Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina.Sara napisał(a):
a jak chce i chłopca i dziewczynki? :diabloti:
Nie ma problemu :evil_lol:

WeronikaM napisał(a):
trzymam za maleńką kciuki, aby domek był najjj ;)
Będzie ;) To dojczland w końcu ;)

agaciaaa napisał(a):
Przyszłam pooglądać FOTY :diabloti:
Też Ciem lubiem :diabloti:

Anusia&Saba napisał(a):
Podpisuje się! Gdzie są fotki?!
:siara: :scared:

Posted

[quote name='Kaja10014']Ja tez sie podpiuję pod apelem o foty:diabloti:
[quote name='_ChiQuiTa_']:lol::lol::lol::lol::lol:I ja:DZmówiliście się czy co? :roll: :eviltong:

[quote name='WeronikaM']zabieraj go!!!!

i czekam na foty :mad:
Taaa i co ja z nim zrobię? :( Adopcje zerowe... a za 2 tyg wyjeżdżam... nie mam możliwości :placz:
[quote name='aria99']witam .

wydaje mi się żę ktoś skopiował twojego psa ;//

http://pl.zoorbit.com/dog/6568Mnie również się nie otwiera. Ale to nie będzie pierwszy raz. Moja suczka jest 'ukradziona' w kilka miejsc :/ Ma nawet swoje nk z imieniem Roxy......... Niestety nie da się z tym niz zrobić :/

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Mnie również się nie otwiera. Ale to nie będzie pierwszy raz. Moja suczka jest 'ukradziona' w kilka miejsc :/ Ma nawet swoje nk z imieniem Roxy......... Niestety nie da się z tym niz zrobić :/
Widzisz jaka Figa jest popularna? :lol: Powinna rozdawać autografy!
A tak na serio to wkurzają mnie takie dzieci które robią wirtualne hodowle na blogach lub piszą że piesek był bity i przywiązany do drzewa w lesie itp. :shake:

Posted

Anusia&Saba napisał(a):
Widzisz jaka Figa jest popularna? :lol: Powinna rozdawać autografy!
A tak na serio to wkurzają mnie takie dzieci które robią wirtualne hodowle na blogach lub piszą że piesek był bity i przywiązany do drzewa w lesie itp. :shake:
Przestało mnie to denerwować. Szkoda mi czasu na podobne patologie :lol:

Posted

Dawaaaaj :loveu:
U nas do przodu ;) Przed chwilką wróciłam z Poznania. Kola pojechała do nowego domku. Myślę o tym dalmacie spod Wrocka, może teraz, gdy zwolniło mi się miejsce... Ale co powiem rodzicom... :wallbash:

Dzięki że jesteście :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Witam sie serdecznie po raz pierwszy i zapraszam do nas ;) ja bede was regularnie odwiedzac![/QUOTE]Witamy! :multi: Już rozglądam się za waszą galeryjką ;)

[quote name='Kaja10014']My też jesteśmy i wpadamy powiedziec doberek:loveu:[/QUOTE]Siemano :loveu:

[quote name='Czarna_Owieczka']To pozytywnie :) nie wiem o co chodzi konkretnie, ale znajdź konkretne argumenty. A ja się lubuje w kropach coraz bardziej :lol:

Łaa, przed chwilą właśnie odkryłam gdzie mam subskrybcje :cool3:[/QUOTE]Nie znajdę ich :placz: Za ok 2 tyg znów się przeprowadzamy, co ja zrobię z 3 dużymi psami? :niewiem: Nie będę miała gdzie go podziać niestety... a dziś miałam telefon. Wycieńczony do granic możliwości dalmat, poraniony szkielet... w schronisku.... ja sobie chyba w łeb strzelę zaraz :placz:

[quote name='WeronikaM']foteczki prosimy :roll: ;)[/QUOTE]Pogody nie ma na focenie, a domowe... :shake: :lol: