Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel napisał(a):
Jaka ona już wielka :mdleje:

Bry :razz:
Ja tez chcę link do tej strony! :eviltong:

A tu się zgodze ;) Kiedys spokojnie mogła siedziec mi na dłoni, teraz byłby juz z tym problem :evil_lol:

A zasłużyłaś? :razz:

Posted

Ja tam nie wnikam w to, czy osobnik na avatarze ładny, czy nie, ale zdecydowanie wolimy Figę! (I to taki roznegliżowany :D) Dać Ci link do strony o HP? Tam Cię za to nie zjadą ;)

Posted

Szarik napisał(a):
Ja tam nie wnikam w to, czy osobnik na avatarze ładny, czy nie, ale zdecydowanie

Brzydki, okropny bleee... Co za brak gustu... :diabloti:
Jak już chcesz mieć koniecznie faceta to wstaw sobie Zakościelnego albo Małaszyńskiego, a nie to "coś" :cool3:

Posted

E tam, nie możesz mówic ludziom, kto ma się im podobać ;) Komuś się może podobać np. Książe Karol, ja na jednym forum mam Lenina w avatarze :D Ale tu jest DOGO i my ŻĄDAMY FIGI! Tak ślicznie jej Pysio wyglądał pod jej imieniem!

Posted

Luzu? Robimy offa, tyle gadania o jedno niedomówienie, wracamy do tematu!

Może pałęta się gdzieś tu Figa ze swoim nie-Figowym avatarem? Chcielibyśmy sobie z Nią porozmawiać... :)

Posted

[quote name='Rinuś']gdyby chociaż tych bryli na nosie nie miał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Co Ty od tych sexownych bryli chcesz :D :D :D :D

[quote name='BBeta']Mi się nie podoba...
Co to za okropny avatar ??

:no-no-no:No tak, Psiulka ma lepszy :watpliwy: Wymyślę cos innego :eviltong:

[quote name='Szarik']Ja tam nie wnikam w to, czy osobnik na avatarze ładny, czy nie, ale zdecydowanie wolimy Figę! (I to taki roznegliżowany :D) Dać Ci link do strony o HP? Tam Cię za to nie zjadą ;)Nie chce linków do stron HP, wszędzie wypisują co będzie w 7 tomie, nie zamierzam się dowiedzieć :eviltong:

[quote name='BBeta']Brzydki, okropny bleee... Co za brak gustu... :diabloti:
Jak już chcesz mieć koniecznie faceta to wstaw sobie Zakościelnego albo Małaszyńskiego, a nie to "coś" :cool3:O świeta anielko, dobrze że nie widzisz co mam na pulpicie :modla:

A Zakościelny... mmmm :cool3:

[quote name='Szarik']E tam, nie możesz mówic ludziom, kto ma się im podobać ;) Komuś się może podobać np. Książe Karol, ja na jednym forum mam Lenina w avatarze :D Ale tu jest DOGO i my ŻĄDAMY FIGI! Tak ślicznie jej Pysio wyglądał pod jej imieniem!Figowa mi się znudziła :evil_lol:

Posted

Wchodze do tej galerii regularnie tzn. jak tylko mam czas od bardzo dawna, praktycznie od samego początku mojego pojawienia się na forum, nie ukrywam, że jest to jedna z moich ulubionych galerii, więc wydaje mi się, że Sylwia doskonale wie, że nie miałam niczego złego na myśli

Posted

BBeta napisał(a):
Wchodze do tej galerii regularnie tzn. jak tylko mam czas od bardzo dawna, praktycznie od samego początku mojego pojawienia się na forum, nie ukrywam, że jest to jedna z moich ulubionych galerii, więc wydaje mi się, że Sylwia doskonale wie, że nie miałam niczego złego na myśli

Ojj BBeta wiesz że mi możesz napisać wszystko, potrafie przyjmowac krytyke, do tego nie biore wszystkiego na powaznie :eviltong:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Nie chce linków do stron HP, wszędzie wypisują co będzie w 7 tomie, nie zamierzam się dowiedzieć :eviltong:

Figowa mi się znudziła :evil_lol:

Ja też nie chcę się dowiedzieć, i tak samo stronie od tych stron :eviltong: Tak tylko zapytałam, gdyby jednak :)

BBeta napisał(a):

Ale ja tez nie sądzę, że miałas coś złego na mysli! Nie chciałam, żeby tak to zabrzmiało, żadna z Nas nie chciała nic złego, tak mi sie wydaję. Zwykłe nieporozumienie i już.

(Ps. Figa, nie wolisz ciemnych typów z HP? :cool3: Jeśli kogokolwiek stamtąd miałabym sobie dawac na av, to byłby to Tom Riddle na pewno :loveu: )

Posted

BBeta napisał(a):
I chwała Ci za to :modla:

:diabloti:
:B-fly:

Szarik napisał(a):

(Ps. Figa, nie wolisz ciemnych typów z HP? :cool3: Jeśli kogokolwiek stamtąd miałabym sobie dawac na av, to byłby to Tom Riddle na pewno :loveu: )
Lubie czarnych typów... Moja ulubiona postac z HP to oczywiście Severus Snape :cool3:

Szarik napisał(a):
O, wolę ten av :) Co Cię tak na HP wzięło?
Przedlądałam sobie ruskie forum ze zdjęciami aktorów z HP i tak jakoś mnie wzięło :-P
Psiulke z reszta też :evil_lol: