agaciaaa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Napisał wredna małpa http://i41.tinypic.com/magv9y.jpg ale popier....dziela Czym sobie zasłużyłam na tak zaszczytne miano? :cool3: :loveu: Widziałam krofe :loveu: i pączka w sukience :loveu: bardzo ładnie wyglądasz, mi sie sukienka podoba :) pokaż sie z wtej drugiej :razz: Quote
agaciaaa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Tym że jesteś agatko :loveu: Ale chyba nie mijam się z prawdą :evil_lol: Nieeee, w drugiej wyglądam tragicznie :lol:[/quote] Och dziękuje że to doceniasz :loveu: oczywiście, że sie mijasz... ja wredna? Nigdy w życiu :diabloti: Nie ściemniaj :eviltong: jak tragicznie, to czemu chcesz iść w tej drugiej? :lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Tym że jesteś agatko :loveu: Ale chyba nie mijam się z prawdą :evil_lol: Nieeee, w drugiej wyglądam tragicznie :lol: Quote
Olusia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ale Ci ślicznie w tej sukience :loveu: Już wcześniej na n-k widziałam :cool3::cool3: Quote
emdziolek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name=':: FiGa ::']No pewnie! z maleńkimi wyjątkami :oops: haha a jednak:diabloti: LOwciam:loveu:http://i42.tinypic.com/fun91l.jpg :loveu::loveu: Ale z ciebei sexi doopa:evil_lol::loveu: Ustawie sobie na tapecie w laptopie:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dzięki :oops: Hmmm co słychować. Wróciłam przed chwilką z Rzeszowa, próbowałam oddać krew, niestety nic z tego :angryy: Rodzice dali mi pokierować chwilkę krówką :loveu: Pod koniec lutego zdaję egzamin na prawko :lol: Mam nadzieję, że mi się uda zdać za pierwszym razem, bo nie lubię jeździć Peguotami :lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='emdziolek']haha a jednak:diabloti: LOwciam:loveu:http://i42.tinypic.com/fun91l.jpg :loveu::loveu: Ale z ciebei sexi doopa:evil_lol::loveu: Ustawie sobie na tapecie w laptopie:diabloti::diabloti::diabloti: No pewnie, ustaw sobie, ale też wydrukuj i noś przy sobie w portfelu by przypominało Ci kto Cię kocha i ciągle tęskni :loveu::loveu: :diabloti: Quote
emdziolek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name=':: FiGa ::']:diabloti::diabloti: No pewnie, ustaw sobie, ale też wydrukuj i noś przy sobie w portfelu by przypominało Ci kto Cię kocha i ciągle tęskni :loveu::loveu: :diabloti: oh, ależ oczywiście:loveu::loveu::loveu::diabloti: Juz lece do zakłądu fotograficznego:multi: :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Rodzice dali mi pokierować chwilkę krówką :loveu: Pod koniec lutego zdaję egzamin na prawko :lol: Mam nadzieję, że mi się uda zdać za pierwszym razem, bo nie lubię jeździć Peguotami :lol::mdleje: wszędzie krówki!! trzymamy kciuki :multi: Quote
emdziolek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name=':: FiGa ::']I będziesz miała czym dzieci straszyć na ulicy w razie czego :loveu::loveu::loveu: chyba czym sie chwalic:loveu: boś ty MOJA:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='emdziolek']oh, ależ oczywiście:loveu::loveu::loveu::diabloti: Juz lece do zakłądu fotograficznego:multi: :diabloti:I będziesz miała czym dzieci straszyć na ulicy w razie czego :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Cambel&Megi']:mdleje: wszędzie krówki!! trzymamy kciuki :multi:[/QUOTE] Booo yyyy.... :lol: Nasz samochód czerwony jest, ale jakoś tak sie zachowało, że krowa go nazywamy :lol: Dzięki za kciuki, ale do końca lutego jeszcze trochę czasu jest :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Booo yyyy.... :lol: Nasz samochód czerwony jest, ale jakoś tak sie zachowało, że krowa go nazywamy :lol: Dzięki za kciuki, ale do końca lutego jeszcze trochę czasu jest :cool3:[/quote] a można wiedzieć, co jeszcze krówką nazywacie?:evil_lol: wolę zacząć trzymać wcześniej :eviltong: Quote
agaciaaa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='agaciaaa']Nie ściemniaj :eviltong: jak tragicznie, to czemu chcesz iść w tej drugiej? :lol:[/quote] Ponawiam pytanie :eviltong::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Cambel&Megi']a można wiedzieć, co jeszcze krówką nazywacie?:evil_lol: wolę zacząć trzymać wcześniej :eviltong:[/QUOTE] Hmmmm :hmmmm: Chyba już nic więcej :evil_lol: Pies i samochód - więcej krów w domu nie mamy :eviltong::diabloti: No w sumie masz rację, bo to, że zdam za pierwszym razem jest bardzo mało prawdopodobne :lol: Quote
agaciaaa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Mój post uciekł na poprzednią strone :mad: Quote
Cambel&Megi Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Hmmmm :hmmmm: Chyba już nic więcej :evil_lol: Pies i samochód - więcej krów w domu nie mamy :eviltong::diabloti: No w sumie masz rację, bo to, że zdam za pierwszym razem jest bardzo mało prawdopodobne :lol:[/quote]rozumiem...:evil_lol: ee tam, bez przesady.:eviltong: podobują mi się te efekty Pączkowej nudy :loveu::loveu: Quote
Anusia&Saba Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Zdjęcia- Wow!!!! :mdleje::mdleje::mdleje: Przedostatnie- jakie przybliżenie :loveu: Posty skaczą! :angryy: Quote
Cambel&Megi Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ale u Ciebie skaczą te posty.:watpliwy: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Uwaga, Pączkowi się nudziło :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='agaciaaa']Och dziękuje że to doceniasz :loveu: oczywiście, że sie mijasz... ja wredna? Nigdy w życiu :diabloti: Nie ściemniaj :eviltong: jak tragicznie, to czemu chcesz iść w tej drugiej? :lol:[/QUOTE]Nie widziałam wcześniej tego posta :hmmmm: No tak, kto jak kto, ale Ty wredna nie jesteś :loveu: Ty jesteś przewredna :sweetCyb: :loveu::loveu: :diabloti: CHce w drugiej bo nie jest tak hmmm fikuśna :diabloti: A ja jestem skromną osóbką, nie będę się roznigliżowywać na oczach wszysch :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Mój post uciekł na poprzednią strone [/QUOTE]Wystraszył się :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Nie widziałam wcześniej tego posta :hmmmm: No tak, kto jak kto, ale Ty wredna nie jesteś :loveu: Ty jesteś przewredna :sweetCyb: :loveu::loveu: :diabloti: CHce w drugiej bo nie jest tak hmmm fikuśna :diabloti: A ja jestem skromną osóbką, nie będę się roznigliżowywać na oczach wszysch :evil_lol: [/quote] Skaczą jak szalone :loveu: No ok, niech Ci będzie.. ale Tobie nigdy nie dorównam :shake: :diabloti: Pokaż sie w tej drugiej i to już! :mad: Quote
Cambel&Megi Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='agaciaaa'] Pokaż sie w tej drugiej i to już! :mad:[/quote] Właśnie, pokaż się.:mad::mad: Quote
agaciaaa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Jaaaaaacie ale zabawa :sweetCyb: W chowaneeeeeego :megagrin: No to ba, nie mam sobie równych :evil_lol: Nie mam fotki w tej drugiej [znośnej fotki :lol:] - może wieczorem zrobię ;) [/quote] Super co :multi: Jesteś moim guru :loveu: Trzymam za słowo :diabloti: Zapomniałam napisać, że fajne fotki, uwielbiam zapach palonych zapałek :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts