczland w końcu ;) agaciaaa napisał(a):Przyszłam pooglądać FOTY :diabloti:Też Ciem lubiem :diabloti: Anusia&Saba napisał(a):Podpisuje się! Gdzie są fotki?!:siara: :scared: Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Kaja10014']Ja tez sie podpiuję pod apelem o foty:diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_']:lol::lol::lol::lol::lol:I ja:DZmówiliście się czy co? :roll: :eviltong: [quote name='WeronikaM']zabieraj go!!!! i czekam na foty :mad: Taaa i co ja z nim zrobię? :( Adopcje zerowe... a za 2 tyg wyjeżdżam... nie mam możliwości :placz: [quote name='aria99']witam . wydaje mi się żę ktoś skopiował twojego psa ;// http://pl.zoorbit.com/dog/6568Mnie również się nie otwiera. Ale to nie będzie pierwszy raz. Moja suczka jest 'ukradziona' w kilka miejsc :/ Ma nawet swoje nk z imieniem Roxy......... Niestety nie da się z tym niz zrobić :/ Quote
Anusia&Saba Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 :: FiGa :: napisał(a): Mnie również się nie otwiera. Ale to nie będzie pierwszy raz. Moja suczka jest 'ukradziona' w kilka miejsc :/ Ma nawet swoje nk z imieniem Roxy......... Niestety nie da się z tym niz zrobić :/ Widzisz jaka Figa jest popularna? :lol: Powinna rozdawać autografy! A tak na serio to wkurzają mnie takie dzieci które robią wirtualne hodowle na blogach lub piszą że piesek był bity i przywiązany do drzewa w lesie itp. :shake: Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Anusia&Saba napisał(a):Widzisz jaka Figa jest popularna? :lol: Powinna rozdawać autografy! A tak na serio to wkurzają mnie takie dzieci które robią wirtualne hodowle na blogach lub piszą że piesek był bity i przywiązany do drzewa w lesie itp. :shake:Przestało mnie to denerwować. Szkoda mi czasu na podobne patologie :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Figi, Figi ;** A ja nie przyszłam do Was na foty, przyszłam z Wami posiedzieć ;D zapytać co u Was? jak się macie? jak mija Wam sobota ;) ;) Upiekłam dzisiaj czekoladowe muffiny i chętnie się z Wami podziele :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Dawaaaaj :loveu: U nas do przodu ;) Przed chwilką wróciłam z Poznania. Kola pojechała do nowego domku. Myślę o tym dalmacie spod Wrocka, może teraz, gdy zwolniło mi się miejsce... Ale co powiem rodzicom... :wallbash: Dzięki że jesteście :loveu: Quote
taxelina Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Witam sie serdecznie po raz pierwszy i zapraszam do nas ;) ja bede was regularnie odwiedzac! Quote
kajkoowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 My też jesteśmy i wpadamy powiedziec doberek:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 To pozytywnie :) nie wiem o co chodzi konkretnie, ale znajdź konkretne argumenty. A ja się lubuje w kropach coraz bardziej :lol: Łaa, przed chwilą właśnie odkryłam gdzie mam subskrybcje :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='deer_1987']Witam sie serdecznie po raz pierwszy i zapraszam do nas ;) ja bede was regularnie odwiedzac![/QUOTE]Witamy! :multi: Już rozglądam się za waszą galeryjką ;) [quote name='Kaja10014']My też jesteśmy i wpadamy powiedziec doberek:loveu:[/QUOTE]Siemano :loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']To pozytywnie :) nie wiem o co chodzi konkretnie, ale znajdź konkretne argumenty. A ja się lubuje w kropach coraz bardziej :lol: Łaa, przed chwilą właśnie odkryłam gdzie mam subskrybcje :cool3:[/QUOTE]Nie znajdę ich :placz: Za ok 2 tyg znów się przeprowadzamy, co ja zrobię z 3 dużymi psami? :niewiem: Nie będę miała gdzie go podziać niestety... a dziś miałam telefon. Wycieńczony do granic możliwości dalmat, poraniony szkielet... w schronisku.... ja sobie chyba w łeb strzelę zaraz :placz: [quote name='WeronikaM']foteczki prosimy :roll: ;)[/QUOTE]Pogody nie ma na focenie, a domowe... :shake: :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Zdjęcia. Kiepskie, ale są ;) Quote
Recommended Posts