Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Szkoda, bo zapowiadało się na wspaniały domek. To w takim razie trzymam kciuki za kolejny domek, który z pewnością niedługo się pojawi, przy takim psie:loveu: Ale nie zapeszam tylo czekam na fotki:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Szkoda, bo zapowiadało się na wspaniały domek. To w takim razie trzymam kciuki za kolejny domek, który z pewnością niedługo się pojawi, przy takim psie:loveu: Ale nie zapeszam tylo czekam na fotki:diabloti:

Być może będziemy się starać by Marcelasty został już u nas :oops:

Tina.Sara napisał(a):
siemka :cool3: przyszłam się przywitać i lecę nadrabiać zaległości :D

:mdleje: O borze zielony! Ty żyjesz! ŻYJESZ!!! :sweetCyb:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
:mdleje: O borze zielony! Ty żyjesz! ŻYJESZ!!! :sweetCyb:

też Cię kocham!!! :sweetCyb: :diabloti:

jeśli to "może" zniknie i zostanie po prostu "będziemy się starać" to trzymam kciuki :cool3: chociaż nie, trzymam je cały czas :diabloti: :loveu:

Posted

Cud na dogo :lol: Żeby jeszczee tak reszta starej ekipy odżyła to byłoby niemożliwie :lol:

Marcelek to jednak już część nas :oops: Podczas jego 2-dniowej nieobecności to nie my najbardziej cierpieliśmy a Figowa. Oni śpią razem, jedzą z jednej miski, razem pastwią się nad kotem i obszczekują Kolę. Figa jakby zgasła, siedziala w legowisku i nie chciała wychodzić na spacery. Po pewnym czasie by jej to przeszło, bo podobnie było po tym jak pojechała Ola. Uznaliśmy jednak, że skoro tak bardzo Marcelastgo kocha to możnaby go już zostawić na stałe. Tylko nasz tata jest jeszcze do urobienia, mama sama wyszła z tą propozycją :diabloti:

Posted

[quote name='Tina.Sara']http://i50.tinypic.com/r85rt4.jpg pozostawię to co się tu dzieje bez komentarza :evil_lol:

urabiaj tatę, urabiaj :cool3:Dzikie orgie :evil_lol:

Właściwie to nie urabiam go ja, a dzieciaki :evil_lol: Mnie to nie dotyczy :diabloti:

[quote name='Kaja10014']http://i50.tinypic.com/mslj7d.jpg
on zostaje i kropka:loveu: Ale ja też bym została:loveu:Zapraszamy :diabloti: Aczkolwiek nie obiecuje, że wytrzymasz tu psychicznie z nami :evil_lol:

[quote name='Anusia&Saba']Mam nadzieję że Marcelek u Was zostanie!
:loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='_ChiQuiTa_']Nono jakie nowości :D
Jak urobisz tate to powiedz jak to zrobiłaś:D ja próbuje odkąd pamiętam :D
Masz rodzeństwo? :diabloti: Potrzeba młodszej siostry zakochanej po uszy w psie :diabloti:

Posted

Masz rodzeństwo? :diabloti: Potrzeba młodszej siostry zakochanej po uszy w psie :diabloti:

Niestety ja jestem najmłodsza :(:(:(

Aleeee.... może pożyczysz mi swojej na troche??

Posted

Dzikie orgie :evil_lol:

Właściwie to nie urabiam go ja, a dzieciaki :evil_lol: Mnie to nie dotyczy :diabloti:

dokładnie to miałam na myśli :evil_lol:

o ty :evil_lol:

Posted

Dzikie orgie :evil_lol:
Zapraszamy :diabloti: Aczkolwiek nie obiecuje, że wytrzymasz tu psychicznie z nami :evil_lol:
Jeżeli u mnie da się wytrzymac to u was też dałabym radę:diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Niestety ja jestem najmłodsza :(:(:(

Aleeee.... może pożyczysz mi swojej na troche??Ojjj Kochana, bierz i nie oddawaj nawet :lol:

[quote name='Tina.Sara']dokładnie to miałam na myśli :evil_lol:

o ty :evil_lol:Taa prowadzimy dom pubiczny :evil_lol: I zakładamy hodowlę :evil_lol: Figowa będzie mamą :evil_lol:

[quote name='WeronikaM']trzymam kciuki żeby Marcelek został z wami :)Dzięki :loveu:

[quote name='Kaja10014']Jeżeli u mnie da się wytrzymac to u was też dałabym radę:diabloti:Jesteś pewna? :diabloti: Sklonuj sobie Sopelka x3 i spróbuj :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Trzymam kciuki!!!!! :razz:

http://i47.tinypic.com/30rmzns.jpg w sumie to sie wam nie dziwie....:loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy o najłaskawsza :loveu: :evil_lol: