agaciaaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Budzenia o 3 w nocy też mi gratulujesz? :diabloti: Zdarza się też z nimi w sumie :eviltong: Ale rzadko, nine lubię spać w tłoku :eviltong: Chyba wiedziałaś co bierzesz? :diabloti: :eviltong: Niedobra pancia :evil_lol: http://i31.tinypic.com/zve7na.jpg czego wy od niej chcecie, śliczna jest :loveu: a że ma mało inteligentny wyraz twarzy... to już szczegół :diabloti: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='agaciaaa']Chyba wiedziałaś co bierzesz? :diabloti: :eviltong: Niedobra pancia :evil_lol: http://i31.tinypic.com/zve7na.jpg czego wy od niej chcecie, śliczna jest :loveu: a że ma mało inteligentny wyraz twarzy... to już szczegół :diabloti: :loveu: Ja? :crazyeye: Ja pewnego dnia wrocilam do domu i dowiedziałam się że dzieciaki przyniosły kota, nie mam z tym nic wspólnego :diabloti: Donieś na mnie :evil_lol: Paskudna :eviltong: [SIZE="1"]Za dużo ze mną przebywa :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Myślę, że nic straconego i wszystko może się jeszcze zmenić :loveu::evil_lol: :crazyeye::shake: :: FiGa :: napisał(a): Buhahahha :roflt: A lakier do paznokci znalazłaś? :evil_lol: Jestem na etapie robienia tipsów:diabloti: :: FiGa :: napisał(a): Zabiję, ino jak tak na odległość? :niewiem: Jeśli obiecujesz że zabijesz, to się poświęce i przyjadę :modla: :: FiGa :: napisał(a): Wypłosz to dobre określenie :evil_lol: To najbrzydszy kot jakiego w życiu widziałam :diabloti: Ale i tak najkochańszy ooo :evil_lol: Wiesz... Chyba zgodzę się z Agacią - ten Wypłoszek ma rzeczywiśćie mało inteligentny wyraz pyszczka :diabloti: Ale spoko, mój Łogon to dopiero wygląda jak kretynek, ma kawałek ogona i jest nieproprcjonalny, ale za to jaka z niego kochana patologia :loveu::loveu: A co dopiero Fryta, tej to tak inteligencja wali z pyska, że czuje się przy niej totalnie zacofana umysłowo:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 g_o_n_i_a napisał(a)::crazyeye::shake: Jestem na etapie robienia tipsów:diabloti: Jeśli obiecujesz że zabijesz, to się poświęce i przyjadę :modla: Wiesz... Chyba zgodzę się z Agacią - ten Wypłoszek ma rzeczywiśćie mało inteligentny wyraz pyszczka :diabloti: Ale spoko, mój Łogon to dopiero wygląda jak kretynek, ma kawałek ogona i jest nieproprcjonalny, ale za to jaka z niego kochana patologia :loveu::loveu: A co dopiero Fryta, tej to tak inteligencja wali z pyska, że czuje się przy niej totalnie zacofana umysłowo:diabloti:No nie załamuj się, poznam Cię z Marcelką i jeśli nie Słocina to ona załatwi Ci miejscówe w Grodziszczakach :evil_lol: :roflt: Ja chcę to zobaczyć :roflt: O masz, i jak Ci to idzie? :loveu: Obiecuję!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Fryta wygląda inteligentniej niż Ty, więc nawet nie próbuj jej tu obrażać publicznie bo jej doniosę!!! :x Mirosława jest kochaaaana. I paskudna. Zdania nie zmienię :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 I czy ktoś mi powie co to? :diabloti: Quote
Anusia&Saba Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 http://i25.tinypic.com/eje61w.jpg Fontanna? :hmmmm::hmmmm: Quote
agaciaaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Ja? :crazyeye: Ja pewnego dnia wrocilam do domu i dowiedziałam się że dzieciaki przyniosły kota, nie mam z tym nic wspólnego :diabloti: Donieś na mnie :evil_lol: Paskudna :eviltong: Za dużo ze mną przebywa :lol: To trzeba go było wyrzucić za drzwi :diabloti: Już dzwonie do TOZu :cool3: Nieprawda! :mad: Słodko głupkowata :loveu::loveu: Fajna fota z rodzicami, tylko ten pączek mi tu z żadnej strony nie pasuje :cool3: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Anusia&Saba']http://i25.tinypic.com/eje61w.jpg Fontanna? :hmmmm::hmmmm:Brawooooo :multi: :klacz: :evil_lol: Fontanna Milenijna ;) [quote name='agaciaaa']To trzeba go było wyrzucić za drzwi :diabloti: Już dzwonie do TOZu :cool3: Nieprawda! :mad: Słodko głupkowata :loveu::loveu: Fajna fota z rodzicami, tylko ten pączek mi tu z żadnej strony nie pasuje :cool3: :evil_lol:Dobry pomysł :diabloti: W TOZie mam wtyki :shake: Wy się nie znacie po prostu :eviltong: Masz coś do mnie :mad: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Poznajecie Olenkę? :loveu: Balsam dla mych oczu :loveu: Balsam dla mej duszy :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 I więcej fontannt Milenijnej ;) Quote
agaciaaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Dobry pomysł :diabloti: W TOZie mam wtyki :shake: Wy się nie znacie po prostu :eviltong: Masz coś do mnie :mad: Jeszcze nic straconego, wyrzucaj :diabloti: A ja mam wtyki w mafii, bój się :diabloti: To Ty sie nie znasz :eviltong: słooodka jest :loveu::loveu::loveu: Owszem, mam chudzielcu :eviltong: Pączek zupełnie do Ciebie nie pasuje :evil_lol: Superowa ta fontanna :p Quote
Anusia&Saba Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Super kolory fontanny :loveu: http://img20.imageshack.us/img20/4480/img0026wlv.jpg A ten drugi łaciatek to kto? :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 agaciaaa napisał(a):Jeszcze nic straconego, wyrzucaj :diabloti: A ja mam wtyki w mafii, bój się :diabloti: To Ty sie nie znasz :eviltong: słooodka jest :loveu::loveu::loveu: Owszem, mam chudzielcu :eviltong: Pączek zupełnie do Ciebie nie pasuje :evil_lol: Superowa ta fontanna :pA co powiem dzieciakom? Przecież za kotem polecę ja :evil_lol: Jestem matką chrzestną, mafia mi nie straszna :evil_lol: Że niby ja się nie znam :crazyeye: Dziecko, gdzie Ty żyjesz :shake: Chudzielec :evil_lol: Nie wiesz co mówisz :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Anusia&Saba']Super kolory fontanny :loveu: http://img20.imageshack.us/img20/4480/img0026wlv.jpg A ten drugi łaciatek to kto? :loveu:To nowy kumpelos Olencji :loveu: Ajj na lepszy domek trafić nie mogła :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Ogólnie to mam zastój totalny. Zero pomysłu na jakieś ciekawsze zdjęcia, te jak widać cykane od niechcenia, na odwal. Figowa też nie bardzo chce współpracować. Jednym słowem DUPA :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :: FiGa :: napisał(a):A co powiem dzieciakom? Przecież za kotem polecę ja :evil_lol: Jestem matką chrzestną, mafia mi nie straszna :evil_lol: Że niby ja się nie znam :crazyeye: Dziecko, gdzie Ty żyjesz :shake: Chudzielec :evil_lol: Nie wiesz co mówisz :evil_lol: Trudno :evil_lol: Jest miejsce, w którym nie masz wtyków? :eviltong: :evil_lol: Odezwała się starucha :eviltong: Na tym świecie żyję, a co, Ty na jakimś innym? :evil_lol: Siedź cicho gówniaro :mad: chciałabym być takim pączkiem jak Ty :evil_lol: :eviltong: Fotki fajne, nie wydziwiaj :p a jak tam wasze tereny spacerowe w nowym miejscu? Jest gdzie chodzić z psem? ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 agaciaaa napisał(a):Trudno :evil_lol: Jest miejsce, w którym nie masz wtyków? :eviltong: :evil_lol: Odezwała się starucha :eviltong: Na tym świecie żyję, a co, Ty na jakimś innym? :evil_lol: Siedź cicho gówniaro :mad: chciałabym być takim pączkiem jak Ty :evil_lol: :eviltong: Fotki fajne, nie wydziwiaj :p a jak tam wasze tereny spacerowe w nowym miejscu? Jest gdzie chodzić z psem? ;)Ta ja Ci dam trudno! :x Jeśli chcesz się mnie pozbyć to myślę że znajdą się humanitarne sporoby :placz: Radio Maryja :evil_lol: Of kors, jam już wiekoooowa kobita :shake: Wiem wiem kochana, Ty masz swój świat :evil_lol: Ojj nie chciałabyś :p Ja nie narzekam, nie wydziwiam, stwierdzam fakt :razz: Nie mam już do focenia jakich ciągotek jak kiedyś, nie znajduję już w tym radości, dlatego tak mało zdjęć u nas ostatnio ;) Ale. Może to przejściowe :) Połazić jest gdzie. Problem jednak tkwi w Figowej. Ona zwyczajnie NIE CHCE chodzić na spacery. Nigdy specjalnie nie przepadała za innymi psami, a łąki za blokami są miejscem spacerowym psów z całego osiedla, jeśli nie dzielnicy :shake: Ogrom psich zapachów Figową przeraża, zrobi siq i chce wracać do domu. Wiecie jak się ludzie patrzą jak siłą ciągnę psa za sobą? :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Piiiiiikne zdjęcia:loveu::loveu: http://i26.tinypic.com/2v9xj41.jpg:loveu: http://i26.tinypic.com/118lzbl.jpg postawa z gracją:loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Dzięki ;) Ja wiem czy z gracją? :evil_lol: Raczej jest to bliżej nieokreślone COŚ :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :: FiGa :: napisał(a):No nie załamuj się, poznam Cię z Marcelką i jeśli nie Słocina to ona załatwi Ci miejscówe w Grodziszczakach :evil_lol: :roflt: Ja chcę to zobaczyć :roflt: O masz, i jak Ci to idzie? :loveu: Obiecuję!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Fryta wygląda inteligentniej niż Ty, więc nawet nie próbuj jej tu obrażać publicznie bo jej doniosę!!! :x Mirosława jest kochaaaana. I paskudna. Zdania nie zmienię :diabloti: :obrazic: Do studniówki będą gotowe :eviltong: Wyczuwam w tym podstęp, o :splat: :loveu::loveu::loveu: ej! fajna ta fontanna :crazyeye::loveu: pokażesz mi ją kiedyś? Quote
WeronikaM Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [SIZE=2]co za rozmowy PS: Ładne kwiatuszki i Figa :loveu: Quote
Recommended Posts